Italië, Noci
...De caciotta fior di bontà is een verse kaas met toegevoegde melkfermenten, die een korte droogperiode ondergaat. Ondanks dat het een kaas met een halfharde korst is, is de binnenkant romig en heeft het een zoete/lichtzure en uiterst smakelijke smaak. We produceren het ook in varianten met chili en olijven. Het is een uitstekend product om alleen te genieten of te combineren met brood of toastjes, of in combinatie met salades of voorgerechten.
Portfolio (10)
... organoleptische kenmerken worden zelfs versterkt door het type grond waarop wordt geteeld, de teeltmethoden, de aandacht voor tijdige maling en last but not least het klimaat. Feitelijk bevorderen de gematigd lage temperaturen van het herfstseizoen de vorming van oliezuur in de olijven.
Portfolio (2)
Italië, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Olio Extra Vergine di Oliva 100% Italiaans 100% Italiaanse extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit, koudgeperst. Olie verkregen uit een speciale selectie van olijven die op het juiste rijpingsniveau zijn geperst. De perfecte combinatie van de aanwezige cultivars geeft het een evenwichtige smaak, wat een toegevoegde waarde geeft aan gerechten. Een olie die niet te...
Portfolio (9)
...Het idee voor deze crème is ontstaan uit een eerste kleurvisie. De twee producten, met bijna tegenovergestelde kleuren maar die beide de aandacht trokken. De combinatie van artisjokharten met zwarte truffel, alles in olijfolie, heeft een uitstekend product opgeleverd als vulling voor hapjes, pizza's en focaccia. Ingrediënten: artisjokken (65%), olijfolie, olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, zout, aroma's. Advies: Geweldige dressing voor pasta's, wit vlees of als basis voor sauzen.
Portfolio (10)
...Selectie van vleeswaren en kazen uit de Italiaanse traditie. 30 maanden oude rauwe ham, lendenfilet, knoflooksalami en pecorino met zwarte truffel, olijven, chili en koemelkkaas. Klaar om te genieten als snack of voor aperitieven met vrienden.
Portfolio (10)
Italië, SALZANO
...De enige gekoelde cocktailstation met een volledig roestvrijstalen reserve, geproduceerd in Italië. Professionele gekoelde cocktailbar met onderliggende reserves. De cocktailstation is voorzien van: - 2 bakken voor het bevatten van 12 flessen. - 1 bak voor het bevatten van ijs. - 1 werkblad van polyethyleen. - 3 bakjes van 1/6 voor citroenen, sinaasappels, olijven of munt. - 2 reservecellen.
Portfolio (6)
Italië, Roma
... stoffen of producten die dergelijke componenten bevatten. Tijdens de oogst, het transport en de verwerking is het product niet onderhevig aan enig risico van kruisbesmetting. Bevat geen gluten. Bevat conserveermiddelen (E300). Voedingswaarden per 100 gr: Energie Kj 1101 / Kcal 268 Vetten 28 gr waarvan verzadigde vetzuren 3,2 gr Koolhydraten 0,9 gr waarvan suikers 0,6 gr Vezels 1,6 gr Eiwitten 1,9 gr Zout 1,08 gr Beschikbare formaten: 80 gr, 170 gr.
Portfolio (9)
Italië, altamura
...De Focaccia Barese is gemaakt van een deeg dat bestaat uit de volgende hoogwaardige grondstoffen: fijn gemalen durumtarwe, tarwebloem, sojalecithine, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, zout, biergist, water, verbeteringsmiddel. Bevat gluten en soja. Topping: cherrytomaatjes van de heuvels, zwarte olijven, oregano. Ambachtelijk vervaardigd, verpakt in ATM en ingepakt in voedselveilig plastic.
Portfolio (3)
Italië, Sciacca
...1100 landbouwbedrijven verenigd in een Organisatie van Producenten van extra vierge olijfolie. Nocerbia: een product dat uitsluitend is verkregen uit de olijven van de producenten, op de gronden gelegen in de provincie Agrigento, namelijk in Sciacca, Caltabellotta en Menfi. Nocerbia is een EVO die niets te verbergen heeft!
Andere Producten
NOCERBIA - BIOLOGISCH
NOCERBIA - BIOLOGISCH
Portfolio (2)
Italië, Amelia
...Over het beschermde gebied dat bekend staat als het "pad van olie" in Umbrië, op de glooiende Amerini-heuvels, worden onze olijven verbouwd. We extraheren onze olie FenOlio uitsluitend uit onze eigen olijven. De olie is rijk aan polyfenolen, krachtige natuurlijke antioxidanten met hoge niveaus van vitamine E die in staat zijn de schadelijke effecten van vrije radicalen tegen te gaan. De kwaliteit...
Italië, MILANO
...OLIO dat als 100% Italiaans wordt verklaard, is een olie waarvan de olijven in Italië zijn geoogst en waarvan de persing in Italië heeft plaatsgevonden. De aanduiding van de oorsprong van de olie is altijd verplicht voor alle oliën van de categorie “extra vergine di oliva”. VERPAKKING VAN 3 STUKS = 1 STUK EURO 21,90 1 PALLET 48 VERPAKKINGEN VERVALDATUM 24/06/2025 MINIMALE BESTELLING 15 PALLETS...
Portfolio (45)
Italië, Maruggio
...Harmonische extra vergine De typische goudgele kleur wordt verkregen door het koude persen van de olijven, waarvan de variëteiten Oliarola en Cellina zijn. Het heeft een uitgebalanceerde smaak, onmiddellijk aangenaam met een vleugje amandelen. Het is een vrucht van gemiddelde intensiteit, met aangename geuren van de Middellandse Zee. Beschikbaar in flessen: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt...
Portfolio (8)
Italië, Sommacampagna
Italië, Roccadaspide
...Speciale aanbieding pakket van 12 flessen voor slechts 89€ Fles olie 75 cl PRODUCTBESCHRIJVING: De biologische extra vierge olijfolie La Mortella is rechtstreeks verkregen uit biologische olijven van teelt uit het Cilento en uitsluitend door mechanische processen. Het heeft een maximale zuurgraad in termen van oliezuur van 0,24%. INDICATIEVE ANALYSEWAARDEN: Zuurgraad in oliezuur: 0,24...
Portfolio (1)
Italië, Catania
...De olie "Prezioso" komt van een bijzondere variëteit van de olijfboom, de "Nocellara Etnea", die bijna uitsluitend aan de voet van de Etna wordt geteeld. De olijven, afkomstig uit biologische landbouw, worden handmatig geoogst vóór november wanneer ze nog groen zijn, waarbij de opbrengst wordt opgeofferd om een olie met een meer fruitige smaak te verkrijgen. De persing, die binnen 6/12 uur na de...
Portfolio (8)
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
Italië, San Mauro Cilento
San Mauro del Cilento is het dorp van de olie. Gelegen op enkele kilometers van de beroemde toeristische bestemming Acciaroli, maakt dit dorp deel uit van het Nationaal Park van Cilento en Vallo Diano. Het gebied wordt gekenmerkt door oude watermolens, paden die door de mediterrane begroeiing slingeren en olijfgaarden. De Azienda Agricola Botti, sterk in zijn verbondenheid en de liefde die het met zijn land verbindt, produceert zijn extra vierge olijfolie nog steeds op traditionele wijze.
Italië, San Vito Dei Normanni
... door ons, de kinderen, een realiteit die kwaliteit en authenticiteit als onmisbare pijlers heeft. Al tientallen jaren is ons belangrijkste product de Brindisino-artisjok, heerlijk in zijn natuurlijke staat, of geconserveerd in pekel of olie. In de loop der jaren hebben we besloten om ons met passie ook aan andere producten te wijden: courgettes, aubergines, tomaten, paddenstoelen, olijven en...
... kinderen en kleinkinderen heeft de leiding van het voedingsbedrijf overgenomen en zet met passie voort wat de oorspronkelijke bedoeling van de oprichters was: onze klanten een authentiek, compleet, voedzaam en smakelijk product aan te bieden. Van onze Tenuta Baccatani, die zich uitstrekt over ongeveer 250 hectare, tussen eeuwenoude olijfbomen en wijngaarden, komen de groenten die we zorgvuldig volgen...
Italië, Ospitaletto
Het Retificio Padano in Ospitaletto – Brescia, heeft na jaren van ervaring en verfijning een complete serie netten van hoogdichtheid polyethyleen ontwikkeld, om aan elke behoefte en sector te voldoen. Van netten voor de landbouw en de sierteelt (voor de oogst van olijven, noten, amandelen en fruit dat valt) tot verzamelnetten voor biologische producten, netten om de oogst van fruit te beschermen...
Italië, Venetico
... zijn doorgegeven. Gelegen aan de Tyrreense kust, vormt de fabriek een belangrijk onderdeel van de Siciliaanse voedingsindustrie. In de boerencultuur waren conserven een bron, maar ook een noodzaak om de winter door te komen en de producten van het land buiten hun seizoen te bewaren.
Italië, Ribera
...Sinds 1953 zijn we actief in de oliesector. We zijn gevestigd in Sicilië, in de regio Ribera. De verwerkingstijd loopt van begin oktober tot half november, wanneer de olijven nog groen zijn en hun volledige aroma aan de olie afgeven. De olijven worden binnen 24 uur gemalen. De olie die we selecteren, van de beste kwaliteit, wordt verpakt onder het merk "olie del Professore" en op de markt...
Italië, San Prisco
De familie Zibella is al jaren de referentie leverancier voor de belangrijkste verwerkende industrieën van agrovoedingsproducten en groothandels in de sector. Ze richt zich specifiek op de commercialisering van olijven, kappertjes, en sinds enkele jaren ook op paddenstoelen, artisjokken en gedroogde tomaten. Binnen het bedrijf is er een gestructureerde organisatie, voornamelijk op basis van functies, maar met duidelijk flexibele taken om zich zo goed mogelijk aan te passen aan de sterke groei die het in de loop van al deze jaren heeft doorgemaakt.
Italië, Napoli
Ceriellolive s.r.l heeft een jarenlange ervaring die voortkomt uit een sterke familiale traditie, die van vader op zoon is doorgegeven, inmiddels al drie generaties lang. Het bedrijf is in 1911 opgericht uit de liefde en toewijding die grootvader Giuseppe altijd aan de olijven heeft gegeven. De organisatorische structuur en het uitgebreide verkoopnetwerk van Ceriellolive s.r.l stellen ons vandaag in staat om aan elke behoefte van de klant te voldoen... van de klassieke wederverkoper tot de grootdistributie.
Italië, Bagno a Ripoli
... olijfolieproductie zoals Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Mexico en Californië (VS). De zoektocht naar voortdurende verbetering van het proces van olijven naar olie is altijd het doel geweest van Officine Meccaniche Toscane S.p.A. Talrijke patenten hebben het bedrijf in staat gesteld om werkelijk innovatieve machines en installaties in de sector te ontwikkelen. De basis van het voortdurende onderzoek naar innovatie en ontwikkeling is de wil om onze klanten instrumenten te bieden die hen in staat stellen een kwalitatief hoogstaand product te verkrijgen.
... omstandigheden voor de teelt van wijnstokken en olijfbomen. Vandaag de dag vervullen 35 medewerkers specifieke taken binnen het bedrijf. Tijdens de oogstperiode van de druiven en de olijven verdrievoudigt het aantal arbeiders.
Italië, Biancavilla
... toekomst terwijl het de traditie behoudt. Onze olijvenproductie is gelegen in het D.O.P. gebied Monte Etna, precies in de vulkanische gebieden van de gemeenten Biancavilla en Santa Maria di Licodia, (hoogte 555 meter boven zeeniveau), hier worden onze olijfbomen bewerkt zonder het gebruik van chemische producten. De olijven, die rijpen onder de Siciliaanse zon en in de warme vulkanische grond, worden tussen november en januari uitsluitend met de hand geoogst door middel van "Brucatura". Dit proces stelt onze olie in staat om al zijn kwaliteiten en uitstekende organoleptische stoffen te behouden.
Ik ben Ferdinando Pappalardo, afkomstig uit een familie van ondernemers in de agrovoedingssector die al generaties lang actief is. Ik maak gebruik van de dertig jaar ervaring die ik heb opgedaan in de olijvenverwerking. Mijn extra vierge olijfolie wordt verkregen uit de eerste persing van zorgvuldig geselecteerde, met de hand geplukte olijven, die op het juiste rijpingsniveau zijn, van twee...
Italië, Cerignola
... bedrijf, wat de logistiek van de verwerking bevordert en vooral de absolute garantie van de traceerbaarheid van onze conserven waarborgt. Ons assortiment is breed en compleet, met een productie die vooral gericht is op: artisjokken, olijven, knoflook, kappertjes, tomaten en andere groenten in verschillende verwerkingsvormen. We beschikken over de meest erkende internationale kwaliteitscertificeringen.
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play