... met een grote verscheidenheid aan producten: van taarten tot gebak en desserts, van koekjes tot kant-en-klaar beslag voor taarten, een deeg dat al klaar is om in een paar minuten heerlijke zoetigheden te bakken.
Italië, Acerra
... uitstek in de huizen van de hele wereld te brengen. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat onze filosofie wordt gewaardeerd en gedeeld door al onze medewerkers en klanten. Het speciale deeg, met geduld laten rijzen, wordt vervolgens met de hand uitgerold en verrijkt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ons doel is om authentieke en heerlijke producten aan te bieden...
Italië, Thiene
Producent van machines voor de voedingsindustrie. Specifiek produceert ons bedrijf vulmachines (kleine, middelgrote en grote productie) die geschikt zijn voor elk type deeg (koekdeeg, luchtig koekdeeg, zacht deeg, glutenvrij deeg, deeg met amandelen of welke andere ingrediënten dan ook).
Portfolio (1)
...De piadina Acquafarina is Made in Italy, eigenlijk Made in Romagna met een productiebasis in Riccione. De productie bedraagt tot 300.000 piadina's per dag. In de loop der jaren is de kwaliteit van de producten continu verbeterd dankzij de aandacht voor het hele productieproces van de echte piadina en het gebruik van steeds nieuwe apparatuur voor het deeg en het bakken van de piadina. Naast de...
Italië, Trecastagni
... leveranciers en grondstoffen), productie (voorbereiding van de deeg, reiniging en desinfectie van het deeg), verpakking (gebruik van materialen voor voedingsproducten) en distributie (La Casa del Biscotto distribueert zijn producten via een eigen commerciële netwerk dat al jaren actief is in het hele land, met gebruik van lokale distributeurs om de belangrijkste Italiaanse provincies te bereiken). Onder de typische Siciliaanse producten produceren we ook: eenvoudige amandelpaste, gearomatiseerd met de essentie van Siciliaanse citrusvruchten en gevuld met pistache-, sinaasappel- en citroencrèmes.
Italië, Broni
Italië, Guarene
Productie van gekleurde pasta, eiernoedels, smaakpasta en semolina pasta.
Een ambachtelijke productie die gericht is op het verkrijgen van authentieke en hoogwaardige eiernoedels, bestemd voor een veeleisende en kritische klantenkring, waarbij altijd de voorkeur wordt gegeven aan het gebruik van seizoensgebonden producten.
Banketproducten - Voorbereide halffabricaten Bevroren producten om te rijzen Gerezen en bladerdeegproducten Sfogliatelle - Korte deeg - Gefrituurd...
Italië, Frosinone
... de gebruikte grondstoffen, de controles in elke fase van de productie (van het deeg tot de natuurlijke rijzing) tot aan het bakken van de producten en hun distributie. Fundamentele regels om consumenten en klanten producten van hoge kwaliteit en onberispelijke diensten te garanderen. Hoewel we voorop lopen op het gebied van certificeringen en normen - ons bedrijf voldoet aan het programma voor de...
Ambachtelijk laboratorium gespecialiseerd in de productie van amandelpasta, mini-bolletjes en magnums, tartelletjes en bootjes van deeg, typische Siciliaanse koekjes. We exporteren al naar enkele Europese landen en we zouden zeer blij zijn om nieuwe zakelijke relaties met het buitenland aan te gaan.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play