Italië, Acicastello
...Hoogwaardige geselecteerde producten, traditioneel gekweekt zonder chemicaliën, op smaak gebracht met Siciliaanse extra vierge olijfolie. Wij kunnen ingelegde producten in olie aanbieden zoals: Pachino cherrytomaatjes, artisjokken, aubergines, zwarte olijven, artisjokkenpasta, zwarte olijvenpasta, paprika's,...
Portfolio (10)
Italië, Catania
...De olie "Prezioso" komt van een bijzondere variëteit van de olijfboom, de "Nocellara Etnea", die bijna uitsluitend aan de voet van de Etna wordt geteeld. De olijven, afkomstig uit biologische landbouw, worden handmatig geoogst vóór november wanneer ze nog groen zijn, waarbij de opbrengst wordt opgeofferd om een olie met een meer fruitige smaak te verkrijgen. De persing, die binnen 6/12 uur na de...
Portfolio (8)
Italië, Nave
...Deze olie is uitsluitend geproduceerd met geselecteerde olijven van de 20 hectare olijfgaarden die in eigendom zijn, waar de cultivars van de variëteiten Frantoio, Moraiolo en Leccino worden verbouwd. De olijven zijn biologisch, handmatig geoogst door middel van brucatura in de maand november, en worden onmiddellijk koud geperst met een mechanisch proces en gefilterd. De olie wordt bewaard in...
Portfolio (46)
Italië, Sassello
...krokante Gevulde chilipepers (met Tonijnroom) in Extra Vergine Olijfolie, krokante Chilipepers in Olijfolie met Ansjovis, Kappertjes en Olijven, Gelegen Gedroogde Tomaten in Olijfolie, Bitterzoete Uien, Gegrilde kleine Uien in Olijfolie, Kleine Uien met Modena balsamicoazijn I.G.P., Krokante Sardinië Artisjokken in Olijfolie, Gegrilde Aubergines in Olijfolie, Paprika's met Truffel, Mix Hor d'oeuvre in Olijfolie, Kaasroom gesmolten met truffel, Olijvenpaté met Truffel, Truffelroom.
Portfolio (9)
Italië, S.spirito Di Bari
...Productiegebied van olijven S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monocultivar Coratina-oli gekenmerkt door een gemiddeld-intensief niveau van fruitigheid, bitterheid en pittigheid, met een overheersende geur van verse amandel en lichte sensaties van gras/bladeren en artisjok.
Portfolio (7)
...Deels gebakken bevroren bakproduct. Gevuld met extra vierge olijfolie, groene olijven en zout. Rechthoekige vorm.
Portfolio (9)
Italië, Barrafranca
...Clizia is onze delicate groentemayonaise gemaakt met Siciliaanse amandelen. Amandel is de protagonist van een heerlijke zachte en delicate crème, als alternatief voor de klassieke mayonaise. De geur van onze Siciliaanse amandelen en de intense smaak van de extra vergine olijfolie van onze olijven komen samen in de herinterpretatie van de beroemde saus in een vegan-vriendelijk stijl.
Portfolio (10)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Gekweekte paddenstoelen (Agaricus bisporus), extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, zwarte olijven, Zomertruffel 1% (Tuber aestivum Vitt.), aroma, zout. Houdbaarheidsdatum: 36 maanden. Gebruik: Het is ideaal als dressing voor crostini en vullingen voor voorgerechten, hoofdgerechten, omeletten en als basis voor alle truffelgerechten. Allergenen: Het product bevat geen allergene...
Portfolio (9)
Italië, altamura
...De Focaccia Barese is gemaakt van een deeg dat bestaat uit de volgende hoogwaardige grondstoffen: fijn gemalen durumtarwe, tarwebloem, sojalecithine, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, zout, biergist, water, verbeteringsmiddel. Bevat gluten en soja. Topping: cherrytomaatjes van de heuvels, zwarte olijven, oregano. Ambachtelijk vervaardigd, verpakt in ATM en ingepakt in voedselveilig plastic.
Portfolio (3)
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
Italië, San Mauro Cilento
San Mauro del Cilento is het dorp van de olie. Gelegen op enkele kilometers van de beroemde toeristische bestemming Acciaroli, maakt dit dorp deel uit van het Nationaal Park van Cilento en Vallo Diano. Het gebied wordt gekenmerkt door oude watermolens, paden die door de mediterrane begroeiing slingeren en olijfgaarden. De Azienda Agricola Botti, sterk in zijn verbondenheid en de liefde die het met zijn land verbindt, produceert zijn extra vierge olijfolie nog steeds op traditionele wijze.
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!
Italië, Biancavilla
... toekomst terwijl het de traditie behoudt. Onze olijvenproductie is gelegen in het D.O.P. gebied Monte Etna, precies in de vulkanische gebieden van de gemeenten Biancavilla en Santa Maria di Licodia, (hoogte 555 meter boven zeeniveau), hier worden onze olijfbomen bewerkt zonder het gebruik van chemische producten. De olijven, die rijpen onder de Siciliaanse zon en in de warme vulkanische grond, worden tussen november en januari uitsluitend met de hand geoogst door middel van "Brucatura". Dit proces stelt onze olie in staat om al zijn kwaliteiten en uitstekende organoleptische stoffen te behouden.
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)
Italië, Palo Del Colle
...Het bedrijf is gelegen in het hart van de olijf- en amandelproductie in Puglia. We produceren uitstekende extra vierge olijfolie, zowel van gecertificeerde biologische teelt als van conventionele teelt, waarbij we de nieuwste technologieën combineren met de ervaring die we in het veld hebben opgedaan. Onze olie komt van de directe verwerking van de olijven van de cultivar "coratina", waaruit...
Portfolio (2)
Italië, Vasto
Verkoop van extra vierge olijfolie en Leccino-olijven uit de productie in Abruzzen.
Ik ben Ferdinando Pappalardo, afkomstig uit een familie van ondernemers in de agrovoedingssector die al generaties lang actief is. Ik maak gebruik van de dertig jaar ervaring die ik heb opgedaan in de olijvenverwerking. Mijn extra vierge olijfolie wordt verkregen uit de eerste persing van zorgvuldig geselecteerde, met de hand geplukte olijven, die op het juiste rijpingsniveau zijn, van twee...
...Tijdens het olijfoogstseizoen leveren de leden dagelijks hun olijven aan en de verwerking vindt plaats binnen 24 uur na de oogst door middel van mechanische processen (koude extractie); deze methode maakt het mogelijk om een superieure kwaliteit Extra Vergine olie te verkrijgen. Bij het zien van onze olie, die uitsluitend in het gebied van FARNESE wordt geproduceerd, heeft een smaragdgroene kleur...
Portfolio (1)
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.
Italië, Bernalda
... geleerd. De kwaliteiten van onze olijven zijn een perfecte samensmelting van voedingsstoffen die onze Extra Vergine Olijfolie, vitamines en ongeëvenaarde voedingsstoffen geven, waardoor het uniek is. We produceren en selecteren zorgvuldig vijf verschillende soorten olijven: Leccino, Ogliarola del Bradano, Coratina, Bernaldese, Gravina. Door de originaliteit en de bijzondere kenmerken van het...
... bedrijf vormt. Het doel is om de korte keten producent/consument te realiseren en zo de versheid en echtheid van de voedingsmiddelen te waarborgen, die rechtstreeks op tafel kunnen worden gebracht. De productie van olie is versterkt, dankzij de samenwerking met de lokale olijfmolen F.lli Sasso, die traditioneel werkt met granieten molens en die zijn productieproces heeft aangepast om kwaliteits extra vierge te produceren, wat ons in staat stelt om de volledige controle over alle...
Italië, Castronovo Di Sicilia
... verwerken om de integriteit van het product te waarborgen. Een voortdurende update van de installaties om de technologische innovatie na te jagen die van extra vierge olie een steeds meer uitmuntend product maakt. Onze missie "Onze uiterst zorgvuldige analyse van alle productieprocessen, onze zorg en toewijding voor elke individuele plant zijn de garantie voor de zeer hoge kwaliteit van onze...
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koude pers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
Italië, Gubbio
..."BICCARI" NATIVE OLIE EXTRA RECHTSTREEKS VAN DE PRODUCENT KOPEN GUBBIO UMBRIË ITALIË Olijfbomen: Onze eeuwenoude olijfgaarden op een optimale hoogte van 700 meter boven zeeniveau maken de teelt van de olijfboom zonder pesticiden mogelijk en dragen bij aan het bereiken van kwaliteitsniveaus die in geen andere omgeving kunnen worden herhaald. De olijven worden in de maanden oktober, november en...
Italië, Scario
...Pancetta, Capocollo, Guanciale, Biologische Pasta, Biologische Wijn, Olijven, Paté, Jam, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Ambachtelijke Honing, Speltproducten, Propolis, Honingkaramels, Bruidstorrone, Hennepolie en -meel, Senatore Cappelli-meel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Specerijen, Spumante, Grappa,...
Italië, Senigallia
Productie en verkoop van rode en witte wijnen IGT en DOC, typisch voor de regio Marche, met druiven die uitsluitend afkomstig zijn uit de eigen wijngaarden in het gebied van Senigallia (AN). Productie en verkoop van extra vierge olijfolie in verschillende smaken, met olijven die uitsluitend afkomstig zijn uit de eigen olijfgaarden gelegen in het gebied van Senigallia en verwerkt in de eigen...
Italië, Pienza
... het juiste rijpingsniveau moet worden geoogst (invasatura) en binnen vierentwintig uur moet worden gemalen. De olie-extractie vindt plaats door middel van koude persing en met behulp van gloednieuwe mechanische processen, waardoor het verkregen product vrijwel al zijn organoleptische eigenschappen van verse olijven behoudt. Het bedrijf kan bogen op bijna een eeuw ervaring in de sector, dankzij de belangrijke professionaliteit die is verworven door zijn oprichter, de heer REMO MONACI.
Italië, Canosa Di Puglia
Bedrijf dat zich richt op de verwerking van Italiaanse olijven tot extra vierge olijfolie. We werken voornamelijk met coratina olijven, naast andere typische cultivars zoals oliarola en paranzana. We verpakken de olie in blikken van 3 liter en 5 liter.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play