Italië, Cremona
...reizen en rondleidingen naar toeristische bestemmingen, Tentoonstellingen en Musea, Disco's, Lokalen en Restaurants, Pelgrimages, Culinaire Tours, Concerten en Shows, Pretparken, Winkelen, Sportteams, Marathons, Triatlons en sportcompetities, Evenementen en Beurzen, Huwelijken en Speciale Gelegenheden, Vergaderingen en Congres, Beurzen en Congressen, Klantdelegaties, Werknemersshuttles...
... het Nationaal Park van Abruzzo, Lazio en Molise, het gebied dat goed is voor tot 40% van de totale truffelproductie in Italië. Dertig jaar ervaring, diepgaande kennis van de sector en het product, evenals de technische expertise van zijn specialisten, maken King of Truffles tot een gevestigde en vertrouwde partner in een verfijnde en hooggekwalificeerde omgeving en culinaire cultuur. Het ultieme...
Portfolio (10)
Italië, Ponte Galeria
Nipponia is een reis door de Japanse culinaire cultuur, al 30 jaar actief in de voedingssector. Nipponia is een revolutionair bedrijf op het gebied van ethiek, opgebouwd uit sérieux en betrouwbaarheid, service en klantondersteuning aangeboden door ervaren personeel. Geen improvisatie gedreven door marktkansen, alleen een diepgaande kennis van de belangrijkste exportkeukens en hun eindeloze...
Portfolio (8)
Italië, Sassello
... een prijs opgeleverd als een van de zevenentwintig beste culinaire creaties, handgemaakt in Italië, door Confartigianato op de laatste Expo in Milaan. De producten werden van 9 tot 15 oktober 2015 tentoongesteld in het paviljoen Italië.
...Na dertig jaar ervaring in de voedingssector is het bedrijf "dla vècia bulagna" erin geslaagd om synergetisch de traditie, en dus de culinaire aanpak die van generatie op generatie is doorgegeven, te combineren met innovatie. Dit gebeurt zowel op creatief vlak, met de diversificatie van formaten en vullingen, als op technologisch vlak, waarbij gebruik wordt gemaakt van hooggeavanceerde machines...
Italië, Napoli
Onze website biedt sinds 2004 de verkoop van typische voedingsproducten uit Zuid-Italië, met name uit Napels en Campanië. De zoektocht naar kleine en geselecteerde producenten van kaas-, rustieke en zoetwaren is wat ons onderscheidt, en het doel om de aankoop een aangename en veilige ervaring te maken in alle opzichten is onze eigenschap. De grote pijlers van onze culinaire traditie, zoals...
Italië, Orsogna
...met respect voor de Italiaanse culinaire traditie. Als u geïnteresseerd bent, kunt u onze illustratieve catalogus aanvragen op ons adres. Voor prijzen is het nodig om de fiscale gegevens van uw bedrijf te ontvangen; u kunt deze verkrijgen door uw bedrijf te registreren op onze website: www.italianathr.com. Bedankt voor uw aandacht. Italiana THR srls. Onze productcatalogus op YouTube: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=vX0cM9ZmOIs...
Portfolio (9)
Italië, Bronte
...gemalen en als korrels, ideaal om fantasierijke culinaire recepten te personaliseren, waardoor elke schotel een ware delicatesse wordt en de kwaliteit verhoogd wordt. Elk verhaal heeft zijn wortels, en de wens naar nieuwe uitdagingen drijft ons om te investeren in het 'innoveren van de traditie' van Sicilië, door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden met rijke en authentieke smaken...
Italië, Acicastello
...Hoe kunnen we de culinaire uitmuntendheden vergeten die ons wereldwijd onderscheiden, of de grote prestaties op het gebied van geneeskunde, wetenschap en technologie? Kortom, het is echt moeilijk om een sector te vinden waarin Italië niet tot de wereldtop behoort. In deze categorie willen Melissa Trading en haar partner deze thema's en nog veel meer verder verkennen. Docg, Doc, Dop, Igt, Igp: het...
Portfolio (10)
Italië, Airola
... viert Italië en zijn klassiekers, en brengt de culinaire ervaring en de Italiaanse passie over. Het Experience-merk van Sabatino Cillo vertegenwoordigt culinaire excellentie, en biedt het beste van Italiaanse vleeswaren via de Filiera en Selezione Cillo, naast een internationale selectie van hoge kwaliteit. De traditionele vleeswaren en gesneden producten worden met passie en ingrediënten van de...
Italië, altamura
Het Unibrands-assortiment, samen met zijn merken, Novoforno en Pasta e Gusto, is geworteld in de culinaire traditie van ons land, waaruit we volop putten om een complete lijn van typische producten van het gezonde mediterrane dieet aan te bieden. In onze deegbereidingen is semola rimacinata van harde tarwe onmisbaar, tegenwoordig zo gewild dat het ons kwaliteitsmerk is geworden. Onze producten...
Portfolio (3)
Italië, Colico
...romantische en panoramische omgeving aan het meer: dit zijn de kenmerken van het prestigieuze restaurant van Hotel Risi. In de zorgvuldig en stijlvol ingerichte ruimtes bieden de chefs culinaire lekkernijen uit de regio en wijnen van uitstekende kwaliteit, zowel regionaal als nationaal. Om speciale evenementen zoals banketten, recepties, vergaderingen en buffetten uniek te maken, biedt het...
Italië, Caianello
... ontwikkeld na jaren van onderzoek en experimentatie, in samenwerking met deskundige olijfolieproevers, chefs en culinaire critici, met als enige doel een uitstekende olie te creëren die zelfs de meest veeleisende en verfijnde smaken kan verleiden. Olijfolie met een zeer lage zuurgraad, koudgeperst en geschikt voor elk type gerecht. Onze olijven worden geoogst in de eerste rijpingsfase, waardoor de...
Italië, Macchia Montecorvin
... RELIGIEUZE THEMA'S, TOT DE RAFFINERENDE FILMS VAN DEZE TIJD EN DE UITZENDINGEN VAN CULINAIRE KUNST IN DE BESTE SHOWS EN BEURZEN IN DE PERIFERIE, IN DE REPRESENTATIES VAN WIJN, OLIE EN PRODUCTEN ALS BONEN, KIKKERERWTEN, ENZ.
Het restaurant La Corte De perfecte plek om unieke momenten en heerlijk eten te genieten. Restaurant La Corte is een traditioneel restaurant met Brescian cuisine dat de beste gerechten en dranken uit de volledige reeks van Brescian keukens serveert. Slechts een paar stappen van het centrum van Brescia, biedt La Corte een ontspannen culinaire ervaring in een informele omgeving voor gasten van alle...
Italië, Cinisello Balsamo
... innovatieve ideeën om onze producten te presenteren en te creëren, terwijl we de waarde van de traditie stevig in het oog houden. Dankzij de strikte naleving van de recepten van vroeger zijn we blij dat we producten kunnen serveren die smaken naar oude en soms te vaak vergeten smaken: De smaak van de Italiaanse culinaire traditie. Onze missie is om steeds meer klanten te bereiken die de waarde van goed eten waarderen, en om Kwaliteit tegen een betaalbare prijs te bieden, hebben we besloten een stap over te slaan om geen concessies te doen aan prijs of grondstoffen.
Italië, Catania
Sicily in Tours is een incoming touroperator voor Sicilië met 25 jaar ervaring. Wij streven ernaar een referentiepunt te zijn voor het organiseren van tours en routes (culinaire, culturele, religieuze en natuur) in Sicilië en Calabrië. Onze diensten in detail zijn: - Organisatie van tours door Sicilië en heel Italië - Groeps- en individuele reizen - Hotelreserveringen in Sicilië en heel...
Italië, Scafati
... industrie en biedt een ruime keuze aan producten die zijn bereid volgens de oude culinaire traditie, van wijn tot olie, van zeevruchten tot voedingsconserven en de eeuwenoude zoetwarentraditie van Napels. Itacraft biedt een gevarieerde hoeveelheid en kwaliteit van regionale gastronomische producten, samengebracht onder het merk "I Nostrani".
Italië, Rivarolo Del Re e Uniti
Wanneer het gaat om het koken van typische gerechten uit de mediterrane keuken, is de keuze van de ingrediënten essentieel om ongeëvenaarde niveaus van smaak te bereiken. Een van de meest voorkomende producten in de mediterrane culinaire traditie is ongetwijfeld de tomaat in al zijn varianten. Pomì voldoet aan de behoeften van zowel variëteit als een sterke band met het gebied en de Italiaanse...
Het ambachtelijke bedrijf San Giorgio is opgericht in maart 2010, in Mattinata, Puglia, in het hart van het prachtige Gargano. Het is met enthousiasme opgericht door een jonge ondernemer, met de duidelijke intentie om ambachtelijke typische producten te produceren die de oorsprong, traditie en culinaire cultuur van zijn Pugliese land respecteren. Het bedrijf selecteert oude regionale en lokale...
Italië, Guastalla
In Guastalla, tussen Reggio Emilia en Parma, verenigt een familiebedrijf de twee beste tradities van Emilia Romagna: de culinaire kunst en de technische expertise. Bertazzoni is de erfgenaam van het gastronomische erfgoed van de regio, met producten zoals Parmaham, salami en mortadella, Parmigiano Reggiano en balsamicoazijn. Om deze reden gebruiken kookliefhebbers de keukens en kookplaten van Bertazzoni, die met passie en vakmanschap zijn gebouwd door keukenexperts.
Italië, Sant'elpidio a Mare
... commercialiseert La Prestigio Italiano kaas, verse pasta, droge pasta, olie en wijn... Alles komt van hun eigen land en laboratoria. Alles wordt ambachtelijk geproduceerd. Alleen om de smaak van zowel de traditie als de culinaire inventiviteit te laten proeven die hen kenmerkt.
Italië, Anzola Emilia
... van het bedrijf, waar de productie, de commerciële afdeling, de administratie, de technische afdeling en de Gelateria school GelAteneo zijn gevestigd. Onder ICETEAM 1927 worden verschillende tradities en technologieën samengebracht, maar verenigd in het enige doel om de markt zo goed mogelijk te bedienen, in de verschillende regio's en culinaire tradities van de wereld. Het assortiment wordt...
Italië, Fiorenzuola Di Focara
In het hart van het Natuurpark Monte San Bartolo, in de plaats Fiorenzuola di Focara, beheerd door de jarenlange ervaring van Anna en Mario, is Restaurant La Rupe de ideale plek om je te laten verwennen door culinaire geneugten. Sinds 1960 bereiden Anna en Mario heerlijke vis- en vleesgerechten voor lokale klanten en bezoekers uit alle hoeken, in een rustige en romantische omgeving. Gelegen in...
Italië, Milano
... staat te stellen hun culinaire creativiteit de vrije loop te laten en kleur, smaak en magie aan alle recepten toe te voegen. Van aroma's voor desserts tot natuurlijke smaken voor ijs en zelfs voor hartige recepten, zoals onze paddenstoelaroma.
Italië, Sommacampagna
...Verhuurservice van Minibus met Chauffeur voor het vervoer van bedrijfs personeel van/naar Verona en voor elke bestemming. Transfer van Luchthaven/ Treinstation naar de stad Verona. Transfer van Luchthaven/ Treinstation naar de belangrijkste historische locaties in de provincie van/ naar het stadscentrum en de buitenwijken. Culinaire Tours met bezoeken aan de belangrijkste wijnhuizen in Valpolicella, Bardolino, Soave, Custoza...). Bezoek aan de belangrijkste historische en artistieke bezienswaardigheden van Verona. Bezoek aan de belangrijkste locaties van het Gardameer.
...van de historische en natuurlijke schoonheid van het rivierreservaat van het Parco del Ticino tot de prachtige steden Vigevano en Pavia, op slechts enkele kilometers van de Villa. Binnen de Villa is het mogelijk om een culinaire ervaring te beleven in een context vol geschiedenis, waarin de smaak van de traditie de hedendaagse keuken ontmoet.
Italië, Monte Sant'angelo
... meer. Op het gebied van confituren zijn er jams van sinaasappels, citroenen en mandarijnen die zonder conserveermiddelen worden geproduceerd, alleen met fruit uit de Gargano en suiker. Het bedrijf is een referentiepunt voor liefhebbers van authentiek voedsel en de culinaire tradities van Italië en Apulië.
... vergine olijfolie, geproduceerd door de families Uguccioni en Brunetti. Eenmaal aan tafel, alsof je in een tijdmachine zit, begint de reis naar de herontdekking van de oude culinaire tradities van de Marken, waar overvloedige libaties ontstaan uit een combinatie van fantasie en traditie, alles met respect voor kwaliteit. Een filosofie die zich uit in de voortdurende zoektocht en selectie van vlees...
Italië, Puegnago Del Garda
... van saffraan? De eerste en meest bekende is de culinaire toepassing om aroma, kleur en smaak toe te voegen aan de recepten van uw restaurant, patisserie of ijssalon (de Iraanse ijs met saffraanroom en pistache of de saffraancrème). Bovendien wordt saffraan, dankzij de vele gezondheidsvoordelen, gebruikt in de cosmetische en farmaceutische sector; er zijn namelijk talrijke internationale...
Portfolio (1)