Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
...Traditionele Beaujolais-methode: Semicarbonische maceratie. De wijn rust in roestvrijstalen tanks om de knapperigheid van het typische Beaujolais-fruit te behouden. PROEFNOTITIES Intense en diepe robijnrode kleur met glanzende reflecties. Expressief, de neus biedt kruidige, geroosterde en vanilleachtige aroma's samen met fruitige toetsen van braam en zure kers. De aanzet in de mond is vol...
Portfolio (60)
Frankrijk, Soreze
TOM PRESS biedt professionals al het materiaal voor conservering, voedselverwerking en koken: N°1 voor liefhebbers van zelfgemaakt. TOM PRESS ontwerpt en distribueert meer dan 5.000 referenties van materialen en producten voor conservering, koken en voedselverwerking. Met dit materiaal kunt u fruit en groenten, vlees en vis, zuivelproducten, granen produceren en verwerken, en zelf uw charcuteri...
Portfolio (195)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
Online wijnhandelaar met meer dan 350 referenties van wijnen, champagnes en sterke dranken, La Cave Éclairée levert aan particulieren (online bestellingen, bruiloften, enz.) maar ook aan bedrijven (CSE, eindejaarsgeschenken, evenementen, seminars, feesten, enz.) Assortiment bestaat voornamelijk uit kwalitatieve kleine familiebedrijven en legt de nadruk op biologische producten. Champagnes, rode w...
Portfolio (321)
Frankrijk, Bordeaux
...De wijngaard Dupuy is al generaties lang een familiebezit. De landbouw is altijd natuurlijk geweest, volgens de traditionele methode, zonder toevoegingen van chemische producten. De traditie wordt al eeuwenlang voortgezet, de aanwezigheid van de familie Berthon dateert uit de middeleeuwen in de gemeente Puisseguin. Tegenwoordig ontwikkelt kleinzoon Gérard Dupuy het bedrijf volgens de principes...
Portfolio (93)
Frankrijk, Maubeuge
... toevoegen! De gemalen hete pepers, pittig en knapperig! De strenge en voortdurende selectie van onze leveranciers is het belangrijkste ingrediënt van ons succes. Onze gemalen hete pepers worden in hun ruwe vorm naar onze partner in Andalusië, in het zuiden van Spanje, vervoerd om daar te worden gereinigd en behandeld volgens een ambachtelijke methode die uniek is voor de geschiedenis van deze regio in Spanje, in stenen molens om gebroken stukjes of fijnere poeders te verkrijgen. Referentie: ART0104...
Portfolio (33)
Frankrijk, Saint-Martin-Du-Vivier
...Champagne is het ultieme symbool van luxe en vieringen over de hele wereld. Exclusief geproduceerd in de regio Champagne in Frankrijk, wordt deze prestigieuze mousserende wijn volgens de traditionele methode vervaardigd, met een tweede fermentatie in de fles die zorgt voor de fijne bubbels en zijn unieke karakter. De iconische druivensoorten zoals Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier geven de...
Bijpassende producten
Champagne
Champagne
Andere Producten
Tequila
Tequila
Portfolio (15)
Frankrijk, Mainneville
Le Domaine des Hulottes is een familiebedrijf dat voornamelijk actief is in de graanteelt, maar sinds twee jaar is Hélène gespecialiseerd in de teelt en exploitatie van rabarber. Na de overname van de familieboerderij in Bosquentin in 2016, hebben wij (Hélène en Guillaume) besloten om ons te diversifiëren en de eerder aanwezige rabarber op de boerderij opnieuw te planten. De activiteit begon met...
Portfolio (11)
Frankrijk, Tourcoing
... grondstof van onze zepen is olijfolie, volledig handgemaakt en geproduceerd met de traditionele methode. Dankzij de koude productiemethode gaan de actieve ingrediënten in de oliën niet verloren. Aleppo zepen bevatten geen synthetische stoffen.
Portfolio (50)
Frankrijk, Lyon
... natuurlijke samenstelling die respectvol is voor de huid en het milieu. • Gemaakt in Frankrijk en gecertificeerd biologisch volgens Cosmos* om de traceerbaarheid van de ingrediënten te waarborgen. • Vervaardigd volgens het traditionele recept van Aleppo-zeep. • De meesterzeepmaker volgt de traditionele methode van verzeping door het koken van oliën, om een zeep te verkrijgen die rijk is aan essentiële vetzuren, aanwezig in de edele oliën van olijf en laurierbessen.
Portfolio (184)
Frankrijk, La Chapelle Heulin
...Traditionele Methode Demi-Sec Druivensoort: 50% Folle Blanche, 25% Chardonnay Eten en Wijn: Voor desserts.
Portfolio (20)
Frankrijk, Toulon
...De echte Aleppo-zeep Al Bara Laurier en Olijf is een plantaardige zeep die ideaal is voor normale huiden. Het is vervaardigd volgens de traditionele methode van Aleppo. Deze echte Aleppo-zeep is geschikt voor de dagelijkse verzorging van het hele gezin. De echte Aleppo-zeep Al Bara Olijf en 20% Laurier is op natuurlijke en ambachtelijke wijze gemaakt door een meesterzeepmaker uit Aleppo, op...
Portfolio (191)
Frankrijk, Lyon
...Deze authentieke Aleppo-zeep met 20% laurierolie is vervaardigd door onze meesterzeepmaker uit Aleppo, volgens de traditionele methode, gekookt in een koperen ketel en vervolgens gedurende 9 maanden gedroogd. Deze Aleppo-zeep is rijk aan 20% laurierbesolie. Het is geschikt voor alle huidtypes voor dagelijks gebruik. Het bevat geen kleurstoffen, geen geurstoffen en geen toevoegingen. Meer...
Portfolio (63)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Vin de plaisir, deze "traditionele methode" kan bij elke gelegenheid gedronken worden: als aperitief, kir, of als dessert bij zoete taarten, cakes, enz. Domein: DOMAINE DE L'EPINAY Appellatie: VIN DE FRANCE Regio: VAL DE LOIRE Kleur: Wit Druivensoorten: Chardonnay 50 % / Folle Blanche 35 % / Pinot Noir 15 % Teeltwijze: Biologisch Inhoud: 75cl Gewicht: 1 kg Karakter: Brut...
Portfolio (100)
Frankrijk, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Champagne Assemblage : Pinot Noir - Chardonnay Vieillissement sur latte : 9 jaar Vinificaties : Traditionele Champenois persing, alcoholische fermentatie in geëmailleerde en roestvrijstalen vaten, assemblage van de jaargangen en vervolgens toevoeging van tirage-liqueur. Zonder toegevoegde sulfieten.
Portfolio (53)
Frankrijk, Roubia
... vruchten, specerijen, garrigue. De mond benadrukt het fruit, in een krachtige, gestructureerde, traditionele stijl. Een solide wijn die enige tijd moet worden gewacht. Mooie kwaliteit.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nWintergerechten, gemarineerd vlees, BBQ-ribs, wild. Krachtige romige kazen.\nFijne gastronomiewijn. Idealiter te drinken op 17°C.\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (Kg): 1,3\nAlcoholpercentage (%): 13"}...
Portfolio (28)
Frankrijk, Genay
...Deze traditionele Aleppo-zeep wordt geproduceerd volgens de ancestrale methode van verzeping in een ketel. Gemaakt van 65% olijfolie en 35% laurierbesolie, valt het op door de versterkte aanwezigheid van laurierbesolie en zijn antiseptische eigenschappen. De zachtheid van de olijfolie die de samenstelling aanvult, zorgt voor een kalmerende en zuiverende wasbeurt voor het gezicht, het lichaam en...
Portfolio (23)
Frankrijk, Signes
...Savon d'Alep, uitsluitend op basis van olijfolie en laurier. Hypoallergeen, voor normale en droge huid. Gemaakt in Syrië volgens de traditionele methode, met het koken van de oliën in een ketel. Puur plantaardig, duurzaam en economisch, deze Aleppo-zeep is uitstekend voor uw huid en het milieu. Vol met actieve stoffen en antioxidanten, is het geschikt voor elke huid van het lichaam en het gezicht...
Portfolio (82)
Frankrijk, Saint Aubin Du Cormier
...Ontdek onze ambachtelijke en natuurlijke zeep, zorgvuldig gemaakt zonder enige schadelijke toevoegingen. We zijn er trots op een biologische zeep aan te bieden die vriendelijk is voor uw huid en het milieu. Gemaakt volgens de traditionele koude verzeping methode (SAF), biedt onze natuurlijke vaste zeep een voedende waservaring en zorgt voor de huid van het hele gezin.
Portfolio (22)
Frankrijk, Auros
...1,2 KG THT 90 dagen Roestjes zonder lactose en gluten. Natuurlijke darm met een asachtige bloem. Ambachtelijke productie volgens traditionele methode. Natuurlijke darm en dus is de diameter fijner dan een industriële roest gemaakt met synthetische darmen. Een echt ambachtelijk uiterlijk dat opvalt. Roestjes met de hand gebonden met een visueel aspect dat heel anders is dan wat men gewend is te...
Portfolio (31)
Frankrijk, Mazion
...VARIËTEIT VAN DRUIVEN: 100% CHARDONNAY METHODE VAN WIJNMAKING: de traditionele mousserende wijn wordt 10 maanden in roestvrijstalen tanks gerijpt. We hebben goudvlokken en de likeur toegevoegd voor het afsluiten. ALCOHOL: 12% Vol DOSERING: Type Brut, 0,75% (ongeveer 6g suiker per liter) VERPAKKING: fles van 750 ml WIJNNOTITIES: Heldere wijn, gele reflecties. Een stroom van scherpe bubbels...
Portfolio (11)
...Dit is een echte Aleppo-zeep shampoo voor het reinigen van uw haar. Deze vaste shampoo is ambachtelijk vervaardigd door een meesterzeepmaker volgens de traditionele methode. 100% natuurlijk en plantaardig, het is gegarandeerd zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen, zonder kunstmatige additieven en niet op dieren getest. Referentie: BN0385...
Portfolio (59)
Frankrijk, Gaillon
...De echte Aleppo-zeep Al Bara Laurier en Olijf is een plantaardige zeep die ideaal is voor normale huiden. Het is vervaardigd volgens de traditionele methode van Aleppo. Deze echte Aleppo-zeep is geschikt voor de dagelijkse verzorging van het hele gezin.
Portfolio (41)
Frankrijk, Paris
...De landbouwmethoden in de regio blijven grotendeels traditioneel. Yirgacheffe-boeren intercropen hun koffieplanten doorgaans met andere voedselgewassen. Deze methode is gebruikelijk onder kleine boeren omdat het het landgebruik maximaliseert en voedsel voor hun gezinnen biedt. Naast het behoud van traditionele intercropping zijn de meeste boerderijen ook organisch bij wijze van default. Boeren...
Portfolio (61)
Frankrijk, Montmorot
...Affinage "Traditie" betekent dat deze Comté's zijn gerijpt volgens de traditionele methode voor Comté, die werd gebruikt bij de oprichting van ons bedrijf, bijna 140 jaar geleden. De rijping van de Comté's wordt uitgevoerd om een optimale fermentatie te bevorderen. Elke kaaswiel zal minimaal drie kelders passeren, waarbij elk...
Portfolio (18)
Frankrijk, Ascain
...Le SAGARNO (lit. appelwijn) von Txopinondo is een gefermenteerde drank op basis van appel, die minimaal 6 maanden op zijn droesem in een vat rijpt. Verfrissend en fruitig, het is het beste om goed koud (ongeveer 12°C) te genieten bij gegrild vis of vlees. Wij produceren het volgens een ambachtelijke, traditionele methode met appels uit de regio en daarbuiten. DE BELANGRIJKSTE PUNTEN...
Portfolio (8)
Frankrijk, La Ciotat
...100% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Hypoallergene zeep, ideaal voor de meest gevoelige huid Herontdek de zachtheid en rijkdom van laurierbesolie in onze authentieke Aleppo-zeep. Direct vervaardigd volgens de traditionele en ambachtelijke methode. Hypoallergene zeep, ideaal voor de meest gevoelige huid. 100% natuurlijke ingrediënten Referentie: SVALEP02-Boité - 220g...
Portfolio (67)
Frankrijk, Saint-Vérand
... van de druivensoort te beheersen. Snoei: goblet, zeer kort, waardoor de opbrengsten kunnen worden beheerst. Oogst: handmatig. Vinificatie: Traditionele Beaujolais-methode, semi-koolzuur, hele trossen. Met een maceratie van gemiddeld 8 dagen. Rijping in tank gedurende 6 tot 8 maanden. Proeven: Een wijn die niet pretentieus is! De neus wordt gekenmerkt door karakteristieke aroma's vann peony en kers. In de mond is hij stevig, vlezig. De tannines zijn aanwezig zonder ruw te zijn. De rondheid van de druivensoort komt hier naar voren met een mooie diepte.
Portfolio (18)
Frankrijk, Donchery
...Microvezeldoek 40cmX40cm multifunctioneel voor alle oppervlakken (kunststoffen, tegels, faïence, pvc, email, roestvrij staal, aluminium, voedingsmaterialen…), compatibel met de HACCP-methode. *VOORDELEN Absorbeert 3 keer meer dan een traditionele doek, grote efficiëntie. Ontvet en reinigt met of zonder product. Wasbaar 500 keer in de machine tot 90°C (zonder wasverzachter, zonder bleekmiddel). Doorstikt, dus rafelt niet. Elektrostatische kracht voor droge stof. 4 kleuren (Groen, roze, geel, blauw). Referentie:MIC-MIC+/10 Gewicht:330 grs/m2 GEBRUIKSMETHODE:Droog of vochtig.
Portfolio (187)
Frankrijk, Riec Sur Belon
...Wij bieden aan: Kabeljauw (herkomst Ierland & Spanje): gekweekt in suspensie in open zee. Ze zijn herkenbaar aan hun zwarte schelpen met blauwe en gele reflecties. Bouchot-mosselen (herkomst Frankrijk): gekweekt volgens een traditionele methode, op palen die "Bouchots" worden genoemd. Deze mossel heeft een donker zwarte schelp en een intense gele kern, en wordt gewaardeerd door fijnproevers...
Frankrijk, Lignières-Ambleville
...De belangrijkste troeven van het Couprie Huis zijn dus ons terroir en vooral ons ancestrale vakmanschap. Al onze productie wordt gedistilleerd op droesem, een traditionele methode die een extra finesse en aromatische rijkdom aan onze Cognacs, Pineaux des Charentes en Likeuren geeft. Vijf kwaliteiten vormen ons assortiment Cognacs: De V.S Sélection rijpt 4 jaar in vaten, de V.S.O.P 8 jaar, de...
Portfolio (3)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play