Italië, MILANO
...De Prosciutto Toscano DOP wordt alleen geproduceerd van geselecteerde verse Italiaanse hammen. Het wordt herkend aan de typische "v"-snede van de huid, de licht zoute smaak en de externe peperkorrel. De plakken zijn van intense rode kleur, droog en mager. Weinig geselecteerde ingrediënten: varkensham, zout, peper en knoflook. KG.2,280 NETTO GEWICHT PER KG EURO 10,90 VERPAKKING VAN 4 STUKS MINIMALE BESTELLING 50 VERPAKKINGEN VAN 4 STUKS VERVALDATUM 30/09/2025...
Portfolio (218)
...Sangiovese 97% (Colorino en Canaiolo 3%). 12 maanden in Franse eiken barriques, 4 maanden in roestvrijstalen containers. Aroma: complex en luxueus, met precieze noten van peper en kardemom. Gouden medaille MUNDUS.
Portfolio (3)
Italië, Barletta
...Donnafugata Sedàra Rosso Sicilia DOC, met een robijnrode kleur en paarse reflecties, biedt een fruitig bouquet met tonen van rood fruit (kers en pruim) en specerijen (zwarte peper) gecombineerd met een lichte balsemieke noot van munt. In de mond toont het een goede structuur met zachte tannines en een aangename frisheid. Een plezierige rode wijn, veelzijdig in combinaties, perfect voor elke dag.
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit de vinificatie van Negroamaro-druiven (90%) en Malvasia Nera (10%). Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rijping in barriques. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten en confituren, gekruid met zwarte peper, zoethout, geroosterd en een balsamische noot van de mediterrane maquis. Ideaal bij harde kazen zoals Comté, Gorgonzola, vleeswaren zoals varkensbuik, chorizo, capocollo en gegrild rood vlees.
Portfolio (5)
Italië, Mesoraca
...De ‘nduja is de ultieme Calabrese worst, met een heldere rode kleur, een zachte consistentie en een bijzonder pittige smaak. Het wordt verkregen door het malen van 42% varkensvet, 30% mager varkensvlees en een overvloed aan Calabrese peper van 25%. Aanbevolen als voorgerecht of als ingrediënt voor pasta's en pizza's. Categorie: Calabrese Vleeswaren GEWICHT: 300/350 g INGREDIËNTEN: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252 Gewicht: 0.300 kg...
Portfolio (19)
Italië, Giarre
...Klassieke rode/groene paprika en cornetto, Herkomst: Italië Categorie: I Eenheid van maat: kg Beschikbaarheid: JAARLIJKS De referentieprijs is per kg en is onderhevig aan periodieke marktfluctuaties.
Portfolio (9)
Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Gekweekte paddenstoelen 65%. (Agaricus Bisporus) zonnebloemolie 35%, azijn van wijn, zout, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen (muntt, knoflook, gemalen rode peper, vlokken rode peper, paprikapoeder). Citroenzuur, L-ascorbinezuur. Verpakkingen van: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Italië, Campo Calabro
...I Salumi della Benedetto s.r.l. vieren de kwaliteit, vergezeld van de geuren en smaken die typisch zijn voor het land van de Grieken in Calabrië, de aroma's van rue, venkel en de vurige rode peper die, krachtig gestampt in grote vijzels, de smaakervaring compleet maakt. Het lange rijpingsproces, gekozen om de gezondheid van de klanten te waarborgen, vergemakkelijkt en behoudt de uitmuntendheid...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play