...Met onze olijfolievariëteiten, zorgvuldig geproduceerd van de beste olijven, bieden we gezonde en smakelijke opties voor uw tafels. Extra vierge olijfolie is ideaal voor salades en rauwe consumptie dankzij de intense aroma en lage zuurgraad, en biedt de unieke natuurlijkheid van de Egeïsche regio. Voor degenen die op zoek zijn naar een mildere smaak, komt de natuurlijke olijfolie tot zijn recht...
Portfolio (5)
... die in olijven te vinden zijn. Ideaal voor dressings, zeevruchten, kruiden, dippen. Oogsttijd: Het hele seizoen Olijven: Gemlik, Edremit variëteiten Regio: Akhisar (Westelijk deel van Turkije) Aroma: Groene Tomatenblad, USDA Biologische Olijfolie, EU Biologisch, Turkse Biologische Olijfolie...
Portfolio (10)
Turkije, Hatay
...Bankoverschrijving","**Productnaam:**":"Laurierbladeren","**Gebruik:**":"- Culinaire: Versterkt de smaak van soepen, stoofschotels, vlees en sauzen\n- Aromatherapie: Gebruikt in mengsels van essentiële oliën voor zijn kalmerende eigenschappen\n- Traditionele geneeskunde: Bekend om zijn spijsverteringsvoordelen","**Specificaties:**":"- Kleur: Groen\n- Aroma: Sterk, kruidig\n- Houdbaarheid: 2 jaar bij opslag op een...
Portfolio (7)
Turkije, Ordu
...Hazelnootmeel, verkregen door vers geroosterde hazelnoten te malen, wordt gebruikt als een voedzaam en smaakvol alternatief voor traditionele meel in verschillende lekkernijen zoals taarten, koekjes, biscuits, ijs en diverse gezonde voedingsmiddelen. Dit maakt het mogelijk om de voedzame kwaliteiten en de verfijnde aroma van hazelnoten te integreren in een breed scala aan culinaire lekkernijen.
Portfolio (10)
...Isparta heeft in de loop der jaren de titel "rozenhof van Turkije" verdiend en de eerste rozenolie geproduceerd uit biologisch geteelde rozen komt ook uit deze regio. Beschikbaar als: - Kruiden - Olie - Hydrosol - Extract Type: - Rosa Damascena Vorm: - 100 % Natuurlijke Oogst - Natuurlijke, Voedsel- en Farmaceutische Kwaliteit - Stoomdestillatie-extractie...
Portfolio (6)
... biologische extra vierge olijfolie is gecertificeerd door officiële inspectie- en certificeringsinstanties in overeenstemming met strikte regels en praktijken met betrekking tot bemesting en ziektebestrijding. De Artem Oliva biologische extra vierge olijfolie heeft een lage zuurgraad, een diepe groene kleur en een fluweelachtige textuur in de mond. Het heeft een milde, fruitige aroma en een lichtpeperige nasmaak. Het kan worden gebruikt voor koken en bakken, over salades worden gedruppeld, als onderdeel van een dressing, op geroosterd vlees, gegrilde groenten en natuurlijk als dip op zichzelf.
Portfolio (10)
... betekent dat we geen pigment of conserveermiddelen hoeven te gebruiken. Onze speciale processen zorgen ervoor dat de natuurlijke uitstraling, kleur en textuur van de vruchten op de best mogelijke manier behouden blijven, waardoor het natuurlijke aroma en de smaak aanzienlijk worden verrijkt. Onze geïnfuseerde vruchten zijn een ideale keuze voor bakkerij- of snacktoepassingen.
Turkije, Canakkale
Het verhaal van Dardanos begon met twee broers en zussen die droomden onder de schaduw van olijfbomen in Ayvalik, het hart van olijfolie sinds de oudheid. Na zoveel jaren vertellen ze hun verhalen met deze woorden: "We wisten nooit dat we op een dag deze prachtige olijfolie van deze olijven naar Scandinavische landen zouden brengen. We zijn opgegroeid en vandaag brengen we deze gezondheidsbron sam...
Portfolio (5)
Turkije, Aydin
Onze olijfgaard is gelegen in de provincie Aydin aan de Egeïsche kust van Turkije, een gebied dat bekend staat om zijn vruchtbare grond en al sinds de oudheid beroemd is om enkele van de beste producten van Turkije. We beoefenen biologische landbouw, zodat we deze natuurlijke habitat niet verstoren, maar eerder beschermen en alle pesticiden en meststoffen vermijden die niet biologisch...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play