... schoonste en meest ongerepte zeeën van het noordwesten van Sicilië, aan de Golf van Castellamare. Een gebied dat van nature is voorbestemd voor de teelt van olijven, citrusvruchten, wijnstokken en groenten van uitstekende kwaliteit met een respect dat zich weerspiegelt in de kwaliteit van zijn agrarische producten.
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.
Italië, Bernalda
... geleerd. De kwaliteiten van onze olijven zijn een perfecte samensmelting van voedingsstoffen die onze Extra Vergine Olijfolie, vitamines en ongeëvenaarde voedingsstoffen geven, waardoor het uniek is. We produceren en selecteren zorgvuldig vijf verschillende soorten olijven: Leccino, Ogliarola del Bradano, Coratina, Bernaldese, Gravina. Door de originaliteit en de bijzondere kenmerken van het...
... bedrijf vormt. Het doel is om de korte keten producent/consument te realiseren en zo de versheid en echtheid van de voedingsmiddelen te waarborgen, die rechtstreeks op tafel kunnen worden gebracht. De productie van olie is versterkt, dankzij de samenwerking met de lokale olijfmolen F.lli Sasso, die traditioneel werkt met granieten molens en die zijn productieproces heeft aangepast om kwaliteits extra vierge te produceren, wat ons in staat stelt om de volledige controle over alle...
Italië, Castronovo Di Sicilia
... verwerken om de integriteit van het product te waarborgen. Een voortdurende update van de installaties om de technologische innovatie na te jagen die van extra vierge olie een steeds meer uitmuntend product maakt. Onze missie "Onze uiterst zorgvuldige analyse van alle productieprocessen, onze zorg en toewijding voor elke individuele plant zijn de garantie voor de zeer hoge kwaliteit van onze...
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Italië, Imperia
...L'Olio di Cannelle is een extra vierge olijfolie van de variëteit "Monocultivar Taggiasca". De Monocultivar olie is uniek in zijn organoleptische eigenschappen die het onderscheidt van andere oliën die normaal op de markt zijn. De Taggiasca-olijven zijn een van de meest beroemde variëteiten voor de productie van extra vierge olijfolie. L'Olio di Cannelle is 100% natuurlijk, zijn puurheid valt op...
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koude pers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
Italië, Gubbio
..."BICCARI" NATIVE OLIE EXTRA RECHTSTREEKS VAN DE PRODUCENT KOPEN GUBBIO UMBRIË ITALIË Olijfbomen: Onze eeuwenoude olijfgaarden op een optimale hoogte van 700 meter boven zeeniveau maken de teelt van de olijfboom zonder pesticiden mogelijk en dragen bij aan het bereiken van kwaliteitsniveaus die in geen andere omgeving kunnen worden herhaald. De olijven worden in de maanden oktober, november en...
Italië, Scario
...Pancetta, Capocollo, Guanciale, Biologische Pasta, Biologische Wijn, Olijven, Paté, Jam, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Ambachtelijke Honing, Speltproducten, Propolis, Honingkaramels, Bruidstorrone, Hennepolie en -meel, Senatore Cappelli-meel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Specerijen, Spumante, Grappa,...
Italië, Senigallia
Productie en verkoop van rode en witte wijnen IGT en DOC, typisch voor de regio Marche, met druiven die uitsluitend afkomstig zijn uit de eigen wijngaarden in het gebied van Senigallia (AN). Productie en verkoop van extra vierge olijfolie in verschillende smaken, met olijven die uitsluitend afkomstig zijn uit de eigen olijfgaarden gelegen in het gebied van Senigallia en verwerkt in de eigen...
Italië, Pienza
... het juiste rijpingsniveau moet worden geoogst (invasatura) en binnen vierentwintig uur moet worden gemalen. De olie-extractie vindt plaats door middel van koude persing en met behulp van gloednieuwe mechanische processen, waardoor het verkregen product vrijwel al zijn organoleptische eigenschappen van verse olijven behoudt. Het bedrijf kan bogen op bijna een eeuw ervaring in de sector, dankzij de belangrijke professionaliteit die is verworven door zijn oprichter, de heer REMO MONACI.
Italië, Canosa Di Puglia
Bedrijf dat zich richt op de verwerking van Italiaanse olijven tot extra vierge olijfolie. We werken voornamelijk met coratina olijven, naast andere typische cultivars zoals oliarola en paranzana. We verpakken de olie in blikken van 3 liter en 5 liter.
Italië, Montesarchio
... nicheproduct. Een "gezonde" extra vierge olijfolie, volledig Made in Italy, verkregen met behulp van geavanceerde machines die de opslag- en productie tijd van de olijven verminderen en de organoleptische eigenschappen behouden en versterken: een extra vierge olijfolie met een unieke smaak! Dankzij de ondernemende capaciteiten wordt er vandaag de dag, met de evolutie van de tijden, olie geproduceerd voor...
Italië, Marsala
...biancolilla, nocellara en cerasuola. De olijven worden uitsluitend met de hand geoogst, vervolgens ontdaan van bladeren en dagelijks overgebracht naar de molen voor verwerking binnen 24 uur. De olie wordt koud geëxtraheerd en onmiddellijk overgebracht naar roestvrijstalen containers die een perfecte conservering garanderen om het erfgoed van onze regio te verbeteren.
Portfolio (1)
Italië, Campobello Di Mazara
... producten aan, zoals: gearomatiseerde oliën (met knoflook, citroen, rozemarijn, salmorigano en chili), olijvenpasta (groene, zwarte, met sinaasappelschillen, met mandarijnschillen en met citroenschillen), olijven in pekel, cunzate "gekruid" en gearomatiseerd.
Italië, Torremaggiore
... campagne en de zorgvuldige reiniging van de machines. Bovendien maakt een schijfafwerkingsysteem het mogelijk om de verblijftijd van de olijven in de molen te verkorten en daardoor de blootstelling aan oxidatie van het product te verminderen. De tijd tussen de oogst en de verwerking van de olijven op het juiste rijpingspunt is zeer kort en ze worden bewaard in goed geventileerde containers, afkomstig van geselecteerde landbouwgrond. De oogstmethode gebeurt uitsluitend van de boom door middel van handmatige pluk of met behulp van mechanische middelen. Tot slot de conservering van de olie.
Productie van hoogwaardig extra vierge olijfolie van Italiaanse olijven.
Italië, Altamura Di Bari
Il Trullo Dei Sapori is een toonaangevend bedrijf dat de beste kwaliteit olijven, extra vierge olijfolie, kazen, charcuterie, snacks, ambachtelijke pasta, geconserveerde producten en nog veel meer exporteert en levert aan de cateringsector, van wereldberoemde restaurants en bars tot voedselproducenten in het hele land.
...Wij produceren de biologische extra vergine olijfolie in onze olijfmolen, die speciaal is ingericht om de consument een product te bieden dat afkomstig is uit een korte keten en werkelijk van een kortere afstand. Het enige doel, van de oogst van de olijven tot de koude extractie van de olie, is het verkrijgen van een uitstekend product van absolute kwaliteit. Wij richten ons voornamelijk op de...
Italië, Loreto Aprutino
... "dritta". Alle gronden van het bedrijf worden bemest met organische stoffen, terwijl de planten niet worden onderworpen aan enige fytosanitaire behandeling, in volledige overeenstemming met de normen die de biologische productie reguleren. De persing van de olijven vindt strikt binnen 24 uur na de oogst plaats via een koudextractieproces. Het eindproduct is een extra vierge olijfolie van hoge...
Italië, Roma
Ellenikà is exclusieve importeur van de beste Griekse streekproducten: extra vierge olijfolie en olijven; karakteristieke wijnen; specialiteiten zoals dolmadakia, wijnbladeren en Agourida (Agresto); typische koekjes zoals kourabiedes en melo makarona; karakteristieke likeuren zoals ouzo, mastika, tentoura en tsipouro; honing van het eiland Kreta en gedroogde vijgen. Ellenikà is toegewijd aan het...
Italië, Nicosia
... tot 30 quintalen olijven per uur te verwerken, samengevat in drie maten: S, M en L. Het belangrijkste voordeel van BioSpremi® is dat het de maximale kwaliteit van olie uit olijven verkrijgt zonder toevoeging van water en met een lager energieverbruik. We richten ons op olijfoliemolens en landbouwbedrijven die eindelijk de hoogste kwaliteit van Extra Vergine Olijfolie willen behalen.
Italië, Caianello
... ontwikkeld na jaren van onderzoek en experimentatie, in samenwerking met deskundige olijfolieproevers, chefs en culinaire critici, met als enige doel een uitstekende olie te creëren die zelfs de meest veeleisende en verfijnde smaken kan verleiden. Olijfolie met een zeer lage zuurgraad, koudgeperst en geschikt voor elk type gerecht. Onze olijven worden geoogst in de eerste rijpingsfase, waardoor de...
... traditie en dezelfde kwaliteit als vroeger behouden. De olijfmolen bevindt zich in het centrum van Castellana Grotte, in een oud gebouw uit de 19e eeuw, waar het de vruchten van de olijfgaarden van enkele eigen landgoederen en verschillende leveranciers in de provincie Bari verzamelt en verwerkt, en van daaruit verpakt en distribueert het zijn producten door heel Europa. De belangrijkste producten van Il Vecchio Frantoio Pace zijn de fruitige lichte extra vierge olijfolie en de fruitige intense extra vierge olijfolie, geëxtraheerd uit 100% Coratina olijven.
Italië, Torremaggiore
... medium van het web, mijn productie wereldwijd uit te breiden om deze monocultivar-olie, met unieke organoleptische kwaliteiten, bekend te maken bij alle liefhebbers en niet-liefhebbers van extra vierge olijfolie. Het doel van het bedrijf is om ook de minder ervaren mensen in de sector de grote kwaliteiten van onze olijven, in het bijzonder van de Peranzana-cultivar, bekend te maken. De productie...
Italië, Tavarnelle Val Di Pesa
De MORI-TEM, Toscana Enologica Mori, is gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw en de installatie van machines voor het omzetten van druiven in wijn en olijven in olie. De MORI-TEM oliemolens zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel kleine als grote producenten van extra vierge olijfolie. In de wijnbouwsector was het bedrijf een van de eerste in Italië die horizontale druivenpersen met een mand en een verwijderbare klopper bouwde, die bijzonder geschikt zijn voor de kleine wijnmakerij.
Italië, Badolato
...van de werkzaamheden op het veld, die zich van januari tot december constant uitstrekken, voeren we de onderstaande interventies uit: snoeien en het verwijderen van scheuten, uitsluitend biologische bemesting, constante en continue reiniging, gecertificeerde biologische behandelingen, het oogsten van olijven, malen, conserveren van olie, bottelen en verzending naar de eindklant, waaronder...
Italië, Grumo Appula
... 300%! De Coratina-olijf wordt voor 100% gebruikt in onze "Smeraldo" olijfolie "intens groen fruitig". Het totale aantal fenolische verbindingen en van α-tocoferol is het hoogst in de jonge, groene olijven, zoals wij ze verwerken. Hierdoor dragen oliën die uit deze olijven worden geproduceerd, aanzienlijk bij aan de opname van olijfolie-polyfenolen. Onze extra vergine (extranatief) biologische olijfolie vindt zijn oorsprong in Apulië (de hak van Italië) op de plantages die liggen tussen de zee en het nationale park van de "Hoge Murgia" en al 5 generaties door onze familie worden beheerd.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play