... zich lenen voor verschillende soorten verwerking, snijden of persen, afhankelijk van of je een product wilt verkopen als gehakt, pulp, blokjes of plakjes. Minder vloeibaar en voller van smaak dan puree, wordt tomatenpulp in veel recepten gebruikt, van ingekookte sauzen tot gevulde focaccia, van "calzoni" tot groentengratins en soepen. Ook het residuele suikergehalte van de vrucht wordt geëvalueerd. De vrucht wordt vervolgens gewassen met waterstralen en in tanks om vreemde stoffen die tijdens de oogst zijn ontstaan, groene delen en ongeschikte vruchten te verwijderen.
Portfolio (6)
Italië, Orbassano
...De tortelloni met mozzarella en spinazie bieden een combinatie van smaak en lichtheid, ideaal voor wie houdt van magere vullingen en op zoek is naar een alternatief voor de klassieke met vlees gevulde tortelli. De mozzarella, samen met de ricotta, zorgt voor de perfecte romigheid en textuur voor deze tortelloni, verpakt in een groene spinaziepasta.
Portfolio (57)
Italië, Imperia
... verpakt als most (ongefilterd), na eenvoudige decantatie in een ondergrondse stapel. Het is verpakt in de oude geribbelde fles met mechanische stop: een kurk schenker is aan elke fles bevestigd. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties "Pinzimolio" is bijzonder geschikt voor het op smaak brengen van crudités (selderij, venkel, radijs, artisjokken, wortelen, tomaten) en is bijzonder uitstekend voor dips. code:P .75...
Portfolio (44)
...Gecom ingeblikte producten worden in Italië geproduceerd met speciale zorg vanaf de eerste dag van de oogst tot aan hun rijping, volgens een strikt kwaliteitscontroleproces. Het zijn hele gepelde tomaten, in blokjes gesneden tomaten, gecrushte tomaten, tomatenpuree, tomatensaus, passata, pizzasaus, tomatensaus, ingeblikte erwten, ingeblikte bonen, groene erwten, witte bonen, kikkererwten, rode kidneybonen, zwarte bonen, boterbonen, gebakken bonen in tomatensaus, San Marzano, biologische producten.
Italië, Paterno'
...Wereldwijd bekend als een typisch gerecht uit de Siciliaanse keuken, is het ook opgenomen in de P.A.T. van het Ministerie van Landbouw. Aubergines, paprika's, uien, selderij, groene en zwarte olijven, kappertjes, azijn, zout, suiker, gepureerde lokale tomaten en extra vierge olijfolie, dit zijn de ingrediënten van de Cataneze versie van de CAPONATA; die samen met het respect voor tradities en de ervaring in de productie bijdragen aan het verspreiden en hooghouden van de naam van de Siciliaanse Keuken in de wereld.
Portfolio (9)
Italië, Castelfidardo
...Fruitige extra vierge olijfolie met een hint van verse groene amandel. Complexe en verfijnde smaak met plantaardige tonen van artisjok, sla en amandel. Het heeft een goed gebalanceerde en harmonieuze pittige nasmaak. Geschikt voor vleesgerechten, peulvruchtensoepen, gegrilde bruschetta besprenkeld met zout, tomaten, knoflook en rucola.
Portfolio (4)
Italië, Lucca
...Dit innovatieve product combineert een complex van keratine-aminozuren en plantaardige wassen om het haar te beschermen tegen externe factoren, waardoor het zacht, elastisch en zijdeachtig aanvoelt. De frisse geur met groene-fruitige noten, in overeenstemming met de AIAB-normen, maakt de applicatie tot een aangename en verkwikkende ervaring.
Portfolio (38)
... gegrild vlees, van porcini-paddenstoelen, maar ook voor soepen van gemengde peulvruchten, van tomaten voor salades en in het bijzonder voor seizoensgebonden kazen. De Coratina olie heeft ook het hoogste gehalte aan oliezuur, wat het slechte cholesterol tegengaat.
Portfolio (6)
Italië, Castelvetrano
verwerking, transformatie en verpakking van olie en tafelolijven, Nocellara del Belice olijven in potten voor de grootdistributie en in emmers voor de horeca, verpakkingen in zakken voor toeristische locaties, olijvenpasta van groene olijven, zwarte olijven, en gemarineerde olijven, olijvenpasta van artisjokken, paddenstoelen en gedroogde tomaten, we verpakken ook artisjokken in stukken in potten. We verpakken en verwerken ook voor derden met het etiket van de klant.
Bedrijf gespecialiseerd in de productie van industriële tomaten. Actief op de markten van Noord-Italië, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland voor de commercialisering van raapstelen, in bundels, los en extra kort. Courgettes, groene bonen, puntarella romana (catalogna) en tomaten. Gecertificeerd volgens Global G.A.P. We werken ook met IFCO-verpakkingen.
... en groene olijven, Kruidenmixen met oregano, rozemarijn, citroen, sinaasappel en knoflook op basis van extra vergine olijfolie. Agrarisch Montalbano is een gevestigde naam die al generaties bestaat, in een gebied met grote mogelijkheden.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play