Frankrijk, Saint-Martin-Du-Vivier
...Witte wijn, voornamelijk gemaakt van druiven met een lichte schil, onderscheidt zich door zijn frisheid en lichtheid. Vaak levendig en fruitig, wordt hij gewaardeerd om zijn aroma's van citrusvruchten, appel, peer of witte bloemen. Witte wijnen kunnen droog, halfdroog of zoet zijn, en bieden een grote diversiteit aan smaken die perfect passen bij zeevruchten, vis en milde kazen. Of het nu een Chardonnay, Sauvignon Blanc of Riesling is, elke witte wijn onthult delicate tonen die het een ideale metgezel maken voor gezellige momenten of verfijnde maaltijden.
Bijpassende producten
Witte wijn
Witte wijn
Andere Producten
Tequila
Tequila
Portfolio (15)
... perfecte rijpheid Koude maceratie gedurende enkele uren Vinificatie bij lage temperatuur Verouderd in tanks DRAUVARIËTEN Sauvignon PROEFNOTITIES Roumaguet Bordeaux Blanc Sec is versierd met een schitterende lichtgele kleur. De neus onthult mooie tonen van citrus en exotisch fruit. Op de tong is het romig en goed in balans tussen rondheid en zuurheid, met een fruitige en aanhoudende afdronk. VOEDSELCOMBINATIES Roumaguet is ideaal als aperitief of in combinatie met zeevruchten, vis in saus of gegrilde vis.
Portfolio (96)
Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
...Combinaties met gerechten en wijnen Als aperitiefwijn wordt hij vaak gecombineerd met een crème de cassis om de beroemde kir bourguignon voor te stellen. In zijn natuurlijke staat past hij perfect bij charcuterie, omeletten of vis in saus. Zijn levendigheid en zijn noten...
Portfolio (60)
Frankrijk, Lys Haut Layon
... pneumatische persing voor een lage druk persing. Bezinking - Dagelijkse controle van de fermentatie - Temperatuurbeheersing op 16° C - Overhevelen - Filtratie. Botteling en koolzuurvorming in onze grotten met een minimale rijping van 12 maanden. Druk: 5 tot 6 bar. Proefnotities: Een aantrekkelijke neus met een lichte amylische toets, een frisse en aromatische aanzet in de mond. Een fijne en elegante bubbel. Combinaties: De Vouvray zal uw feestmomenten bij het aperitief begeleiden, maar ook uw maaltijden met vis of wit vlees voor de Brut en bij desserts.
Portfolio (43)
Frankrijk, Saint Cannat
...of een plateau met verse kaas. Serveer op 10-12°C.","VINIFICATIE":"De druiven worden geoogst op een optimale rijpheid. Bij ontvangst in de kelder vindt een directe persing plaats, gevolgd door een bezinking, waarna de fermentatie van de most op lage temperatuur (16-18°C) begint. De wijn rijpt enkele maanden op zijn droesem; een delicate houtlagering voltooit de rijping voordat de wijn in flessen wordt gedaan."}...
Portfolio (46)
Frankrijk, Caromb
...Ontstelen/Stampen, gevolgd door persing en klaring, vervolgens vinificatie bij lage temperatuur (16°C). 2 weken vinificatie en daarna rijping op fijne droesem gedurende de winter. Ten slotte filtratie voor botteling met inertisatie.
Portfolio (4)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... voor een mooie rijping in de kelder. Een delicatesse die goed past bij vis en schaaldieren, maar ook bij witvlees en kazen! Inhoud: 75cl Type: Witte wijn Druivensoort: 100% Chenin AOC: Savennières Rijping: Nu te drinken en te bewaren tot 2032 Serveertemperatuur: 11-13°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Guérande
...De Perzen en de Egyptenaren beschouwden de sjalot, 2000 jaar geleden, als een heilige plant. Een bolgewas dat verwant is aan ui en knoflook, wordt het vaak gebruikt in de keuken, fijngehakt in salades of sauzen zoals béarnaise of beurre blanc. Helemaal gestoofd of geconfit, zijn ze perfect om te serveren bij vis, vlees of foie gras. De ideale metgezel voor al uw recepten met wijn, of gewoon om uw gerechten op smaak te brengen. Ideaal voor rode sauzen, het bereiden van vlees, gestoomde aardappelen, tomaatgerechten en ouderwetse soepen. SKU:SGE250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Malataverne
...Rode wijn om de voorgerechten te begeleiden Bij het voorgerecht, met een gerecht dat vleeswaren bevat, is het beter om frisse rode wijn te serveren om een perfecte combinatie tussen de twee elementen te creëren. Wanneer je een gemengde en vinaigrette salade serveert, kies dan voor meer tanninerijke rode wijnen. Rode wijn serveren met vis zoals tonijn of rode poon zorgt voor een perfecte harmonie...
Portfolio (188)
Frankrijk, Brue Auriac
...De aanzet in de mond biedt zowel een mooie frisheid als veel rondheid, met fruitige en subtiel vanilleachtige tonen die een zachte en vlezige sensatie geven en bijdragen aan een langdurig genot met een mooie afdronk. Wijn-spijs combinaties: Vis, schelpdieren, schaaldieren, kazen Serveer temperatuur: 8-10°C Bewaring: Nu drinken of binnen 3 tot 5 jaar Bijzonderheid: De naam van de cuvée Héritage de Saint Victor verwijst naar de monniken van de Abdij van Saint Victor in Marseille.
Portfolio (7)
Frankrijk, Auxerre
...-spijscombinatie past bij uw voorgerechten (pastei of een koninklijke hapje), vlees (lamsrack, een ossenhaas of een geroosterde poulet), vis (lamproie à la bordelaise) en vegetarische gerechten (op basis van paddenstoelen zoals de boleet en de truffel). Oog: diep granaatrood De tip van de wijnmaker: serveren op 16-18°C Alcoholpercentage: 14% Bewaarpotentieel: 22 jaar Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl Domein: Château Haut-Brion Appellatie: Pessac-Léognan Jaargang: 2018 Cultuur: Traditioneel Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Frankrijk, La Chapelle Heulin
... hun visie en liefde voor wijn hebben ingebracht. Vandaag de dag staat hun zoon, Jean-Louis BOSSARD, sinds 2007 aan het roer van het domein en zet hij met succes de familiale erfenis voort. Ons geheim voor het produceren van uitzonderlijke Muscadet ligt in de combinatie van unieke terroirs, zorgvuldig geselecteerde oogsten en langzame, gecontroleerde fermentaties. Deze factoren stellen ons in...
Portfolio (20)
Frankrijk, Bidart
... is een echte filosofie, aangezien het de houder is van het label Producteur Artisan de Qualité, toegekend door het Collège Culinaire, onze gecertificeerde MSC duurzame visserij, is betrokken bij een zoektocht naar verantwoord vissen, met respect voor de zeebodems en visreservaten; gecertificeerd biologisch, zet ons huis zich in om onze aarde te beschermen, door middel van een uitgewerkte aanpak gericht op de bescherming van de biodiversiteit.
Portfolio (59)
Frankrijk, CHICHEE
... en een mooie textuur, gebalanceerd en fruitig. Mooie persistentie voor een compleet en luchtig geheel. Bewaring: Kan 5 jaar worden bewaard. Gastronomie: Serveren op een temperatuur van 14°C. Past goed bij vis, schaaldieren en gevogelte.
Frankrijk, Paris
...wijn, patisserie, brunch, kosher, halal en biologische producten... Er is voor elk budget en elke wens iets te vinden. U kunt zelfs uw Monoprix- en Naturalia-producten laten bezorgen. Bezorging bij u thuis vanaf €2,90. epicery is ook de eerste 100% food privéverkoopsite, waar u kunt profiteren van grote voedingsmerken tegen uitzonderlijke prijzen! Bezorging beschikbaar in heel Frankrijk.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play