Hongarije, Budapest
... spijsverteringssysteem. Onze gefermenteerde en verwerkte augurken worden bereid met koude, gezouten pekel gedurende maximaal drie maanden, zodat de bittere verbinding wordt verwijderd, de groenten worden verzacht en doordrenkt met smaak. Het wordt vervolgens gewassen en gesorteerd en verpakt in containers in een pekeloplossing voor de conservering. Het oogstproces speelt een sleutelrol in onze...
Portfolio (59)
Frankrijk, Boulogne-Sur-Mer
...Handmatige snijmachine speciaal ontworpen voor hele vissen (vers of gezouten) en filets om respectievelijk steaks en stukken te maken. Ideaal ook voor het snijden van krabben en zee-spinnen. Gebruikt door viswinkeliers en in de visafdeling van middelgrote en grote supermarkten, is de V401 machine compact (230 mm werkbreedte, perfect voor een tonijn van 9 kg bijvoorbeeld). Hij kan op een tafel of...
Portfolio (48)
Frankrijk, Arengosse
...Ik kan PET Suikergewicht 100 gram. Mogelijk gebruik: slagroom, yoghurt, meringues, macarons, marshmallows, lolly's, ijsblokjes, waterijs.... Samenstelling: ongezuiverde Franse bietsuiker, natuurlijke smaakstof van gezouten karamel, natuurlijke kleurstof bruin (E150c) Er kunnen sporen van ei, melk, mosterd, pinda's, weekdieren en schaaldieren, vis, sesamzaad en soja aanwezig zijn. Referentie:SUCRE0028A...
Portfolio (200)
Duitsland, Berlin
...Wij zijn groothandelaar in gezouten varkenspootjes in pekel. Wij exporteren gezouten varkenspootjes in pekel door heel Europa en Afrika. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden onder strenge voorwaarden opgeslagen om versheid en smaak te waarborgen. Onze klanten waarderen de constante hoge kwaliteit en de snelle levering van onze producten.
Portugal, Santarém
... Het Zoutvlees van Monte Safira is een bewijs van de toewijding van het merk aan het behoud van traditionele Portugese smaken. Of het nu wordt gebruikt in stoofschotels, soepen of als een op zichzelf staand gerecht, dit gezouten buikspek voegt diepte en rijkdom toe aan elke maaltijd. Ervaar de authentieke smaak van Portugal met het Zoutvlees van Monte Safira, een product dat de toewijding van het merk aan kwaliteit en traditie belichaamt.
Portfolio (14)
Italië, Salerno
In de naoorlog heeft Pasquale Battista in Cetara een kleine conserveringswerkplaats opgericht, voornamelijk voor ansjovis, die hij met passie en trots tot in de jaren '90 heeft geleid. De band tussen de verwerking van ansjovis en Cetara heeft historische wortels en vandaag de dag, net als vroeger, gaat de traditie verder dankzij de kinderen van de heer Battista. In de loop der tijd is de smaak van...
Portfolio (8)
Litouwen, Vilnius
...Forel Licht gezouten fillet-stuk 300g per stuk van koude grondstoffen Ossetië Bijlage per doos: 30 stuks Houdbaarheidsdatum: 25 dagen, t van -2 tot +2 Fabrikant: LLC “Akvilon” Retailketens waar de producten worden aangeboden: Dixie, verwijderd uit de matrix 2019, verandering van managers...
Portfolio (45)
Verenigde Arabische Emiraten, Dubai Silicon Oasis
Tamaki groep van bedrijven, de grootste fabrikant van producten voor de Japanse, Pan-Aziatische en fusion keuken. Tamaki heeft zijn eigen weg gevonden van een importbedrijf van Pan-Aziatische, Japanse en Amerikaanse producten naar een bedrijf met eigen productie. Al 14 jaar creëert en produceert Tamaki hoogwaardige en natuurlijke producten voor HoReCa en Retail. Tamaki breidt zijn wereldwijde aanw...
Portfolio (7)
Familiebedrijf sinds 1901, vervaardigt Fournier Fils traditionele gerookte vis volgens ambachtelijke recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven: Gerookte haring (zachte filets, traditionele filets, kippers, bouffis, saurs, gemarineerde filets in olie en kruiden), haddock, gerookte zalmfilets, kleine plakjes en snippers van gerookte zalm, gerookte makreelfilets met peper, gerookte mak...
Portfolio (1)
Noorwegen, Oslo
...SOORTEN: Sebastes norvegicus/(marinus) – Gouden roodvis Sebastes mentella – Diepzeeroodvis FAMILIE: Sebastidae – Roodvisfamilie PRODUCTEN: Verse filet, Gezouten (filet en geheel) MAAT: Gouden roodvis: tot 100 cm en meer dan 15 kg. Diepzeeroodvis: tot 50 cm en 1,3 kg VERSPREIDING: Gouden roodvis: Noordzee, Barentszzee en Noorse fjorden. Diepzeeroodvis: Barentszzee, Spitsbergen en Noorse Zee...
Portfolio (10)
Frankrijk, Descartes
Gevestigd in de Touraine, in het hart van de kastelen van de Loire, transformeert de Moulin du Couvent rauwe vissen op maat in gerookte producten: zalm, paling uit de Loire, haddock, heilbot, zwaardvis, tonijn, marlijn, kabeljauwfilets, steur, forel, karper uit de Brenne... We bieden een breed scala aan verpakkingen aan: Hele gerookte zalm, korte snede (voor presentaties op een bord), snijden van ...
Portfolio (1)
Frankrijk, Soreze
...Handmatige pekelpomp ontworpen voor professioneel gebruik in slagerijen en vleeswaren, waarmee één of twee hammen tegelijk kunnen worden gezouten. Deze pomp is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, en heeft een transparante voedingspolypropyleen pekelreservoir van 1,5 liter, zodat het niveau zichtbaar is. Geschikt voor vloeibare pekels om hammen te zouten. De injectienaald is gemaakt van roestvrij staal 316L. REF:PMPSAMAN Capaciteit (l.):1,5 l Gemaakt in:Frankrijk Hoogte:32 cm Andere afmetingen:Lengte van de injector: 14 cm Nettogewicht:475 g...
Portfolio (195)
Frankrijk, Paris
PETROSSIAN is wereldwijd beroemd om zijn prestigieuze kaviaar. De online winkel Petrossian.fr stelt u in staat om kaviaar, zalm en een hele selectie van hoogwaardige delicatessen te bestellen. Naast de kaviaarselectie, een tiental variëteiten aangeboden in de beroemde blauwe blikken, heeft PETROSSIAN afgeleide producten ontwikkeld die zijn ontworpen voor aperitief en brunch. Voorbeelden: de mini-...
Portfolio (5)
Duitsland, Berlin
Störkaviaar behoort tot de beste rogen ter wereld. Als importeur en inkoper van de Duitse en Franse gastronomie levert Royal Caviar al jaren aan internationale sterrenchefs en geselecteerde fijnproevers wereldwijd. Onze ervaring met kaviaar en ons strenge meertraps selectieproces zijn een garantie voor uw genot.
Bijpassende producten
Koninklijke Premium Kaviaar
Koninklijke Premium Kaviaar
Portfolio (1)
ufs.country_names.RU, Moscow
...verpakking in MAP, met een vochtabsorberende doek. Onze schalen zijn met hermetische (dove) sealing, zodat de vloeistof niet kan ontsnappen. Een vochtabsorberende doek in een schaal houdt een verpakt product - vlees zelf of gehakt - vers en droog. Wij maken ook lagere thermoformbanden met een breed scala aan bedrijfstemperaturen - ze worden gebruikt voor visverpakking (vers, gezouten, gerookt...
Portfolio (20)
Frankrijk, Marseille
... ingrediënten kunnen reacties veroorzaken bij allergische en/of intolerante personen. De volgende allergenen worden verwerkt in de productiefaciliteit: schelpdieren, vissen en schaaldieren. CROC'ELLA, uw importeur en leverancier van antipasti (zeevruchten, gegrilde groenten), olijven (uit Marokko en Italië). CROC'ELLA is ook een fabrikant van gedroogd fruit. Gepeld, ongezouten geroosterd, gezouten geroosterd, gekruid. CROC'ELLA biedt levering met de mogelijkheid van FRANCO DE PORT*. Energie: 241 kJ / 57 kcal Vetten: 1,0 g Eiwitten: 12 g Zout: 1,6 g VERPAKKING: Pot van 2,9 kg...
Portfolio (145)
Frankrijk, Paris
...Een korte beschrijving: De mullet poutargue, ook wel "boutargue" genoemd, is een hoogwaardige mediterrane delicatesse. Het is de gedroogde en gezouten eidooier van de mullet. • Textuur: Het heeft een stevige en licht rubberachtige textuur. • Smaak: De smaak van de poutargue is zout en intens, met uitgesproken mariene tonen. Sommigen beschrijven de smaak als umami, vergelijkbaar met die van kaviaar. • Culinaire toepassing: Poutargue wordt meestal in dunne plakjes gesneden en alleen geserveerd of met toast, salades of andere gerechten.
Bijpassende producten
Mullet Bottarga
Mullet Bottarga
Andere Producten
Garnalen
Garnalen
Portfolio (29)
Kaymur Murat Gıda Su Ürünleri is opgericht door de derde generatie AHMET AKÇAKAYA en MEHMET AKÇAKAYA in 2003 in de Kayseri Şerçeönü wijk. Het bedrijf gaat verder met een open houding naar de tijd en vernieuwing. In 2012, met de MİMARSİNAN OSB, gaat het verder met een koudedepot en een wagenpark, zonder af te wijken van het pad dat door de ouderen is getekend, en zet het zijn weg in de sector voort...
Portfolio (5)
ufs.country_names.RU, Barnaul
...De universele roker is ontworpen voor het warm roken van gezouten varkensvet, vlees en vis buitenshuis. Inclusief een rooster voor het roken van producten en een vetopvangbak. Verkrijgbaar in verschillende maten: 380x280x170, 450x280x170, 450x280x240 mm. Gewicht 2,9 kg – 9,6 kg. Wanddikte 11,5 mm. Materiaal: Staal Gebruik: Buitenshuis...
Portfolio (43)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
Portugal, Ansião
...Gezouten droge kabeljauw, heel of in filets. Bevroren en geweekt kabeljauw.
Zwitserland, Wermatswil
...Hoge kwaliteit grill zoutplaten zijn verkrijgbaar bij de Himalaya Zout Shop Zout+Zout GmbH. Himalaya zoutplaten voor het bereiden van gerechten: vierkant en rond, in diverse maten geschikt voor vis, vlees en groenten als grillplaat, verwarmd in de oven of op het fornuis en aan tafel gegrild als sushi-plaat, diepgevroren De bereide gerechten worden natuurlijk gezouten met de zoutplaat. Als ondergrond bij de tafel is de praktische zoutplatenhouder van met porselein gecoat roestvrij staal aan te raden.
Portfolio (5)
Nederland, Urk
... delicatesse en wordt gerookt met jaren ervaring en volgens een geheim recept van zout- en kruiden mengels. Ook wordt er door het combineren met diverse houtsoorten de smaak verfijnd, en de juiste kleur en de typische geur verkregen. Daarnaast roken wij niet machinaal maar ambachtelijk op authentieke wijze. Onze gerookte vis is dan ook een bijzondere gezonde lekkernij en het proberen meer dan waard! Wij verkopen uitsluitend vis die op een verantwoorde manier is gevangen of gekweekt.
Nederland, Raamsdonksveer
Kernactiviteiten Onze kernactiviteit is het op traditionele wijze, in ouderwetse rookhang, roken van paling, zalm en forellen.De ambachtelijke methode van roken is duidelijk het stokpaardje van de huidige bedrijfsleiding. Naast paling, zalm en forellen, levert W. Kok Spaarndam B.V. een breed assortiment met diepvriesvisspecialiteiten aan de vishandel, -groothandel en horecagroothandel. Tezamen met...
Nederland, Krimpen Aan Den Ijssel
Nederland, Volendam
Spanje, Albalate Del Arzobispo
Salazoneras Aragonesas S.L. is een familiebedrijf dat zich richt op de ambachtelijke productie van een breed scala aan semi-geconserveerde visproducten zoals ansjovis, gezouten vis, gemarineerde sardines, spiesen gecombineerd met augurken, enz.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play