...gekarameliseerde zoetheid toevoegt die harmonieus samengaat met de andere ingrediënten.
De drank wordt vaak geserveerd op ijs, wat het een verfrissende en aangename drank maakt, vooral als het warm is.
Het toevoegen van tapioca parels voegt een leuk en textuurvol element toe aan de drank, waardoor het nog aangenamer wordt om te nippen.
...Een culinaire ontsnapping die doet denken aan zonnige ochtenden en gezellige ontbijten. De zoete tonen van warme brioche vermengen zich met romige en gekarameliseerde akkoorden, ondersteund door de troostende zoetheid van vanille en kokos.
Olfactieve Familie: Melk, vanille
Topnoten: Romig akkoord, karamel
Hartnoten: Brioche...
...Met Franse ambachtelijke fabricage zullen deze gekarameliseerde pinda's in een verpakking van 150 g zowel jong als oud aanspreken.
Oorsprong: Frankrijk.
Aanbevolen verkoopprijs inclusief BTW: 2,89 € (BTW 5,5%).
Ingrediënten: pinda's (60%), suiker (40%).
Mogelijke sporen van granen, ei, sesam, soja, melk en noten.
...Rochers met chocolade en knapperige, gekarameliseerde amandelen, met een smeltende kern van biologische amandel-hazelnootpraliné.
Aantal per doos: 24
Minimale hoeveelheid per bestelling: 24
Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos
SKU: RO-L-50-P
Land van fabricage: Frankrijk
Pre-order: Ja
Best-seller: Nee
Personalisatie: Ja...
...Zachte en fruitige donkere chocolade vervaardigd met cacaobonen uit Sao Tomé & Principe (het chocolade-eiland) in combinatie met zorgvuldig gekarameliseerde stukjes hazelnoot om de knapperigheid van deze verleidelijke chocolade te accentueren...
INGREDIËNTEN: 0
KAN SPOREN BEVATTEN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK. Bewaren op een koele en droge plaats, tussen 15 en 18°C.
...
Samenstelling :
Melkchocolade (suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa emulgator: soja-lecithine, natuurlijke vanille-aroma). Gekarameliseerde HAZELNOTEN 10%.
Kan sporen van melk, soja, eieren en noten bevatten.
Netto gewicht: 100 gr.
Bewaaradvies :
Bewaren op een droge en koele plaats. Ideale temperatuur tussen 17 en 18°C.
... karamel zijn de meest gebruikte kleurstoffen in de voedingsindustrie. Erkend om hun kwaliteit, bieden de kleurstoffen karamel verschillende oplosbare oplossingen voor elk type toepassing om de kleur te standaardiseren.
BURNT SUGARS
In vloeibare of poedervorm zijn de burnt sugars, gekarameliseerde suikers die smaak en/of een karamelkleur aan voedingsproducten geven.
CARAMELS AROMATISCH
De...