Italië, Marmirolo
...W: 250 - 260. Patentmeel verkregen uit geselecteerde Italiaanse en Europese tarwes. Het kenmerkt zich door plasticiteit en sterkte. Ideaal voor directe deegbereidingen met gemiddelde rijstijden. Perfect voor het maken van zachte en luchtige bladerdeeg, geschikt voor zowel zoete als hartige recepten. Aanbevolen voor millefeuille, palmiers, vol-au-vent, kleine gebakjes en bladerdeegpizza's.
Portfolio (56)
Italië, Capo D'orlando
... vitamine C, waardoor het antioxidante eigenschappen heeft. Het bevat ook de vitamines B1 en B2 die de eetlust, groei, spijsvertering stimuleren en het ademhalingssysteem verbeteren. Daarnaast bevat het bètacaroteen, vezels en vitamine PP. De schil bevat limoneen, een olie die een antioxidante werking heeft en vrije radicalen bestrijdt. IN DE KEUKEN Siciliaanse patissiers en ijsbereiders gebruiken het in veel recepten, van gelei tot ijs, van granita tot sap, tot likeuren en jam. VOEDINGSINFORMATIE Het bevat verschillende vitamines van C tot B1 en B2 en ook PP, bètacaroteen en vezels.
Portfolio (27)
Italië, Forlì
... worden verkocht in een heldergroene kleur, hebben een kleine vorm en behouden uitstekend hun textuur tijdens het koken. Deze peulvruchten zijn droog en moeten enkele uren worden geweekt voordat ze worden gekookt, zodat ze zachter worden voor uw recepten. De groene azuki-bonen van Aziatische oorsprong zijn geschikt voor veganisten, vegetariërs, mensen met coeliakie en voor degenen die een caloriearm dieet volgen, aangezien ze arm zijn aan vet. Culinaire gezien kunnen de biologische groene azuki-bonen worden gebruikt voor het bereiden van soepen.
Portfolio (50)
...Meerdere recepten voor verschillende soorten producten en sneden. Speciale, verwisselbare messen voor het snijden van halfharde, harde en zeer harde kazen. Automatische weging met externe weegschaal. Programmeersnijden met vast gewicht. diepte: 870 mm Breedte: 800 mm hoogte: 1900 mm...
Portfolio (47)
...Verkregen uit kleine, sappige tomaatjes met een langwerpige vorm. In tegenstelling tot de klassieke tomatensauzen is die van de datterino zoeter en leent zich met weinig toevoegingen voor de bereiding van vele recepten, of simpelweg om een smakelijk bord pasta op smaak te brengen. Netto gewicht 290 gr.
Portfolio (10)
Italië, Sovicille
Met de liefde, het enthousiasme en de toewijding waarmee men een kleine plant verzorgt, is de Fabbrica del Panforte in 1994 opgericht met als doel de traditionele Sienese zoetigheden in hun hoogste expressie opnieuw voor te stellen en bekend te maken. Voor de vervaardiging van haar zoetigheden put de Fabbrica del Panforte uit het verleden de originele recepten van de Sienese banketbakkerij...
... met natuurlijke elementen worden behandeld, zonder conserveermiddelen, en extra confituren bereid met zowel conventioneel als biologisch fruit. Typische Calabrese producten volgens oude recepten. Groothandel en detailhandel in heel Italië. Daarom kunnen we u zowel voor de conventionele lijn als de biologische lijn alleen het beste fruit aanbieden: confituren en jam, zoals Peperoncino confituur...
Italië, Asigliano Vercellese
... behoren de certificering Gluten Free, Vegan Lactose Free en Biologisch, die we kunnen overdragen aan de productie onder klantmerk. Het beheer wordt gereguleerd door de vrijwillige certificering FSSC22000, die de gehele productieketen garandeert. De selectie van leveranciers van gedroogde ingrediënten wordt beheerd door een zeer strikte analyseplanning en wordt uitgevoerd in goed identificeerbare kleine batches, net als de traceerbaarheid, die ook in kleine batches wordt beheerd.
... zetten we het werk van onze GROOTOUDERS voort door deze recepten te verdedigen en ze over de hele wereld te brengen met eenvoudige stappen: HANDWERK VAARDIGHEID INNOVATIE De bewerkingen gebeuren met ARTISANALE TECHNIEKEN in een continu proces in kleine kuipen die ons in staat stellen om de wrongel HANDMATIG te behandelen met alle nodige zorg en aandacht, waarbij we de natuurlijke tijdsprocessen...
Italië, Sant'arcangelo Trimonte
... wortels van ons land, proberen we de recepten van de strikte Napolitaanse traditie in de bakkerij opnieuw te creëren, ondersteund door de modernste productie- en hygiënetechnologieën. Trots op onze oorsprong, streven we naar het nobele doel om het beste van de Napolitaanse keuken op uw tafels te brengen. Onze diepvries- en voorgebakken bakproducten. De diepvriesbakproducten voor de grote en kleine...
Wij commercialiseren kwaliteitsproducten uit Puglia. Wij bieden onze klanten een assortiment producten onder één merk: Taralli, Biscotti en zoete en hartige snacks, Orecchiette, Cavatalli en andere traditionele vormen van ambachtelijke semolapasta, Extra Vergine Olijfolie geproduceerd in lokale molens met een koudextractiemethode, zoals vroeger. Wij produceren met gezonde recepten, zonder conserveringsmiddelen, met aandacht voor de kwaliteit van de verpakking en de etikettering van onze producten. Onze klanten in Italië zijn winkels, kleine supermarkten en wijnwinkels. Wij exporteren naar heel Europa.
Italië, Fratta Todina
...allemaal strikt ambachtelijk, met de hand gemaakt. Door gebruik te maken van zorgvuldige controles en strikte kwaliteitsnormen, kunnen we de hoogste voedselveiligheid garanderen. Natuurlijke producties en glutenvrij. Verwerkingen in c/terzi en private label in het hele nationale en buitenlandse gebied. Volledige ondersteuning van A tot Z: studie en creatie van op maat gemaakte recepten, zowel...
Portfolio (4)
Italië, Cremona
... ingrediënten die we elke dag in onze vleeswaren stoppen. Onvermoeibaar. In Antica Valle zijn de salami en vleeswaren uitmuntendheden die beschermd moeten worden. Kleine meesterwerken van smaak die de voorbereidings-, verwerkings- en rijpingsfasen van vroeger levend houden. Antica Valle is een land dat de tijdloze principes van de traditie bewaart. Hier heeft het gebied een superieur voordeel omdat de...
Italië, La Vecchia-Vezzano Sul Crostolo
...In een zaak met een kleine binnenruimte van ongeveer 40 zitplaatsen en een zomerterras van ongeveer 25, ontwikkelt zich het project Osteria Da Bonny, waar in een eenvoudige en bijna huiselijke omgeving geprobeerd is de stijl en sfeer van de oude osteria's te recreëren, maar dan in een moderne interpretatie. Het menu bestaat dus uit recepten uit de Emiliaanse traditie, maar met moderne...
Italië, Palermo
Monsù is een start-up die echte Siciliaanse gelato produceert met de recepten van de eilandtraditie, met de hoogste kwaliteit ingrediënten van uitstekende kleine regionale producenten. Het bedrijf is gevestigd in Palermo en is ontstaan dankzij het idee van de familie Vesco, die al jaren betrokken is bij de promotie van Siciliaanse wijnen en voedsel. Onze gelato is het resultaat van natuurlijke...
... willen kleine lokale producenten ondersteunen door een actieve samenwerking met consumenten te creëren. Hun hoogwaardige gastronomische uitmuntendheden moeten voortbestaan om de traditie levend te houden. We bieden de smaak van ambachtelijke kaas met gerijpte en verse kazen en de heerlijkheid van recepten die op een authentieke manier zijn gemaakt om thuis te delen met wie u maar wilt. Bbuono heeft...
Italië, Cinisello Balsamo
... innovatieve ideeën om onze producten te presenteren en te creëren, terwijl we de waarde van de traditie stevig in het oog houden. Dankzij de strikte naleving van de recepten van vroeger zijn we blij dat we producten kunnen serveren die smaken naar oude en soms te vaak vergeten smaken: De smaak van de Italiaanse culinaire traditie. Onze missie is om steeds meer klanten te bereiken die de waarde van goed eten waarderen, en om Kwaliteit tegen een betaalbare prijs te bieden, hebben we besloten een stap over te slaan om geen concessies te doen aan prijs of grondstoffen.
Italië, Pescara
...De website Abruzzodagustare.com is een e-commerce platform gewijd aan typische Abruzzeze producten, geselecteerd door kleine ambachtelijke bedrijven die nog steeds de oude traditionele recepten gebruiken. Ons doel is om het "made in Abruzzo" te promoten in Italië en daarbuiten.
Italië, Acireale
Het Bravo patisserie laboratorium is een kleine ambachtelijke onderneming in Acireale, die wordt geleid door een familie en zich richt op de levering van typische Siciliaanse zoetigheden, die uitsluitend met de hand worden bereid, en daarbij trouw blijft aan de oude tradities en recepten van Sicilië. Onze kracht, die ons altijd heeft onderscheiden, ligt in de zorgvuldige selectie van de beste...
... Sicilië, de bergamot, zoethout en ceders van kleine producenten in Calabrië, de medicinale kruiden van landbouwbedrijven die uitsluitend die verbouwen. En dan zijn er de geheimen, de infusie-recepten verborgen in een klooster en in mijn handen gelegd als een daad van geloof. We hebben geen grote geschiedenis achter ons, maar aan de andere kant, geschiedenis begint altijd vanuit het heden." (Fabio Elettrico)...
Italië, Milano
...Neroliane.it is de toonaangevende site in Italië en Europa voor de productie van natuurlijke voedselaroma's om een gezonde en lichte smaak aan uw recepten te geven. In het kleine stadje Grass, wereldwijd bekend om de productie van natuurlijke aroma's, creëert Neroliane elke dag nieuwe biologische aroma's met respect voor de natuur. Neroliane biedt een ruime keuze aan smaken om kookliefhebbers in...
Italië, Marina Di Gioiosa Ionica
... voor de ontvangst van de meest veeleisende toerist, waar men kan genieten van een prachtig panorama. Bar en Piano Bar met discotheek voor onvergetelijke avonden in mediterrane sfeer. Rijke en gevarieerde keuken met zeevruchten en heerlijke traditionele recepten. Autonome kamers met airconditioning en parkeergelegenheid. Dit alles is slechts een kleine proeverij van wat het Residence Regina u kan bieden, een uitnodiging om ons te bezoeken, in de wetenschap dat we u een droomvakantie zullen bezorgen. En dan... Wij wachten op u!
De Pasticceria Mariuccia is opgericht in 1935 en begon met een kleine productie van banket. De producten, die zijn gebaseerd op de authenticiteit van een familiale omgeving, creëren onmiddellijk een brede instemming binnen de kleine gemeenschap van het dorp. De erfenis van Mariuccia wordt overgenomen door haar neef, die de meest klassieke recepten van de Sienese traditie herinterpreteert. Tijdens...
...Waarom kiezen voor “Bontà di Altamura”: 1) Zorgvuldige selectie van producenten en Apulische producten; 2) Uitgebreide catalogus van typische voedingsproducten; 3) Maximale prijs-kwaliteitverhouding; 4) Mogelijkheid om ook kleine hoeveelheden te bestellen.
Italië, Villar Perosa
De goede familietradities De onderneming, opgericht in 1991 dankzij de wil van Marco Perro en zijn familie, heeft de recepten van Grootmoeder Lucia herontdekt en gewaardeerd, die aan het begin van de eeuw heerlijke zoetigheden en de verfijnde “Paste di Meliga” op de markten van Piemonte bakte en verkocht. Het kleine ambachtelijke patisserieatelier is tegenwoordig een fabriek van meer dan 2000 vierkante meter met de modernste technologieën, die de ambachtelijke kenmerken van het product en uitstekende kwaliteitsniveaus intact houdt.
... houden en besloot zo de voetsporen van zijn vader en ooms te volgen. Vandaag de dag, met de hulp van zijn vrouw Simona, runt Riccardo Costenaro trots de koffie- en banketbakkerij, waar hij met succes recepten heeft uitgeprobeerd die de Toscaanse zoetigheden combineren met die uit de Valtellina: beroemd is zijn 'Buccellato', een typisch zoet gebak met druiven, hazelnoten, anijs, amandelen en walnoten...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play