Italië, Firenze
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (9)
Agripantel "Wij zijn een lokale onderneming die zich richt op de gastronomische specialiteiten van het gebied. We hebben 200 recepten ontwikkeld met grondstoffen, deels afkomstig van sociale initiatieven die zich inzetten voor kansarme mensen in de regio. Momenteel is een deel van de productie van tomatenverwerking korteketen en komt het van de velden bewerkt door de sociale coöperatie Rossa Sera.
Portfolio (7)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Gekweekte paddenstoelen (Agaricus bisporus), zonnebloemolie, groene olijven, witte truffel 1% (Tuber magnatum Pico), zout, aroma, ascorbinezuur: E300. Houdbaarheidsdatum: 36 maanden. Gebruik: Het is ideaal als smaakmaker voor crostini en vullingen voor voorgerechten, hoofdgerechten, omeletten en als basis voor alle truffelgerechten. Allergenen: Het product bevat geen allergene...
Portfolio (9)
Italië, Mirabella Imbaccari
... Sicilië. Ideaal om levendigheid te geven aan voorgerechten en hoofdgerechten. De ambachtelijke verwerking is wat het mogelijk maakt om de organoleptische en heilzame eigenschappen intact te houden die deze specerij uniek maken en heel anders dan die welke industrieel worden geproduceerd. Bovendien minimaliseren de mechanische bewerkingen de impact op de bodemstructuur en de natuurlijke voeding.
Italië, Dorgali
... kleur biedt Vigna Sorella met zijn jeugd en frisheid de geuren van Sardinië, met tonen van mediterraan struikgewas, mirte en marasca, geïntegreerd door een scala aan mineraliteit. In de mond valt het op door de goede frisheid en een fijne, smaakvolle tannine. Het onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, en past goed bij zowel hartige voorgerechten als rood vlees, misschien verrijkt met de aroma's van mediterraan kruiden. Ook uitstekend met halfgerijpte kazen.
Portfolio (5)
Italië, Maruggio
...Kenmerkend wijnachtig Smaak: Droog, zeer harmonieus Serveer temperatuur (Celsius): 8° 10° C Aanbevolen: Aperitief, vis en Italiaanse voorgerechten, zeevruchten, delicate soepen alsook groenten, mozzarella en verse kaas.
Portfolio (8)
...Ambachtelijke kant-en-klare gerechten. Gecertificeerde hoge kwaliteit. Voorgerechten en hoofdgerechten in porties van 300 g en schalen van 2,5 kg. Diverse referenties, verse diepvriespasta van eersteklas kwaliteit, zowel klassiek als gevuld met vlees en vis. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, enz.. Wij maken gepersonaliseerde verpakkingen voor luchtvaartmaatschappijen, hotels, cruiseschepen, enz..
Italië, Taormina
...Geniet van de sfeer van de schemerige wandelstad. U stopt op drie verschillende plaatsen waar vriendelijk gedekte tafels al op u wachten: van traditioneel bereide verse vis en typische Siciliaanse voorgerechten tot onvergetelijke huisgemaakte Siciliaanse gebakjes, vergezeld van geurige wijnen en likeuren uit Siracusa – alles zonder welke het oude Siracusa u nooit haar echte smaak zal onthullen!
...Wij zijn een laboratorium waar we ambachtelijke producten maken, uitsluitend met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zonder toegevoegde conserveermiddelen, die ook lactosevrij, melkvrij en ei-vrij zijn. Betreffende: voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, belegde of te beleggen broodjes, pizza's en zoetigheden, gefrituurde producten, hartige snacks, kerst- en feestelijke zoetigheden. De...
Italië, Carru'
... voorgerechten op basis van verse groenten, de Bagna Cauda, de Cognà, de crèmes op basis van Truffels, de Ragù van "Fassone", de zoetigheden Zabajone en Bunet. Vandaag de dag telt het bedrijf ongeveer 60 recepten, naast een reeks bereidingen op basis van de specifieke wensen van de klant, een houding die ons in de loop der jaren in staat heeft gesteld om samen te werken met talrijke en diverse agrarische realiteiten.
Italië, Amelia
...moet je weten dat Il Podere San Giuseppe een uitgebreid zee-menu aanbiedt met voorgerechten, hoofdgerechten en tweede gangen van verse en hoogwaardige vis. De accommodatie beschikt bovendien over een groot zoutwaterzwembad waar gasten van Il Podere in de zomer gebruik van kunnen maken.
Italië, Taormina
...De Pizzeria is ontstaan in Taormina dankzij het idee van chef Marco, die altijd al een passie heeft gehad voor het combineren van heerlijke pizza's en uitstekende ambachtelijke bieren. Bij ons vind je pizza's, van de grote klassiekers tot de meest verrassende en fantasierijke met fruit en vis, en een kleine selectie van voorgerechten en hoofdgerechten voor wie minder van pizza houdt. We hebben...
Italië, Sassello
De L’ Artigiana del Fungo-fabriek werd in 1996 opgericht als een familiebedrijf dat geconserveerd voedsel produceert. Toen en nu houdt het vast aan zijn oorspronkelijke richtlijnen: de kwaliteit van de grondstoffen, zorgvuldig gekozen, en de zoektocht naar verse producten die één voor één worden gecontroleerd. Het assortiment van onze conserven varieert van voorgerechten tot zoetwaren. U kunt...
... PISTACHE, MET AUBERGINEN, MET ZALM, MET KIP EN VEEL MEER), CIPOLLINE, CARTOCCIATE. ER ZIJN OOK GLUTENVRIJE PRODUCTEN BESCHIKBAAR (VOORGERECHTEN, HOOVEDISH, ARANCINI, PATISSERIE EN VEEL MEER). OP AANVRAAG IS ELK SOORT KOEKJE BESCHIKBAAR. U KUNT AL ONZE PRODUCTEN VINDEN OP ONZE WEBSITE WWW.BARBAGALLODOLCIARIA.IT.
Italië, Cisterna Di Latina
Doel van goedheid, snel en eenvoudig FAST, QUICK AND EASY! Onze knowhow stelt ons in staat om kant-en-klare voorgerechten te maken die typisch zijn voor de Italiaanse keuken en die smaak en snelheid van bereiding combineren. Dankzij ons patent koken de gerechten in korte tijd en zonder voorbewerking.
...Het restaurant, dat al veertig jaar door de familie Zambon wordt beheerd, heeft 50 zitplaatsen in drie zaaltjes, plus nog eens honderd in de ruime tuin op het Campo Santo Stefano. De keuken die de chef aanbiedt, is de typische traditionele Venetiaanse keuken. Een blik op het menu: gemengde vis- en Italiaanse voorgerechten, verschillende risotto's, linguine met zeevruchten, gegrilde vis...
Italië, Riccione
... buiten de mogelijkheid om te genieten van een diner of lunch, omarmd door de zeebries. In de winter brengt een brandende open haard en het uitzicht op de zee ons terug naar een rustige en ontspannen dimensie. De keuken van Restaurant Mariscos zal u verbazen, niet alleen door de variëteit en rijkdom van de gerechten, maar vooral door de unieke smaak van de visgerechten. Voorgerechten en...
Italië, Ravello
... Cretella elke dag het menu met de beste producten die de kust te bieden heeft, van de voorgerechten uit de Monti Lattari zoals vleeswaren en citroenen, tot de fantasieën die de zee ons elke dag biedt. We sluiten dit kleine venster op de traditie en cultuur van onze keuken af met de herinnering dat dit alles wordt vergezeld door de beroemde D.O.C. wijnen van de Costa d'Amalfi en de onvergelijkelijke likeuren van de kust, zoals Limoncello, Laurino, Finocchietto en Concierto.
Italië, Marina Di Ragusa
... bereiding mogelijk te maken. Er is een online service beschikbaar voor videopresentaties van de bereidingswijzen. De productlijn omvat 18 recepten voor hoofdgerechten, aperitiefhapjes en voorgerechten. Alle kits hebben een maximale bereidingstijd van 15 minuten.
Italië, Bergamo
Piatto Apposta produceert gezonde en evenwichtige maaltijden en kant-en-klaar gerechten, geschikt voor alle eetstijlen, om te voldoen aan de behoeften van degenen die gezond willen blijven of zich willen verzorgen via voeding. Piatto Apposta biedt een breed scala aan voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en unieke gerechten met een laag natrium- en toegevoegd vetgehalte. Onze producten zijn...
Italië, Torrice
...Wij zijn een laboratorium waar we ambachtelijke producten maken, uitsluitend met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zonder toegevoegde conserveermiddelen, die ook lactosevrij zijn. (zonder melk, zonder eieren, zonder nikkel en vegan op aanvraag.) Betreffende: voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, belegde of te beleggen broodjes, pizza's en zoetigheden, verjaardagstaarten...
Italië, Sassello
De L’ Artigiana del Fungo-fabriek werd in 1996 opgericht als een familiebedrijf dat voedselconserven produceert. Toen en nu houdt het vast aan zijn oorspronkelijke richtlijnen: de kwaliteit van de grondstoffen, zorgvuldig gekozen, en de zoektocht naar verse producten die één voor één gecontroleerd worden. Het assortiment van onze conserven varieert van voorgerechten tot zoetwaren. Je kunt...
Portfolio (9)
Italië, Caltagirone
... gezinsgebruik en je kunt elk recept bereiden dat het gebruik van deze ingelegde groenten in olie vereist. Veel mensen maken er voorgerechten van, maar dat is beperkend, want je kunt alleen de artisjok zonder olie gebruiken en een hoofdgerecht maken, bijvoorbeeld met de Bimby, de keukenrobot die helpt om snel te koken, en er zijn recepten voor artisjokken.
...De Pizzeria Santo Stefano is een restaurant dat een ruime selectie van voorgerechten, hoofdgerechten, tweede gangen en pizza's aanbiedt, zowel voor de lunch als het diner. Binnen het restaurant, dat geschikt is voor zakelijke diners en catering voor ceremonies en feesten, worden ook giropizza en girocarne georganiseerd voor gezellige avonden vol plezier en goed eten. Er is een ruime parkeerplaats...
Italië, Diano D'alba
Geboren in 1949, is Olio Desiderio een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de productie en verkoop van hoogwaardige olijfolie, uitsluitend afkomstig van geselecteerde planten. Thuisbezorging en deur-tot-deur verkoop van maar liefst 8 soorten oliën, allemaal 100% Italiaans en verwerkt door hooggekwalificeerd personeel. Ruime beschikbaarheid van producten, waaronder voorgerechten, sauzen...
SbraciaMole is een Romeinse braceria gelegen in het Romeinse vierkant. Het restaurant biedt typische Romeinse keuken in een warme en gezellige omgeving, met een uitgebreid menu, culinaire routes van hoge kwaliteit, voorgerechten, hoofdgerechten en bijgerechten van zowel vlees als vis, en altijd vriendelijk personeel. Elk element roept een gevoel van saamhorigheid en de Romeinse culinaire traditie...
...We maken gebruik van de vaardigheden van bekwame en ervaren ambachtslieden, waarmee we onze producten vervaardigen. Een architectenbureau volgt en zorgt voor de details van de meest verfijnde en complexe werken. Met aandacht voor functionaliteit en elegantie ontwerpen en produceren we op maat gemaakte gekoelde vitrines, buffetten en koelvitrines (op verzoek op wielen) met eenvoudige of automatische glazenopening, voor voorgerechten, desserts, vis, vlees, gastronomie, ook in speciale vormen zoals fonteinen.
Italië, Mariano Comense
Restaurant la Piemontese biedt zijn klanten alleen het beste van het Piemontese vlees, strikt gecertificeerd door het consorzio CO AL VI en geserveerd na een langdurig rijpingsproces. Wij bieden een innovatieve keuken, met voorgerechten en hoofdgerechten gekenmerkt door ongebruikelijke combinaties en ter plaatse bereid om altijd de maximale versheid te garanderen. Ons vlees (filet, roastbeef...
Italië, Termoli
... maïs) en extra confituren van Italiaanse fruit. Onder onze referenties hebben we ook een heerlijke reeks ambachtelijke ingelegde producten en "herinterpretaties" van voorgerechten, kant-en-klare sauzen en paté/crèmes.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play