Italië, Nave
...Deze olie is uitsluitend geproduceerd met geselecteerde olijven van de 20 hectare olijfgaarden die in eigendom zijn, waar de cultivars van de variëteiten Frantoio, Moraiolo en Leccino worden verbouwd. De olijven zijn biologisch, handmatig geoogst door middel van brucatura in de maand november, en worden onmiddellijk koud geperst met een mechanisch proces en gefilterd. De olie wordt bewaard in...
Portfolio (46)
Italië, Carovigno
... peulvruchtensoepen. Betekenis van mono-cultivar: Wanneer we spreken van mono-varietale of mono-cultivar evo olie, verwijzen we naar olie verkregen uit olijven die zijn geteeld van een enkele, exclusieve oogst. De term mono-cultivar heeft namelijk een Griekse oorsprong, "monos" wat uniek betekent en "cultivar" verwijst naar de oogst. Mono-varietale evo olie is zeer gewaardeerd omdat het, aangezien het afkomstig is van een enkele oogst, niet in grote hoeveelheden wordt geproduceerd en, bovenal, sterk wordt beïnvloed door de weersomstandigheden van het jaar.
Portfolio (8)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...De extra vierge olijfolie geproduceerd door het bedrijf Oro di Calamigna is een olie die volledig is gemaakt van Italiaanse olijven afkomstig uit Ventimiglia di Sicilia. De persing van deze olie vindt plaats binnen 12 uur na de oogst, dit type verwerking staat bekend als "koude persing". De kleur van de olie is smaragdgroen met gouden reflecties. De smaak van deze extra vierge olie is medium...
Portfolio (2)
Italië, Barrafranca
...Clizia is onze delicate groentemayonaise gemaakt met Siciliaanse amandelen. Amandel is de protagonist van een heerlijke zachte en delicate crème, als alternatief voor de klassieke mayonaise. De geur van onze Siciliaanse amandelen en de intense smaak van de extra vergine olijfolie van onze olijven komen samen in de herinterpretatie van de beroemde saus in een vegan-vriendelijk stijl.
Portfolio (10)
Italië, Noci
...De caciotta fior di bontà is een verse kaas met toegevoegde melkfermenten, die een korte droogperiode ondergaat. Ondanks dat het een kaas met een halfharde korst is, is de binnenkant romig en heeft het een zoete/lichtzure en uiterst smakelijke smaak. We produceren het ook in varianten met chili en olijven. Het is een uitstekend product om alleen te genieten of te combineren met brood of toastjes, of in combinatie met salades of voorgerechten.
Portfolio (10)
... organoleptische kenmerken worden zelfs versterkt door het type grond waarop wordt geteeld, de teeltmethoden, de aandacht voor tijdige maling en last but not least het klimaat. Feitelijk bevorderen de gematigd lage temperaturen van het herfstseizoen de vorming van oliezuur in de olijven.
Portfolio (2)
Italië, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Olio Extra Vergine di Oliva 100% Italiaans 100% Italiaanse extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit, koudgeperst. Olie verkregen uit een speciale selectie van olijven die op het juiste rijpingsniveau zijn geperst. De perfecte combinatie van de aanwezige cultivars geeft het een evenwichtige smaak, wat een toegevoegde waarde geeft aan gerechten. Een olie die niet te...
Portfolio (9)
...Het idee voor deze crème is ontstaan uit een eerste kleurvisie. De twee producten, met bijna tegenovergestelde kleuren maar die beide de aandacht trokken. De combinatie van artisjokharten met zwarte truffel, alles in olijfolie, heeft een uitstekend product opgeleverd als vulling voor hapjes, pizza's en focaccia. Ingrediënten: artisjokken (65%), olijfolie, olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, zout, aroma's. Advies: Geweldige dressing voor pasta's, wit vlees of als basis voor sauzen.
Portfolio (10)
...Selectie van vleeswaren en kazen uit de Italiaanse traditie. 30 maanden oude rauwe ham, lendenfilet, knoflooksalami en pecorino met zwarte truffel, olijven, chili en koemelkkaas. Klaar om te genieten als snack of voor aperitieven met vrienden.
Portfolio (10)
Italië, SALZANO
...De enige gekoelde cocktailstation met een volledig roestvrijstalen reserve, geproduceerd in Italië. Professionele gekoelde cocktailbar met onderliggende reserves. De cocktailstation is voorzien van: - 2 bakken voor het bevatten van 12 flessen. - 1 bak voor het bevatten van ijs. - 1 werkblad van polyethyleen. - 3 bakjes van 1/6 voor citroenen, sinaasappels, olijven of munt. - 2 reservecellen.
Portfolio (6)
Italië, Roma
... stoffen of producten die dergelijke componenten bevatten. Tijdens de oogst, het transport en de verwerking is het product niet onderhevig aan enig risico van kruisbesmetting. Bevat geen gluten. Bevat conserveermiddelen (E300). Voedingswaarden per 100 gr: Energie Kj 1101 / Kcal 268 Vetten 28 gr waarvan verzadigde vetzuren 3,2 gr Koolhydraten 0,9 gr waarvan suikers 0,6 gr Vezels 1,6 gr Eiwitten 1,9 gr Zout 1,08 gr Beschikbare formaten: 80 gr, 170 gr.
Portfolio (9)
Italië, altamura
...De Focaccia Barese is gemaakt van een deeg dat bestaat uit de volgende hoogwaardige grondstoffen: fijn gemalen durumtarwe, tarwebloem, sojalecithine, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, zout, biergist, water, verbeteringsmiddel. Bevat gluten en soja. Topping: cherrytomaatjes van de heuvels, zwarte olijven, oregano. Ambachtelijk vervaardigd, verpakt in ATM en ingepakt in voedselveilig plastic.
Portfolio (3)
Italië, Amelia
...Over het beschermde gebied dat bekend staat als het "pad van olie" in Umbrië, op de glooiende Amerini-heuvels, worden onze olijven verbouwd. We extraheren onze olie FenOlio uitsluitend uit onze eigen olijven. De olie is rijk aan polyfenolen, krachtige natuurlijke antioxidanten met hoge niveaus van vitamine E die in staat zijn de schadelijke effecten van vrije radicalen tegen te gaan. De kwaliteit...
Italië, Maruggio
...Harmonische extra vergine De typische goudgele kleur wordt verkregen door het koude persen van de olijven, waarvan de variëteiten Oliarola en Cellina zijn. Het heeft een uitgebalanceerde smaak, onmiddellijk aangenaam met een vleugje amandelen. Het is een vrucht van gemiddelde intensiteit, met aangename geuren van de Middellandse Zee. Beschikbaar in flessen: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt...
Portfolio (8)
Italië, Sommacampagna
Italië, Roccadaspide
...Speciale aanbieding pakket van 12 flessen voor slechts 89€ Fles olie 75 cl PRODUCTBESCHRIJVING: De biologische extra vierge olijfolie La Mortella is rechtstreeks verkregen uit biologische olijven van teelt uit het Cilento en uitsluitend door mechanische processen. Het heeft een maximale zuurgraad in termen van oliezuur van 0,24%. INDICATIEVE ANALYSEWAARDEN: Zuurgraad in oliezuur: 0,24...
Portfolio (1)
Italië, Catania
...De olie "Prezioso" komt van een bijzondere variëteit van de olijfboom, de "Nocellara Etnea", die bijna uitsluitend aan de voet van de Etna wordt geteeld. De olijven, afkomstig uit biologische landbouw, worden handmatig geoogst vóór november wanneer ze nog groen zijn, waarbij de opbrengst wordt opgeofferd om een olie met een meer fruitige smaak te verkrijgen. De persing, die binnen 6/12 uur na de...
Portfolio (8)
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
Italië, San Mauro Cilento
San Mauro del Cilento is het dorp van de olie. Gelegen op enkele kilometers van de beroemde toeristische bestemming Acciaroli, maakt dit dorp deel uit van het Nationaal Park van Cilento en Vallo Diano. Het gebied wordt gekenmerkt door oude watermolens, paden die door de mediterrane begroeiing slingeren en olijfgaarden. De Azienda Agricola Botti, sterk in zijn verbondenheid en de liefde die het met zijn land verbindt, produceert zijn extra vierge olijfolie nog steeds op traditionele wijze.
Italië, San Vito Dei Normanni
... door ons, de kinderen, een realiteit die kwaliteit en authenticiteit als onmisbare pijlers heeft. Al tientallen jaren is ons belangrijkste product de Brindisino-artisjok, heerlijk in zijn natuurlijke staat, of geconserveerd in pekel of olie. In de loop der jaren hebben we besloten om ons met passie ook aan andere producten te wijden: courgettes, aubergines, tomaten, paddenstoelen, olijven en...
... kinderen en kleinkinderen heeft de leiding van het voedingsbedrijf overgenomen en zet met passie voort wat de oorspronkelijke bedoeling van de oprichters was: onze klanten een authentiek, compleet, voedzaam en smakelijk product aan te bieden. Van onze Tenuta Baccatani, die zich uitstrekt over ongeveer 250 hectare, tussen eeuwenoude olijfbomen en wijngaarden, komen de groenten die we zorgvuldig volgen...
Italië, Ospitaletto
Het Retificio Padano in Ospitaletto – Brescia, heeft na jaren van ervaring en verfijning een complete serie netten van hoogdichtheid polyethyleen ontwikkeld, om aan elke behoefte en sector te voldoen. Van netten voor de landbouw en de sierteelt (voor de oogst van olijven, noten, amandelen en fruit dat valt) tot verzamelnetten voor biologische producten, netten om de oogst van fruit te beschermen...
Italië, Venetico
... zijn doorgegeven. Gelegen aan de Tyrreense kust, vormt de fabriek een belangrijk onderdeel van de Siciliaanse voedingsindustrie. In de boerencultuur waren conserven een bron, maar ook een noodzaak om de winter door te komen en de producten van het land buiten hun seizoen te bewaren.
Italië, Ribera
...Sinds 1953 zijn we actief in de oliesector. We zijn gevestigd in Sicilië, in de regio Ribera. De verwerkingstijd loopt van begin oktober tot half november, wanneer de olijven nog groen zijn en hun volledige aroma aan de olie afgeven. De olijven worden binnen 24 uur gemalen. De olie die we selecteren, van de beste kwaliteit, wordt verpakt onder het merk "olie del Professore" en op de markt...
Italië, Napoli
Ceriellolive s.r.l heeft een jarenlange ervaring die voortkomt uit een sterke familiale traditie, die van vader op zoon is doorgegeven, inmiddels al drie generaties lang. Het bedrijf is in 1911 opgericht uit de liefde en toewijding die grootvader Giuseppe altijd aan de olijven heeft gegeven. De organisatorische structuur en het uitgebreide verkoopnetwerk van Ceriellolive s.r.l stellen ons vandaag in staat om aan elke behoefte van de klant te voldoen... van de klassieke wederverkoper tot de grootdistributie.
Italië, Bagno a Ripoli
... olijfolieproductie zoals Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Mexico en Californië (VS). De zoektocht naar voortdurende verbetering van het proces van olijven naar olie is altijd het doel geweest van Officine Meccaniche Toscane S.p.A. Talrijke patenten hebben het bedrijf in staat gesteld om werkelijk innovatieve machines en installaties in de sector te ontwikkelen. De basis van het voortdurende onderzoek naar innovatie en ontwikkeling is de wil om onze klanten instrumenten te bieden die hen in staat stellen een kwalitatief hoogstaand product te verkrijgen.
Italië, Calatafimi Segesta
... olijfolie met zijn uitstekende nutraceutische en organoleptische eigenschappen, terwijl we het gebied waarderen en het landschap en de natuur beschermen. Olio Angimbe NATURES wordt verkregen uit geselecteerde olijven, met de hand geoogst in de olijfgaard van Calatafimi Segesta. Het wordt binnen dezelfde dag gemalen en de olijven worden geselecteerd voordat ze volledig rijp zijn, wanneer er nog...
Portfolio (3)
...Giarratana en Cerasuola. Onze olijven, koud geperst, produceren zowel een 'pure' olie als een 'Blend'. De fasen van teelt, oogst, persing, opslag en botteling van de olie worden allemaal uitgevoerd volgens de strikte normen die zijn vastgesteld door de Europese regelgeving voor biologische producten. Al gewaardeerd door uitmuntendheden in de lokale horeca, is onze bedoeling om onze producten in heel Nederland en internationaal bekend te maken.
Portfolio (6)
...Fonte Torre produceert extra vierge olijfolie in Umbrië met de beste extractie- en oogsttechnologieën, met als doel een product van de hoogste kwaliteit te verkrijgen. De olijven van de overwegende variëteit "Moraiolo", bekend om hun hoge polyfenolgehalte, worden binnen 48 uur na de oogst bij lage temperaturen (lager dan 27°C) verwerkt. Wij produceren uitsluitend 100% Italiaanse extra vierge...
Italië, Nicolosi
... Werelderfgoed door UNESCO. Ons bedrijf, dat een traditie van inmiddels dertig jaar voortzet, hecht grote waarde aan principes zoals: het respecteren van de natuurlijke cycli, het beschermen van de authenticiteit van het product en het streven naar voortdurende kwaliteitsverbetering. De gewoonte van de eerste koude persing is slechts een voorbeeld van onze zorg om een extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit te verkrijgen die de integriteit en echtheid van het product behoudt.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play