Italië, Nocera Inferiore
FOOD BROKERAGE ITALIA brengt goed eten over de hele wereld, met ziel en hart in de handel van de beste voedingsproducten Made in Italy. De goede Italiaanse Pasta, de beroemde Pizza met authentieke ingrediënten en de Tomaat in al zijn uitdrukkingen (Polpa, Pelati, Sughi pronti) De producten die wij selecteren zijn van hoge kwaliteit en authenticiteit. Al 30 jaar zorgen we met passie, inzet en erv...
Italië, Bassano Del Grappa
Italiaans voedingsbedrijf dat een leidende rol speelt in de productie en distributie van droge eierpasta (lasagne, cannelloni en tagliatelle) en andere speciale formaten. Opgericht in 1960, is het Pastificio in de loop der jaren gegroeid en is het een belangrijk referentiepunt geworden voor de Italiaanse en internationale markt. Zorgvuldige selectie van leveranciers en grondstoffen, proces- en pro...
Italië, Castellamare
Welkom bij Ipos, uw referentiepunt voor het echte Made in Italy. Met diepe wortels in de Italiaanse ambachtelijke tradities, zet Ipos zich in om de authenticiteit en kwaliteit te behouden en te bevorderen die ons land te bieden heeft. Wij zijn een etalage voor duizenden kleine bedrijven die, met onveranderde passie, werken om de traditionele praktijken levend te houden, terwijl ze weerstand bieden...
Portfolio (26)
Italië, Altamura
In het gebied van Altamura, aan de grenzen van Apulië en Lucanië, in het groen van de Murgia van Bari, vindt de productie van PASTA JESCE plaats, die voornamelijk ambachtelijk is. Aandacht en zorg bij de keuze van de grondstoffen, die allemaal gecertificeerd zijn door internationale instanties, geven smaak en kwaliteit aan onze pasta. We hanteren lange droogprocedés, die variëren van 12 tot 18 uur...
Italië, Fisciano
De passie om goede dingen te doen volgens traditie WIE ZIJN WE In 2019 besloot de familie Pallante, die al actief was in de droge pastasector, te investeren door de historische fabriek in Fisciano nieuw leven in te blazen, die werd omgevormd tot Industrie Alimentari Pallante, waarbij de installaties werden vernieuwd om de beste kwaliteit van zijn producten te waarborgen. DE PRODUCTIELIJNEN De li...
Portfolio (3)
Italië, Sassano
Met een hoofdkantoor in Sassano, in het hart van het Nationaal Park Cilento, is I Sapori del Vallo een ambachtelijk bedrijf dat pasta produceert volgens oude recepten. Een productie die van moeder op dochter is doorgegeven, waarin traditie en kwaliteit de geheime ingrediënten zijn van bijna 30 jaar succes. I Sapori del Cilento is in 1994 opgericht door de intuïtie van eigenaar Salvatore Calandri...
Portfolio (4)
Na dertig jaar ervaring in de voedingssector is het bedrijf "dla vècia bulagna" erin geslaagd om synergetisch de traditie, en dus de culinaire aanpak die van generatie op generatie is doorgegeven, te combineren met innovatie. Dit gebeurt zowel op creatief vlak, met de diversificatie van formaten en vullingen, als op technologisch vlak, waarbij gebruik wordt gemaakt van hooggeavanceerde machines di...
Italië, Montecorvino Rovella
In Montecorvino Rovella is er een pastafabriek, niet enorm, die al jaren kwaliteit als het wapen hanteert om de uitdaging van de wereldmarkt aan te gaan en te overwinnen. Dus, de kwaliteitspasta uit Campanië is niet alleen van Gragnano productie. In dat van de Picentini, op enkele kilometers van Pontecagnano, bevindt zich een fabriek waar de passie voor voedsel en de toewijding aan het werk altijd...
Portfolio (2)
Italië, Zane'
DOMINO s.r.l. is opgericht in 2002 en opereert in de sector van machines voor brood- en banketbakkerij. DOMINO biedt een breed scala aan machines, van de tweecilinder vormmachine tot kleine planetariums en andere machines, zoals de dompelarm-kneedmachines, waarvan de productie in 2006 begon, waardoor DOMINO meteen op de lijst van de beste producenten van dit soort machines kwam, tot het laatste pr...
Italië, Tricase
Een overgeleverde traditie en de intuïtie van het invriezen als de beste methode om pasta te conserveren, de meest natuurlijke, de oudste en de enige die het mogelijk maakt om geen conserveermiddelen te gebruiken, zijn de kenmerkende aspecten die hebben geleid tot de oprichting van een merk zoals CARBONE, liefde voor pasta, in 2016. Gezien de uitstekende resultaten op nationaal en internationaal n...
Italië, S. Giovanni La Punta
... DUIFJES EN LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: SEMILAVORATEN VOOR PATISSERIE TYPE: TARTELLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’S, CANNOLI SFOGLIA...
Portfolio (1)
...-bodems, pinsa focaccia-bodems, pinsa broodjes: gemaakt met een deeg van sojameel, rijstmeel, extra vierge olijfolie, zout, zuurdesem, enz. Dankzij de "pinsatura" worden de gassen afgevoerd, waardoor het product nog beter verteerbaar is. Zoute snacklijn: om op elk moment van de dag te knabbelen, perfect voor aperitieven, om te combineren met salades, enz.: • Bladerdeegcrefolini • Volkoren...
Portfolio (10)
...Bianchi Rapida is opgericht in 1912 en produceert al meer dan 100 jaar machines voor de voedingsindustrie, bakkerijen, patisserieën en pizzeria's. Onze productie van machines is gespecialiseerd in het bereiden van deeg; we produceren namelijk spiraalkneders, dompelarmen, vorken, planetenmixers en auto-fermentoren. De kwaliteit van onze producten is bekend in heel Italië en over de hele wereld...
Italië, Albano Laziale
De Pinsa Romana is een gerecht met een rijke geschiedenis, waarvan de oorsprong teruggaat tot het oude Rome. De herinterpretatie van het recept heeft dit product uniek gemaakt: het deeg bestaat uit een mix van verschillende soorten meel, zoals tarwe, rijst en soja, met een hoog percentage water, zuurdesem en zonder toevoeging van additieven en conserveermiddelen. De belangrijkste kenmerken zijn...
Italië, Palermo
... gereedschappen. Generaties lang heeft de familie Terranova met passie haar inspanningen gewijd aan de productie van johannesbrood snoepjes, afkomstig van een plant waarvan de oudste exemplaren in Sicilië te vinden zijn. Elke snoep wordt één voor één gecontroleerd en ondergaat een complex productieproces: bij zeer hoge temperaturen wordt het deeg met grote stalen spatels op een marmeren oppervlak uitgespreid...
Italië, S. Giovanni La Punta
... LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: HALFFABRICAATEN VOOR PATISSERIE, SOORT: TARTLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’, CANNOLI SFOGLIA (VERSCHILLENDE...
Italië, Santa Maria La Carità
... tarwe zit. Fase van persen en extruderen: vanuit de pers wordt het deeg langzaam door een schroef tegen een bronzen matrijs geduwd, met gematigde druk om de kenmerken van gluten en koolhydraten te behouden. Voor elke pastavorm is er een speciale bronzen matrijs. We gebruiken uitsluitend bronzen matrijzen, die de typische ruwheid van de beste ambachtelijke pasta geven. Fase van drogen: altijd op...
Italië, Acerra
... wordt door al onze medewerkers en klanten. Het speciale deeg, dat geduldig wordt laten rijzen, wordt vervolgens met de hand uitgerold en verrijkt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ons doel is om authentieke en heerlijke producten aan te bieden, klaar om te genieten op onze tafels. De BEVROREN THUISPIZZA is ontstaan om eer te bewijzen aan een van de meest klassieke en tijdloze Italiaanse producten, het symbool bij uitstek van ons mooie land: 'De Pizza'.
Italië, Ceglie Messapica
Portfolio (1)
Italië, Gragnano
Italië, Cunettone Villa
Pastificio Gaetarelli produceert verse pasta van hoge kwaliteit, voortkomend uit een zorgvuldige selectie van grondstoffen en ambachtelijke verwerkingsprocessen, gecombineerd met technologische innovatie. Naast de productiecapaciteit is er een testgebied ontwikkeld waar de kwaliteit van nieuwe pastavormen wordt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De be...
Italië, Viareggio
Als je op zoek bent naar een goedkoop product, bezoek dan niet onze pagina. Wij zijn een bedrijf dat zich uitsluitend richt op de hoogste kwaliteit van onze producten, met respect voor de Toscaanse traditie van verse eierpasta, en meer specifiek voor ambachtelijke verse gevulde pasta, zoals de klassieke handgemaakte tortello di carne. De keuze voor uitstekende grondstoffen plaatst ons in een niche...
Italië, Bra
Italië, Schio
Easymac Srl produceert machines voor de voedingsindustrie. Laminatielijnen: complete lijnen voor brood, pizza en het lamineren van deeg met verschillende configuraties, afhankelijk van uw behoeften. Geschikt voor bladerdeeg, gistdeeg en Deens deeg. Productielijnen: onze werktafels voldoen aan de ambachtelijke en industriële eisen. Het is mogelijk om de configuratie samen te stellen die nodig...
Portfolio (3)
Italië, Serradifalco
WAAROM DE AMARO VAN DE TERRE DEL FALCO? De liefde en de smaak van de traditie van HANDGEMAAKTE LIQUORE, handgetrokken deeg, de smaak van tijdloze echtheid, het genot van eenvoud. De Amaro van de Terre del Falco is een product dat absoluut niet mag ontbreken in onze huizen... op onze tafels. DE SICILIAANSE TRADITIE De Amaro van de Terre del Falco is niet alleen een mix van de symbolische...
Italië, Acerra
... uitstek in de huizen van de hele wereld te brengen. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat onze filosofie wordt gewaardeerd en gedeeld door al onze medewerkers en klanten. Het speciale deeg, met geduld laten rijzen, wordt vervolgens met de hand uitgerold en verrijkt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ons doel is om authentieke en heerlijke producten aan te bieden...
Italië, Thiene
Producent van machines voor de voedingsindustrie. Specifiek produceert ons bedrijf vulmachines (kleine, middelgrote en grote productie) die geschikt zijn voor elk type deeg (koekdeeg, luchtig koekdeeg, zacht deeg, glutenvrij deeg, deeg met amandelen of welke andere ingrediënten dan ook).
Portfolio (1)
...De piadina Acquafarina is Made in Italy, eigenlijk Made in Romagna met een productiebasis in Riccione. De productie bedraagt tot 300.000 piadina's per dag. In de loop der jaren is de kwaliteit van de producten continu verbeterd dankzij de aandacht voor het hele productieproces van de echte piadina en het gebruik van steeds nieuwe apparatuur voor het deeg en het bakken van de piadina. Naast de...
Italië, Trecastagni
... leveranciers en grondstoffen), productie (voorbereiding van de deeg, reiniging en desinfectie van het deeg), verpakking (gebruik van materialen voor voedingsproducten) en distributie (La Casa del Biscotto distribueert zijn producten via een eigen commerciële netwerk dat al jaren actief is in het hele land, met gebruik van lokale distributeurs om de belangrijkste Italiaanse provincies te bereiken). Onder de typische Siciliaanse producten produceren we ook: eenvoudige amandelpaste, gearomatiseerd met de essentie van Siciliaanse citrusvruchten en gevuld met pistache-, sinaasappel- en citroencrèmes.
Italië, Broni
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play