Portugal, Santarém
... Het Zoutvlees van Monte Safira is een bewijs van de toewijding van het merk aan het behoud van traditionele Portugese smaken. Of het nu wordt gebruikt in stoofschotels, soepen of als een op zichzelf staand gerecht, dit gezouten buikspek voegt diepte en rijkdom toe aan elke maaltijd. Ervaar de authentieke smaak van Portugal met het Zoutvlees van Monte Safira, een product dat de toewijding van het merk aan kwaliteit en traditie belichaamt.
Portfolio (14)
Frankrijk, Laissac
... slechts 3 ingrediënten te gebruiken: een hamnoot, Guérande zout en Kampot IGP peper uit Cambodja, een van de beste pepers ter wereld! Gedroogd vlees van de ham, deze hamnoot biedt je een vleeswaren zonder nitrieten en zonder conserveermiddelen, 100% natuurlijk. Handmatig gezouten en gepeperd, wordt deze ambachtelijke noot vervolgens in plakken gesneden en vacuüm verpakt in zijn glazen pot. Herkomst: Laissac, Aveyron Gewicht: 600g THT: 90 dagen...
Portfolio (29)
...We doen dit met alle zorg die een van de meest voorkomende vleeswaren op de tafels van onze gezinnen verdient. Alleen verse achterpoten, van meer dan 15 kg, van zware Italiaanse varkens, gezouten en geparfumeerd met een mengsel van aromatische kruiden. Zorgvuldig ontbeend, om de spiervezels niet te scheuren, wordt de ham langzaam in een stoomoven gekookt op een temperatuur van ongeveer 68°. Dit is ons eenvoudige recept: vlees van hoge kwaliteit en zorg voor de verwerking. Alleen zo zal de gekookte ham zacht en verleidelijk zijn, zoet, nooit zuur.
Portfolio (10)
Spanje, Toral De Los Vados-León-España
...Ambachtelijke productie van producten zoals: El Botillo del Bierzo, pittige en zoete chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, gerookte Lacón, Panceta, gerookte Bacon, Braseado Lacón (Gourmet Product) en nog veel meer... We hebben ook verse varkensvlees zoals: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, verse ham, verse schouder en natuurlijk de gezouten en verse producten zoals: Oreja, Rabo, Espinazo, varkenskop, Morro, varkenspoot.
Portfolio (4)
Spanje, Guardamar Del Segura
...Zout dat geschikt is voor de bereiding van gezouten producten, gebakken goederen en het rijpen van hammen. Zakken van 25 kg.
Portfolio (10)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
SINDS 1983 Producten Cárnicos BRISA, S.L. is een familiebedrijf gevestigd in Guijuelo, met meer dan 35 jaar ervaring in de vervaardiging van hoogwaardige Iberische producten. De oorsprong gaat terug naar maart 1983, in een kleine fabriek van ongeveer duizend vierkante meter in het centrum van het dorp Guijuelo. De plek waar de eerste faciliteiten werden gebouwd, was een oude foie gras-fabriek gen...
...hangen ze 90 dagen te drogen. In deze fase droogt de ham langzaam, daarna wordt hij gewassen en vervolgens aan de natuurlijke lucht gehangen. Nu begint de rijping, die in twee fasen is verdeeld: tot negen maanden in goed geventileerde ruimtes met natuurlijke luchtverversing, en tenslotte in de kelder voor een lange rijping.
Bijpassende producten
Gerijpte prosciutto crudo
Lokale gerijpte prosciutto
Andere Producten
Antipasto van het huis
Antipasto van het huis
Portfolio (2)
Frankrijk, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 en 12 maanden Jambon de Bayonne IGP 9 en 12 maanden rijping. Onze hammen worden vaak onderscheiden in Parijs. Daarom zult u een echt smaakverschil opmerken met de traditioneel op de markt aanwezige IGP Bayonne hammen. Stuk van 5 tot 6 kg. De jambons de Bayonne worden traditioneel gezouten met zout uit Salies de Béarn om de IGP te verkrijgen. Dit zout is een aardzout uit de...
Portfolio (31)
Litouwen, Bajorai, Vilniaus R.
...De Prosciutto uit Parma is een gezouten ham die geproduceerd wordt in de provincie Parma, in het noorden van Italië. Het is een traditioneel product met een lange geschiedenis, populair en beroemd in Italië en daarbuiten. De Prosciutto uit Parma wordt uitsluitend gemaakt van Italiaanse varkens en minimaal 24 maanden gerijpt. Dit product heeft de PDO (DOP) certificering.
Portfolio (10)
Spanje, Fresno De La Vega (león)
SECRETOS DE SABOR is een bedrijf dat ambachtelijke producten verhandelt, vervaardigd door families die hun vakmanschap van generatie op generatie hebben doorgegeven. Producten die zijn gemaakt in dorpen die, als het niet voor SECRETOS DE SABOR was, nooit bekend zouden worden. Het zijn producten die zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten die we willen delen, zodat ze nooit vergeten worden.
Frankrijk, Landeleau
... boekweitpannenkoeken een waar genot. Ze kunnen worden gevuld met ham, kaas, eieren voor een complete pannenkoek, en voor de fijnproevers met een prei-fondue, Sint-Jacobsschelpen met groenten... Opgerold met een knoflook- en kruidenkaas en ham of zalm, afgekoeld en vervolgens in kleine rondjes gesneden, zullen ze uw aperitief begeleiden. Ontworpen om de diameter van een pan te hebben (ongeveer 27 cm) In de verpakking wordt het onder beschermende atmosfeer gehouden door een zuurstofabsorber: dit vertraagt de natuurlijke oxidatie van de pannenkoek, zolang de verpakking gesloten is.
Portfolio (3)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
... zout, worden ze vervolgens langzaam gedroogd met respect voor een traditionele rijping. Na meer dan 9 maanden rijping onthullen ze al hun subtiliteit. DE WORSTEN Wij hechten veel waarde aan het kiezen van de beste stukken voor onze worsten. Afkomstig van de schouder, de buik of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, gaat elk geselecteerd stuk vlees in een vakkundig mengsel. Zo zorgen we voor een combinatie van malsheid en aromatische kracht in al onze recepten. Het vullen in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
België, Lovendegem
Dufina, industriële vleeswaren, ambachtelijke kwaliteit Dufina is een Belgisch vleeswarenbedrijf met een rijke traditie. Al sinds 1950 staan we bekend om onze gezouten, gekookte en gedroogde vleeswaren van ambachtelijke kwaliteit. Van gerookt buikspek en Cobourgham tot gekookte hammen of worsten. Flexibele productie op maat, met wereldwijde distributie Al onze vleeswaren zijn beschikbaar in groothandel- of consumentenverpakking. Onder eigen vlag of als private label. Dufina levert wereldwijd aan distributiecentra, grossiers, horecaketens, supermarkten en collega’s in de voedingsindustrie. ...
Griekenland, KALAMATA
Traditionele plattelandsworst en gezouten vlees. Meer dan 70 jaar traditie, drie generaties worstmakers. Worst met sinaasappel, met gedroogde tomaat, met prei, kip, rundvlees, gekookt, gezouten. 80% - 85% vers vlees van varkens-, rund- of kippenvlees, kruiden, specerijen. Kwaliteit, traditie, krachtige smaak, aroma. Al onze producten bevatten vers vlees en 100% pure ingrediënten.
Spanje, Cartaya
Geselecteerde producten uit Andalusië, extra vierge olijfolie, bellota ham uit Jabugo, wijnen uit Andalusië, visconserven uit Andalusië, gezouten producten. De beste ham ter wereld - Ham uit Huelva. Wij verzenden uw bestellingen naar heel Europa, Rusland, de VS, Canada en Zuid-Amerika. Bezoek onze website www.selectandalucia.com...
Frankrijk, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL, gelegen in Aurillac, is gespecialiseerd in de productie van vleeswaren. La Maison produceert hammen, worstjes, terrines, fritons, Auvergne-pâtés en typische vleeswaren zoals de bladerdeeg met Bleu d'Auvergne of de aardappeltaart. Verse hammen worden nooit ingevroren; ze worden met de hand gezouten, met droge zout en volgens de traditionele Auvergne-methode. Het drogen en...
België, Temse
HENKA, groothandel in fijne vleeswaren, biedt u aan een uitzonderlijk gamma van ambachtelijke delicatessen, zoals ambachtelijke hammen, extra zoet gerookt paarden- en rundvlees, kipfilet e.v.a kortom, de specialisten in zowel kookwaren, gebakken-, gezouten- en gerookte vleeswaren.
Wij zijn gespecialiseerd in gezouten, gekookte en gerookte vleeswaren van varken, kip, kalkoen, rund, kalf en schaap. Lekkere vleeswaren met typische smaak, komen tot stand door verschillende bewerkingen. Zoals marineren, zouten, kruiden, koken, bakken en braden. Zo bent u in staat een product 100% aan uw smaak aan te passen. We beschikken over een modern productieapparaat, dat ons toelaat kleine...
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
België, Schoten
Willbert produceert al meer dan 20 jaar ambachtelijke vleeswaren onder de naam “De Bourgondische Hoeve”. De Burgondische Hoeve biedt hammen en casselerrib, kookwaren, leverwaren, koppen, vleesrollen en rollades, gerookt en gezouten vleeswaren, en spek.
LMJ Familiebedrijf Vleeswaren L. Michielssen NV uit Schoten heeft een ruim assortiment van gezouten, gerookte, gekookte en gebakken vleeswaren en specialiteiten aan scherpe prijzen met een korte leveringstermijn.
België, Izier
... de ham, handmatig drooggezouten, gerookt of niet. Noix: Het fijne deel van de ham, gezouten in een milde, natuurlijke pekel of in een netje, gerookt of niet. Lard: Drooggezouten buikvlees, gerookt of niet. Ambachtelijk gekookte ham: Ham van topkwaliteit, ambachtelijk gezouten, gekookt en in de oven gebraden. Droge worst: Bereiding op basis van varkens- en rundvlees van topkwaliteit.
Slowakije, Michalovce
... vleesverwerkende bedrijven, groothandelaren, handelaren. Grondstoffen gebruikt voor de productie van worst, salami, gekookte ham, gezouten vlees, vleeswaren, frankfurters, spek. Bijproducten zoals ingewanden, botten voor huisdiervoeding, varkenshuid en vis huid, vis schubben voor collageenproductie.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play