Italië, Marmirolo
...MAGRI FREE Napoletana is een glutenvrije bloem voor bakproducten, gekenmerkt door een mengsel van maïszetmeel, rijstzetmeel, plantaardige vezels en maïszuurdesem. Komt niet voort uit een ontgluteneringsproces; bevat geen melk, eieren of tarwezetmeel. Een product van hoge kwaliteit, natuurlijk en gekenmerkt door een hoog gehalte aan vezels en nuttige natuurlijke enzymen. Een mix die plasticiteit...
Portfolio (56)
Italië, MILANO
... 9,8%, magere melkpoeder, cacaoboter, emulgator: zonnebloemlecithine, vanilline-aroma), kruimels van "Pan di Stelle" koekje 2% [tarwemeel, suiker, zonnebloemolie, boter, verse gepasteuriseerde melk van hoge kwaliteit, cacao, chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, natuurlijk vanille-aroma, emulgator: sojalecithine), verse eieren, honing, hazelnoten, tarwestijfsel, rijsmiddelen...
Portfolio (229)
Italië, Martina Franca
...De Caciocavallo al Peperoncino is een gerijpte kaas, geproduceerd met melk van hoge kwaliteit en verrijkt met de pittige smaak van peperoncino. Deze kaas heeft een sterke en krachtige smaak, waardoor hij perfect is voor liefhebbers van intense smaken. De caciocavallo al peperoncino is een ambachtelijk product, gemaakt volgens traditionele methoden en met authentieke ingrediënten. De ambachtelijke verwerking en de unieke smaak maken het tot een product van uitmuntendheid in de Italiaanse zuiveltraditie.
Portfolio (29)
Italië, Acerra
...HET PRODUCT KAN SPOREN VAN SOJA, MELK, NOTEN EN SULFIEDEN BEVATTEN. GLUTENVRIJ. VOEDINGSINFORMATIE (gemiddelde waarden per 100g)  ENERGIE 1700 kJ / 400 kcal  VET < 0 g   waarvan verzadigde vetzuren 0 g  KOHYDRATEN 100 g   waarvan suikers 97 g  EIWITTEN 0 g  ZOUT 0,08 g N.B. DE CAFFÈ CORTESE CAPSULES COMPATIBEL MET DOLCE GUSTO ZIJN VERPAKT IN ZAKKEN VAN 10 CAPSULES. OPLOSBAAR IN: MOJITO...
Portfolio (61)
Italië, S.spirito Di Bari
...BESCHRIJVING BEVINDINGEN (0) Ingrediënten: VIKKEN (28%) (gedroogde vijgen, rijstmeel) – HONING – SUIKER – AMANDELEN (17%) – SESAM – EIWIT – INULINE – MALTODEXTRINE – SOJAMEEL – MAÏSZETMEEL – AROMA Kan sporen bevatten van: PINDAS – NOTEN – MELK 1 REEP – THT 6 MAANDEN Voedingswaarden per 100g product...
Portfolio (7)
Italië, Forlì
...Biologische havermout is een voedsel dat niet erg bekend en gebruikt is in Italië, terwijl het in de Engelssprekende landen een van de belangrijkste ingrediënten van het ontbijt is. Biologische havermout wordt verkocht in granen om smakelijke veganistische of vegetarische recepten te bereiden. Havermout wordt vaak rauw in vlokken gebruikt om het ontbijt met melk of yoghurt smakelijker te maken...
Portfolio (50)
Italië, Trezzano Sul Naviglio (milan)
... extraheren.","MANUFACTURER":"Gemaakt en verpakt in Zuid-Korea door Dajung Co., Ltd\nGeïmporteerd door PT Srl – Via Marchesina 31 – 20090 Trezzano sul Naviglio (Milaan) Italië\nwww.persalute.it","INGREDIENTS":"Panax Ginseng Wortel Extract: 100,00%;\nInhoud van saponine (Ginsenosides) Rg1 + Rb1 + Rg3: 9,0 mg/g","DIRECTIONS":"Frequentie van gebruik: 2 keer per dag, bij voorkeur 's ochtends en 's middags een uur na de maaltijden\nAanbevolen inname: een meetlepel per keer (1 dag)\nInstructies voor toediening: oplossen in heet water, melk, thee\nOpmerking: onder de 15 jaar halveer de dosis"}...
Portfolio (10)
...In ongerepte weiden in het binnenland van de regio Campania worden geselecteerde koeien gehouden, wiens smaakvolle melk de mozzarella van koeien zal voortbrengen. Het is een zeer verse, rekbare kaas, die qua verwerking veel lijkt op buffelmozzarella. Het heeft een parelachtige witte kleur en de zachte binnenkant onthult een deeg van zeer dunne lagen. Koeienmozzarella heeft een delicate smaak...
Portfolio (10)
Italië, Verona
...met Ezelinnenmelk, Mariadistel, Biologische Virgin Kokosolie - Ultra zachte reinigingsgel, ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Bij contact met water verandert het in een romige emulsie die make-up en diepere onzuiverheden verwijdert. IPOALLERGENISCH DERMATOLOGISCH GETEST 0% Synthetische conserveermiddelen INFORMATIE OVER DE INGREDIËNTEN: 10% BIOLOGISCH VAN TOTAAL 99,9% VAN NATUURLIJKE...
Portfolio (9)
Italië, San Pietro Clarenza
...Deze geurige en smakelijke pesto is ideaal voor het bereiden van heerlijke pastagerechten. Gesmeerd op toast of crackers voor het maken van heerlijke voorgerechten en snacks. Voegt ook geur en smaak toe aan salades. INGREDIËNTEN: Minimaal 70% verse basilicum, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, Parmigiano Reggiano (MELK, zout, STREMSEL) PINENNOTEN, WALNOTEN, zout. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Italië, Colonnata Carrara
... stuk (ongeveer 0,5 tot 1 kg) varieert van 4 tot 8 cm. Ingrediënten: Lardo di Colonnata IGP, natuurlijk zeezout, zwarte peper, knoflook, rozemarijn, specerijen en aromatische kruiden. Zonder conserveermiddelen – Zonder allergenen – Zonder gluten – Geen melk en afgeleiden – Geen GMO – Geen glutamaat...
Portfolio (3)
Italië, Monchiero
... consumptie. Ingrediënten: "Nocciola Piemonte I.G.P.", rietsuiker, cacao, Bourbon vanille. Kan sporen van andere noten, melk en gluten bevatten. Bewaren op een koele en droge plaats voor een maximale periode van 9 maanden. Voedingswaarden per 100g product: Energie 544 kcal / 2276 kj Vetten 38g waarvan verzadigd 4g Koolhydraten 45g waarvan suikers 37g Eiwitten 10g Vezels 7g...
Portfolio (3)
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (10)
...Ook deze zijn vergelijkbaar met de klassieke Piadine, maar verrijkt met eieren, melk en verschillende andere ingrediënten. Volg de leer van onze grootouders; de hoeveelheid volkorenmeel die wordt gebruikt, zorgt voor een zeer delicate, maar tegelijkertijd smaakvolle product. Handmatig uitgerold volgens de familietraditie.
Portfolio (10)
Italië, Firenze
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (9)
Italië, Comacchio
...Il Tantafrutta is een nieuwe lepel-sorbet, direct klaar voor gebruik, geserveerd in de vorm van quenelles of bolletjes. Het is een lichte, smakelijke en natuurlijke afsluiting van de maaltijd, gemaakt met ongeveer 50% fruit; het is glutenvrij, bevat geen melk of melkproducten, geen kunstmatige aroma's, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zijn op een...
Portfolio (3)
Italië, Roma
...Uiterlijk: compacte crème Kleur: rood Geur: typisch Smaak: natuurlijk, typisch en aangenaam Toestand: vast Allergenen: Het product bevat allergene stoffen of producten die dergelijke componenten bevatten: MELK. Bevat geen gluten. Bevat conserveermiddelen (Verzurende stof: E270). Voedingswaarden per 100 gr: Energie: Kj 423 / Kcal 100 Vetten: 1 g waarvan verzadigde vetzuren 0,5 g Koolhydraten: 21 g waarvan suikers 15 g Vezels: 0,6 g Eiwitten: 1,8 g Zout: 2,0 g...
Portfolio (9)
...Mozzarella Julienne/gebroken voor pizza, gemaakt van gepasteuriseerde melk en levende melkzuurbacteriën INGREDIËNTEN: Gepasteuriseerde koemelk, zout, stremsel.
Portfolio (10)
Italië, Bronte
... (vanilline). Bedekking: suiker, plantaardige vetten (palm, palmolie), pure hazelnootpasta 10% (geroosterde en verfijnde hazelnoten), magere melkpoeder, lactose, hazelnootstukjes 5%, E322, aroma's (vanille en melk).
Portfolio (56)
Italië, Reggio Emilia
... mengservice aan, waarmee we op basis van het recept van de klant, bereidingen in gepersonaliseerde verpakkingen kunnen leveren; met de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 300 referenties, bereiden we de mix door de ingrediënten nauwkeurig af te meten, wat zorgt voor een kosten- en tijdsbesparing voor de klant. Bij Reire besteden we veel aandacht aan de voedingsbehoeften van de eindconsument, en daarom hebben we biologische en veganistische ingrediënten beschikbaar. Dankzij ons commerciële netwerk verkopen we de producten in heel Italië en Europa, ook dankzij distributeurs en lokale agenten.
Portfolio (5)
... naar een clean label dat de smaakbeleving niet benadeelt. We letten op de behoeften van onze klanten en de nieuwe trends op de markt. We bieden oplossingen voor het ontbijt, voor cafés, patisserieën, bakkerijen, de HoReCa-sector en foodservice. We zijn aanwezig in het gespecialiseerde en farmaceutische kanaal. We kunnen ook private label producten produceren. We besteden tijd en middelen aan onderzoek en ontwikkeling om snel in te spelen op de voortdurende innovaties in ingrediënten en processen. Made in Italy - glutenvrij.
Portfolio (10)
Italië, GENOVA
... en stralend haar. De hoogwaardige ingrediënten die door Kintsugi zijn gekozen, waaronder voedende oliën en colloïdaal goud, dringen door in de haarstructuur, waardoor ze ondersteuning en kracht bieden, zelfs aan het meest beschadigde haar. Het merk zet zich in om de natuurlijke schoonheid van het haar te waarderen, door in te spelen op de “onvolkomenheden” als sterke punten, met een holistische...
Portfolio (19)
Italië, Coriano
... van ambachtelijk ijs). We gebruiken biologische edele melk van boerderijen op korte afstand en andere ingrediënten met dezelfde biologische en kwaliteitskenmerken. Onze garantie is dat we GEEN enkelvoudige poederproducten van de industrie gebruiken, maar alleen 'beste rauwe ingrediënten', geproefd in ons ijs. We maken Gourmet IJs voor high-end restaurants. We maken ijs voor celiaci, glutenvrij...
Portfolio (1)
Italië, Caltanissetta
... teruggaat tot 1980, weten we de smaakpapillen te verwennen van degenen die nieuwe smaken willen uitproberen en van degenen die dat niet willen, met ingrediënten en combinaties die een perfecte balans op de tong tot uitdrukking brengen. Voor het maken van ons ijs gebruiken we alleen geselecteerde natuurlijke ingrediënten zoals: verse melk uit Sicilië, verse room, kristalsuiker, pistachenoten en amandelen...
Italië, Torrice
...Wij zijn een laboratorium waar we ambachtelijke producten maken, uitsluitend met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zonder toegevoegde conserveermiddelen, die ook lactosevrij zijn. (zonder melk, zonder eieren, zonder nikkel en vegan op aanvraag.) Betreffende: voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, belegde of te beleggen broodjes, pizza's en zoetigheden, verjaardagstaarten...
Italië, Scandolara Di Zero Branco
... poederproducten op basis van gelatine en emulgatoren voor de warme of koude bereiding van melk- of fruitijs. Hun samenstelling geeft het ijs zachtheid, romigheid en een uitstekende volumevergroting. Tuttacrema is een lijn van klassieke pasta's die geschikt zijn om melk- en roomijs, mousses, banketcrèmes en semifreddo's op smaak te brengen: een combinatie van pure ingrediënten, zorgvuldig afgemeten volgens de recepten van de klassieke Venetiaanse traditie. Albert srl heeft in 1996 de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de norm UNI EN ISO 9001 behaald.
Italië, Napoli
Verkoop van voedingsproducten, dranken, koekjes, melk, melkpoeder, bieren, diverse voorraad...
Italië, Rossano
... (chocolade en chili). Daarnaast presenteren we een assortiment grappa met de smaken laurier, venkel en zoethout. Tot slot introduceren we onze nieuwigheid LIQUIRIZIA EN SAMBUCA. Onze productie is strikt ambachtelijk in elke fase van de verwerking. Likeur met zoethout 25% vol; Crème met zoethout 18% vol. (ingrediënten: melk; suiker; alcohol; pure zoethout); Likeur met chocolade (ingrediënten: water, suiker, alcohol, pure zoethout, cacao, natuurlijke aroma's). Venkel (ingrediënten: water, suiker, alcohol, wilde venkel). Bovendien is de harmonieuze smaak zeer bijzonder.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play