Italië, Martina Franca
...De Caciocavallo Semipiccante is een kaas van hoge kwaliteit, gewaardeerd door fijnproevers vanwege de perfecte balans tussen zoetheid en aroma. Deze caciocavallo, gerijpt gedurende 120 dagen, wordt geproduceerd van volle koemelk en heeft een druppelvorm met een kop. De dunne en gladde korst krijgt alabastrige kleuringen naarmate hij ouder wordt, terwijl de pasta compact en schilferig wordt. De smaak is aromatisch en aangenaam, met een vleugje pittigheid die het uniek maakt. Perfect voor wie houdt van kazen met een sterk karakter, deze caciocavallo is een symbool van de zuidelijke kaastraditie.
Portfolio (29)
Italië, Radicofani
...De pecorino in zwarte vorm, lactosevrij, is een halfgerijpte kaas met een rechtopstaande vorm van ongeveer 2,00 kg. Beschikbaar in hele losse vormen; vacuümverpakking van 2,00 kg, vacuümverpakking van 1,00 kg; vacuümverpakking van kwartvormen van 0,500 kg. Ook beschikbaar in een formaat van 0,500 kg.
Portfolio (48)
...Ingrediënten: Honing, bianchetto-truffel (Tuber borchii Vitt. - oorsprong Italië) 2,5%, witte truffel (Tuber magnatum Pico - oorsprong Italië) 1%, aroma. Ideaal in combinatie met verse/halfgerijpte kazen en lardo of voor de bereiding van desserts.
Portfolio (10)
Italië, Noci
...Caciocavallo is een halfgerijpte kaas met een elastische structuur, die uitsluitend van koemelk wordt geproduceerd en traditioneel met de hand wordt gevormd. De naam "caciocavallo" is afgeleid van het feit dat dit product in paren "op de rug" van houten balken wordt gerijpt gedurende minstens 45 dagen. Het heeft een intense gele kleur, een romige textuur en een milde, licht krachtige smaak, perfect om alleen te consumeren of met brood, ook gegrild, of vergezeld van een uitstekend glas Pugliese wijn.
Portfolio (10)
Italië, Firenze
...Ingrediënten: Honing, bianchetto-truffel (Tuber borchii Vitt. - oorsprong Italië) 2,5%, witte truffel (Tuber magnatum Pico - oorsprong Italië) 1%, aroma. Ideaal in combinatie met verse/halfgerijpte kazen en lardo of voor de bereiding van desserts.
Portfolio (9)
Italië, Dorgali
... kleur biedt Vigna Sorella met zijn jeugd en frisheid de geuren van Sardinië, met tonen van mediterraan struikgewas, mirte en marasca, geïntegreerd door een scala aan mineraliteit. In de mond valt het op door de goede frisheid en een fijne, smaakvolle tannine. Het onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, en past goed bij zowel hartige voorgerechten als rood vlees, misschien verrijkt met de aroma's van mediterraan kruiden. Ook uitstekend met halfgerijpte kazen.
Portfolio (5)
Italië, Schio
...Rood om te drinken in gezelschap van vrienden, robijnrood bij de visuele impact, fruitig met waarneembare kruidige tonen in de neus. Harmonieus en evenwichtig op de tong. Past goed bij wild en halfgerijpte kazen. Absoluut een aanrader bij pappardelle met haas.
Portfolio (3)
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play