Frankrijk, Sarrola-Carcopino
...Le Lonzo van het Eiland van Schoonheid is bereid op basis van varkensvlees dat minimaal 21 dagen rijpt. Elk stuk weegt ongeveer 350g en heeft een lengte van 10cm. Verpakking: doos van 5kg voor ongeveer 14 stukken Bewaring: maximaal 18°C Houdbaarheidsdatum: 125 dagen...
Portfolio (8)
Frankrijk, Bertrimoutier
...Op aanvraag Klaar om te gebruiken, te bakken in de oven direct in de aluminium verpakking gedurende 50 minuten op 180°C, zodat de kwartel goed doorbakken is. Verpakt in dozen van 2, 4 of 6 kwartels. Houdbaarheidsdatum (HBD) van 8 dagen. Alleen vers beschikbaar in december. Buiten december: diepgevroren. Aanvullende informatie Verpakkingen Doos van 6...
Portfolio (68)
Frankrijk, Auray
...In de sector van vlees, worst en afgeleide producten zijn de controle van voedselveiligheid in combinatie met de optimalisatie van de houdbaarheidsdatum (DLC) beslissende factoren bij de keuze van uw verpakking.
Portfolio (384)
Frankrijk, Arengosse
...staat bekend om zijn unieke smaak en knapperige textuur, die uw meest verfijnde gerechten zal verheffen. Ingrediënten : 100% natuurlijke Fleur de Sel, met de hand geoogst op het Île de Ré. Verpakking : Glazen pot met een kurken sluiting. Gewicht : 70g Toepassingen : Kruiden : Ideaal om uw vlees, vis, groenten en salades aan het einde van de bereiding op te fleuren. Afwerking : Strooi lichtjes over...
Portfolio (200)
... hoeveelheden worden toegevoegd aan een yoghurtsaus met komkommer om frisheid te geven. Het wordt ook regelmatig gebruikt om bepaalde gerechten zoals lasagne, ratatouille, pizza's... op smaak te brengen. Tijm wordt ook gebruikt om za'atar te bereiden, een Libanees kruidenmengsel gemaakt van geroosterde sesamzaadjes en sumak, dat wordt gebruikt om vlees-, vis- en groentegerechten op smaak te brengen. Ontdek onze tijm bloem. Verpakking: 8Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Warmeriville
...); Anhydraat van calciumjodaat 2.2); Pentahydraat van kopersulfaat: (Cu 13); Monohydraat van mangansulfaat: (Mn 41); Monohydraat van zinksulfaat (Zn: 140): Natriumseleniet: (Se: 0,13). Kleurstoffen en Antioxidanten. ANALYTISCHE SAMENSTELLING: Eiwit 35,0%, in vw Productinhoud: Snacks (Verpakking van 5) EAN-code: 7613035939882 Artikelcode: 828614 Gemiddelde THT: 360 dagen Land van herkomst: FRANKRIJK Verpakking per doos: 5 UVC Verpakking per pallet: 475 UVC (oftewel 95 dozen)...
Portfolio (127)
Frankrijk, Laissac
...de charcuterie kan enkele maanden in een kast bewaard worden. Pop en het is klaar! Gewoon een Popine openen naar wens! Voor en na opening: Bewaren op kamertemperatuur. Aangezien de charcuterie in de Popines zonder conserveermiddelen is, wordt aangeraden deze snel na opening te consumeren. Petit Pont rood: Druivenras 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon. Cadeaubox gemaakt in een zwarte magnetische doos OF een kraft verpakking, afhankelijk van de beschikbaarheid. Herkomst: Laissac, Aveyron...
Portfolio (29)
Frankrijk, Belley
...VOOR KOPER EN RVS KETELS De reinigingspoeders voor koper- of RVS-ketels worden door ons vervaardigd. Ze kunnen worden gebruikt voor het reinigen van de binnenkant van de koperen of RVS-vaten in kaasfabrieken. Poeders gecertificeerd voor contact met voedsel. Reinigingsfuncties Beroepen Zuivelindustrie – Kaasfabrieken Verpakking Emmer van 10 kg Categorie: Zuivel - Kaasfabriek. Gerelateerde...
Portfolio (30)
Frankrijk, Grigny
..."Les Classiche" van Canuti worden bereid met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, zonder toevoeging van kleurstoffen of conserveermiddelen. Zoals alle Canuti-ei-pasta's worden ze geproduceerd volgens de klassieke methode van langzaam extruderen in bronzen matrijzen. De verschillende vullingen zijn op basis van groenten, vlees, vis, kazen, paddenstoelen en truffels. Deze "Classiche" zijn allemaal van uitstekende kwaliteit: ze zijn verfijnd en gewild. VERPAKKING: 3 x 1 kg = 3 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, La Jaille Yvon
... kunt ze vervolgens toevoegen aan een saus of een ander recept. Onze + MCÖ: Geen toegevoegde suikers Geen toegevoegde zouten Zonder fyto-oestrogenen Geen culturele of religieuze verboden (Halal, Kasjer, enz.) Formaat: 200g (10 tot 12 stuks) Verpakking: Vers...
Portfolio (5)
Frankrijk, Saint-Just-Saint-Rambert
... te voldoen aan de eisen van de voedingsindustrie (vlees, diepvries, vis, kaas, chocolade, enz.), en kenmerkt zich door de roestvrijstalen constructie (AISI 304) en de transportband die voldoet aan de FDA-, EU- en USDA-normen voor contact met voedsel. In vergelijking met traditionele L-lasmachines biedt de FP-serie een grotere productiviteit, evenals de mogelijkheid om polyethyleenfolie te gebruiken, naast de traditionele krimpfolies, en omvat verschillende modellen die tot 3600 pakketten per uur kunnen produceren.
Portfolio (98)
Frankrijk, Rungis
...MARTIN is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de groothandel in vlees. De vacuümverpakking zorgt voor een langere houdbaarheid van de producten en onder zeer goede omstandigheden. Dankzij deze conservering blijft de kwaliteit van het product onveranderd bij het openen van de verpakking. Onze producten komen voornamelijk uit Engeland, Ierland, Oostenrijk, Nieuw-Zeeland en Argentinië. We hebben ook producten die zijn verpakt in PAD (klaar om te snijden).
Frankrijk, Pleucadeuc
...• Bardes en planken: met of zonder tussenpapier • Op maat gesneden bardes voor spiesen, braadstukken, tournedos, paupiettes • Grondstoffen afkomstig van goedgekeurde slachthuizen in de EU TOEPASSINGEN • Barde voor het omhullen van alle soorten vlees: varkensvlees, gevogelte, rundvlees, lam... • Voor alle soorten producten: braadstukken, spiesen, tournedos, paupiettes, patés... VERPAKKING...
Portfolio (9)
Frankrijk, Ascain
...De volledige aromatische kracht van een balsamico door de lange concentratie van het fruit tijdens de reductie op het vuur. DE BELANGRIJKSTE PUNTEN Kenmerken Azijn afkomstig van de karamelisatie van een most van verse appels, samengevoegd met onze natuurazijn Ozpina. Echte elixir, elke druppel telt. Ideaal in salades en om vlees zoals varkensvlees of eend te deglaceren. Verpakking Elegante glazen siphonfles van 200 ml, met een mechanische scharnierdop.
Portfolio (8)
Frankrijk, Auxerre
...u kunt combineren met alle cuvées van het domein. Vrij van verzendkosten. Wijn-spijscombinatie: Witte vlees, Rode vlees Advies van de wijnmaker: te serveren tussen 16 en 18°C Domein: Domaine Brunely Appellatie: Côtes-du-Rhône Oogstjaar: 2019 Cultuur: Hoge Milieuwaarde Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Al ons vlees is HALAL-gecertificeerd Bevroren Kippenfilet - 2,5 kg verpakking...
Frankrijk, Ozoir-La-Ferriere
...Houten prikken maken het mogelijk om allerlei soorten spiesen van vlees, vis, groenten of fruit te creëren. In een verpakking van 1000 stuks Ref.:112,47 Benaming:Piques brochettes Kleur:Kraft Afmeting:25 cm Verpakking:1000 Eenheidsprijs:12,00 € HT Dus 0,012 € HT per eenheid...
Portfolio (244)
Frankrijk, Montlaur En Diois
...Onze varkens dartelen sinds hun geboorte in een schaduwrijke weide van 6000 m², omringd door walnotenbomen. Hun voeding bestaat uit specifieke pellets die voldoen aan de behoeften van de varkens, evenals afval van de boerderij dat we niet hebben kunnen verkopen vanwege sorteerafwijkingen (pompoenen, meloenen, noten, granen, hennep). Het Gascon-ras zijn zwarte varkens, van vrij kleine omvang omdat hun groei langzaam is, zeer sociaal en speels, met de oren die over hun ogen hangen. Het vlees is typisch gemarmerd en van een grote smaak. GEWICHT: 5 kg VERPAKKING: 5 kg...
Portfolio (15)
Frankrijk, Riec Sur Belon
... vanwege zijn smeltende en romige vlees. Vangstmosselen (herkomst Frankrijk): afkomstig van natuurlijke banken op de zeebodem, worden ze gevangen met behulp van sleeplijnen die door schepen over de zeebodem worden getrokken. De zeer bolle schelp met een "blauw-paarse" kleur bevat een gele en zeer geurige kern. Verpakking: zakken van 5kg-10kg-15kg / bakjes onder gemodificeerde atmosfeer van 4x1.4kg-8x1.4kg (met een houdbaarheid van 7 dagen) Wij bieden ze aan ontdubbeld (klaar om te koken): gereinigd met behulp van een machine die het byssus verwijdert, maar ook als niet-ontdubbelde.
Frankrijk, Mazion
... tonen van rode vruchten, de aanzet in de mond wordt gedomineerd door fruit. Advies: Past bij alle maaltijden, vooral bij rood vlees en kaas, serveren tussen 16 en 18 °C. PALET: Palette VMF 100 x 120 met 720 flessen, 120 dozen van 6...
Portfolio (11)
Frankrijk, Malataverne
... stelt u in staat om in slechts 16 minuten als een echte chef te verschijnen. Het kookprincipe lijkt op dat van pilafrijst, waarbij de rijst eerst lichtjes wordt gebakken in een vetstof (de tostatura, de roostering) voordat deze met vloeistof (vaak een groentebouillon, paddenstoel, vlees of vis) wordt gekookt. Risotto verschilt echter van pilafrijst doordat de vloeistof vervolgens in kleine opeenvolgende hoeveelheden wordt opgenomen (ongeveer 7 bevochtigingen) tot volledige gaarheid.
Portfolio (188)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Provençaalse Recept, Dit grof zout uit de Middellandse Zee, gecombineerd met biologische zwarte peper, biologische koriander en biologische roze bessen, zal de smaak van uw gegrilde vlees en vis versterken. Koriander wordt ook wel ...
Portfolio (198)
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
...Minder vet dan zalm, behoudt de forel dezelfde kenmerken, met name in Omega 3, terwijl het een fijnere en subtielere smaak biedt. Dit product kan in blokjes worden gebruikt of naar wens, zoals op blini's, in salades, of gewoon met citroensap en dille. (beschikbaar in 2 netto gewichten: 100g of 200g) Houdbaarheid: 3 weken na verpakking. Referentie: PTTRUFTSA100 Samenstelling: Forelfilet, Zout Kweek: Forel uit de Dordogne Soort: Regenboogforel (Oncorhynchus mykiss) Bewaring: 3 weken na verpakking, koelkast van 0 tot 4°C Gewicht: 200g...
Portfolio (18)
Frankrijk, Mietesheim
... bescherming van lokale landbouw, werkt Alélor samen met de Kamer van Landbouw van Bas-Rhin om de teelt van mosterdzaad in Alsace te ontwikkelen. Deze delicate mosterd wordt gewaardeerd om zowel zijn mildheid als zijn fijne en romige textuur. Combineer het met uw dagelijkse recepten voor traditionele gerechten of bied het aan uw gasten aan om verschillende vlees- of charcuterie gerechten op te...
Portfolio (80)
Frankrijk, Ostwald
...in uw brood-/cakebeslag, in uw zoete en hartige gerechten, om uw sauzen te verdikken, in een smoothie of een eiwitshake. Bewaring: in een gesloten verpakking, op een droge plaats, beschermd tegen licht en warmte. Om de smaak te behouden, binnen drie maanden na opening consumeren of koel bewaren. *Allergenen: kan sporen van gluten bevatten. Yuka-score: 100/100 Inhoud 250g tot 25kg Verpakking per...
Portfolio (12)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
... astringente karakter geeft, wordt vrijgegeven, de van nature aanwezige suikers in de knoflook karameliseren zodat de knoflook aroma's van zoethout en balsamico kan ontwikkelen. De umami-smaak maakt het mogelijk om zowel met hartige als zoete gerechten te combineren en zal uw aperitief, vlees, vis, groenten en desserts op smaak brengen. Wij bieden de volgende verpakking aan: - Bewaarzak van 50g biologische zwarte knoflookpuree En kunnen het aanpassen aan andere verpakkingen volgens uw behoeften. Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en licht.
Portfolio (5)
Frankrijk, Neuve Maison
... milieuvriendelijk als polypropyleen. Onze verpakkingen hebben het voordeel dat ze gebruiksklaar zijn, omdat ze geen montage vereisen. Gecoat plat karton is bijzonder nuttig voor: - Het transport van bederfelijke producten zonder oververpakking - Het transport van verse en vochtige bederfelijke producten - vlees, zeevruchten, kazen - Industriële productie waar stof een kwaliteitsprobleem vormt.
Portfolio (3)
Frankrijk, Mitry Mory
...Superbe barbecue grill portable van Berndes. Ideaal voor het grillen van allerlei soorten; groenten, vlees, vis, enz. Referentie: 502022 Verpakking: 1 Materiaal: RVS Kleur: Zwart en grijs Gewicht: 5,4 kg Hoogte: 23,5 cm Breedte: 39,5 cm Lengte: 38 cm Samenstelling: RVS Vorm: vierkant Kleurstelling: Zwart en grijs...
Portfolio (265)
Frankrijk, La Rochelle
...Zeezout wordt geoogst op de bodem van de zoutpannen in de periode van juni tot september. Tijdens de oogst krijgt dit zout een grijze kleur door de klei waaruit de zoutpannen zijn gemaakt, die het op natuurlijke wijze kleurt. Het grijze zout slaat alle sporenelementen op, zoals calcium, kalium, magnesium, koper, ijzer, zink, en de mineralen die in de bodem aanwezig zijn, en behoudt ook jodium. Grijs zout wordt voornamelijk gebruikt voor het koken van voedsel (groene bonen, aardappelen, vis en vlees in zoutkorst...). Verpakking 'Ruw van de oogst'. GEWICHT: 1 kg...
Portfolio (91)
Frankrijk, Lamballe-Armor
...Vers geschild en geblancheerd aardappelen. Gemiddelde hele 100% Franse oorsprong. Vast of zacht vlees variëteit 100% natuurlijk product zonder conserveermiddelen, zonder additieven, zonder sulfieten, zonder hulpstoffen. Vers product gekookt, lage temperatuur kookmethode en vacuümverpakking na het koken en afkoelen. Kookmethoden: Gekookt Verpakking: Karton van 12 kg Netto gewicht: ZAK VAN 4 KG T.H.T.: 42 DAGEN...
Portfolio (17)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play