Italië, Riesi
... patisserie (confetti, koekjes, gebak, marsepein) gebruikt. Rijk aan voedingsstoffen en vezels helpen ze de eetlust te verminderen zonder aan te komen en bestrijden ze hyperglykemie en risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hier zijn de laatste nieuwtjes over de voordelen van amandelen gepresenteerd op de jaarlijkse conferentie van de American Society of Nutrition. Wat is de beste snack om de...
Portfolio (6)
Italië, Lauro
... zowel geschikt voor het bereiden van heerlijke recepten als voor hartige gerechten. Je kunt ze gebruiken in salades, in yoghurt, en bij de bereiding van zoete en hartige bakproducten. Ze zijn geweldig voor het ontbijt, bijvoorbeeld toegevoegd aan yoghurt, maar ook heerlijk om gewoon als snack te eten. Tot slot worden ze veel gebruikt in de patisserie: de keuze aan desserts die met amandelen gemaakt kunnen worden is echt breed, aangezien ze een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (10)
... tot cupeta. Daarom voeg ik onze catalogus bij en hieronder vindt u een uitgebreidere presentatie van ons assortiment. In ons aanbod, dat uit keuze geen conserveermiddelen bevat, kunt u 4 productlijnen vinden. Allereerst de lijn "fior di mandorla", met specialiteiten uit de lage Salento.
Portfolio (8)
...Il Caffè delle Rose, gelegen nabij het centrale plein van Marina di Ragusa, een bekende badplaats op 20 km van Ragusa, biedt zijn klanten patisserie- en ijssalonproducten die volledig ambachtelijk zijn vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen. Het beschikt over drie werkplaatsen: één voor ijs en granita, één voor bakkerijproducten, en één voor verse patisserie. De patisserie biedt naast de klassieke mignon van soezen met room en ricotta, fruitkoekjes, crêpes, tiramisù, en de originele "desserts in een glas" gepresenteerd in heerlijke eenpersoons glazen.
Italië, Mazara Del Vallo
Neem een oude bakkerij. Plaats daarin een familie die al 50 jaar de oude Siciliaanse recepten volgt. Voeg ricotta, amandelen, pistachenoten en citrusvruchten toe die zijn geboren uit de zon en de aarde van Sicilië. Meng ze met de juiste dosis eenvoud, traditie en creativiteit. Je hebt een zoete Rocca gekregen. De Industrie Dolciaria Rocca is opgericht om de excellentie van de Siciliaanse...
Portfolio (8)
... houden en besloot zo de voetsporen van zijn vader en ooms te volgen. Vandaag de dag, met de hulp van zijn vrouw Simona, runt Riccardo Costenaro trots de koffie- en banketbakkerij, waar hij met succes recepten heeft uitgeprobeerd die de Toscaanse zoetigheden combineren met die uit de Valtellina: beroemd is zijn 'Buccellato', een typisch zoet gebak met druiven, hazelnoten, anijs, amandelen en walnoten...
Wij zijn ambachtslieden en onze producten zijn typisch voor de regio Cuneo (Piemonte), verkregen uit de combinatie van geselecteerde grondstoffen en handmatig vervaardigd om de meest veeleisende klanten tevreden te stellen: - AMARETTI: zoet met amandelen in 25 smaken (klassiek, hazelnoot, peer, kastanje, enz.) - 8 maanden - CIOCCOLATI: DIAVOLI (cuneesi): schuimgebakje met een vulling van crème...
... bestaat uit een paar eenvoudige ingrediënten zoals eiwit, suiker en amandelen. Kom langs of bezoek onze website www.la-scorzetta.it om de scorzette aan te schaffen, het recept van Vincenzo Zito te ontdekken of om de hele haute patisserie van patisserie l'Orchidea te bekijken.
... geschikt is voor precisiewerk. Momenteel produceert Dolce Universo verjaardagstaarten en bruidstaarten voor restaurants, particulieren en weddingplanners. De organisatie, hoewel klein en familiair, breidt zich uit en kan rekenen op 3 cake designers en evenveel administratieve en commerciële medewerkers, evenals een showroom aan de Via Carrara 121 waar cupcakes, taarten en gebakjes gedecoreerd met fondant, amandelen of royal icing te zien zijn.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play