Caffè Giordano heeft zijn wortels in de respectieve grootouders die "industriële" handelaren waren; onder de verhandelde voedingsmiddelen waren koloniale producten en vooral rauwe koffie hun passie. Het bedrijf is ontstaan als een kleine onderneming die consistent een strenge selectie van het product heeft gemaakt en altijd bijzondere, nauwgezette zorg heeft besteed aan alle fasen van de verwerkin...
Portfolio (14)
Italië, Torino
... aroma, voeding en functionaliteit. Het aardbeipoeder voor voedingsdoeleinden kan kunstmatige aroma's, kleurstoffen en zoetstoffen vervangen en voegt natuurlijke aardbeiensmaak en -kleur toe aan producten. Beschikbaar in zowel biologische als conventionele poeder, mengt ons aardbeipoeder zich met andere aroma's terwijl het zich onderscheidt door de kleur van de eindproducten te versterken. Bovendien is het geschikt om aan verschillende producten toe te voegen, zoals taarten, snoep, chocolade, ijs, smoothies en drankformuleringen.
Portfolio (10)
Biologische Extra Vergine Olijfolie Calua - Productie en Verkoop van Biologische Extra Vergine Olijfolie. De wens is om de kwaliteit van onze productie van BIO Extra Vergine Olijfolie buiten de lokale grenzen bekend te maken. Onze missie is om zorg te dragen voor de consument. Vanuit de passie van Nicolò, de stamvader van de familie Sorrentino, die al meer dan veertig jaar voor zijn olijfgaard zor...
Portfolio (6)
Italië, Nave
...Ingrediënten Water, *geconcentreerd druivensap, *groene thee-extract, *citroensap uit concentraat, *natuurlijke aroma's. *biologisch. IT BIO 013 Opmerking In perfecte balans tussen de delicate smaak van groene thee en de aroma's van natuurlijke vruchten, is BioPlose Groene Thee een nieuwe interpretatie van een klassieker voor welzijn in biologische stijl. Verfrissend en met grote deugden, biedt...
Portfolio (46)
Italië, Biancavilla
Het oleificio Cuscunà, opgericht in 1904, is al vier generaties actief in de olijfolie sector. Het bezit verschillende olijfgaarden aan de voet van de Etna, in een gebied met beschermde oorsprong. Wij zijn een ketenbedrijf en volgen alle verwerkingsprocessen van het product. Van teelt, tot oogst, tot persing, tot verpakking. Onze olijfgaarden bevinden zich op Sicilië, in de volgende provincies, aa...
Portfolio (8)
Italië, Turin
...geroosterde, geblancheerde, in blokjes gesneden en pasta-ingrediënten zijn altijd traceerbaar, en sommige zijn biologisch gecertificeerd. Het handhaven van strikte veiligheids- en kwaliteitsnormen resulteert in de beste smaak, textuur en aroma. Beschikbare Producten: -Hazelnoten in de schaal, -Natuurlijke / Geroosterde In Blokjes Gesneden Hazelnoten -Natuurlijke / Geroosterde Hazelnootmeel -Hazelnootpasta...
Portfolio (10)
...Diep robijnrood wijn, met uitgesproken kruidige en specerijachtige aroma. Het sterke en rijpe lichaam komt bij de eerste smaak naar voren, verzacht door de juiste zuurheid en de zachte tannines. De wijn biedt een fluweelachtige en goed afgeronde smaak, op de tong is de smaak gebalanceerd, intens maar complex. Het geeft een lange aroma en tabaksnasmaak vrij, goed gemengd met houten aroma's.
Portfolio (2)
Italië, Trento
...Bauer, die altijd zorgvuldig de beste groenten selecteert, heeft het recept van zijn biologische groentebouillon verrijkt met de toevoeging van miso, verkregen uit biologisch geteelde soja. De BIO Miso Bouillonblokjes van Bauer verrijken je gerechten met een smaakvolle toets, ideaal voor het bereiden van innovatieve recepten en het geven van karakter aan elk gerecht zonder de toevoeging van...
Portfolio (9)
Italië, Maruggio
...Biologisch extra vierge olijfolie Verkregen door middel van koude persing van olijven, geteeld volgens de gezondste methoden van de biologische landbouw. Het is een olie waarin de eigenschappen harmonieus combineren en het beste fruitige olie maken. Beschikbaar in flessen van: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt. – container 5,00 lt. Onze BIO-olijfolie Extravergine verrijkt uw gerechten intensief en...
Portfolio (8)
Italië, Monte Santa Maria Tiberina
... we voortdurend ten dienste stellen van de realisatie- en productie-industrie. In onze laboratoria gebruiken we geen standaard aroma's: elk product is 'op maat gemaakt' en speciaal ontwikkeld op basis van de wensen van de klant en het specifieke doel. De grondstoffen, strikt natuurlijk of biologisch, staan centraal in ons werkproces. Maar ons echte geheim is nieuwsgierigheid. Een nieuwsgierigheid die ons drijft tot constante research. Een nieuwsgierigheid die van New Flavours een bedrijf maakt dat zich richt op innovatie. Een nieuwsgierigheid die ons in staat stelt om altijd te verbeteren.
Italië, Arquà Petrarca
Te midden van het groen van het beschermde gebied van de Colli Euganei, tussen de dorpen Valsanzibio, Galzignano Terme en Arquà Petrarca, ligt de Frantoio Colli del Poeta, beroemd in de hele regio om de exclusieve productie van olie. Van onze geliefde olijfbomen verkrijgen we de hoogwaardige Extra Vergine olijfolie, bekend om zijn gouden gele kleur, de delicate geur en de pure smaak, die in staat...
Portfolio (3)
Italië, Cavezzo
... burgers die zich onderscheiden door de unieke combinaties van smakelijke ingrediënten die een hoge inname van plantaardige eiwitten en vezels bieden en licht blijven omdat ze niet gefrituurd zijn. - biologische lijn: Veg...anch'io Veg…anch’io: een nieuwe, snelle en evenwichtige manier om waardevolle plantaardige eiwitten te consumeren. Onze burgers zijn biologisch, glutenvrij, gezond en licht...
Italië, Segrate
... suikervervanger voor sucrose met unieke eigenschappen Natuurlijk ijs, veganistisch ijs, biologisch ijs, perfecte semifreddo, veganistische semifreddo, semifreddo zonder suiker, producten ontwikkeld in onze laboratoria geschikt voor ijssalons en patisserieën voor crème, Beierse ijs en semifreddo in pasta van 30 gram per liter, essentiële natuurlijke aroma's voor ijs en semifreddo.
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...L'Oro di Calamigna is een landbouwbedrijf gelegen in Ventimiglia di Sicilia (PA) Sicilië 90020, een dorp in het binnenland van Sicilië op een hoogte van 540 m boven zeeniveau. Wij houden ons voornamelijk bezig met olijventeelt, een activiteit die we met toewijding en consistentie al generaties lang uitvoeren. De producten die we verhandelen zijn Biologisch Extra Vierge Olijfolie: de cultivars...
Portfolio (2)
...LA LUMACA BIANCA Een helicultureel bedrijf uit Brescia (Ghedi) dat gespecialiseerd is in de productie, volgens een volledig biologisch natuurlijk proces, van eetbare slakken van de soort Helix Aspersa. Onze levende slakken worden gekweekt volgens de productienorm "Filiera Lumache Italiane", die voor onze schattige weekdieren alleen biologische voeding voorschrijft die strikt in eigen huis wordt...
Portfolio (1)
... 210 meter boven zeeniveau, in het hart van de Middellandse Zee, in Puglia, waar het microklimaat, dat gunstig is voor biologische productie, en de waardevolle mineralen en voedingsstoffen in deze grond de wijnen een werkelijk bijzondere smaak en aroma geven. Ons primaire doel is om alle natuurlijke kenmerken van de wijnen te behouden, de aarde te kennen en te respecteren, capabel en deskundig personeel te selecteren en te produceren volgens het biologische systeem.
... biologische extra vergine olijfolie die wordt geproduceerd, is van de hoogste kwaliteit, met een zeer lage zuurgraad, harmonieus en evenwichtig, met een kruidige aroma die doet denken aan de oude smaken van Calabrië. PRODUCTINFORMATIE PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie LAND Italië REGIO Calabrië GEBIED Heuvel van de Presila Calabrese OMGEVING Ongerept en puur TEELT Ingraving van natuurlijke...
Portfolio (7)
Italië, Montefiascone
... farmaceutisch laboratorium dat al ongeveer 50 jaar actief is in het beste ondernemersgebied van uitmuntendheid in Italië. De zoektocht naar de beste samenstelling om het product volledig te laten voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten, met toevoeging van onze uiterst waardevolle, biologisch gestabiliseerde, gezuiverde stof, gecertificeerd door een vooraanstaand universiteitsinstituut...
Italië, Campobello Di Mazara
Familiebedrijf, ontstaan uit de liefde voor het eigen land en zijn tradities. In het hart van de Valle del Belice groeit een vrucht van hoge kwaliteit, de Nocellara del Belice, het enige product in Europa met twee DOP's. Onze onderneming gaat verder met haar zorgvuldige productie en heeft zich in 2012 gecertificeerd als biologische onderneming. Daarnaast bieden wij een breed scala aan afgeleiden p...
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude met...
Italië, Meana Sardo
... gecontroleerde verwerking, hen in staat om een wijn te definiëren die niet alleen van hoge kwaliteit is, maar in wezen al "biologisch" is door zijn natuurlijke samenstelling. Zo, met deze onderliggende filosofie, ontstaat de Mandrolisai-wijn, een wijn die volledig de rijkdom van de natuur van dit gebied uitdrukt.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play