Duitsland, Heidelberg
...Deze mosterdzaadjes geven hun frisse en pittige smaak aan dressings, sauzen en witte of rode vleesgerechten. Hun delicate pijnboomsmaak past ook goed bij alle groentegerechten.
Portfolio (74)
Bulgarije, Sofia
...Naast de al genoemde potentiële voordelen op het gebied van de behandeling van kanker, ademhalingsziekten en spierpijn, zouden mosterdzaadjes en hun poeder de kwaliteit van de huid en het haar verbeteren. Net als mosterdpoeder zijn mosterdzaadjes perfect om gerechten en kruidenmengsels te verfijnen. Ze worden gebruikt voor de productie van mosterd, voor het maken van marinades voor vlees en vis, evenals voor verschillende dressings en sauzen. Verpakking: 500g, 1kg en in bulk...
Portfolio (154)
Duitsland, Bad Bentheim
...Sinapis alba: De scherpe smaak van mosterd ontstaat pas wanneer bepaalde enzymen de glucosinolaten (mosterdglycosiden) tijdens de bereiding van de mosterd omzetten. Dit vereist ook de aanwezigheid van water. Voor de bereiding van een eenvoudige mosterdsoort zijn mosterdzaadjes, azijn, zout en eventueel kruiden naar smaak voldoende. Suiker is geen noodzakelijke ingrediënt en kan worden vervangen...
Portfolio (549)
ufs.country_names.RU, Saratov
...Gele mosterdzaadjes worden actief gebruikt voor de productie van mosterdolie en -poeder; het is een echt universeel product.
Portfolio (40)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play