Italië, Imperia
...5 LT Italiaanse Biologische Extra Vergine Olijfolie – geperst uit olijven die biologisch zijn geteeld in Italiaanse olijfgaarden. Biologische Extra Vergine Olijfolie Italiaanse olie – koud geëxtraheerd Geperst uit olijven die biologisch zijn geteeld in Italiaanse olijfgaarden. Biologische teelt is helaas duurder dan conventionele landbouw, enerzijds omdat meststoffen en natuurlijke...
Portfolio (44)
...Indrukwekkend sluit het smakelijk af, pittig en met een lange aanhoudendheid van de plantaardige tonen. De Coratina olijfolie moet geproefd en gewaardeerd worden voor de unieke en onmiskenbare smaken en aroma's die het afgeeft. Er zijn veel voedingsmiddelen die goed passen bij deze olie met een belangrijke en krachtige smaak. In de keuken wordt het aanbevolen voor het op smaak brengen van groenten en...
Portfolio (6)
...Kruidensaus op basis van extra vierge olijfolie met natuurlijke aroma van witte truffel - Advies: Uitstekend bij bijgerechten met een volle smaak, perfect voor het op smaak brengen van vlees, wild, groenten en vullingen. Ingrediënten: extra vierge olijfolie (98 %), natuurlijk aroma van witte truffel (2 %) Ook beschikbaar in formaten van 250 ml en 500 ml.
Portfolio (10)
Italië, Maruggio
...Natuurlijke extra vergine olijfolie Verkregen door het koude persproces van olijven, geteeld volgens de gezondste methoden van de biologische landbouw. Het is een olie waarin de eigenschappen harmonieus samenkomen en het beste fruitige olie wordt gemaakt. Beschikbaar in flessen van: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt. – container 5,00 lt. Onze BIO-olijfolie Extravergine verrijkt uw gerechten intensief...
Portfolio (8)
...waarvoor uitsluitend niet-gemodificeerde planten worden gekozen. Bij de bemesting wordt alleen de organische stof aangebracht die nodig is voor de geteelde planten. De aanvoeren van stikstof, fosfor en kalium worden uitsluitend geleverd via natuurlijke meststoffen (mest, vegetatieve wateren, enz.), waardoor elke gesynthetiseerde stof in het laboratorium wordt vermeden. De bewerking van de grond geeft...
Portfolio (6)
Italië, Petilia Policastro
...Onze Extra Vergine Olijfolie onderscheidt zich niet alleen omdat het geproduceerd wordt in een van de beste olijfoliegebieden, maar ook omdat het het resultaat is van een passie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Wij volgen de volledige cyclus van de olie en zijn in elke fase aanwezig met onze betrokkenheid en passie. Met onze hoogproductieve olijfpers kunnen we de klant een...
Portfolio (2)
...PRODUCTSHEET PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie JAAR VAN PRODUCTIE 100% 2017-2018 LAND Italië REGIO Calabria GEBIED Heuvel van de Presila Calabrese OMGEVING Niet vervuild en puur TEELT Ingraving van natuurlijke stoffen: gras, luzerne (onderzaai) OOGST Mechanische vibrator met paraplu EXTRACTIE Koude extractie (minder dan 27°) binnen 24 uur na de oogst OPSLAG RVS tanks CERTIFICERING Bio CERTIFICERING NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar “Carolea” TOEPASSING Rauw op salades, peulvruchten en soepen Eerste gangen Vlees……..en vis Mediterrane Dieet...
Portfolio (7)
Italië, Novoli
... pan wordt in overvloedige extra vergine olijfolie gesneden ui zachtjes gebakken; vervolgens worden zout, peper, goed uitgelekte slakken en enkele laurierbladeren toegevoegd. Dit wordt op een hoog vuur gekookt en wanneer de olie weer begint te verschijnen, wordt er een glas rosé wijn toegevoegd dat laat verdampen. Het wordt op smaak gebracht met zout en heet geserveerd. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke slakken, al schoongemaakt en gewassen, klaar voor consumptie Verkoopperiode: het hele jaar door beschikbaar Verpakt in dozen van 1 kg tot 5 kg Minimale bestelling: 500 kg...
Portfolio (71)
Italië, Giuliano
...Farina "00", water, lievito Madre (natuurlijke gist van tarwe meel type 0 in poeder, gist, gemoute granen), zout, zonnebloemolie, olijfolie, tomaat, mozzarella, artisjokken, champignons, ham, zwarte olijven, extra vergine olijfolie.
Portfolio (129)
Italië, Carovigno
...Citroen en Pepernootolie, EVO BIO Monocultivarolie en tenslotte EVO BLEND Multicultivarolie. 3 Variaties van Olijfolie EVO met smaak: - AROMA Olie EVO justpugliafactory NATUURLIJKE EXTRACT VAN KNOFLOOK - CITROEN - HETE PEPER - Met de combinatie van een extra vergine olijfolie van uitmuntende kwaliteit en de infusie van de echte en beste vruchten van het gebied, ontstaat de aromatische olie van justpugliafactory in de decilinati.
Portfolio (8)
Italië, Gubbio
...BICCARI OLIE EXTRA VERGINE: Beste & natuurlijke olijfolie van topkwaliteit uit Italië in een kanister. 100% NATUUR: Zonder smaakversterkers, zonder aroma's, zonder vulstoffen, zonder conserveermiddelen, enz. KOUDE EXTRACTION: Onze olijfolie wordt niet zoals veel andere olijfoliën koudgeperst. Wij geven de voorkeur aan koude extractie onder de 27°C, wat in tegenstelling tot koude persing enkele...
Italië, Viale N. Machiavelli 65/67
...Cordialiteitsversie voor Hotels en Agriturismi van de exclusieve schoonheidslijn met Biologische "Toscano IGP" Extra Vergine Olijfolie. De rijkdom van de formulering, versterkt door het gebruik van Biologische "Toscano IGP" Extra Vergine Olijfolie, speciaal ontwikkeld om de hydrolipidebalans van de huid te behouden, maakt van dit waardevolle recept een ware zintuiglijke en olfactorische ervaring...
Portfolio (8)
Italië, Bernalda
... geleerd. De kwaliteiten van onze olijven zijn een perfecte samensmelting van voedingsstoffen die onze Extra Vergine Olijfolie, vitamines en ongeëvenaarde voedingsstoffen geven, waardoor het uniek is. We produceren en selecteren zorgvuldig vijf verschillende soorten olijven: Leccino, Ogliarola del Bradano, Coratina, Bernaldese, Gravina. Door de originaliteit en de bijzondere kenmerken van het...
Italië, Roma
Uit de eeuwenoude olijfbomen van de chemisch onbehandelde velden wordt ons Extra Vergine Olijfolie koudgeperst met ambachtelijke productiemethoden, in overeenstemming met de traditie en de meest innovatieve kwaliteitsnormen. De oogst van de olijven respecteert namelijk de juiste rijpingsperiodes. Vervolgens begint de persing binnen twee uur. Op deze manier behoudt de olie al zijn voedingsstoffen, zoals polyfenolen en andere natuurlijke antioxidanten, die de olie uiteindelijk de typische smaak van net geoogste groene olijven geven.
... produceren we uitstekende extra vergine olijfolie. Daarnaast gebruiken we onze olie ook om heerlijke aromatische dressings te maken, waarbij we uitsluitend Italiaanse en natuurlijke ingrediënten gebruiken, volgens de traditionele Toscaanse recepten. Onze productselectie is vervolgens uitgebreid met de productie van aromatische balsamico-dressings en de verkoop van pasta, sauzen en ambachtelijke crèmes. We bieden onze klanten, naast producten van uitstekende kwaliteit, ook de mogelijkheid om zowel verpakkingen als etiketten op maat te laten maken.
Populaire landen voor deze zoekterm