Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Italië, MILANO
...De "Zaurina" DOP Parmaham, 30 maanden gerijpt, is een ambachtelijk product van hoge kwaliteit, ideaal voor wie op zoek is naar authentieke Italiaanse vleeswaren. Gemaakt met traditionele methoden, biedt het een rijke en intense smaak, perfect voor gourmet voorgerechten en verfijnde gerechten. De verpakking van 2 stuks is ideaal voor de groothandel, wat zorgt voor voldoende voorraad voor...
Portfolio (202)
Italië, Milano
...Product van maart, het is een honing die de neiging heeft om snel te kristalliseren. In vloeibare staat heeft het een donker amberkleur met roodachtige reflecties, bij het kristalliseren krijgt het een bruin-oranje tint. De geur is gemiddeld intens en fris, het doet denken aan karamel, koffiedik, kamille, saffraan. Het aroma is gemiddeld intens en aanhoudend van toffee, tamarinde, zoethout. COMBINATIES In de keuken kan het worden gecombineerd met gerijpte en pittige kazen, verse en gekruide vleeswaren, porchetta en cotechino of gewoon gesmeerd op brood of toast voor het ontbijt.
Portfolio (116)
Italië, Misano Adriatico
..."Ontdek de unieke smaak van de F.LLI PETRUCCI Pecorino ficorum! Verpakking van 2 kg van 12 maanden gerijpte pecorino kaas, geproduceerd door de broers Petrucci in het platteland van Lazio. Rijk aan eiwitten en calcium, ideaal om te combineren met vleeswaren en jam voor een complete culinaire ervaring."...
Portfolio (200)
Italië, Mesoraca
...peper, chilipeper en wilde venkel. Het mengsel wordt handmatig in een darm gestopt en gebonden om de klassieke vorm van de salamino te vormen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde vochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 40 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en om broodjes te vullen. PESO: 500/550g Gewicht: 0.350 kg Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252 Categorie: Calabrese vleeswaren...
Portfolio (19)
De productie van de prosciutto en culatello Rosa dell'Angelo is al vanaf het begin bijzonder. Het vlees heeft verschillende kwaliteiten, door het type van de buitenhouderij en de oude handmatige verwerking, met alleen zout en een lange rijping. Onze zwarte varkens van oude rassen die bijna volledig zijn verdwenen, kunnen vrij rondlopen in de bossen. Vrij onder de zon, de wind en de regen. Vrij om ...
Portfolio (10)
E-commerce site voor de B2C-verkoop in heel Europa van de gastronomische specialiteiten uit de Italiaanse Food Valley, geproduceerd door geselecteerde bedrijven uit Emilia Romagna op 0 km. Onze proevers hebben de beste specialiteiten geselecteerd uit de traditionele Emilian smaak. Dit zijn de gastronomische producten die dagelijks op de tafels van de Food Valley worden genuttigd. Parmigiano Reggia...
Portfolio (10)
Italië, San Donaci
... niet te opdringerig zijn, heeft het een goede veelzijdigheid en past het goed bij gerijpte vleeswaren en kazen van gemiddelde rijping, pastagerechten met vlees, zowel witte als rode vleesgerechten, gebraden en gegrild.
Portfolio (5)
Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
Salumificio Bovo, opgericht in 1987 door Bortolazzi Massimo in Verona, biedt ambachtelijke producten zoals soppressa, salami, vleeswaren, pancetta arrotolata, salamella, cotechino, verse vleeswaren en gerijpte producten. Salumificio Bovo is de keuze voor iedereen die zijn klanten de hoogste kwaliteit en smaak wil bieden, omdat het bedrijf zich positioneert als een bevoorrechte partner van de...
Italië, Langhirano
Het bedrijf Barbieri Enzo houdt zich bezig met de productie en rijping van ham en is aangesloten bij het Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo is gevestigd in Langhirano, in de provincie Parma, aan de Case Schianchi 8. Onder de activiteiten: - productie van ham - rijping van ham - verpakken van ham - verkoop van ham - levering van ham - vleeswarenfabrieken - hamfabrieken...
... Antonino. Sinds de oprichting biedt de slagerij, Norcineria Galvano, sinds 1971 ambachtelijke vleeswaren van de hoogste kwaliteit aan, voortkomend uit een constante dialoog met de relevante boeren. Uit dit diepgaande werk en deze liefde ontstaat de bijzondere productie van ambachtelijke vleeswaren van hoge kwaliteit, van de typische gedroogde worst tot verschillende soorten salami, met heerlijke cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta en nog veel meer. Een productie van lekkernijen uit vervlogen tijden, om de smaakpapillen van hun klanten en hun gasten te verwennen.
Italië, Thiene
Risco is gespecialiseerd in de levering van machines en systemen voor de voedingsindustrie, met name voor de vleesverwerking. De productie van Risco omvat een breed scala aan vacuümvulmachines voor worst en vleeswaren, vacuümvulmachines voor ham, gerijpte producten en mortadella, voorbereidingslijnen zoals vleesmolens en mixers, systemen voor gemalen vlees in trays, vormsystemen voor burgers en...
Italië, Paina Di Giussano
... producenten uit Lombardije en Piemonte. Ze zijn rechtstreeks door ons geselecteerd op basis van de ervaring die we in jaren van activiteit in de sector hebben opgedaan. Hieronder enkele producten die u altijd in onze winkel zult vinden: Gorgonzola d.o.p. in lepelvorm en in plakken, meer dan 30 verschillende soorten Erborinati op basis van Gorgonzola; vleeswaren van superieure kwaliteit, verse kazen uit...
Italië, Castelnuovo Rangone
Vemac is een toonaangevend bedrijf in het ontwerp en de bouw van automatische lijnen voor de verwerking van verse, gekookte en gerijpte vleeswaren. Van machines voor het automatisch lossen van vlees tot vriesinstallaties, van automatische laadlijnen voor salami tot selectiesystemen voor hammen, Vemac kan voldoen aan elke behoefte op het gebied van handling, automatisering en robotica voor de vleesindustrie. Daarnaast biedt het bedrijf zijn klanten een snelle en complete technische ondersteuning.
Italië, Isola Del Cantone
Salumificio F.lli Miluzzi is 25 jaar geleden opgericht, aanvankelijk met de productie van verse vleeswaren en later van gerijpte en gekookte producten. Momenteel heeft het uitstekende resultaten behaald, dankzij de passie en inzet van de eigenaren en hun medewerkers voor dit vak. Wij zijn een klein bedrijf dat zich richt op de kwaliteit van de producten. Onze specialiteiten zijn: Testa in...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play