Italië, Misano Adriatico
...De HAPPY DÌ MIX VAN GERASPTE KAASSEN van 150g is een heerlijke combinatie van delicate kazen en intense aroma's. Ideaal om pasta, salades of als basis voor sauzen op smaak te brengen, deze kaasmix voegt een vleugje smaak en romigheid toe aan je recepten. Geniet er vandaag nog van!
Portfolio (200)
Italië, Pasturo
... duren, wordt de pasta meerdere keren doorboord om de ontwikkeling van de kenmerkende schimmels van gorgonzola te bevorderen, wat bepalend is voor de groene kleur en adering. De pasta is homogeen, strogeel van kleur, gemarmerd door de ontwikkeling van overvloedige schimmels. Zoete, kenmerkende smaak. Gemiddeld gewicht::12 Kg Minimale rijping: :90 dagen...
Portfolio (7)
Italië, Orbassano
...Deze groene hartvormige ravioli zijn omhuld met een dunne laag gekleurde pasta met gemalen spinazie en zijn gevuld met basilicum, pijnboompitten en ricotta (een typische Italiaanse zachte kaas): een ware culinaire creatie die de traditie en verfijning van de Italiaanse keuken viert. De fijngehakte pijnboompitten voegen een knapperige noot toe die doet denken aan een dennenbos op een zonnige dag...
Portfolio (57)
Italië, Carbonara Al Ticino
...varkensvlees, kip Vis smaken Kaas smaken Gerookte smaakstoffen Groente- en specerijsmaken De smaken, beschikbaar in vloeibare vorm, water- of liposoluble, in poeder en pasta, maken gebruik van de geavanceerde technologieën die P.A. Aromatics in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld om te voldoen aan de markttrends.
Portfolio (8)
Italië, Radicofani
...Voor de smaakplezier konden we een pecorino met chili in pasta niet verwaarlozen. De frisheid van de kaas, in combinatie met de pittigheid van de chili, maakt dit product absoluut opwindend. We bieden het aan in losse vorm en in vacuümverpakking, zowel heel als in porties van halve en kwart vormen. We bieden het aan in twee formaten, geschaald en rechtopstaand. Geschaalde grootte van ongeveer kg...
Portfolio (48)
Italië, Martina Franca
...De Peperoncino Kaas is een unieke culinaire ervaring die zoetheid en pittigheid in een perfecte balans verenigt. Deze pecorino kaas heeft een zachte en levendige textuur, verrijkt met vlokken chili die de smaakpapillen prikkelen. De ruwe, gouden korst verbergt een wit hart dat neigt naar strogeel, bezaaid met chili bessen. Elke hap is een explosie van smaak, met een intensiteit die toeneemt naarmate de kaas rijpt, waardoor hij onweerstaanbaar is voor kaasliefhebbers. Het is niet zomaar een kaas, het is een zintuiglijke reis die uitnodigt om nieuwe smaaknuances te ontdekken.
Portfolio (29)
Italië, Cadorago
...Sacco System, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van melkzuurbacteriën voor de zuivelindustrie, produceert een reeks lyofiliseerde en bevroren melkzuurbacteriën die specifiek zijn ontworpen voor de productie van harde kazen, met name voor de productie van kazen met een vochtpercentage van 56% op de droge, vetvrije stof: - Grana Padano - Emmental - Gruyère - Comté - Pecorino a pasta dura Bezoek de website https://www.saccosystem.com/ om de brochures te downloaden!
Portfolio (4)
Italië, Alberobello
...De machine is ontworpen voor de productie van gescheurde gesponnen pasta die wordt gebruikt voor het samenstellen van stracciatella, de vulling van burrate. De machine is volledig vervaardigd uit RVS AISI 304 met enkele onderdelen van speciale POLYMEREN die geschikt zijn voor contact met voedsel. De machine is GEPATENTEERD en onderscheidt zich van andere vergelijkbare modellen op de markt door...
Portfolio (3)
Italië, Reggio Emilia
... kaas, te combineren met de waardevolle balsamicoazijn, een onweerstaanbare combinatie, typisch voor de Italiaanse traditie! De knapperige Taralli en de smakelijke groene olijven maken de Milano food box compleet. De Milano Food Box bevat: - Durumtarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml - Parmigiano Reggiano vacuüm verpakt 24 maanden gerijpt 240g - Taralli 100g - Balsamicoazijn 5 jaar gerijpt 250ml - Traditionele Salami vacuüm verpakt 300g.
Portfolio (10)
Italië, Dorgali
... druiven, Pane Carasau en seizoensgebonden groenten. De veelzijdigheid maakt het een uitstekende kaas om te grillen en een uitstekende keuze voor de voeding van kinderen. Een kaas die de zoetheid en eenvoud belichaamt, de Novello Sardo is een genot voor de smaakpapillen, geschikt voor elke gelegenheid, van een lichte maaltijd tot een verfijnd dessert.
Portfolio (10)
Italië, Noci
...Cacioricotta is een halfharde, cilindervormige kaas die typisch is voor de Pugliese zuiveltraditie. In de Pugliese keuken wordt dit product meestal geraspt gebruikt om pasta te kruiden in de typische Pugliese pasta alla crudaiola, maar het wordt ook solo in schilfers gegeten of gebruikt om salades of pizza's op smaak te brengen.
Portfolio (10)
Italië, Giavera Del Montello
... van stracchino in een handige verpakking, en de laatste nieuwigheid: de verse smeerkaas, een smeerbare kaas met een unieke smaak. Het geheim van de smaak van de kazen van Nonno Nanni ligt in de zorgvuldige keuze van de melk, die van uitstekende kwaliteit en van zekere herkomst is, met respect voor de kenmerken van de melk tijdens de verwerking, en in de voortdurende technologische evolutie van de installaties die in de productie worden gebruikt. Nonno Nanni biedt ook zijn lekkernijen aan in de wereld van pasta, met Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche, Chicche Insaporite.
Italië, Ripalimosani
... NATURA: extractoren voor essentiële oliën met stoom. LINEA APICOLTURA: reinigingsmachines voor pollen, machines voor de productie van romige honing, multifunctionele installaties voor de behandeling van honing. LINEA CASTAGNA: installaties voor het wassen, de thermische behandeling en de pasteurisatie van kastanjes; het pellen van zowel gedroogde als verse kastanjes. LINEA TARTUFO: installaties voor het wassen, koken en steriliseren van truffels. LINEA LATTE EN FORMAGGI: minicaseifabrieken, drogers voor kaas.
... alle soorten kazen, voornamelijk gericht op mozzarella en ricotta di Bufala en in het bijzonder op zuivelfabrieken voor de productie van elk type "pasta filata"... kaas, zoals mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata, enz. Wij zijn ook gespecialiseerd in het vervaardigen en upgraden van mini-zuivelproductielijnen met verschillende productiecapaciteiten. - Al onze MINI Zuivel zijn "op maat gemaakt" volgens de specifieke eisen van de klant.
Portfolio (1)
...100% Italia International Trade biedt haar klanten een uitgebreide selectie van de beste producten uit de Italiaanse regio's: D.O.P. buffelmozzarella, buffel- en koemelkkaas, groenten, ingelegde producten, D.O.P. extra vierge olijfolie, truffel uit Bagnoli, Gragnano pasta, verse pasta, zeevruchten, gepelde tomaten, bakproducten, pizza-ingrediënten, vleeswaren, enz. Dankzij een goed georganiseerde logistiek en meertalig personeel kunnen klanten beschikken over een uitgebreid catalogus en de goederen één of twee keer per week in heel Europa ontvangen, net zoals in Italië.
Portfolio (9)
Italië, Gambasca
... presentatie, het snijden, het bewaren en de combinaties. Met onze vloot van gekoelde voertuigen bereiken we heel Piemonte en Ligurië en beschikken we over een organisatorische structuur voor internationale verzendingen.
... reinigingsmiddelen, persoonlijke verzorging, producten voor persoonlijke hygiëne, kantoorbenodigdheden, frisdranken, bieren, wijn, sappen, snoepgoed, snoepjes en nog veel meer. In de tweede is het pronkstuk het fruit en de groenten, groenten en fruit van de hoogste kwaliteit tegen eerlijke prijzen en altijd supervers. Daarnaast vindt u vleeswaren en kaas op snede, ijs, delicatessen, conserven, pasta, bloem, schoonmaakmiddelen, huishoudelijke reinigingsmiddelen, persoonlijke verzorging, producten voor persoonlijke hygiëne, kantoorbenodigdheden, frisdranken, bieren, wijn, sappen, snoepgoed, snoepjes en nog veel meer.
Italië, Olbia
... klanttevredenheid te bieden. Ze behouden hun kwaliteiten zowel tijdens de opslag als tijdens het koken. Producten: Bevroren ambachtelijke pasta: ideaal voor export en opslag. Het wordt gelijktijdig met de productie ingevroren, waardoor alle kwaliteiten van het net gemaakte product behouden blijven. Bevroren seadas: gevulde pasta met kaas, te bereiden als gefrituurd of in de oven en naar wens te kruiden met honing of suiker, of om hartig te genieten. Traditionele Sardeense zoetigheden: papassini, amaretti en tiliccas.
Italië, Montecatini Terme
...modaliteiten over producten te verkrijgen, ingrediënten en oplossingen voor de voedingsindustrie te vinden, productie op maat voor private label te hebben, en advies te krijgen over de implementatie van zuivelproductie-installaties (mozzarella, kazen), sauzen en pasta en voedseltechnologie. Engelse vertaling: Solution Food vertegenwoordigt in ITALIË als ALGEMEEN VERTEGENWOORDIGER met een netwerk van...
Italië, Mantova
IFT srl biedt oplossingen en apparatuur voor de rijping van alle soorten kaas, apparatuur voor de verwerking van vlees en het roken en invriezen daarvan, frames voor het drogen van pasta, groenten en fruit, en apparatuur voor de voor- en nabehandeling van brood.
Italië, Agropoli
... buffels, koeien of schapen grazen, omdat er aandacht is voor de kwaliteit van de kazen en mozzarella, waarbij elke mogelijke besmetting van de teelt van groenten, tarwe voor pasta en andere verkochte producten wordt uitgesloten. Na de productie volgt het bedrijf ook de verzendfase, tot aan de bestemming van de klant, en zorgt ervoor dat de koudeketen wordt gerespecteerd. Niet voor niets is het motto van 100% Italia "van de grond naar de tafel."...
Italië, Padova
... ITALIAANSE PASTA, VERS OF GEDROOGD, DIE ALLEEN WORDT GEPRODUCEERD MET DURUMWHEATMEEL. WE HANDELEN IN DE BESTE ITALIAANSE WIJNEN, VOORNAMELIJK UIT DE VENETIAANSE REGIO, ZOALS PROSECCO, AMARONE UIT VALPOLICELLA, DURELLO, SOAVE, RECIOTO. WE BIEDEN ASSISTENTIE VOOR KOPERS DIE GEÏNTERESSEERD ZIJN IN DE BESTE BIJZONDERE PRODUCTEN UIT DE ITALIAANSE GASTRONOMIE, ZOALS EXTRAVIRGIN OLIE, MOZZARELLA KAAS, TOMATEN (GEDROOGD OF VERS). GRAAG HOREN WE WAT U ZOU WILLEN KOPEN, EN WE ZULLEN U EEN OFFERTE DOEN.
Italië, Farigliano
Kantoren Bar - Kaaswinkel - Herberg met kamers - Rijping van DOP en zeldzame kazen? - Napoleonmolen met drie molens - bouwjaar 1802? - Landbouwmaatschappij - Laboratorium voor landelijke pasta? - Rondleidingen met proeverij en verkoop In het DORP VALCASOTTO...
Italië, Buccinasco
Opgericht in 1905 Alle bereidingen in pasta en poeder voor ijssalons en patisserie...
... blauwaderkaas en gesponnen pasta voor pizza, gemaakt van schapenmelk, gesuikerde schapenricotta die ideaal is voor het garneren van cannoli, gemengde zachte kazen van schapen- en koemelk, naast de traditionele pecorino-producten. Voor contact: e-mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...
Leveringen voor Hotels - Restaurants - Catering...
Italië, Scafati
... premium grondstoffen en gegarandeerde verwerkingsmethoden. Het volgende assortiment producten, beschikbaar voor zowel HoReCa- als Delikatessen-operators, zal continu worden bijgewerkt met de toevoeging van nieuwe specialiteiten, zodat we onze klanten een uitgebreide keuze kunnen bieden om aan hun specifieke marktbehoeften te voldoen: Ambachtelijke droge pasta Gegrilde en ingemaakte groenten (ook...
... uitgebreid, dankzij de aandacht voor de markt, met een assortiment artikelen bestemd voor voedselgebruik (dozen voor pizza – pizza boxen, die bestemd zijn voor verse pasta, gebak, krapfen, taarten, brood, kaas, enz.). In de sector "dozen voor pizza" bieden we een compleet assortiment aan, van dozen voor de klassieke "Napolitaanse pizza" tot die voor "pizza per stuk" van allerlei soorten, inclusief...
Italië, Vinchiaturo
... een nauwkeurig ambachtelijk proces in combinatie met de modernste sterilisatiesystemen, wat zorgt voor een authentiek en hoogwaardig product. Het assortiment van onze producten bestaat uit 5 lijnen: LINE TARTUFO LINE SALSE TARTUFATE LINE CRÈME LINE SOTTOLI LINE PASTA/OLIE/PADDENSTOELEN/KAAS...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play