Italië, Marmirolo
... geconcentreerde halffabrikaat Pizza delivery, zal dankzij de aanwezigheid van nuttige natuurlijke enzymen effectiever en sneller reageren op het koken; uw pizza zal smeltend, alveolair, licht en langer lekker zijn. Van de oven naar de tafel thuis.
Portfolio (56)
Italië, Atina Inferiore
...en heeft een gebogen ontwerp dat beschikbaar is in twee kleuren. Een perfecte keuze voor wie houdt van de charme van natuurlijke vezels, maar niet wil inboeten op de functionaliteit van synthetische vezels.
Portfolio (10)
Italië, Trieste
... deksels van glas zijn, kunnen ze niet roesten. Hun voordeel: ze kunnen keer op keer opnieuw worden gebruikt! De Weck® afdichtingen zijn van natuurlijk rubber. Wanneer uw conserve is gemaakt en correct is gesteriliseerd, buigt de lip van de afdichting naar beneden. Dit is de natuurlijke visuele indicator dat uw Weck® conserve goed is gesteriliseerd. Alle potten uit de WECK®-lijn zijn gegarandeerd BPA-vrij, loodvrij, ftalaatvrij en PVC-vrij. De WECK® potjes zijn ook perfect voor presentatie op tafel en voor het koken in de pot.
Italië, Trento
... en voorzichtig, die de authenticiteit van elk ingrediënt behoudt en het u op tafel serveert. *Bouillon bereid volgens de instructies: Los 1 Bouillonblokje Vlees Bauer op in 500 ml water en laat een paar minuten koken terwijl je af en toe roert. Het blokje kan ook aan gerechten (soepen, minestrone, sauzen, ragù, vlees, vis, risotto, eieren, enz.) worden toegevoegd tijdens het koken, in de gewenste hoeveelheid.
Portfolio (9)
Italië, Giffoni Sei Casali
...We brengen een olie op tafel zonder gifstoffen voor ons en voor ONZE KINDEREN. "L'oro de o'Munaciello" is bekroond door verschillende regionale en nationale instanties, waaronder ECCELLENZE ITALIANE 2021, en wordt erkend als OLIO DOP COLLINE SALERNITANE. De echte Made in Italy over de hele wereld.
Portfolio (6)
Italië, Vaiano-Loc. La Foresta
Al zestig jaar is Caseificio e Salumificio Pieragnoli Nilo actief in de sector van de hoogwaardige gastronomie, waarbij het authentieke en natuurlijke producten op jouw tafel brengt, voortkomend uit een lange Toscaanse en Italiaanse ambachtelijke traditie. Het bedrijf werd opgericht in 1949, toen Nilo Pieragnoli, na vele jaren van herderij op de heuvels van de Val di Bisenzio, besloot om een...
Italië, Potenza
... vroeger worden gemaakt, met bijzondere aandacht voor de keuze van eenvoudige en natuurlijke ingrediënten, die strikt in een houtoven worden gebakken. Zo komen deze oude smaken van de Lucaanse tafel tot leven. Een verhaal dat van generatie op generatie wordt doorgegeven, een liefde voor het vak, een levenskeuze.
Italië, Bergamo
Medeat richt zich tot zorginstellingen met dieettherapieën voor patiënten met kwetsbaarheid, met functionele voedingsmiddelen die bijdragen aan hun zorg en psychofysiek welzijn. We willen de vreugde van natuurlijke smaken terugbrengen aan de tafel in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en verpleeghuizen, terwijl we tegelijkertijd een optimaal herstel van de gezondheid waarborgen.