Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De A.O.P. Espelette-peper is een rode peper met fruitige tonen en een duidelijke maar milde scherpte, die typisch is voor de Franse keuken, en meer in het bijzonder de Baskische keuken. Afkomstig uit de stad Espelette in het zuidwesten van Frankrijk, zal dit zout met peper gemakkelijk de peper/zout-kruiding in uw bereidingen vervangen door een fruitige en smaakvolle toets toe te voegen, om de...
Portfolio (30)
Frankrijk, Le Havre
Maison Beldi: De Uitmuntendheid van Hoogwaardige Specerijen Maison Beldi is een gerenommeerd huis dat zich toelegt op de kunst van het verbeteren van gerechten met zorgvuldig geselecteerde en ongeëvenaarde hoogwaardige specerijen. Onze missie is om professionals in de horeca, delicatessenwinkels en cateringdiensten uitzonderlijke producten te bieden die de smaken versterken en een vleugje verfijni...
Portfolio (16)
Frankrijk, Carpentras
...De Gedroogde Worst met Peper, een explosie in de mond! Een subtiele en tegelijkertijd uitgesproken smaak, pittig maar niet branderig. Is het hier warm of zijn wij dat? Onze worst met Espelette-peper zal uw smaakpapillen laten trillen. Een perfecte kruidenmix en weinig pittig. Klein pluspunt: De Gedroogde Worst met Espelette-peper gaat perfect samen met een goede, krachtige rode wijn die de...
Portfolio (16)
Frankrijk, Avignon
...De biologische rode paprika is een variëteit van zoete peper met de Latijnse naam Capsicum Annuum. De paprika behoort tot de nachtschadefamilie. FRDP heeft al vele jaren landbouwketens opgezet in Spanje. De oogst is handmatig en maakt meerdere passages mogelijk om de paprika's op het juiste rijpingspunt te plukken. Na ontvangst in de fabriek worden de verse paprika's ontpit, gewassen, gesneden, geblancheerd en vervolgens IQF (individueel snel ingevroren). Rode paprika uit biologische landbouw: 100% Totaal energie: 30 Kcal 127 kJ Voedingsvezels: 2,9 g Eiwitten: 1,2 g Zout: 0,04 g...
Portfolio (105)
Frankrijk, Maubeuge
... kebabs of worstjes. Waarom deze zoete peper/paprika kopen? Slager, u wilt uw bereidingen een boost geven U wilt zich onderscheiden van uw concurrenten Uw klanten zoeken naar pittige bereidingen Uw klanten zoeken naar scherpte en smaak Waarom kopen bij La Bonne Épice? Onze geavanceerde apparatuur stelt ons in staat om de specerijen in hun natuurlijke staat te behouden, zelfs tot aan de maal- en mengprocessen. Referentie: ART0015...
Portfolio (33)
Frankrijk, Volgelsheim
... / geurige wax melts. Cosmetische producten. Herkomst: Ontwikkeling Terre De Bougies & Productie Frankrijk (Grasse) Garantie Referentie: PB-2125168 Aanwezigheid van Vanilline: Ja Vlampunt: hoger dan 100° Noten: Houtachtig Bloemig Poederachtig Vanilleachtig Top: peper/bes/jasmijn Hart: kerstroos/viooltje/iris Basis: ceder/patchouli/vanille...
Portfolio (190)
Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
...Helder rode wijn met granaat-paarse reflecties. Fris, precies met tonen van kleine rode vruchten (bosaardbei, framboos, kruisbes). Rond, diep, de zachte tannines zorgen voor een smakelijke en aangename samenstelling. Retrogustatie van bloemen (pioenroos) en specerijen (witte peper).
Portfolio (60)
Frankrijk, Saint Ouen L'aumône
...Bepaalde studies hebben al aangetoond dat rode peper beschermende effecten heeft tegen colorectale kanker en longkanker. Rijk aan vitamine C en carotenoïden, is het een ingrediënt in veel recepten.
Portfolio (26)
Frankrijk, Saint Emilion
...De intense rode jurk, teken van de versheid van het fruit, is versierd met een diepe robijnkleur, wat een mooie rijpheid garandeert. De neus is complex en krachtig, met zowel tonen van rijpe rode als zwarte vruchten: kers, braam, cassis, en pittige accenten: vanille, peper, koffie. De mond is rijk, vol met krachtige tannines zonder streng te zijn. De finale is levendig en elegant, teken van versheid en balans.
Portfolio (34)
...Shandong is een provincie in het oosten van China, grenzend aan de Gele Zee, beroemd om zijn taoïstisch en confucianistisch erfgoed. Hier bevond zich ooit de staat Qi, het laatste koninkrijk dat werd veroverd door Qin Shi Huang, die zich in 219 v.Chr. tijdens een ceremonie op de berg Tai tot de eerste keizer van China uitriep. shandong mont tai De rode peper van Shandong KHLA is een citrusvrucht...
Portfolio (50)
Frankrijk, Outreau
CHANNEL SEA FOOD is een bedrijf uit de Hauts de France dat gespecialiseerd is in de import en export van zeeproducten. Onze groep houdt voortdurend toezicht op de genetica en de creatie van nieuwe soorten, waardoor we een belangrijke speler op de markt zijn. Altijd luisterend naar onze klanten, nemen we uw suggesties zeer serieus om de kwaliteit van onze producten te verbeteren. Al meer dan 30 ja...
Portfolio (172)
Frankrijk, Biguglia
...voedingswaarden per 100 g energie (kcal) = 115 ergie (Kj) = 488 vetten (g) = 0,2 waarvan verzadigde vetzuren (g) = 0 koolhydraten (g) = 27 waarvan suikers (g) = 25 eiwitten (g) = 0,7 zout (g) = 1,4 Netto gewicht 220 g Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Verse rode paprika's 28%, water, Corsicaanse tomaten, Siscu-uien (2B Netto gewicht: 220 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Condom
...Een variant van onze Rode Sangria met de gematigde pittigheid van Espelette Peper. Het echte aperitief van de Basken! GEWICHT: 1,4 kg FLES: 75cl Fles SKU: BSANP...
Portfolio (66)
Frankrijk, Livry Gargan
...Rode Chilipoeder (25 kg) Productcode: 2510 Merk: Vesce Producttype: Rode Chilipoeder (25 kg) Nettogewicht: 25KG...
Portfolio (46)
Frankrijk, Renaison
...Deze luxe peper heeft veel aan populariteit gewonnen in gastronomische kringen, en we zijn erin geslaagd om een productie rechtstreeks uit Cambodja te vinden. De pepers uit Kampot komen uit een specifieke regio in Cambodja, die hen certificeert met een label dat alleen onder de naam Kampot kan worden verhandeld. De producenten van Kampot-peper zijn gecertificeerd en gelabeld door de lokale overheid en voldoen aan specifieke normen voor deze productie. Aroma: Cranberry, Eucalyptus, Citroen, Peper Oorsprong: Cambodja...
Portfolio (56)
Frankrijk, Brunoy
...Dit is de mildste vorm van peper omdat de peperbes van zijn schil is ontdaan. Ontdek onze 100% natuurlijke witte peper uit Madagaskar, verpakt in hersluitbare luchtdichte zakken: Ook afkomstig van de peperculturen uit het Oosten, zoals zwarte peper, is de witte peper uit Madagaskar het resultaat van de rode schil van de rijpe bes. De bes wordt in water gedrenkt om de schil te verwijderen en...
Portfolio (11)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De Fresno-peper is vergelijkbaar met de jalapeño-peper, maar heeft meer smaak. De vrucht begint met een heldergroene kleur en verandert naar oranje en rood naarmate hij rijpt. De milde groene pepers zijn meestal in de zomer verkrijgbaar, terwijl de hete rode pepers in de herfst beschikbaar zijn, afhankelijk van de regio. Deze laatste zijn perfect voor ceviche, salsa en als bijgerecht bij rijst en zwarte bonen.
Bijpassende producten
Fresno-peper
Fresno-peper
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Levallois Perret
...De hete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de Hete Peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft een subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de Hete Peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologische Kampot Peper van Araquelle 100% De Rode Kampot peper is zeker een van de beste pepers ter wereld. In een bijzonder wilde regio van Cambodja wordt deze biologische peper verbouwd door enkele gepassioneerde boeren, die zich inzetten voor de bescherming van hun omgeving. Bij rijpheid geoogst, heeft het een donkerrode kleur en een unieke smaak. Ideaal voor stoofschotels. Door het te vervangen voor uw gebruikelijke peper, zal de Rode KAMPOT Peper een pittige en geurige finishing touch aan uw culinaire bereidingen geven. Netto gewicht 40g - Biologische Kampot Peper...
Portfolio (198)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Culinaire bereiding van fruitazijn. Ingrediënten: azijn kristal 8° 41%, tomatenpulp 20%, rode paprika pulp 20%, suiker, appelpectine, plantaardige olie, ui, knoflook, poeder van Espelette-peper AOP 0,4%, gemodificeerd maïszetmeel, zout.
Portfolio (142)
Frankrijk, Malataverne
...Gedroogde tomaten, extra vierge olijfolie, amandelen, schapenkaas, zwarte peper, basilicum, knoflook, zout, citroenzuur...
Portfolio (188)
Frankrijk, Grigny
...Ingrediënten: Tarwe meel -30%, groenten (paprika, rode ui) -20%, rundvlees -19%, water, spek -8%, sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout), zonnebloemolie, zout, suiker, witte wijn, glutamaat, sesamolie, peper, gemberpoeder, tapiocazetmeel, E412 guargom. Gemiddelde voedingswaarden per 100g product: Energie 820kJ /196kcal, vetten 8,0g (waarvan verzadigde vetzuren 2,4g), koolhydraten 21,96g...
Portfolio (10)
Frankrijk, Castelnaudary
...INGREDIËNTEN: Room, kalfsfond, morielen 10%, maïszetmeel, rode port (sporen van sulfieten), knoflook, armagnac, zout en peper...
Portfolio (37)
Frankrijk, Châtillon
...Versie 20CL van de Cosmopolitan, herzien door MXO : - Franse ambachtelijke vodka - Infusie van rode paprika - Sinaasappellikeur - Citroensap - Hibiscusinfusie Voor zijn recept van de Cosmopolitan, combineert MXO een ambachtelijke vodka infusie met rode paprika met een huisgemaakte sinaasappellikeur en citroen. Een hibiscusinfusie maakt deze twist op de klassieke Cosmo compleet. Alcoholpercentage: 17% Stijl: Bloemig en zuur Kleur: Felroze Neus: Verleidelijk en fruitig met lichte kruidige tonen Mond: Rode vrucht en citrus, met een bloemige en kruidige afdronk...
Portfolio (4)
Frankrijk, Mietesheim
...De zachte en fruitige smaak van vruchtensapazijn voegt een verrassende exotische toets toe aan uw gerechten. Subtiel gebruikt in ratatouille en gegrild vlees, zal deze azijn u verbazen! Ingrediënten: Witte azijn 8° (41%), tomatenpulp, rode paprika pulp, suiker, gelatine: pectine, poeder van Espelette-peper (0,01%).
Portfolio (80)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...), zachte specerijen (vanille, kaneel) en ook peper en eucalyptus. Het geheel is bijzonder charmant en drukt een kracht uit die goed in balans is. Perfect te combineren met rood vlees en charcuterie. "Fuoriclasse" (uitzonderlijk) zoals onze Italiaanse vrienden zeggen! Inhoud: 75cl Type: Rode wijn Druivenrassen: Cabernet-sauvignon, Cabernet-franc, Merlot DOC: Montello e Colli Asolani (Venetië, Italië) Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2032 Serveertemperatuur: 16-18°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Versie 20CL van de Negroni, herzien door MXO: Ambachtelijke Franse gin Infusie van Rozemarijn en Timut Peper Rode Pineau des Charentes Bittere sinaasappellikeur Voor zijn Negroni-recept combineert MXO een premium ambachtelijke gin met zelfgemaakte bitter/fruitige likeur en rode Pineau des Charentes. De gin is voorafgaand geïnfuseerd met rozemarijn voor frisheid en Timut peper die kracht en...
Portfolio (57)
Frankrijk, Cénac
... bramen, met hints van specerijen, zwarte peper en zoethout. Mond: Mooie structuur, de wijn is vol met een mooie zoetheid, mooi fruitig, sappig (met de indruk dat je in het fruit bijt). Mooie concentratie voor deze zonnige wijn, met een omhullende, zijdezachte afdronk. Algemene indruk: het is een wijn die perfect samengaat met gegrild vlees, wit vlees of harde kazen. Te genieten tussen 14 en 16°C. Product: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Oppervlakte: 13 ha Terroir: klei-kalksteen - leemachtig Uiterlijk: Mooie diepe en fluweelachtige robijnrode kleur...
Portfolio (9)
Frankrijk, Rungis Cedex
...PURE RUNGIS RODE PEPPER AMS European is gespecialiseerd in hoogwaardige rode peper in Rungis. AMS European is leverancier van luxe rode peper in Rungis, groothandel in RUNGIS merk PURE peper, gekweekt met uitmuntendheid.
Portfolio (47)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Welkom op Sicilië, een wijnregio met een sterke identiteit die zich uitdrukt door zijn unieke terroirs en vele lokale druivensoorten. Op de hellingen van de Etna cultiveert Giovanni Rosso met veel succes de Nerello Mascalese. Zijn cuvée Etna Rosso biedt fijne en levendige aroma's. Je vindt er violet, bergamot, garrigue en natte steen, evenals tonen van witte peper. In de mond is hij sappig en delicaat. De afdronk is zowel robuust als smaakvol. Te proeven met arancini, een Basquese kip of een ratatouille.
Portfolio (10)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play