Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Italië, MILANO
...De "Zaurina" DOP Parmaham, 30 maanden gerijpt, is een ambachtelijk product van hoge kwaliteit, ideaal voor wie op zoek is naar authentieke Italiaanse vleeswaren. Gemaakt met traditionele methoden, biedt het een rijke en intense smaak, perfect voor gourmet voorgerechten en verfijnde gerechten. De verpakking van 2 stuks is ideaal voor de groothandel, wat zorgt voor voldoende voorraad voor...
Portfolio (202)
Italië, Milano
...Product van maart, het is een honing die de neiging heeft om snel te kristalliseren. In vloeibare staat heeft het een donker amberkleur met roodachtige reflecties, bij het kristalliseren krijgt het een bruin-oranje tint. De geur is gemiddeld intens en fris, het doet denken aan karamel, koffiedik, kamille, saffraan. Het aroma is gemiddeld intens en aanhoudend van toffee, tamarinde, zoethout. COMBINATIES In de keuken kan het worden gecombineerd met gerijpte en pittige kazen, verse en gekruide vleeswaren, porchetta en cotechino of gewoon gesmeerd op brood of toast voor het ontbijt.
Portfolio (116)
Italië, Misano Adriatico
..."Ontdek de unieke smaak van de F.LLI PETRUCCI Pecorino ficorum! Verpakking van 2 kg van 12 maanden gerijpte pecorino kaas, geproduceerd door de broers Petrucci in het platteland van Lazio. Rijk aan eiwitten en calcium, ideaal om te combineren met vleeswaren en jam voor een complete culinaire ervaring."...
Portfolio (200)
Italië, Mesoraca
...peper, chilipeper en wilde venkel. Het mengsel wordt handmatig in een darm gestopt en gebonden om de klassieke vorm van de salamino te vormen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde vochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 40 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en om broodjes te vullen. PESO: 500/550g Gewicht: 0.350 kg Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252 Categorie: Calabrese vleeswaren...
Portfolio (19)
De productie van de prosciutto en culatello Rosa dell'Angelo is al vanaf het begin bijzonder. Het vlees heeft verschillende kwaliteiten, door het type van de buitenhouderij en de oude handmatige verwerking, met alleen zout en een lange rijping. Onze zwarte varkens van oude rassen die bijna volledig zijn verdwenen, kunnen vrij rondlopen in de bossen. Vrij onder de zon, de wind en de regen. Vrij om ...
Portfolio (10)
Spanje, Granada
... nuances van drop. Lang en persistent. Aanbevolen serveertemperatuur: 17℃ Aangeraden combinaties: Geschikt voor traditionele stoofschotels (stoofpotten, gekookte gerechten), geroosterd vlees en vette vis. Versterkt de smaken van vleeswaren, patés en gerijpte kazen. De wijngaarden liggen aan de voet van de Sierra Nevada, het Natuurpark van de Sierra de Huétor en het Natuurpark van de Sierra de Baza, op een gemiddelde hoogte van 1.000 meter boven zeeniveau: het Hoge Andalusië. Wijnmakerij geïntegreerd in het Centrum voor Excellentie van de Agrovoedingssector van Granada.
Portfolio (5)
Oostenrijk, Klagenfurt Am Wörthersee
... opzichte van traditionele productie. Voor aromatische en smaakvol gerijpte delicatessen. Klima-Rijpingskast Produceert u handgemaakte vlees- of worstwaren? Salami, spek, ham of vergelijkbare delicatessen die langer moeten rijpen om hun volle smaak te ontwikkelen? Dan is de rijpingskast van KKT Lackner precies wat u nodig heeft. Een rijpingskast zorgt voor de door u gewenste en ingestelde vochtigheid en temperatuur gedurende het hele rijpingsproces. Uw producten kunnen gelijkmatig smaak en aroma ontwikkelen en zijn beschermd tegen temperatuurfluctuaties en...
Portfolio (10)
Spanje, La Seca-Valladolid
...Diep kersenrood, intense aroma's van rijpe rode vruchten en zeer elegante houttonen. In de mond is het robuust, smaakvol, breed en persistent. Het wordt aanbevolen om te consumeren tussen de 14º en 16º Celsius, en is geschikt om te combineren met vleeswaren, gestoofd vlees, wild, gerijpte kazen en patés. Oorsprongsbenaming: IGP Wijnen van het Land van Castilla en León Druivensoort: Crianza Oogstjaar: 2016 Veroudering: Gemaakt van tempranillo-druiven, gerijpt in Franse eiken vaten (-allier-)...
Portfolio (12)
E-commerce site voor de B2C-verkoop in heel Europa van de gastronomische specialiteiten uit de Italiaanse Food Valley, geproduceerd door geselecteerde bedrijven uit Emilia Romagna op 0 km. Onze proevers hebben de beste specialiteiten geselecteerd uit de traditionele Emilian smaak. Dit zijn de gastronomische producten die dagelijks op de tafels van de Food Valley worden genuttigd. Parmigiano Reggia...
Portfolio (10)
Spanje, Alcobendas
...Lomo de Cebo de Campo Ibérico 50% iberische ras Product afkomstig van een van de twee Lomo's van het Iberische Varken, gekruid met zout en hoogwaardige paprikapoeder. Een van de oudste en meest gewaardeerde vleeswaren vanwege zijn onmiskenbare smaak, kleur, textuur en vetdooradering. Intense smaak. Zeer aan te raden. Gewicht: 1 kg tot 1,3 kg. Oorsprong: Salamanca...
Portfolio (10)
Spanje, Peligros
Productos Ruca werd opgericht in 1948 in de stad Granada als resultaat van de samenwerking tussen verschillende leden van de families Martín Molina en Rubio Casero. We begonnen onze activiteiten als leveranciers van kruiden en specerijen voor de traditionele "MATANZA" van het varken in huiselijke kring, en geleidelijk hebben we ons gespecialiseerd in de productie van "CONDIMENTOS PREPARADOS" voor...
Italië, San Donaci
... niet te opdringerig zijn, heeft het een goede veelzijdigheid en past het goed bij gerijpte vleeswaren en kazen van gemiddelde rijping, pastagerechten met vlees, zowel witte als rode vleesgerechten, gebraden en gegrild.
Portfolio (5)
Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
Spanje, Monroyo (teruel)
Wij zijn fabrikanten van hammen en vleeswaren in de provincie Teruel, en produceren ambachtelijk sinds onze oprichting in 1898. We volgen een strikt productieproces waarbij de uiteindelijke kwaliteit voorop staat, om een hoogwaardig en gedifferentieerd product te verkrijgen. Hiervoor baseren we ons op een zorgvuldige selectie van grondstoffen en een rigoureuze productiemethode waarin onze traditionele kennis van de vervaardiging en verwerking wordt gecombineerd met de meest geavanceerde technologie.
Portfolio (43)
Spanje, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. is een agrovoedingsbedrijf dat zijn activiteiten begon in 1986, als vervolg op een integraal project dat de hele keten omvat, van de productie van varkensvlees, slachthuis, snijzaal, tot de verwerking van de producten. De filosofie waarmee dit project is gestart, kwam voort uit vier partners met het idee om toegevoegde waarde te genereren aan de varkensproductie en tegel...
Portfolio (34)
Spanje, La Muela
... gespecialiseerd in gerijpte hammen en witte varkensbodega, in moeder varkenshammen Bodega, Reserva en Gran Reserva, en in Duroc Gran Reserva hammen met varkenspoot. Onze producten zijn altijd gericht op professionals: voedingsdistributeurs, catering, vleeswaren en horeca. Neem contact met ons op en we geven je een op maat gemaakte offerte.
Salumificio Bovo, opgericht in 1987 door Bortolazzi Massimo in Verona, biedt ambachtelijke producten zoals soppressa, salami, vleeswaren, pancetta arrotolata, salamella, cotechino, verse vleeswaren en gerijpte producten. Salumificio Bovo is de keuze voor iedereen die zijn klanten de hoogste kwaliteit en smaak wil bieden, omdat het bedrijf zich positioneert als een bevoorrechte partner van de...
Spanje, Guijuelo (salamanca)
SINDS 1983 Producten Cárnicos BRISA, S.L. is een familiebedrijf gevestigd in Guijuelo, met meer dan 35 jaar ervaring in de vervaardiging van hoogwaardige Iberische producten. De oorsprong gaat terug naar maart 1983, in een kleine fabriek van ongeveer duizend vierkante meter in het centrum van het dorp Guijuelo. De plek waar de eerste faciliteiten werden gebouwd, was een oude foie gras-fabriek gen...
Italië, Langhirano
Het bedrijf Barbieri Enzo houdt zich bezig met de productie en rijping van ham en is aangesloten bij het Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo is gevestigd in Langhirano, in de provincie Parma, aan de Case Schianchi 8. Onder de activiteiten: - productie van ham - rijping van ham - verpakken van ham - verkoop van ham - levering van ham - vleeswarenfabrieken - hamfabrieken...
Spanje, Murcia
Wij geloven in de kwaliteit van producten die in Spanje zijn gemaakt, daarom willen we ze delen met de rest van de wereld. Asturiërs zijn trots op hun geitenkaas, Valencianen op hun paella, Riojanen op hun wijn, maar heel Spanje verheugt zich wanneer onze producten en recepten verder gaan dan onze grenzen. Als Spanjaarden zijn we trots op onze gastronomie en de verscheidenheid aan producten die in...
Portfolio (178)
Spanje, Barcelona
Casa de Alba Fine Food biedt haar klanten de mogelijkheid om te genieten van de meest exclusieve gourmetproducten, die behoren tot de beste delicatessen ter wereld. Al onze producten worden voor 100% verkregen uit de beste geografische gebieden van Spanje. - Extra vierge olijfolie, afkomstig van olijfbomen van meer dan 500 jaar oud. - Ham van onze 100% Iberische varkens. - Handgemaakte vleeswaren...
... dan 4000 vierkante meter beslaan en volledig aan deze activiteit zijn gewijd. We beschikken over een eigen droogruimte voor hammen waar we schouderhammen, Iberische schouderhammen, gerijpte hammen en Iberische hammen drogen. Onze droogruimte is gelegen in de regio Poniente Granadino, waar we dankzij de klimatologische omstandigheden hammen met een unieke, delicate en weinig zoute smaak verkrijgen. We nodigen je uit om onze producten te ontdekken, zoals vleeswaren, Iberische vleeswaren, hammen, Iberische hammen en andere rustieke producten die sinds 1960 de klanten verrukken.
... Antonino. Sinds de oprichting biedt de slagerij, Norcineria Galvano, sinds 1971 ambachtelijke vleeswaren van de hoogste kwaliteit aan, voortkomend uit een constante dialoog met de relevante boeren. Uit dit diepgaande werk en deze liefde ontstaat de bijzondere productie van ambachtelijke vleeswaren van hoge kwaliteit, van de typische gedroogde worst tot verschillende soorten salami, met heerlijke cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta en nog veel meer. Een productie van lekkernijen uit vervlogen tijden, om de smaakpapillen van hun klanten en hun gasten te verwennen.
Italië, Thiene
Risco is gespecialiseerd in de levering van machines en systemen voor de voedingsindustrie, met name voor de vleesverwerking. De productie van Risco omvat een breed scala aan vacuümvulmachines voor worst en vleeswaren, vacuümvulmachines voor ham, gerijpte producten en mortadella, voorbereidingslijnen zoals vleesmolens en mixers, systemen voor gemalen vlees in trays, vormsystemen voor burgers en...
Embutidos Pajariel is een familiebedrijf dat in 1945 is opgericht en eigen productie heeft. Ze zijn producenten van traditionele, hoogwaardige vleeswaren zoals gerijpte chorizo, barbecue chorizo en cecina. Momenteel beschikt de industrie over twee productiefaciliteiten die zijn uitgerust met geavanceerde technologie. Deze, in combinatie met de meest moderne en geavanceerde technieken voor bedrijfsbeheer en kwaliteit, maken van Pajariel een toonaangevende fabrikant in de agrovoedingssector.
Italië, Paina Di Giussano
... producenten uit Lombardije en Piemonte. Ze zijn rechtstreeks door ons geselecteerd op basis van de ervaring die we in jaren van activiteit in de sector hebben opgedaan. Hieronder enkele producten die u altijd in onze winkel zult vinden: Gorgonzola d.o.p. in lepelvorm en in plakken, meer dan 30 verschillende soorten Erborinati op basis van Gorgonzola; vleeswaren van superieure kwaliteit, verse kazen uit...
De activiteit van Embutidos Bernal is gericht op twee blokken. Aan de ene kant hebben we de Snijzaal met vers vlees van Varkens, Lam en Rundvlees. De Ternasco en de Lendenbiefstuk van Rundvlees zijn onze meest opvallende producten. Aan de andere kant hebben we de Worstfabriek. Hier zijn onze specialiteiten Duitse stijl worsten (gekookt en gerookt) en de knuckle. Daarnaast hebben we andere producte...
Distributie- en exportbedrijf van voedingsproducten met ambachtelijke vervaardiging van zeer hoge kwaliteit. Wij exporteren naar de hele EU: Morcilla de Burgos, Chorizo Riojano (zoet en pittig), Gerijpte Schapenkaas, Wagyu Burgers, Rundvleesburgers, Wijnen uit de Ribera del Duero, Wijnen uit Rioja.
Spanje, Caldes De Montbui
Wij produceren op traditionele wijze natuurlijke varkens-, lam- en runderdarmen van de hoogste kwaliteit en herkomst voor de bereiding van rauwe, gekookte en gerijpte worsten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play