Frankrijk, Geispolsheim
Frankrijk, Charbonnières-Les-Bains
...gekarameliseerde zoetheid toevoegt die harmonieus samengaat met de andere ingrediënten. De drank wordt vaak geserveerd op ijs, wat het een verfrissende en aangename drank maakt, vooral als het warm is. Het toevoegen van tapioca parels voegt een leuk en textuurvol element toe aan de drank, waardoor het nog aangenamer wordt om te nippen.
Portfolio (34)
Frankrijk, Mouans-Sartoux
...Een culinaire ontsnapping die doet denken aan zonnige ochtenden en gezellige ontbijten. De zoete tonen van warme brioche vermengen zich met romige en gekarameliseerde akkoorden, ondersteund door de troostende zoetheid van vanille en kokos. Olfactieve Familie: Melk, vanille Topnoten: Romig akkoord, karamel Hartnoten: Brioche...
Portfolio (185)
...Gezuckerde condensmelk standaardrecepten, Gezuckerde condensmelk individuele recepten, Gekarameliseerde gezuckerde condensmelk, Gezuckerde condensmelk met kosher-certificering, Gezuckerde condensmelk met halal-certificering, Gezuckerde condensmelk met toevoeging van plantaardige vetten, Veganistische gezuckerde condensmelk op basis van plantaardig vet, zonder melk, Gezuckerde condensmelk met suikervervangers, Gezuckerde condensmelk in biologische kwaliteit, Gezuckerde condensmelk met Fairtrade-keurmerk,...
Portfolio (2)
Frankrijk, Pézenas
...Met Franse ambachtelijke fabricage zullen deze gekarameliseerde pinda's in een verpakking van 150 g zowel jong als oud aanspreken. Oorsprong: Frankrijk. Aanbevolen verkoopprijs inclusief BTW: 2,89 € (BTW 5,5%). Ingrediënten: pinda's (60%), suiker (40%). Mogelijke sporen van granen, ei, sesam, soja, melk en noten.
Portfolio (5)
...Gepasteuriseerde schapenmelk, zwarte truffelpasta (Champignonpaddenstoelen (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis en verwante groep), zonnebloemolie, zwarte truffel (Tuber Aestivum Vitt), zout, peper, suiker, bouillonkorrels (zeezout, gistextract, bruine suiker, specerijextract, gekarameliseerde suiker, maltodextrine, palmvet, kurkuma), dextrose, aardappelzetmeel, gistextract, specerijen (ui...
Portfolio (10)
Polen, Wrocław
...Ingrediënten: melkchocolade 34% (45%) (suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, cacaomassa, emulgator: SOJA-lecithine, aroma), pure chocolade 58% (45%) (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: SOJA-lecithine, aroma), gekarameliseerde suiker (9%), zout (1%). Set: Folklore...
Portfolio (179)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten: melkchocolade 37% (cacaomassa, cacaoboter, volle melk, suiker, emulgator sojalecithine, natuurlijk vanille-aroma), pure chocolade 70%, gedroogd fruit (pistachenoten, gekarameliseerde hazelnoten), rozijnen. Referentie: MENDTUB...
Portfolio (97)
Frankrijk, Wingles
...Rochers met chocolade en knapperige, gekarameliseerde amandelen, met een smeltende kern van biologische amandel-hazelnootpraliné. Aantal per doos: 24 Minimale hoeveelheid per bestelling: 24 Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos SKU: RO-L-50-P Land van fabricage: Frankrijk Pre-order: Ja Best-seller: Nee Personalisatie: Ja...
Portfolio (43)
Frankrijk, Carpentras
...Zachte en fruitige donkere chocolade vervaardigd met cacaobonen uit Sao Tomé & Principe (het chocolade-eiland) in combinatie met zorgvuldig gekarameliseerde stukjes hazelnoot om de knapperigheid van deze verleidelijke chocolade te accentueren... INGREDIËNTEN: 0 KAN SPOREN BEVATTEN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK. Bewaren op een koele en droge plaats, tussen 15 en 18°C.
Portfolio (26)
ufs.country_names.RU, Penza
...Vloer- en bureau-monteerbare Сура bakovens (voor het maken van notenvormige of hartvormige koekjes, Weense wafels) Ze zijn ontworpen voor het bakken van producten uit verschillende banketmassa's: •shortbread koekjes (notenvormige koekjes met gekarameliseerde melk, taartbodems, hartvormige koekjes, hoorntjes, enz.) •boter (vanille) hartvormige koekjes; •bisquitproducten (driedimensionale figuren...
Portfolio (12)
Frankrijk, Tilloy Lez Cambrai
... Samenstelling : Melkchocolade (suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa emulgator: soja-lecithine, natuurlijke vanille-aroma). Gekarameliseerde HAZELNOTEN 10%. Kan sporen van melk, soja, eieren en noten bevatten. Netto gewicht: 100 gr. Bewaaradvies : Bewaren op een droge en koele plaats. Ideale temperatuur tussen 17 en 18°C.
Portfolio (9)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Vanille-ijs met karamel saus (11%) en gekarameliseerde pecannoten (7%). Vanille-ijs, karamel saus en gekarameliseerde pecannoten Ingrediënten Ingrediënten: YOGHURT (26%), GECONCENTREERDE MAGERE MELK, suiker, ROOM, aardbeien (11%), gedroogde glucose siroop, eidooiers, geconcentreerd citroensap, gelatine: pectines, natuurlijke aroma. Allergenen: zie de ingrediënten in hoofdletters...
België, Bruxelles
... snoepjes (3x28g) 1 doosje zeevruchten in chocolade (250g) 1 chocoladepasta melk, hazelnoot & speculaas (250g) 1 zak cuberdons (200g) Snoep in frietjes (200g) 1 luxe doos Napolitains (400g) Pure chocolade, gekarameliseerde amandelen & zout (120g) 1 chocolade lollipop (50g)...
Portfolio (4)
Frankrijk, Merville
... karamel zijn de meest gebruikte kleurstoffen in de voedingsindustrie. Erkend om hun kwaliteit, bieden de kleurstoffen karamel verschillende oplosbare oplossingen voor elk type toepassing om de kleur te standaardiseren. BURNT SUGARS In vloeibare of poedervorm zijn de burnt sugars, gekarameliseerde suikers die smaak en/of een karamelkleur aan voedingsproducten geven. CARAMELS AROMATISCH De...
Portfolio (7)
... specifieke melkvetmixen • Melkvetfracties • Magere melkpoeder • Buttermilkpoeder • Gezoete gecondenseerde melk (ook in BIO-kwaliteit) • Gekarameliseerde gezoete gecondenseerde melk • Delicatessenroom • Klant specifieke melkproducten/-compounds Onze tweede kerncompetentie is spuitdrogen. In opdracht van klanten drogen we producten uit verschillende productgroepen, zoals natuurlijke kleuren...
Populaire landen voor deze zoekterm