Nederland, Spaarndam West
Nederland, Bunschoten Spakenburg
Frankrijk, Wissous
...4) Marketingondersteuning: samenwerking om onze producten te promoten en hun zichtbaarheid te vergroten. Wij commercialiseren de volgende productlijnen: zoute/zoete kruidenierswaren, dranken, alcohol, delicatessen, verse/diepgevroren/cateringproducten, fruit en groenten, gerookt vlees en gevogelte, vis, vlees en worstjes, bloedworst, gezouten vlees, en nog veel meer. Onze klanten zijn professionals uit de handel, de horeca, de grootdistributie, de industrie en groothandels. Gevestigd in Wissous, Essonne, staat ons team klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over onze producten.
Portfolio (186)
... snufje zout, conserven, oliën, gerookte vis, 4e en 5e gamma, pasta's, Italiaanse producten, gourmetproducten, hoogrenderende oliën, extra vierge olijfolie, octopus, enzovoort... We hebben een commercieel team van 18 personen voor heel Galicië. We zijn gespecialiseerd in gekoelde producten. We hebben onze eigen logistieke dienst, waardoor we alle bestellingen van onze klanten binnen 24 uur kunnen verwerken.
Nederland, Broek Op Langedijk
Ierland, Killybegs
... aan de pier in Killybegs, waar hij verse vis van de boten kocht, handmatig fileerde en in ijs verpakte, en deze afleverde aan hotels, restaurants en viswinkels in het noordwesten en westen van Ierland. In 1991 verhuisden we naar een fabriek in Carricknamohill, van waaruit we in staat waren om de productie te verhogen en onze verkoop uit te breiden naar het midden van Ierland. In 1992 breidden we de...
Frankrijk, Vendin Le Vieil
De instellingen Simon-Dutriaux, gelegen nabij Lens in het Pas-de-Calais, zijn het resultaat van de fusie van twee bedrijven; Simon, opgericht in 1886 en oorspronkelijk gespecialiseerd in gemarineerde producten, en Dutriaux, opgericht in 1935, dat zich richtte op het roken van vis. We zijn in 2008 bij de Floridienne-groep gekomen. Deze Belgische groep is momenteel een marktleider op zowel Europees...
Portfolio (1)
Duitsland, Klein Meckelsen
... wordt geëxploiteerd. Door de toegepaste diepvriesfilosofie wordt de bijzondere kwaliteit en houdbaarheid van tot een jaar gegarandeerd. Naast een breed standaardassortiment worden ook speciale producten voor klanten ontwikkeld en vervolgens verwerkt en verpakt volgens klantenspecificaties en ontwerp. Door een innovatief en gecertificeerd rookproces wordt voorkomen dat de vis wordt belast met schadelijke stoffen zoals teer, as of benzo(a)pyreen. Daarnaast kan ongeveer 80% aan CO2-emissies worden bespaard ten opzichte van de klassieke rookmethoden.
Spanje, Santoña-Cantabria
Visconserven. Bonito, lichte tonijn, ansjovis, gezouten vis, sardines, mosselen, chicharrillos, ventresca, vispatés, zeevruchtensalade, gulas, enz.
Spanje, Isla Cristina
Wij verkopen online vers vis, verse zeevruchten, verse weekdieren en de beste kwaliteit gezouten vis aan heel Spanje, afkomstig van de vismarkten van Isla Cristina (Huelva). Al deze producten zijn van onberispelijke kwaliteit en versheid, dagelijks ingekocht op de verschillende vismarkten van onze kust. Zonder tussenpersonen en rechtstreeks bij u thuis of in uw bedrijf binnen 24-48 uur.
Griekenland, Velestino
BIALKO SKOURTOPOULOS A.E. werd in 1928 opgericht door Antonios Skourtopoulos in Oreoi, Evia, met als exclusieve activiteit de productie van gezouten vis, onder de handelsnaam Ambrosia. Negen jaar later, in 1937, breidt het bedrijf zijn activiteiten uit naar de productie van ingeblikte tonijn, met de oprichting van een tweede fabriek voor dit doel. BIALKO SKOURTOPOULOS A.E. zet vandaag de reis in de tijd voort, met bijzondere nadruk enerzijds op de hoge kwaliteit van de producten die het heeft gevestigd en anderzijds op de zoektocht naar steeds meer exportbestemmingen.
Spanje, Logroño-La Rioja
SINDS 1932 DE BESTE KABELJAUW UIT DE NOORDZEE. Door middel van een traditionele snijmethode creëren we specifieke stukken voor de bereiding van verschillende gerechten uit onze gastronomie. Op dezelfde manier stelt deze methode ons in staat om de stukken, snijtype, gewicht en grootte aan te passen aan de wensen en vereisten van de klanten.
Spaans bedrijf, wij bieden gedroogde en bevroren tonijnkuit aan. Ook Mujol en Mojama. We zijn sinds 1950 producenten van gezouten producten. We zijn gespecialiseerd in de import van gedroogde en bevroren vis.
Griekenland, Kavala
Met 20 jaar ervaring in de voedingssector en samenwerkingen met grote fabrieken in Griekenland en Europa, hebben we de mogelijkheid om een concurrerend bedrijf te zijn dat kwalitatieve producten aanbiedt tegen aantrekkelijke prijzen. Al deze factoren hebben ons de kans gegeven om zowel kleine als grote bedrijven in Griekenland te bevoorraden en de afgelopen jaren producten voornamelijk naar de Eur...
RIBERALVES - COMERCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A. is wereldleider in de verwerking en handel van kabeljauw. Aanvankelijk was RIBERALVES een bedrijf in de distributiesector, een Cash & Carry met een aanzienlijke focus op de voedingssector, waarbij kabeljauw een belangrijke rol speelde in de activiteiten, tot het punt dat het al leidde tot de verhuur van kabeljauw drogerijen. Vanaf 1...
Het verhaal van het bedrijf Tagliapietra e Figli Srl begint in 1946 wanneer Angelo Tagliapietra zijn activiteiten start als werknemer op de groothandelsvismarkt van Rialto in Venetië. In de loop der jaren heeft Tagliapietra e Figli Srl in Mestre (VE) zich gepositioneerd als een van de toonaangevende bedrijven in de verkoop van visproducten, maar vooral van de beste stokvis en gedroogde kabeljauw.
Spanje, Colindres-Cantabria
Bij Linda Playa zijn we gespecialiseerd in de productie en verkoop van gezouten ansjovis. We spelen in op de behoeften van de nationale en internationale markt. We vervaardigen ansjovis en gezouten producten op ambachtelijke wijze. We zijn gevestigd in Colindres, een strategische locatie aan de Cantabrische Zee.
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
Portugal, Oliveira Do Hospital
... kabeljauw. De kwaliteitsnorm, het gekwalificeerde personeel en de zorg voor klanttevredenheid, met een open en transparante relatie, maken het bedrijf tot een referentie in de sector. MARSERRA verkoopt producten zoals: VOGELEN, RUNDVLEES, VLEES, VARKENSVLEES, KABELJAUW EN AFGELEIDE PRODUCTEN, VIS ...
Frankrijk, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA biedt zeevruchten aan, geheel of verwerkt, diepgevroren, zoals vis, schaaldieren, weekdieren, schelpdieren, gerookte vis, inktvissen, kikkers en gekookte vis in blokjes.
Spanje, Cartagena
Met de ervaring die is opgedaan na meer dan 40 jaar werken voor de consument, is Ricardo Fuentes e Hijos uitgegroeid tot het toonaangevende bedrijf in de sector van gezouten en gerookte producten in ons land. Het bedrijf groeit elke dag, opent zich voor nieuwe markten, innoveert, zoekt naar de beste technische alternatieven en verhoogt de kwaliteit van zijn producten.
Spanje, Barcelona
... wijze behandeld, waarbij we het product met de grootste zorg en aandacht behandelen om een hoogwaardig product te garanderen dat klaar is voor consumptie. Het personeel is gespecialiseerd in het handmatig fileren en bewerken van de vis. Ze hebben ruime ervaring in de moeilijke en delicate kunst van de ambachtelijke verwerking van ansjovis en zijn trots op hun traditionele ambacht. Wij bieden onze producten aan in verschillende formaten en maten om aan uw behoeften te voldoen. Onze faciliteiten voldoen aan de vereiste hygiëne- en veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën.
Onze ambachtelijke zalm wordt bereid met de kennis van drie generaties vakmanschap, gezouten met zeezout en gerookt met onbehandeld eikenhout. Het is een vers product. In de bereiding vindt u geen chemische stoffen, kleurstoffen of smaakconserveermiddelen. Het wordt met de hand gesneden door de chef. Mooie grote dunne plakken, dat is ons kwaliteitslabel en de reputatie van ons huis.
Frankrijk, Carentan
...De Société William & James is gevestigd in Carentan in Normandië. Ze is gespecialiseerd in het roken van hoogwaardige zalm en forel. Van de hele vis tot de verpakking van uw gerookte zalm verstrijkt er meerdere dagen waarin een strenge selectie wordt uitgevoerd, gevolgd door het zouten met droge zout, het roken op lage temperatuur en tenslotte het snijden van dunne plakken met een mes. Deze verschillende stappen waarborgen de kwaliteit van de producten van William & James, die gebaseerd is op ambachtelijk vakmanschap (Label Maître Artisan), de versheid en de kwaliteit van de grondstoffen.
België, Fleurus
...Vendsyssel biedt een breed scala aan producten en bereidingen "made in excellence" op basis van gerookte vis. De volgende producten worden aangeboden door het bedrijf: gerookte zalm, gemarineerde zalm, gerookte zalmfilets en gemarineerde zalmfilets, plancha, blokjes gemarineerde zalm, zalmkoekjes met geitenkaas, gekookte zalm,... Het biedt ook andere gerookte vissen aan: tonijn, heilbot, escolar en marlijn.
Frankrijk, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, een familiebedrijf sinds 2 generaties. Wij zijn producenten van gerookte vis, zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen en zonder additieven. Een breed aanbod van verse vis en gerookte vis. (tonijn, zalm, zwaardvis, forel, bottarga, kabeljauw, garnalen, oesters, mosselen, koolvis, wijting, inktvis, zeebaars uit de Middellandse Zee, dorade uit de Middellandse Zee, zeebaars, en nog veel meer ... )...
Italië, Sciacca
...Maar ook de naam Carlino is altijd bekend geweest in de markt vanwege zijn uitzonderlijke vermogen tot innovatie. Het bedrijf Carlino s.r.l. produceert ansjovisfilets in olie, sardinefilets in olie, ansjovispasta, gezouten ansjovis, gezouten sardines, gemarineerde ansjovisfilets en Colatura. Gebruikte vis die bekend staat om zijn uitstekende smaak, versheid en helderheid, bewerkt door de koelte om...
Spanje, Petrer
EXCLUSIVAS QUIROS. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van voedings- en drankproducten voor de horeca en kleine detailhandel. Producten zoals; diepvriesvis, conserven, vleeswaren, kazen, oliën, gezouten producten, dranken, enzovoort... Gevestigd in het binnenland van de provincie Alicante (Midden-Vinalopó). Het dekt de gemeenten Petrel, Sax, Salinas, Villena, Elda, Castalla, Monovar, Pinoso. Een jong bedrijf, maar met vele jaren ervaring in de sector, met voortdurende training en bijscholing.
Verenigd Koninkrijk, Oakham
... Vlees Vlees, geconserveerd Vleeswaren Vlees, gekookt en gezouten Mineraalwater Diversen producten van dierlijke oorsprong Vleeswaren Oliën en vetten, eetbaar Pasta Huisdiervoeding Suiker Ongefilterde plantaardige oliën Groenten, geconserveerd Wijnen Wijnen - Frankrijk Wijnen - Italië Wijnen - Spanje Granen & Granen Gewone tarwe Oogst van gewassen Durumtarwe Oliezaadgewassen...
Portfolio (10)
... van visgerechten. Dit is ook gunstig voor de gezondheid, vooral omdat deze producten perfect vers zijn en daardoor rijk aan waardevolle voedingsstoffen. Hoe vaker men vis eet, hoe beter, en rybny.online helpt daar aanzienlijk bij, aangezien in het aanbod verschillende soorten vis en soorten visgerechten te vinden zijn. Dit omvat onder andere gerookte, gezouten, gemarineerde vis, vis in olie, en ook...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play