Italië, Parma
...Kant-en-klare lasagne ook beschikbaar in handige eenpersoonsporties. Onze culinaire productie biedt een breed scala aan kant-en-klare gerechten uit de Parmigiana en Italiaanse traditie, zowel vers als bevroren, beschikbaar voor detailhandel of groothandel.
Portfolio (4)
Italië, Sommacampagna
...Verkregen uit een verfijnde selectie volgens de nieuwste technologieën om zijn eigenschappen te behouden. Uitstekend voor een gezonde en evenwichtige voeding, ideaal voor het maken van mayonaise en voor alle culinaire toepassingen.
Italië, Gessate - Milano
... van Origini is om haar commerciële partners een "WIN WIN" project aan te bieden, waarbij een voordelige situatie voor alle betrokken partijen wordt gecreëerd. Origini streeft ernaar een referentiepunt te worden voor de Italiaanse distributie die zich wil onderscheiden door de kwaliteit en authenticiteit van zijn producten, en biedt niet alleen exclusieve culinaire ervaringen, maar ook boeiende...
Portfolio (1)
Italië, Taormina
...Geniet van een echte Siciliaanse culinaire ervaring door een van de oudste voedselmarkten in Sicilië te bezoeken en leer de geheimen en recepten van een van de beste keukens van heel Italië. Breng een dag door zoals de lokale bevolking in een authentieke, warme sfeer in een echt Siracusa-huis. Uw vriendelijke Chef-Gids ontmoet u rechtstreeks in uw hotel als uw accommodatie in Ortigia is. Wandel...
...De naam komt van de Capone, die destijds gemakkelijk in de Siciliaanse keukens te vinden was vanwege zijn overvloed. De capone werd geserveerd met tomaat en aubergine. Aan het begin van de vorige eeuw maakte het gerecht deel uit van de populaire culinaire traditie en werd de capone vervangen door andere groenten. De groenten, zorgvuldig geselecteerd, worden apart gefrituurd en vervolgens gekookt...
Italië, Bergamo
...Bello Fresco is ontstaan uit de passie voor de Napolitaanse culinaire traditie en de kwaliteit van onze verse producten is het kloppende hart van ons bedrijf. We zijn in de jaren '90 begonnen met het aanbieden van traditionele zuivelproducten van het zuiden naar het noorden van Italië, waarbij we onze klantenkring steeds verder uitbreidden. Naast zuivel, dat nog steeds onze sterke schakel is...
Portfolio (56)
Italië, Albanella
De liefde voor Italië en zijn grote culinaire traditie komt tot uiting in een rijke en zorgvuldige selectie van de gastronomische specialiteiten van ons land. De beste kazen, de meest gerenommeerde vleeswaren, oliën, wijnen en zoetzure azijnen, de Pasta, droog of vers, koningin van het mediterrane dieet, tot aan de Mozzarella di Bufala Campana die u zal veroveren met zijn delicate smaak. Een...
Italië, Fisciano
... specialiteiten, wij bieden een diverse reeks om aan elke culinaire behoefte te voldoen. • Gemak & Kostenbesparing: Onze verlengde houdbaarheid vereenvoudigt opslag en distributie, verlaagt kosten en zorgt voor optimale versheid. • Aantrekkelijke Verpakking: De Fresca&Buona Pasta Reggia lijn heeft aantrekkelijke verpakking die de premium kwaliteit van onze pasta weerspiegelt. Deze afbeelding toont onze...
Portfolio (3)
Italië, Masselengo
... voldoen aan onze kernprincipes: kwaliteit, traceerbaarheid en duurzaamheid. Elk zorgvuldig geselecteerd product - van vers tot ingevroren, van rauw tot gekookt, van gemarineerd tot gerookt - voldoet aan onze strenge criteria om de chef een visproduct te garanderen dat altijd aan zijn verwachtingen voldoet. We luisteren naar jouw behoeften en helpen je het beste product te vinden dat een culinaire...
Italië, Torino
Gelegen in het hart van Turijn, biedt het bistro Stramonio Pranzo huisgemaakte gerechten en desserts aan in een ontspannen en gastvrije omgeving, waar je een pauze kunt nemen of een speciaal evenement kunt vieren. Onze missie is om onze klanten tevreden te stellen, waarbij we onze ervaring en passie richten op hun behoeften om de beste culinaire ervaring ooit te bieden. Het geheim van ons succes...
...Lunchbar & Restaurant al 227 is de nieuwe culinaire uitdaging die het Hotel degli Amici in Artena aan de Via Latina op volle toeren ondersteunt. De bekende chef Agostino Balzi bereidt innovatieve en originele, evenals heerlijke gourmetgerechten en traditionele gerechten in een vernieuwde stijl. Het restaurant staat altijd tot de beschikking van de klanten, van het ontbijt tot het diner. Op elk...
Italië, Cremona
...reizen en rondleidingen naar toeristische bestemmingen, Tentoonstellingen en Musea, Disco's, Lokalen en Restaurants, Pelgrimages, Culinaire Tours, Concerten en Shows, Pretparken, Winkelen, Sportteams, Marathons, Triatlons en sportcompetities, Evenementen en Beurzen, Huwelijken en Speciale Gelegenheden, Vergaderingen en Congres, Beurzen en Congressen, Klantdelegaties, Werknemersshuttles...
... het Nationaal Park van Abruzzo, Lazio en Molise, het gebied dat goed is voor tot 40% van de totale truffelproductie in Italië. Dertig jaar ervaring, diepgaande kennis van de sector en het product, evenals de technische expertise van zijn specialisten, maken King of Truffles tot een gevestigde en vertrouwde partner in een verfijnde en hooggekwalificeerde omgeving en culinaire cultuur. Het ultieme...
Portfolio (10)
Italië, Ponte Galeria
Nipponia is een reis door de Japanse culinaire cultuur, al 30 jaar actief in de voedingssector. Nipponia is een revolutionair bedrijf op het gebied van ethiek, opgebouwd uit sérieux en betrouwbaarheid, service en klantondersteuning aangeboden door ervaren personeel. Geen improvisatie gedreven door marktkansen, alleen een diepgaande kennis van de belangrijkste exportkeukens en hun eindeloze...
Portfolio (8)
Italië, Sassello
... een prijs opgeleverd als een van de zevenentwintig beste culinaire creaties, handgemaakt in Italië, door Confartigianato op de laatste Expo in Milaan. De producten werden van 9 tot 15 oktober 2015 tentoongesteld in het paviljoen Italië.
...Na dertig jaar ervaring in de voedingssector is het bedrijf "dla vècia bulagna" erin geslaagd om synergetisch de traditie, en dus de culinaire aanpak die van generatie op generatie is doorgegeven, te combineren met innovatie. Dit gebeurt zowel op creatief vlak, met de diversificatie van formaten en vullingen, als op technologisch vlak, waarbij gebruik wordt gemaakt van hooggeavanceerde machines...
Het bedrijf Evergreen houdt zich bezig met de productie en verwerking van de groene pistache uit Bronte. Het product, dat alleen aan de voet van de Etna groeit, wordt geoogst, geselecteerd en verwerkt om hoogwaardige grondstoffen en halffabricaten te produceren, die gebruikt kunnen worden in de patisserie en voor andere culinaire toepassingen. Het familiebedrijf heeft meer dan vijftig jaar...
Italië, Napoli
Onze website biedt sinds 2004 de verkoop van typische voedingsproducten uit Zuid-Italië, met name uit Napels en Campanië. De zoektocht naar kleine en geselecteerde producenten van kaas-, rustieke en zoetwaren is wat ons onderscheidt, en het doel om de aankoop een aangename en veilige ervaring te maken in alle opzichten is onze eigenschap. De grote pijlers van onze culinaire traditie, zoals...
Italië, Orsogna
...met respect voor de Italiaanse culinaire traditie. Als u geïnteresseerd bent, kunt u onze illustratieve catalogus aanvragen op ons adres. Voor prijzen is het nodig om de fiscale gegevens van uw bedrijf te ontvangen; u kunt deze verkrijgen door uw bedrijf te registreren op onze website: www.italianathr.com. Bedankt voor uw aandacht. Italiana THR srls. Onze productcatalogus op YouTube: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=vX0cM9ZmOIs...
Portfolio (9)
Italië, Bronte
...gemalen en als korrels, ideaal om fantasierijke culinaire recepten te personaliseren, waardoor elke schotel een ware delicatesse wordt en de kwaliteit verhoogd wordt. Elk verhaal heeft zijn wortels, en de wens naar nieuwe uitdagingen drijft ons om te investeren in het 'innoveren van de traditie' van Sicilië, door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden met rijke en authentieke smaken...
Italië, Acicastello
...Hoe kunnen we de culinaire uitmuntendheden vergeten die ons wereldwijd onderscheiden, of de grote prestaties op het gebied van geneeskunde, wetenschap en technologie? Kortom, het is echt moeilijk om een sector te vinden waarin Italië niet tot de wereldtop behoort. In deze categorie willen Melissa Trading en haar partner deze thema's en nog veel meer verder verkennen. Docg, Doc, Dop, Igt, Igp: het...
Portfolio (10)
Italië, Airola
... viert Italië en zijn klassiekers, en brengt de culinaire ervaring en de Italiaanse passie over. Het Experience-merk van Sabatino Cillo vertegenwoordigt culinaire excellentie, en biedt het beste van Italiaanse vleeswaren via de Filiera en Selezione Cillo, naast een internationale selectie van hoge kwaliteit. De traditionele vleeswaren en gesneden producten worden met passie en ingrediënten van de...
Italië, Marcianise
... culinaire traditie, mythen en legendes maken dit land tot een onderscheidende mix die in één woord kan worden samengevat: Napolitanisme. Eén slok en je bent in Napels, dat is onze slogan! Stel je voor dat je alle warmte van ons land in een glas proeft, en vergeet de bijgeloof niet, een snufje geluk is altijd nodig.
Portfolio (2)
Italië, altamura
Het Unibrands-assortiment, samen met zijn merken, Novoforno en Pasta e Gusto, is geworteld in de culinaire traditie van ons land, waaruit we volop putten om een complete lijn van typische producten van het gezonde mediterrane dieet aan te bieden. In onze deegbereidingen is semola rimacinata van harde tarwe onmisbaar, tegenwoordig zo gewild dat het ons kwaliteitsmerk is geworden. Onze producten...
Portfolio (3)
Italië, Villafranca
Welkom bij Pastifici Vesuvio®, de toonaangevende producent van mediterrane verse pasta met authentieke culinaire traditie! Passie en traditie zijn de ingrediënten van ons grote succes, die de echte specialiteiten van Campanië tot leven brengen, een regio die bekend staat om zijn gastronomische cultuur en het genot om verse, ambachtelijk gemaakte pasta te proeven, die met de hele traditie van het...
Italië, Venice
...) klassiek (Paleis van de Doge, Basiliek van San Marco en andere belangrijke kerken en musea); - Boottochten: a) rondvaart door de kanalen van Venetië; b) Lagunetocht; c) Ecologie-tours per boot met elektromotor; - Culinaire ervaringen: a) diners in privéhuizen; b) Venetiaanse kooklessen; - Activiteiten: a) Venetiaanse roeiles; b) Ambacht - Diensten: a) Privétransfers; b) Ondersteunende diensten...
Italië, Colico
...romantische en panoramische omgeving aan het meer: dit zijn de kenmerken van het prestigieuze restaurant van Hotel Risi. In de zorgvuldig en stijlvol ingerichte ruimtes bieden de chefs culinaire lekkernijen uit de regio en wijnen van uitstekende kwaliteit, zowel regionaal als nationaal. Om speciale evenementen zoals banketten, recepties, vergaderingen en buffetten uniek te maken, biedt het...
Italië, Caianello
... ontwikkeld na jaren van onderzoek en experimentatie, in samenwerking met deskundige olijfolieproevers, chefs en culinaire critici, met als enige doel een uitstekende olie te creëren die zelfs de meest veeleisende en verfijnde smaken kan verleiden. Olijfolie met een zeer lage zuurgraad, koudgeperst en geschikt voor elk type gerecht. Onze olijven worden geoogst in de eerste rijpingsfase, waardoor de...
Italië, Macchia Montecorvin
... RELIGIEUZE THEMA'S, TOT DE RAFFINERENDE FILMS VAN DEZE TIJD EN DE UITZENDINGEN VAN CULINAIRE KUNST IN DE BESTE SHOWS EN BEURZEN IN DE PERIFERIE, IN DE REPRESENTATIES VAN WIJN, OLIE EN PRODUCTEN ALS BONEN, KIKKERERWTEN, ENZ.
Het restaurant La Corte De perfecte plek om unieke momenten en heerlijk eten te genieten. Restaurant La Corte is een traditioneel restaurant met Brescian cuisine dat de beste gerechten en dranken uit de volledige reeks van Brescian keukens serveert. Slechts een paar stappen van het centrum van Brescia, biedt La Corte een ontspannen culinaire ervaring in een informele omgeving voor gasten van alle...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play