Italië, Amelia
...Over het beschermde gebied dat bekend staat als het "pad van olie" in Umbrië, op de glooiende Amerini-heuvels, worden onze olijven verbouwd. We extraheren onze olie FenOlio uitsluitend uit onze eigen olijven. De olie is rijk aan polyfenolen, krachtige natuurlijke antioxidanten met hoge niveaus van vitamine E die in staat zijn de schadelijke effecten van vrije radicalen tegen te gaan. De kwaliteit...
Italië, Sassello
...krokante Gevulde chilipepers (met Tonijnroom) in Extra Vergine Olijfolie, krokante Chilipepers in Olijfolie met Ansjovis, Kappertjes en Olijven, Gelegen Gedroogde Tomaten in Olijfolie, Bitterzoete Uien, Gegrilde kleine Uien in Olijfolie, Kleine Uien met Modena balsamicoazijn I.G.P., Krokante Sardinië Artisjokken in Olijfolie, Gegrilde Aubergines in Olijfolie, Paprika's met Truffel, Mix Hor d'oeuvre in Olijfolie, Kaasroom gesmolten met truffel, Olijvenpaté met Truffel, Truffelroom.
Portfolio (9)
Italië, Caccamo
...Biologische Extra Vergine Olijfolie Koudgeperst IGP Sicilië...
Portfolio (2)
Italië, Catania
...De olie "Prezioso" komt van een bijzondere variëteit van de olijfboom, de "Nocellara Etnea", die bijna uitsluitend aan de voet van de Etna wordt geteeld. De olijven, afkomstig uit biologische landbouw, worden handmatig geoogst vóór november wanneer ze nog groen zijn, waarbij de opbrengst wordt opgeofferd om een olie met een meer fruitige smaak te verkrijgen. De persing, die binnen 6/12 uur na de...
Portfolio (8)
...Deels gebakken bevroren bakproduct. Gevuld met extra vierge olijfolie, groene olijven en zout. Rechthoekige vorm.
Portfolio (9)
Italië, Nave
...Deze olie is uitsluitend geproduceerd met geselecteerde olijven van de 20 hectare olijfgaarden die in eigendom zijn, waar de cultivars van de variëteiten Frantoio, Moraiolo en Leccino worden verbouwd. De olijven zijn biologisch, handmatig geoogst door middel van brucatura in de maand november, en worden onmiddellijk koud geperst met een mechanisch proces en gefilterd. De olie wordt bewaard in...
Portfolio (46)
Italië, Barrafranca
...Clizia is onze delicate groentemayonaise gemaakt met Siciliaanse amandelen. Amandel is de protagonist van een heerlijke zachte en delicate crème, als alternatief voor de klassieke mayonaise. De geur van onze Siciliaanse amandelen en de intense smaak van de extra vergine olijfolie van onze olijven komen samen in de herinterpretatie van de beroemde saus in een vegan-vriendelijk stijl.
Portfolio (10)
Italië, S.spirito Di Bari
...Productiegebied van olijven S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monocultivar Coratina-oli gekenmerkt door een gemiddeld-intensief niveau van fruitigheid, bitterheid en pittigheid, met een overheersende geur van verse amandel en lichte sensaties van gras/bladeren en artisjok.
Portfolio (7)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Gekweekte paddenstoelen (Agaricus bisporus), extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, zwarte olijven, Zomertruffel 1% (Tuber aestivum Vitt.), aroma, zout. Houdbaarheidsdatum: 36 maanden. Gebruik: Het is ideaal als dressing voor crostini en vullingen voor voorgerechten, hoofdgerechten, omeletten en als basis voor alle truffelgerechten. Allergenen: Het product bevat geen allergene...
Portfolio (9)
Italië, altamura
...De Focaccia Barese is gemaakt van een deeg dat bestaat uit de volgende hoogwaardige grondstoffen: fijn gemalen durumtarwe, tarwebloem, sojalecithine, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, zout, biergist, water, verbeteringsmiddel. Bevat gluten en soja. Topping: cherrytomaatjes van de heuvels, zwarte olijven, oregano. Ambachtelijk vervaardigd, verpakt in ATM en ingepakt in voedselveilig plastic.
Portfolio (3)
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
Italië, San Mauro Cilento
San Mauro del Cilento is het dorp van de olie. Gelegen op enkele kilometers van de beroemde toeristische bestemming Acciaroli, maakt dit dorp deel uit van het Nationaal Park van Cilento en Vallo Diano. Het gebied wordt gekenmerkt door oude watermolens, paden die door de mediterrane begroeiing slingeren en olijfgaarden. De Azienda Agricola Botti, sterk in zijn verbondenheid en de liefde die het met zijn land verbindt, produceert zijn extra vierge olijfolie nog steeds op traditionele wijze.
Italië, Calatafimi Segesta
... olijfolie met zijn uitstekende nutraceutische en organoleptische eigenschappen, terwijl we het gebied waarderen en het landschap en de natuur beschermen. Olio Angimbe NATURES wordt verkregen uit geselecteerde olijven, met de hand geoogst in de olijfgaard van Calatafimi Segesta. Het wordt binnen dezelfde dag gemalen en de olijven worden geselecteerd voordat ze volledig rijp zijn, wanneer er nog...
Portfolio (3)
...Giarratana en Cerasuola. Onze olijven, koud geperst, produceren zowel een 'pure' olie als een 'Blend'. De fasen van teelt, oogst, persing, opslag en botteling van de olie worden allemaal uitgevoerd volgens de strikte normen die zijn vastgesteld door de Europese regelgeving voor biologische producten. Al gewaardeerd door uitmuntendheden in de lokale horeca, is onze bedoeling om onze producten in heel Nederland en internationaal bekend te maken.
Portfolio (6)
Italië, Nicolosi
... Werelderfgoed door UNESCO. Ons bedrijf, dat een traditie van inmiddels dertig jaar voortzet, hecht grote waarde aan principes zoals: het respecteren van de natuurlijke cycli, het beschermen van de authenticiteit van het product en het streven naar voortdurende kwaliteitsverbetering. De gewoonte van de eerste koude persing is slechts een voorbeeld van onze zorg om een extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit te verkrijgen die de integriteit en echtheid van het product behoudt.
Italië, Biancavilla
... toekomst terwijl het de traditie behoudt. Onze olijvenproductie is gelegen in het D.O.P. gebied Monte Etna, precies in de vulkanische gebieden van de gemeenten Biancavilla en Santa Maria di Licodia, (hoogte 555 meter boven zeeniveau), hier worden onze olijfbomen bewerkt zonder het gebruik van chemische producten. De olijven, die rijpen onder de Siciliaanse zon en in de warme vulkanische grond, worden tussen november en januari uitsluitend met de hand geoogst door middel van "Brucatura". Dit proces stelt onze olie in staat om al zijn kwaliteiten en uitstekende organoleptische stoffen te behouden.
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)
Italië, Palo Del Colle
...Het bedrijf is gelegen in het hart van de olijf- en amandelproductie in Puglia. We produceren uitstekende extra vierge olijfolie, zowel van gecertificeerde biologische teelt als van conventionele teelt, waarbij we de nieuwste technologieën combineren met de ervaring die we in het veld hebben opgedaan. Onze olie komt van de directe verwerking van de olijven van de cultivar "coratina", waaruit...
Portfolio (2)
Italië, Vasto
Verkoop van extra vierge olijfolie en Leccino-olijven uit de productie in Abruzzen.
...Fonte Torre produceert extra vierge olijfolie in Umbrië met de beste extractie- en oogsttechnologieën, met als doel een product van de hoogste kwaliteit te verkrijgen. De olijven van de overwegende variëteit "Moraiolo", bekend om hun hoge polyfenolgehalte, worden binnen 48 uur na de oogst bij lage temperaturen (lager dan 27°C) verwerkt. Wij produceren uitsluitend 100% Italiaanse extra vierge...
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!
Italië, Silvi
... aanwezig zijn, worden ze binnen zeer korte tijd na de oogst gemalen in een traditionele olijfmolen met granieten molenstenen, door middel van 'eerste koude persing' die alle organoleptische eigenschappen van de meest authentieke olijfolie van superieure kwaliteit intact houdt, uitsluitend verkregen door mechanische processen zoals een echte persing van olijven.
... de verwerking van de olijven bij te wonen. De Antico Frantoio Tavian is steeds meer overtuigd van het belang van het respecteren van tradities en het 'weten hoe' als basis voor het realiseren van een product van hoge kwaliteit. Een olie die niet slechts een eenvoudig condiment is, maar die wordt beschouwd als een echt voedingsmiddel, in staat om de smaak van de gerechten en producten waarop het wordt gegoten te geven en te benadrukken.
Italië, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea produceert ligurische olijfolie die volledig biologisch en koudgeperst is aan de Italiaanse Rivièra. Naast de taggiasca olijfolie creëren we ook typische Italiaanse sauzen (zoals basilicum pesto, rode pesto) en producten met taggiasca-olijven (zoals ontpitte taggiasca-olijven, taggiasca-olijfcrème en ontpitte taggiasca-olijven) en we verkopen ze in onze online winkel. Onze olijfolie is...
Italië, San Martino Buon Albergo
... producten op basis van extra vergine olijfolie. Het bedrijf is ontstaan uit de verwerving van 30 hectare, waaronder een olijfgaard, wat het bedrijf ertoe heeft aangezet in 2010 te investeren in de bouw van een olijfperserij, inclusief een gedeelte voor verkoop en logistiek, naast botteling en interne opslag, alles met als doel een specifiek product zoals extra vergine olijfolie te waarderen.
Italië, Massafra
...Perrini, een dynamische speler in de agrovoedingssector van tafelolijven, extra vierge olijfolie en citrusvruchten, stelt zich op als synoniem voor betrouwbaarheid, waarbij de hoogste kwaliteit in de agrovoedingsprocessen wordt gegarandeerd. Het bedrijf biedt de beste 'Smaken van Puglia': van extra vierge olijfolie tot Leccino-olijven in pekel in verschillende verpakkingen - voor detailhandel en groothandel - tot aan clementines en sinaasappels, allemaal afkomstig uit eigen productie, made in Italy.
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
De Frantoio Carmignani Umberto bevindt zich in San Casciano in Val Di Pesa en biedt zijn klanten de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. Altijd heeft de sterke neiging naar kwaliteit, de gevestigde tradities en vooral het eigendom van de productiegronden de...
Ik ben Ferdinando Pappalardo, afkomstig uit een familie van ondernemers in de agrovoedingssector die al generaties lang actief is. Ik maak gebruik van de dertig jaar ervaring die ik heb opgedaan in de olijvenverwerking. Mijn extra vierge olijfolie wordt verkregen uit de eerste persing van zorgvuldig geselecteerde, met de hand geplukte olijven, die op het juiste rijpingsniveau zijn, van twee...
...Tijdens het olijfoogstseizoen leveren de leden dagelijks hun olijven aan en de verwerking vindt plaats binnen 24 uur na de oogst door middel van mechanische processen (koude extractie); deze methode maakt het mogelijk om een superieure kwaliteit Extra Vergine olie te verkrijgen. Bij het zien van onze olie, die uitsluitend in het gebied van FARNESE wordt geproduceerd, heeft een smaragdgroene kleur...
Portfolio (1)
... verschillende fasen van elk productieproces, om de eindconsument te voorzien van een kwaliteitsproduct in elke uithoek van de wereld. Olijven voor olie en tafel, tomaten voor saus en gedroogde tomaten, verwerkt in een reeks typische gastronomische specialiteiten, van crèmes tot ingelegde producten; en ook tomatensaus en gedroogde paprika's. Kwaliteitsgarantie voor brandstoffen: brandhout en pitten van extra vierge olijfolie, met levering aan huis gedurende het hele jaar; snoeiservice voor olijfbomen en openbaar groen volgens de regels van de kunst, met speciale apparatuur die aan de wet voldoet.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play