Italië, Formigine
...Kokosolie is een plantaardige olie die wordt gewonnen uit het vruchtvlees of de zaad van de kokosnoot. Het staat bekend om zijn meerdere eigenschappen en toepassingen. Het is rijk aan verzadigde vetzuren, vooral laurinezuur, dat antimicrobiële en schimmelwerende eigenschappen heeft. Het wordt ook gebruikt vanwege zijn hydraterende en voedende eigenschappen. Kokosolie kan helpen de gezondheid van huid en haar te verbeteren, de hartgezondheid te ondersteunen en snelle energie te bieden dankzij de aanwezigheid van middellange-keten triglyceriden (MCT).
Portfolio (58)
Italië, Castrovillari
...De vrucht lijkt op een mandarijn: de belangrijkste verschillen zijn te vinden in de kleur van het vruchtvlees, dat duidelijk meer oranje is. Bovendien is het nooit afgeplat zoals mandarijnen, maar altijd mooi rond. Net als de mandarijn kan het gemakkelijk worden gepeld en in partjes worden verdeeld. De smaak is echter meer vergelijkbaar met die van een sinaasappel, met een perfecte balans tussen zuur en zoet. Bovendien zijn de partjes van de clementine, in tegenstelling tot die van de mandarijn, bijna volledig vrij van pitten.
Portfolio (8)
Italië, MILANO
...Het ontpitproces zorgt ervoor dat het binnenste vruchtvlees de smaak van de dressing opneemt; niet voor niets zijn ontpitte olijven het meest geschikt om te marineren. De meest beroemde ontpitte olijven zijn zonder twijfel de gevulde, beter bekend als "oliven all'Ascolana". Vooral de grotere groene olijven worden gebruikt voor de vulling. VERPAKKING VAN 6 1 STK = EURO 10,00 1 PALET 36 VERPAKKINGEN VAN 6 VERVALDATUM 15/04/2026 MINIMALE BESTELLING 20 PALETS...
Portfolio (202)
Italië, Capo D'orlando
... vorm, met de zogenaamde "snuit" die lang of kort kan zijn. De kleuren zijn bijzonder: de schil is oranje, het vruchtvlees is intens rood. BESCHIKBARE VOORDELEN Sinaasappels zijn citrusvruchten die rijk zijn aan heilzame eigenschappen en veelvuldig worden geconsumeerd in ons land. Naast dat ze echt lekker zijn, hebben ze verschillende interessante gezondheidsvoordelen: ze zijn caloriearm (slechts...
Portfolio (27)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
...De Tuber Magnatum Pico Seconda Scelta is een witte truffel die wordt gekenmerkt door een bredere selectie, met meer gevarieerde maten en vormen. Het komt van zowel de gronden van het bedrijf als van ervaren Italiaanse truffeljagers. Het vertoont meer evidente esthetische imperfecties, maar behoudt het onmiskenbare rijke aroma van de witte truffel. Het interne vruchtvlees, dooraderd met wit, biedt...
Portfolio (17)
Italië, piano di sorrento (na)
...De Clementina Hernandina is een variëteit van zoete en sappige citrusvruchten, gewaardeerd om zijn unieke smaak en gebruiksgemak. Deze clementines worden gekenmerkt door een dunne en gemakkelijk te verwijderen schil, feloranje van kleur, en een zachte, sappige vruchtvlees. Ze rijpen van januari tot maart, waardoor ze beschikbaar zijn tijdens de wintermaanden. De Clementine Hernandina is rijk aan...
Portfolio (29)
Italië, Settimo Milanese
... conditioner voor gebruik tijdens het drogen en zonder uitspoelen (200 ml) Alle producten zijn verrijkt met twee bijzondere actieve ingrediënten: - bamboe-extract, dat de vezel hydrateert en versterkt; - avocado-olie (verkregen uit het gedroogde vruchtvlees van de Persea Gratissima) om het haar handelbaar en glanzend te maken dankzij de hoge concentratie van vitamines, aminozuren, vetzuren (oliezuur, linolzuur, palmitinezuur, palmitoleïnezuur) en mineralen (magnesium, ijzer) die de algehele gezondheid van het haar verbeteren. Bekijk ook de video: https://www.youtube.
Portfolio (9)
Italië, Monterotondo
...De Biologische Açaì Poeder van Vegantis, aangeboden in groothandelsformaten en prijzen, is 100% natuurlijk, lyofiliseerd en rauw, gecertificeerd biologisch. Gemaakt in Brazilië, is het een poeder dat wordt verkregen uit het vruchtvlees van açaì-bessen. Het verse vruchtvlees wordt lyofiliseerd met de moderne freeze-dried techniek, dat wil zeggen bij zeer lage temperaturen, om de organoleptische...
Portfolio (10)
Italië, Palagianello
...Natuurlijk voedsel par excellence met meerdere deugden, draagt bij aan de groei van het lichaam, vooral vanwege de antioxidante kwaliteit. Olijfolie wordt verkregen uit onze vruchten van de olijfboom en wordt verkregen door koude persing van het vruchtvlees van de olijven. Onze flessen behouden alle kenmerkende geur, of de omhullende smaak met een kleine bittere nasmaak, maar tegelijkertijd zacht...
Portfolio (9)
...Variëteit: Spring Lady Rijpperiode: begin juli Gele vruchtvlees...
Portfolio (95)
...Het vinden van tropisch fruit met sappig en gezond vruchtvlees is eenvoudig. Maar voor een tropisch fruit zonder verspilling kunt u de mangosteen consumeren, gezond en heerlijk, beschouwd als de ware koningin van het tropische fruit. In Indonesië komt deze vrucht van het eiland Sunda en Maluku. Ze noemen het een wonderbaarlijke vrucht vanwege de voordelen die het vruchtvlees en de schil voor de...
Portfolio (10)
...De Concentrati per Cocktail Bicom zijn bereidingen van geconcentreerde vruchtvlees van de beste kwaliteit voor professioneel gebruik. De Cocktailproducten worden gebruikt voor het bereiden van cocktails en long-drinks; ze zijn ook uitstekend om smaak te geven aan room, ijs en om vruchtensappen te creëren. De gehele lijn van Concentrati per Cocktail wordt geleverd met een precisiedoseringstop als...
Portfolio (8)
La Maistrello A. & Figli is een bedrijf dat al drie generaties actief is in de boomkwekerij. Ons doel is om de klant met professionaliteit, efficiëntie en snelheid te bedienen. Daarnaast is kwaliteitscertificering van onze producten voor ons essentieel. Wij zijn gespecialiseerd in planten voor professioneel gebruik (fruitboomgaarden en wijngaarden) en in planten voor hobbyisten.
Portfolio (95)
Italië, Vazzola
... originele toepassingen beschikbaar. Dit is de enige buisvormige warmtewisselaar voor de homogene koeling of verwarming van druivenpulp (met of zonder steeltjes), vruchtvlees en andere producten die vaste stoffen of vezels bevatten (tot 25-30%). Het is daarom ideaal voor: • in-line koeling van witte druivenpulp bij 15°C, om fermentatie vóór het persen te voorkomen • directe koeling van zwarte...
Portfolio (9)
Italië, Prato
...). De geconcentreerde sappen van de "Breakfast Professional" lijn worden geproduceerd met een hoog gehalte aan sap en vruchtvlees. Ze worden voornamelijk gebruikt voor: Horeca bij het ontbijt, catering, frisdranken, alcoholvrije dranken, long drinks, vruchtendranken, enz. Deze geconcentreerde siropen zijn zeer eenvoudig te gebruiken: - met de hand voegt u gewoon plat of bruisend water toe aan het geconcentreerde vruchtvlees, mengt u het en serveert u het in een glas of karaf. - Met post-mix tapmachines voor een snellere service of self-service.
Portfolio (3)
Italië, Palagonia
...Tafeldruif rood, de duistere charme van zoetheid Red Globe Zeer bekend en geliefd, is het curieus het resultaat van een kruising die in Californië is verkregen, een oorsprong die haar niet heeft verhinderd om ook in Italië gewaardeerd te worden. De druif is groot en heeft een donkere violetkleur, terwijl het vruchtvlees zich onderscheidt door zijn zoetheid. Siciliaanse druif, variëteit Redglobe. Goederen van Categorie EXTRA Doos van ongeveer 7 kg Verzameld en dezelfde dag verzonden...
Portfolio (55)
Italië, San Ferdinando
...TAROCCO-APPELS, MORO-APPELS (de Tarocco-appel is gekenmerkt door de rode pigmenten van het vruchtvlees en de Moro-appel heeft volledig rood vruchtvlees dat rijk is aan vitamine C en dus uitstekend is voor sap), BIONDO-APPELS, WASHINGTON-APPELS en VALENCIA-APPELS.
Italië, Bernalda
... bedraagt, zijn Finger Limes citrusvruchten die oorspronkelijk uit Australië komen. De planten hebben 3-5 jaar nodig voordat ze de eerste vruchten dragen en produceren meestal alleen in afwisselende seizoenen. Men denkt dat ze de grootste variëteit aan kleuren binnen welke citrussoort dan ook hebben, variërend van groen tot rood tot zwart. Hun vruchtvlees, dat ook in verschillende kleuren voorkomt, wordt gewaardeerd om zijn parelachtige textuur.
... di Parma, de Ladino di Panocchia, maar ook van andere Italiaanse regio's zoals de Toscaanse Canestrino, Costoluto Fiorentino, enz. Een pronkstuk van Centrale della Frutta is het herstel van de oude druivensoort Termarina, die een commerciële afzet heeft gevonden via de verkoop van zowel witte als zwarte druiven en verwerkte producten, evenals de rode perzik, een andere oude inheemse variëteit waar Centrale della Frutta een herwaarderingsproject voor heeft. Zoet en met de typische rode kleur van het vruchtvlees, maakt het een echt uniek product dat uitstekend is voor de productie van jam.
Italië, San Ferdinando
Het landbouwbedrijf Careri Giuseppe houdt zich sinds 1973 bezig met de productie, verwerking en commercialisering van groente- en fruitproducten, met name citrusvruchten uit Calabrië zoals clementines, mandarijnen, sinaasappels (zowel met rood als met geel vruchtvlees), citroenen, bergamot, kiwi (zowel met groen als met geel vruchtvlees), granaatappels, rode uien uit Tropea, meloenen...
Italië, Augusta
... hitte, worden de vijgen van de cactus direct naar het laboratorium gebracht om te worden verwerkt, ontdaan van stekels en schoongemaakt. Nadat de zaden zijn gescheiden, wordt het vruchtvlees tot puree verwerkt om onmiddellijk in vlokken te worden ingevroren en vervolgens vacuüm verpakt in plastic containers van verschillende gewichten. Alle vruchten uit onze velden zijn uitsluitend bestemd voor de...
Italië, Prato
Het bedrijf Drop Beverages produceert al meer dan 20 jaar vruchtensappen en dranken van allerlei soorten: biologische vruchtensappen, sappen en dranken met een verlaagd caloriegehalte, sappen en dranken zonder suiker, vruchtvlees voor cocktails, toppings, siropen voor granita, concentraten voor frisdranken, concentraten voor koolzuurhoudende dranken. Wij kunnen ook private label-producties voor derden realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.
... schil die gemakkelijk van het vruchtvlees kan worden verwijderd en een zoete smaak heeft. Dit is te danken aan de combinatie van verschillende factoren zoals de aard van de grond, het milde klimaat, de schone lucht, de kwaliteit van het water dat voor irrigatie wordt gebruikt en vooral aan de deskundigheid en toewijding aan deze vrucht. Onze sinaasappels worden door onszelf gekweekt en geoogst, met onze eigen handen, en ontvangen absoluut geen behandeling met wassen of chemische middelen; ze komen precies zoals alleen de zon van Sicilië ze creëert......
Italië, Rosarno
... van 1 tot 20 kg. Onze producten worden veel gebruikt in de zoetwarenindustrie voor de productie van: gekonfijt fruit, jam, fruitpasta's, fruit in alcohol etc. In de ijsindustrie en de grootkeuken voor de productie van ijs, sorbets, granita's, fruitsalades etc. met de fruit schalen, het vruchtvlees en de natuurlijke sappen.
... appelsienen worden rechtstreeks van de boom geselecteerd door middel van een snijtest: de agronoom snijdt een appelsien doormidden en beoordeelt het aroma, de stevigheid, de kleur en de dikte van de schil. Vervolgens proeft hij het, maar dan in partjes. Op deze manier kan hij de consistentie van de schil van de partjes, de verhouding tussen het sap en het vruchtvlees en, natuurlijk, de smaak...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play