Italië, Castelvetrano
verwerking, transformatie en verpakking van olie en tafelolijven, Nocellara del Belice olijven in potten voor de grootdistributie en in emmers voor de horeca, verpakkingen in zakken voor toeristische locaties, olijvenpasta van groene olijven, zwarte olijven, en gemarineerde olijven, olijvenpasta van artisjokken, paddenstoelen en gedroogde tomaten, we verpakken ook artisjokken in stukken in potten. We verpakken en verwerken ook voor derden met het etiket van de klant.
Italië, Palo Del Colle
... voornamelijk een fruitige olie wordt verkregen met aanzienlijke bitterheid en pittigheid, dankzij de hoge hoeveelheid polyfenolen die het kenmerken en het een bondgenoot maken voor de bescherming van de gezondheid; zowel van olijven van de cultivar "ogliarola", die een zeer evenwichtige, elegante olie oplevert met tonen van amandelen en soms van appel en vers gemaaid gras. De "core business" van het...
Portfolio (2)
Italië, Palagonia
... walnoten en kaneel, van zwarte moerbeien. Typische Siciliaanse voedingsconserven, paté, pastasaus of voor antipasti, paddenstoelen in olie, zwarte olijven, groene olijven, asperges, kappertjes, gedroogde tomaat, artisjokken. Siciliaanse granita en ijs: Granita in alle smaken, citroen, amandel, pistache, moerbeien, chocolade, sinaasappels, granaatappel, vijgen, hazelnoot, aardbei, enz.
Portfolio (55)
...Tijdens het olijfoogstseizoen leveren de leden dagelijks hun olijven aan en de verwerking vindt plaats binnen 24 uur na de oogst door middel van mechanische processen (koude extractie); deze methode maakt het mogelijk om een superieure kwaliteit Extra Vergine olie te verkrijgen. Bij het zien van onze olie, die uitsluitend in het gebied van FARNESE wordt geproduceerd, heeft een smaragdgroene kleur...
Portfolio (1)
Italië, Ravenna
Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en export van verschillende agrovoedingsproducten, met de nadruk op: Kappertjes, kappertjesvruchten, olijven, olijfolie, zonnebloemolie, pepers, enz. Ons bedrijf hanteert de beste systemen voor kwaliteitscontrole, veiligheid en hygiëne in elke fase van de productieketen, waardoor we in staat zijn een veilig en van de hoogste kwaliteit...
Portfolio (6)
... de verwerking van de olijven bij te wonen. De Antico Frantoio Tavian is steeds meer overtuigd van het belang van het respecteren van tradities en het 'weten hoe' als basis voor het realiseren van een product van hoge kwaliteit. Een olie die niet slechts een eenvoudig condiment is, maar die wordt beschouwd als een echt voedingsmiddel, in staat om de smaak van de gerechten en producten waarop het wordt gegoten te geven en te benadrukken.
Italië, Rovigo
Oliq levert de olijfolie-industrie de industriële hulpmiddelen die nodig zijn om concurrerend te blijven op de markt. De machines en installaties die oliQ aan de Italiaanse industrie aanbiedt, komen voor het grootste deel uit Spanje, een land dat alleen al meer dan 40% van de tafelolijven ter wereld verwerkt. De noodzaak om te industrialiseren om deze grote hoeveelheden olijven te verwerken...
... schoonste en meest ongerepte zeeën van het noordwesten van Sicilië, aan de Golf van Castellamare. Een gebied dat van nature is voorbestemd voor de teelt van olijven, citrusvruchten, wijnstokken en groenten van uitstekende kwaliteit met een respect dat zich weerspiegelt in de kwaliteit van zijn agrarische producten.
Italië, Bernalda
... geleerd. De kwaliteiten van onze olijven zijn een perfecte samensmelting van voedingsstoffen die onze Extra Vergine Olijfolie, vitamines en ongeëvenaarde voedingsstoffen geven, waardoor het uniek is. We produceren en selecteren zorgvuldig vijf verschillende soorten olijven: Leccino, Ogliarola del Bradano, Coratina, Bernaldese, Gravina. Door de originaliteit en de bijzondere kenmerken van het...
Italië, Viale N. Machiavelli 65/67
... vruchten en het duizenden jaren oude werk van de mens, vertegenwoordigen de pijlers van de Toscaanse plattelands economie, waardoor een uitzonderlijk evenwicht ontstaat tussen wat door de mens is gecreëerd en wat natuurlijk is. Al sinds mensenheugenis worden in Toscane, na de oogst, de lange ladders voorbereid die nodig zijn om de olijven met de hand te plukken, om ze vervolgens in speciale manden van wilg te leggen en in enkele...
Portfolio (8)
Italië, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea produceert ligurische olijfolie die volledig biologisch en koudgeperst is aan de Italiaanse Rivièra. Naast de taggiasca olijfolie creëren we ook typische Italiaanse sauzen (zoals basilicum pesto, rode pesto) en producten met taggiasca-olijven (zoals ontpitte taggiasca-olijven, taggiasca-olijfcrème en ontpitte taggiasca-olijven) en we verkopen ze in onze online winkel. Onze olijfolie is...
Italië, Marmirolo
... dat mensen in Italië landbouw als hun belangrijkste beroep kiezen. Een bezoek aan een boerderij en hotels in Mantua kan u de realistische ervaring bieden om verse olijven, citrusvruchten, appels, druiven, enz. te proeven en bovenal Italië.
... de contrada Perillo, in de gemeente Montemilone (Potenza). Er worden oude granen, spelt, gerst, haver, kikkererwten, linzen, koriander, olijven, Aglianico en Merlot druiven, en verschillende soorten voedergewassen verbouwd. Er worden schapen gehouden, die op het bedrijf in de wei lopen. Er is constante aandacht voor het milieu, niet alleen door biologische landbouw, maar ook door de praktijk van...
... staat stelde de oceanen te oversteken. Teeltmethoden, bemesting en plantbescherming zijn tot op de dag van vandaag volledig natuurlijk, de olijven worden geoogst op het hoogtepunt van de kwaliteitsopbrengst en de vruchten worden snel naar de olijfmolen gebracht. Dit zijn de sleutelcomponenten die ons in staat hebben gesteld om de hoge productiestandaard te behalen die van generatie op generatie is...
Italië, Tavarnelle Val Di Pesa
De MORI-TEM, Toscana Enologica Mori, is gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw en de installatie van machines voor het omzetten van druiven in wijn en olijven in olie. De MORI-TEM oliemolens zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel kleine als grote producenten van extra vierge olijfolie. In de wijnbouwsector was het bedrijf een van de eerste in Italië die horizontale druivenpersen met een mand en een verwijderbare klopper bouwde, die bijzonder geschikt zijn voor de kleine wijnmakerij.
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
De Frantoio Carmignani Umberto bevindt zich in San Casciano in Val Di Pesa en biedt zijn klanten de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. Altijd heeft de sterke neiging naar kwaliteit, de gevestigde tradities en vooral het eigendom van de productiegronden de...
Italië, Vasto
Verkoop van extra vierge olijfolie en Leccino-olijven uit de productie in Abruzzen.
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koude pers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
...L'Inox, met meer dan 35 jaar ervaring in de sector, ontwerpt en bouwt machines en installaties voor de verwerking van verse fruit en groenten, in al zijn fasen: omkeren, wassen, borstelen, sorteren, kalibreren, vullen, verpakken, behandelen, depalletiseren, palletiseren. Het is ook gespecialiseerd in de sector van het wassen van verpakkingen en biedt de klant verschillende modellen machines voor het wassen van kisten en bins, afhankelijk van de behoeften, ook te huur. Het heeft ook ervaring in het ontwerpen en bouwen van machines en installaties voor de verwerking van 4e gamma producten.
Italië, Campobello Di Mazara
... producten aan, zoals: gearomatiseerde oliën (met knoflook, citroen, rozemarijn, salmorigano en chili), olijvenpasta (groene, zwarte, met sinaasappelschillen, met mandarijnschillen en met citroenschillen), olijven in pekel, cunzate "gekruid" en gearomatiseerd.
Italië, San Martino Buon Albergo
... producten op basis van extra vergine olijfolie. Het bedrijf is ontstaan uit de verwerving van 30 hectare, waaronder een olijfgaard, wat het bedrijf ertoe heeft aangezet in 2010 te investeren in de bouw van een olijfperserij, inclusief een gedeelte voor verkoop en logistiek, naast botteling en interne opslag, alles met als doel een specifiek product zoals extra vergine olijfolie te waarderen.
Italië, Torremaggiore
... en professioneel assortiment producten aan te bieden, om de olijvenoogst zo goed mogelijk te vergemakkelijken. Dankzij de voortdurende zoektocht naar nieuwe materialen en bouwtechnieken heeft Borrelli aanzienlijke "know-how" verworven op het gebied van micromechanica, speciale metaalbewerking, elektronica en pneumatiek. Het resultaat van deze voortdurende onderzoeken en verworven vaardigheden zijn de hoogtechnologische gereedschappen voor snoeien en oogsten. Voor "Borrelli Pneumatica" is de manier van werken altijd geïdentificeerd met de slogan "kwaliteit en niet kwantiteit".
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.
Italië, Roma
Ellenikà is exclusieve importeur van de beste Griekse streekproducten: extra vierge olijfolie en olijven; karakteristieke wijnen; specialiteiten zoals dolmadakia, wijnbladeren en Agourida (Agresto); typische koekjes zoals kourabiedes en melo makarona; karakteristieke likeuren zoals ouzo, mastika, tentoura en tsipouro; honing van het eiland Kreta en gedroogde vijgen. Ellenikà is toegewijd aan het...
Italië, Nicosia
... tot 30 quintalen olijven per uur te verwerken, samengevat in drie maten: S, M en L. Het belangrijkste voordeel van BioSpremi® is dat het de maximale kwaliteit van olie uit olijven verkrijgt zonder toevoeging van water en met een lager energieverbruik. We richten ons op olijfoliemolens en landbouwbedrijven die eindelijk de hoogste kwaliteit van Extra Vergine Olijfolie willen behalen.
Italië, Castronovo Di Sicilia
... technologieën die, in tegenstelling tot de traditionele extractiesystemen, de continue verwerking van olijven mogelijk maken. Vanaf dat moment heeft het bedrijf zich toegelegd op de geavanceerde technologie van decanters, de centrifugaalextractor, een installatie die in staat is om 50.000 kilogram per uur te verwerken, en de ALFA LAVAL-technologie die het mogelijk maakt om de pasta's "koud" te...
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Italië, Caianello
... uitgedoofde vulkaan binnen het Regionale Park van Roccamonfina, goed beschermd tegen elke vorm van vervuiling en chemische meststoffen. De bijzondere kenmerken van het gebied waar onze olijven worden verbouwd, geven de olie superieure organoleptische en voedingskwaliteiten.
Italië, Calenzano
...Il Nutrimento, opgericht in 1990, is een productiebedrijf met een grote ambitie: de smaak van oude mediterrane recepten naar de huizen te brengen. Met dit doel biedt het sauzen voor pasta, pesto, gegrilde groenten, groentepasta's en paté voor bruschetta, oliën, olijven en vele andere producten aan die traditionele smaken combineren met een geavanceerd productieproces. De recepten van Il...
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play