Italië, Riesi
... patisserie (confetti, koekjes, gebak, marsepein) gebruikt. Rijk aan voedingsstoffen en vezels helpen ze de eetlust te verminderen zonder aan te komen en bestrijden ze hyperglykemie en risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hier zijn de laatste nieuwtjes over de voordelen van amandelen gepresenteerd op de jaarlijkse conferentie van de American Society of Nutrition. Wat is de beste snack om de...
Portfolio (6)
Spanje, La Llagosta-Barcelona
...Voor de topping: chocoladedruppels, suiker, geraspte kokos, amandelen, enz. - Eenheden om toppings aan te brengen zoals stukjes chocolade, suiker, pinda's, hazelnoten, geraspte kokos, amandelen en korrels op het al gedoseerde product. -Machine zeer flexibel, past zich aan alle soorten toppings aan. Het werkt met meerdere producten. -De topping wordt in een uitlooptrechter geplaatst en beweegt...
Portfolio (83)
Polen, Brzozów
... voor mensen met een glutenvrij dieet., 52g - 75%, waaronder verzadigde vetzuren 3.95g - 20% koolhydraten 18.67 g - 7%, waaronder suikers 4.63g - 5% eiwit 21.4g - 43% vezels 9.9g 0.048g &lt; 1%* ADH - Referentiewaarde voor voedingsmiddelen &nbsp; <strong> Gebruik </strong> Amandelmeel is geschikt voor veel gerechten, in het bijzonder voor zoete gerechten: pannenkoeken, muffins, wafels, zoete tortilla's, verschillende soorten gebak. Het kan ook een aanvulling zijn op vleesgerechten.
Portfolio (781)
Duitsland, Bad Bentheim
...Tonkabonen (Dipteryx odorata) Tonkabonen groeien aan een tonkabonenboom en zijn de zaden van de vruchten die deze bomen dragen. Tonkabonen zijn smalle, zwarte, langwerpige en gerimpelde bonen met een bruine binnenkant. Na de oogst worden de zaden gedroogd en 24 uur per dag in alcohol of rum geweekt. In rum gedrenkte tonkabonen geven een smaak van vanille, amandelen en rum. Dit maakt ze tot een...
Portfolio (549)
Italië, Lauro
... zowel geschikt voor het bereiden van heerlijke recepten als voor hartige gerechten. Je kunt ze gebruiken in salades, in yoghurt, en bij de bereiding van zoete en hartige bakproducten. Ze zijn geweldig voor het ontbijt, bijvoorbeeld toegevoegd aan yoghurt, maar ook heerlijk om gewoon als snack te eten. Tot slot worden ze veel gebruikt in de patisserie: de keuze aan desserts die met amandelen gemaakt kunnen worden is echt breed, aangezien ze een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Iedereen die van gebak houdt, maar fit wil blijven, moet aandacht besteden aan deze mix. Vogelkersmeelcake is een ongelooflijk heerlijk dessert, dat een beetje aan amandelen doet denken. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt in elke productiefase getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het "Kruisende Granen"-merk. Dit merk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen. Gewicht: 600 g...
Portfolio (116)
Frankrijk, Marseille
...) Gepeld (hazelnoten, cashewnoten, amandelen, pistachenoten...) Zonder zout geroosterd (cashewnoten, amandelen, pistachenoten...) Gezouten geroosterd (amandelen, pistachenoten, cashewnoten...) Gekruid (cashewnoten, amandelen...) Poeder (hazelnoten, geraspte kokos, amandelpoeder, gehakte amandelen, geschaafde amandelen) CROC'ELLA is gevestigd in Frankrijk, in de regio PACA, in het departement 13 in Marseille. Heeft u aanvullende informatie nodig? Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch.
Portfolio (145)
Tunesië, Kebili
... pulp (mésocarpe) en schil (exocarpe), en een verharde pit (endocarpe) die een enkel zaadje bevat. Het zijn de cotylen van dit zaadje, lichtgroen en bedekt met een dunne roodachtige film, die eetbaar zijn. De pistache is een van de oudste gekweekte zaden tot op de dag van vandaag, het is van oorsprong uit Azië en wordt al lange tijd in Tunesië verbouwd. De pistache kan rauw worden gegeten, zoals amandelen, of geroosterd. Het vergezelt vaak de aperitief. We verwerken pistache in sauzen, vullingen, terrines, patés, ijs en gebak.
Portfolio (9)
Duitsland, Wiesbaden
...originele Siciliaanse amandelgebak, met een zachte marsepeinen kern. Glutenvrij, lactosevrij en zelfs melkvrij, en gewoon een zoete verleiding in verschillende smaken: Het gebak voor echte fijnproevers. Niet zomaar een koekje, maar eerder een klein stukje taart en balsem voor de ziel. In de consistentie heerlijk sappig en gewoon lekker, wordt ons glutenvrij amandelgebak uitsluitend gemaakt van hoogwaardige ongebrande Siciliaanse amandelen voor u. glutenvrij: melkvrij...
Bijpassende producten
Amandelpasta
Amandelpasta
Andere Producten
glutenvrije pasta
glutenvrije pasta
Portfolio (4)
...AGROARTESANAL is een bakkerij en patisserie die ook andere bedrijven in Europa van dienst is. Wij vervaardigen traditionele Portugese zoetigheden, zoals de beroemde "Pastéis de Nata", de klassieke "Travesseiros de Sintra" en vele verschillende koekjes en taarten, gemaakt met amandelen, suikerriet, olijfolie, honing en andere traditionele Portugese ingrediënten. Wij brengen de unieke smaken van Portugal naar uw bedrijf en garanderen de superieure kwaliteit van onze biologische producten. Neem contact met ons op!
... tot cupeta. Daarom voeg ik onze catalogus bij en hieronder vindt u een uitgebreidere presentatie van ons assortiment. In ons aanbod, dat uit keuze geen conserveermiddelen bevat, kunt u 4 productlijnen vinden. Allereerst de lijn "fior di mandorla", met specialiteiten uit de lage Salento.
Portfolio (8)
Spanje, Valderrobres (Teruel)
Sinds 1939 is ons bedrijf gespecialiseerd in het pellen van amandelen. We bieden Marcona, Largueta, Valencias (Spaanse rauwe noten) en we produceren ook biologische amandelen. We leveren kwaliteitsamandelen in bulk naar het buitenland. We kunnen verschillende maten aanbieden. Ons bedrijf koopt amandelen rechtstreeks van de boer en na het pellen verkopen we verse en schone amandelen, natuurlijk of geblancheerd. Frutos Secos Gil S.L. is een familiebedrijf met vier generaties. Bezoek onze website om meer over ons te weten te komen.
...Il Caffè delle Rose, gelegen nabij het centrale plein van Marina di Ragusa, een bekende badplaats op 20 km van Ragusa, biedt zijn klanten patisserie- en ijssalonproducten die volledig ambachtelijk zijn vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen. Het beschikt over drie werkplaatsen: één voor ijs en granita, één voor bakkerijproducten, en één voor verse patisserie. De patisserie biedt naast de klassieke mignon van soezen met room en ricotta, fruitkoekjes, crêpes, tiramisù, en de originele "desserts in een glas" gepresenteerd in heerlijke eenpersoons glazen.
Italië, Mazara Del Vallo
Neem een oude bakkerij. Plaats daarin een familie die al 50 jaar de oude Siciliaanse recepten volgt. Voeg ricotta, amandelen, pistachenoten en citrusvruchten toe die zijn geboren uit de zon en de aarde van Sicilië. Meng ze met de juiste dosis eenvoud, traditie en creativiteit. Je hebt een zoete Rocca gekregen. De Industrie Dolciaria Rocca is opgericht om de excellentie van de Siciliaanse...
Portfolio (8)
België, Vivegnis
... schaal, op basis van amandelen en meringue, met een smeltende en genereuze ganache. We bieden 16 variëteiten aan: 14 klassieke smaken en 2 combinaties van 3 smaken. Al onze producten zijn gegarandeerd vrij van kunstmatige aroma's en conserveermiddelen. Omdat we onze productie systematisch optimaliseren, kunnen we deze kwaliteit het hele jaar door tegen de meest competitieve prijzen garanderen. We...
Duitsland, Troisdorf
...De Jacobi Decor GmbH heeft zich gespecialiseerd in decoratieve artikelen voor patisserie en bakwaren. Jacobi Decor biedt een uitgebreid assortiment aan producten en diensten: • Bruiloft • Bakvormen / Bakplaten • Taartstandaards en accessoires • Rolfondant en spuitglazuur • Modellermassa met amandelen • Eetbare decoraties • Taartdozen • Jeugdceremonie • Doop / Baby • Communie / Bevestiging • Voedselkleuren • Fototaart • Motivtaarten • Cupcake / Muffin decoratie • Kaarsen • Chocoladeverwerking...
Frankrijk, Arles Cedex
Gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van macarons op basis van amandelen en glutenvrij. Mijn producten zijn twee jaar achtereen bekroond door de Kamer van Ambachten van 13 in het kader van de culinaire route die de beste ambachtslieden van het departement Bouches-du-Rhône beloont. Ik bied een dertigtal verschillende smaken aan met natuurlijke kleurstoffen. Mijn producten vereisen geen...
... levensduur van het product, en het wordt gepromoot door Vicente del Bosque. Het zou voor ons een genoegen zijn als zij met onze stichting zouden kunnen samenwerken, waarbij ze gepersonaliseerd kunnen worden en ook als bulkappetizer. We zijn een Speciaal Werkcentrum in Alcalá de Henares. Onze missie is om werk te bieden aan mensen met fysieke en psychische handicaps, met als doel hun kwaliteit van leven te verbeteren. We zijn bezig met de verwerking van producten en we hebben ons ingezet om het aantal werknemers in de productie van garrapiñada amandelen uit Alcalá uit te breiden.
... houden en besloot zo de voetsporen van zijn vader en ooms te volgen. Vandaag de dag, met de hulp van zijn vrouw Simona, runt Riccardo Costenaro trots de koffie- en banketbakkerij, waar hij met succes recepten heeft uitgeprobeerd die de Toscaanse zoetigheden combineren met die uit de Valtellina: beroemd is zijn 'Buccellato', een typisch zoet gebak met druiven, hazelnoten, anijs, amandelen en walnoten...
Wij zijn ambachtslieden en onze producten zijn typisch voor de regio Cuneo (Piemonte), verkregen uit de combinatie van geselecteerde grondstoffen en handmatig vervaardigd om de meest veeleisende klanten tevreden te stellen: - AMARETTI: zoet met amandelen in 25 smaken (klassiek, hazelnoot, peer, kastanje, enz.) - 8 maanden - CIOCCOLATI: DIAVOLI (cuneesi): schuimgebakje met een vulling van crème...
... bestaat uit een paar eenvoudige ingrediënten zoals eiwit, suiker en amandelen. Kom langs of bezoek onze website www.la-scorzetta.it om de scorzette aan te schaffen, het recept van Vincenzo Zito te ontdekken of om de hele haute patisserie van patisserie l'Orchidea te bekijken.
... geschikt is voor precisiewerk. Momenteel produceert Dolce Universo verjaardagstaarten en bruidstaarten voor restaurants, particulieren en weddingplanners. De organisatie, hoewel klein en familiair, breidt zich uit en kan rekenen op 3 cake designers en evenveel administratieve en commerciële medewerkers, evenals een showroom aan de Via Carrara 121 waar cupcakes, taarten en gebakjes gedecoreerd met fondant, amandelen of royal icing te zien zijn.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play