Polen, Tomaszow Lubelski
...Gerstevlokken worden gemaakt van volle gerstkorrels. Tijdens de productie worden de korrels ontdaan van de kaf en de vrucht- en zaadhuid. Gerstevlokken zijn een schatkamer van vitamine E en B-vitamines. Gerstevlokken leveren ook aanzienlijke hoeveelheden mineralen, zoals kalium, fosfor, magnesium, calcium, zink en mangaan. Gerstevlokken vinden brede toepassing in de keuken. Ze zijn uitstekend als toevoegingen aan desserts, taarten en salades.
Portfolio (52)
Zuid-Korea, Bucheon
...Onze SYP rijstcake machine (Bakmachine, Snoepmachine) is ontworpen om knapperige graan snacks / Chips / Crackers / Taarten te produceren met 100% natuurlijke granen. Momenteel worden mechanische apparaten gebruikt, maar deze zijn niet in staat om continu hoge druk te weerstaan en produceren niet-eenheidlijke producten. Onderdelen zoals kettingen en motoren slijten snel en leiden tot frequente...
Portfolio (198)
Polen, Brzozów
... de immuniteit, verwijdert toxines en ondersteunt de bloedcirculatie. Het helpt bij ontstekingen en allergieën. Het heeft een verwarmend effect en verbetert de werking van het zenuwstelsel. &nbsp;<strong>Toepassing</strong> Tegenwoordig komt speltmeel weer terug in onze keukens. Het wordt nu gebruikt voor het bakken van brood, taarten, koekjes, het maken van zelfgemaakte pasta, deeg voor pierogi of pannenkoeken.
Portfolio (781)
Duitsland, Bad Bentheim
...Havermout is daarom altijd volkoren. Gezonde eigenschappen van havermout Havermout bevat veel koolhydraten en is daarom een goede energiebron voor atleten. Haver bevat ook veel mangaan. Haver staat bekend om zijn cholesterolverlagende effect. Ten slotte is haver het enige bekende type graan dat eiwitten bevat. De kwaliteit van dit Avenalin-eiwit is vergelijkbaar met die van soja.
Portfolio (549)
KHLA is een Frans-Kamodjaanse familieonderneming die gespecialiseerd is in hoogwaardige biologische specerijen uit Azië. Wij bieden een collectie van Kampot-pepers en zeezoutbloemen, evenals Sichuan-pepers, Himalayazout en een oneindig aantal andere unieke producten uit de landen langs de rijke Mekong-rivier. In de loop der jaren heeft KHLA een hechte relatie opgebouwd met elk van onze producente...
Portfolio (50)
Italië, Forlì
... in verschillende delen van de wereld verbouwd vanwege zijn aanpassingsvermogen aan verschillende klimaten en bodems. Tegenwoordig is sorghum een veelgebruikt ingrediënt in de internationale keuken dankzij de ongelooflijke voedingswaarde. De Biologische Glutenvrije Sorghummeel is een rijke bron van vitamines en mineralen. Het kan worden gebruikt om een breed scala aan gerechten te bereiden, van pasta tot brood, van zoetigheden tot hartige gerechten. De zachte textuur en de lichtzoete smaak maken het geschikt voor het bereiden van heerlijke taarten, koekjes, pannenkoeken en nog veel meer.
Portfolio (50)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000014316 De 5-granenvlokken zijn een subtiele mix van tarwe-, haver-, rogge-, gerst- en rijstvlokken. Deze vlokken zijn voorgekookt, waardoor ze zonder koken kunnen worden gegeten. U kunt ze ook 10 minuten koken en naar wens op smaak brengen. De 5-granenvlokken kunnen als ontbijt worden gegeten door ze over uw granen, in melk of yoghurt te strooien. Ze zijn ook geschikt voor het maken van hartige of zoete gerechten (groenteterreinen, groentepannenkoeken, broden, puree, pap, taarten...).
Portfolio (114)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Lijnzaadmeel wordt voornamelijk gebruikt in de bakkerij (bijvoorbeeld voor taarten, koekjes, pannenkoeken, muffins, cupcakes, enzovoort), en ook voor het maken van sommige sauzen. Lijnzaadmeel is een waardevol dieetproduct en heeft veel geneeskrachtige eigenschappen. Het bevat veel vitamines (B1, B2, B6, B9, enzovoort) en micro-elementen (calcium, kalium, magnesium, zink, enzovoort). Malen op stenen molenstenen maakt het mogelijk om de gebalanceerde natuurlijke samenstelling van het graan te behouden, wat een verlaging van de glycemische index mogelijk maakt. Gewicht: 350 g...
Portfolio (116)
Frankrijk, Sault
...De korrel van spelt is zacht. Het kan worden gekookt zoals rijst en past goed bij salades, groenten of vlees. Het onderscheidt zich door een zeer laag glutengehalte. Speltmeel wordt gebruikt in de bereiding van broden, taarten of pasta.
Bijpassende producten
Graan
Graan
Andere Producten
Bloem
Bloem
Italië, Vairano Scalo
...NA DE ROOSTEREN WORDT DE HAZELNOOT NAAR KLANTWENS GEHAKT. (2/4, 4/6 OF 6/8 MM) HET WORDT VAAK IN DE SNOEPINDUSTRIE GEBRUIKT ALS INGREDIËNT VOOR CHOCOLADEBARS OF PRALINEVULLING. HET IS EEN BASISINGREDIËNT VOOR TAARTEN. DE GRANEN ZIJN EEN BASISINGREDIËNT VOOR TAARTEN, KOEKJES EN IJS OM TE SERVEREN EN TE GARNEREN.
Portfolio (6)
...De Hiestand & Suhr Handels- en Logistiek GmbH is de specialist in diepvriesgebak. Voor de productie van Hiestand-gebak worden zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit milieuvriendelijk geproduceerd graan en meelsoorten, evenals pure boter en eieren van dierenwelzijn gebruikt. Het productoverzicht van Hiestand & Suhr: -Ongevulde croissants -Gevulde croissants -Zoet gebak -Amerikaanse bakkerij -Snacks -Bolletjes -Baguettes -Ciabatta -Broden -Zoute snacks -Taarten & gebak...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play