Italië, Imperia
...Aubergine in Extra Vergine Olijfolie – Een klassiek Italiaans bijgerecht. Aubergines geblancheerd in water en azijn, vervolgens in potten gedaan, met de toevoeging van aromatische kruiden en bedekt met goede Extra Vergine Olijfolie. Stevig en zeer smaakvol. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Veelzijdig...
Portfolio (44)
...Spinazie is een groene bladgroente die zowel rauw als gekookt kan worden gegeten. Met een laag ijzergehalte kan het worden gebruikt als bijgerecht bij vlees of vis. Beschikbaar in bakjes, zakken of piepschuim in verschillende gewichten.
Portfolio (20)
Italië, MILANO
...ingelegde groenten, kruiden, azijn en ingemaakte fruit. O’ Friariello Napoletano, Broccoli onder olie O’ sole e’ Napule in een pot van 960 Gr. Gecultiveerd in het Vesuvio-gebied, wordt het van oktober tot maart verwerkt. Het is de perfecte groente voor alle vleesgerechten, zijn onmiskenbare smaak maakt het geschikt als bijgerecht bij alle vleesgerechten, ideaal voor bruschetta en pizza. VERPAKKING VAN 6 1 STUK = EURO 3,90 1 PALET 50 VERPAKKINGEN VAN 6 VERVALDATUM 30/06/2026 MINIMALE BESTELLING 15 PALETS...
Portfolio (229)
Italië, Capo D'orlando
... vitamine C, vitamines, mineralen en voedingsvezels, en heeft ontstekingsremmende, antikanker- en bloeddrukverlagende eigenschappen. IN DE KEUKEN Mango wordt in veel recepten gebruikt, waaronder sauzen, in sommige recepten met garnalen en zeevruchten of als bijgerecht, in vegan sushi of in mango-taart en ook in veel andere desserts. Het wordt vooral gebruikt als fruitsap of als kruidenthee, in smoothies of in sapcentrifuges. Het is ook een uitstekende jam. VOEDINGSINFORMATIE Mango heeft een hoge energetische waarde en bestaat voornamelijk uit koolhydraten, eiwitten en lipiden.
Portfolio (27)
...Voor degenen die houden van innovatieve smaken zonder ooit de traditionele wortels te verwaarlozen, hebben we een recept bedacht dat de smaken van de zee en het land in één enkele delicatesse combineert. Onze Caponata van Aubergines en Tonijn is heerlijk om alleen te proeven of als originele bijgerecht.
Portfolio (45)
Italië, Forlì
... onderscheiden zich door hun parelwit kleur en geven, eenmaal gekookt, al hun aroma vrij. Deze peulvruchten met een hoog eiwitgehalte zijn een uitstekende bron van vitamines, zoals B1, B2 en B3, en mineralen zoals calcium, fosfor, ijzer en zink. Ze zijn geschikt voor mensen die een caloriearm dieet volgen. Culinaire gezien kunnen de biologische gedroogde cannellini bonen worden gebruikt om soepen met volkoren croutons te bereiden, of simpelweg als bijgerecht, zoals cannellini salade of cannellini 'all'uccelletto'.
Portfolio (50)
Italië, San Pietro Clarenza
...Aromatische en smakelijke condiment. Uitstekende bijgerecht bij een vleesgerecht, perfect voor het maken van voorgerechten. INGREDIËNTEN: Gedroogde tomaten, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse basilicum, oregano, verse knoflook, chili in variabele verhoudingen. Verpakkingen van: 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfolio (8)
Italië, Noci
...Gewoonlijk wordt mozzarella vers gegeten, alleen als voorgerecht (de fiordilatte, typisch in plakken gesneden en op smaak gebracht met extra vergine olijfolie en tomaat, vormt de basis voor de beroemde caprese) of als bijgerecht, in combinatie met hoofdgerechten en ook in de bereiding van salades.
Portfolio (10)
Italië, Pontecagnano
...Rucola heeft bladeren met een sterke smaak en een intense, aromatische smaak. Het is een ideale bijgerecht voor vlees- en/of visgerechten. Het past ook goed bij andere groenten, en door garnalen en zalm toe te voegen kan het een uitstekend hoofdgerecht worden. We telen het met traditionele methoden die we volgen en informeren de consument over de gehele productieketen, met volledige naleving van de Italiaanse en Europese kwaliteitsnormen.
Bijpassende producten
Rucola
Rucola
Andere Producten
Raapstelen
Raapstelen
Portfolio (2)
Italië, Madonna Del Piano-Pergola
De Agriturismo is in 1992 met liefde en toewijding gerenoveerd, beginnend vanuit een oud Marchese boerderijhuis. Het gebouw beschikt over 6 appartementen, allemaal met een eigen ingang, privébadkamer en sober, functioneel meubilair. Op de begane grond bevindt zich de hoofdzaal die is ingericht voor ontbijt en catering, waar de specialiteiten van het huis variëren van typische Marchese gerechten to...
Italië, Colonnata Carrara
“Mafalda” is de oudste larderia in Colonnata, al sinds 1930, toen de “lardo” slechts de arme bijgerecht was van de steenhouwers. In 1954 kwam de toen jonge wijnmaker de heer Veronelli bij oma Mafalda om lardo te kopen, waarbij hij het de bijnaam “Larderia van de legendarische Mafalda” gaf. Sinds 2002 heeft het de IGP-certificering en sindsdien produceert het alleen Lardo di Colonnata IGP. Ook...
Portfolio (3)
Bluver produceert al meer dan 20 jaar zeevruchten- en groenteaperitief in olie of naturel. Bluver is in heel Europa aanwezig en produceert de exclusieve "Misto Mare Infarinato": een mengsel van bevroren en bebloemde vis voor frituren, klaar in 5 minuten. Ons bedrijf levert aan de grote voedingsdistributie, de horeca en de restauratie.
Italië, Arquata Del Tronto
Paddenstoelen, truffels, peulvruchten, ingelegde groenten...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play