Italië, Marmirolo
...Volkorenmeelmix met kiemen en stukjes tarwe, gedroogde zuurdesem. Het is ideaal voor het maken van volkoren Romeinse pizza, luchtig en krokant, rustiek, geurend en smaakvol. 10KG...
Portfolio (56)
Italië, Guardiagrele
...Bereid voor crackers, grissini en smakelijke snacks, krokant en met een uitnodigende kleur. Ideaal voor rekbare en machineverwerkbare deeg. Formaat: 25 kg Dosering: 100%...
Portfolio (91)
Italië, Forlì
...Rauwe amandelen zijn gepeld maar in hun oorspronkelijke rauwe staat gehouden om de vele voedingsstoffen die hen kenmerken te behouden. Hun kleur is natuurlijk, bijna houtachtig, en de textuur is licht krokant en zacht.
Portfolio (50)
Wij zijn een bedrijf in de provincie Lecce dat hoogwaardige patisserieproducten aanbiedt, in het bijzonder amandelgebakjes die ambachtelijk worden geproduceerd met gezonde en eerlijke ingrediënten, zonder toevoeging van conserveermiddelen. Onze markt is nationaal en internationaal, aangezien we tot in Japan exporteren. We hebben een assortiment dat varieert van panettone tot koekjes, van duiven to...
Portfolio (8)
Italië, Belpasso
Het cannolificio PENNISI is 20 jaar geleden opgericht, aanvankelijk als een aanvulling op een andere seizoensgebonden activiteit, maar naarmate de jaren vorderden, werd het werk veel interessanter en werd het de hoofdactiviteit. De activiteit vindt plaats op een oppervlakte van 3500 vierkante meter, waarvan 1500 vierkante meter werkplaatsen en actieve opslagruimtes. De productie van de schil wordt...
Portfolio (9)
Italië, Mazara Del Vallo
...De Siciliaanse cannolo is zeker een van de meest bekende, geliefde en vooral geëxporteerde desserts ter wereld. Symbool van de eilandelijke banketkunst, is het een van de meest gewaardeerde specialiteiten van de Siciliaanse patisserie. De wafel van de cannolo is krokant, de binnenkant is een zoete streling voor de smaakpapillen, verrijkt met gekonfijt fruit, chocoladeschilfers, vanille- en/of kaneelaroma.
Portfolio (8)
...Een lichte en smakelijke koekje voor wie ook lactose-intolerant is. Cacao-versie van de klassieke zandkoek, in dit geval bereid zonder boter en zonder melk. Krokant en smaakvol, ambachtelijk gemaakt volgens onze ervaring. Beschikbaar in handige porties van 38g en in verpakkingen van 150g.
Portfolio (10)
...Basis pizza pinata met de hand om het beter verteerbaar en luchtiger te maken. Krokant aan de buitenkant, zacht van binnen. Te beleggen naar wens, basis margherita of simpelweg wit met olie, zout en rozemarijn. Te bakken in de grill van een voorverwarmde oven op 240° tot het mooi goudbruin is.
Portfolio (10)
Italië, Taranto
Soms moet je de moed hebben om in je dromen te geloven en je instincten te volgen! Aldo Predari is de eigenaar van de patisserie Dolce amorsi. Na jaren in de industriële sector te hebben gewerkt, heeft hij besloten een nieuwe weg in te slaan: de weg die leidt naar de schoonheid van smaak en patisserie. Hij heeft een hooggekwalificeerd team in dienst, waar verschillende vaardigheden samenkomen in...
PAAS EIEREN - KERSTVERPAKKINGEN - NOUGAT - COLOMBE - KROKANT - PANETTONI - KERST - PASEN - CHOCOLADE -...
Italië, Rocca Grimalda
... tarwegries en spelt. We zijn een gecertificeerde Pinseria. De pinsa romana is een ovale pizza die zeer goed verteerbaar is, gemaakt van tarwemeel, soja en rijst, krokant aan de buitenkant en zacht van binnen, caloriearm en hypoglycemisch. Naast de klassieke traditionele pizza zijn we gespecialiseerd in pizza in pala. De ingrediënten die we gebruiken voor de vulling zijn van de hoogste kwaliteit. We zijn...
Italië, Itri
Ambachtelijke productie en verwerking van nougat, chocolade, krokant, figuren en chocolade-eieren, pralines, truffelchocolade met personalisatiemogelijkheden.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play