Frankrijk, Ploufragan
...De inspanningen van de productie hebben geleid tot specificaties voor de verwerking tot gekookte en verse vleeswaren: worst, paté en ham. Verschillende bedrijven die bekend staan om hun vakmanschap maken deel uit van de Fermiers d’Argoat: BIGARD in Quimperlé (29), TALLEC in Bannalec (29), Jean Stalaven in Hillion (22), Maîtres Jacques in Rennes (35), Charcuterie du Blavet in Kervignac (56), ABC Industries in Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) en Herta in Illkirch (67).
Bijpassende producten
Charcuterie
Charcuterie
Andere Producten
EIEREN
EIEREN
Portfolio (4)
Frankrijk, LA ROCHETTE
Henri Raffin is een 100% familiebedrijf sinds 1937, gevestigd in het hart van de Franse Alpen. Wij produceren ambachtelijke gedroogde vleeswaren: droge worst, gedroogde ham, traditionele worst en terrines. Wij bieden een breed assortiment Savoie-worst aan, evenals een assortiment gedroogde worsten die op traditionele wijze zijn vervaardigd en die meerdere keren zijn bekroond op de Concours Général...
Bijpassende producten
Traditionele Droge Worsten
Traditionele Droge Worsten
Portfolio (1)
Frankrijk, Landeleau
... het evenwichtige recept is het perfect voor mensen die op hun lijn en/of gezondheid letten. Deze pannenkoek is goed gebakken, met het oog op conservering. Hij kan koud gegeten worden als sandwich, of als ontbijt en bij de snack (met boter of met chocolade, jam...), en gevuld bij de lunch en het diner. Maaltijdidee: Voor de maaltijd kunt u hem vullen met alles wat u maar kunt bedenken: - boter, gruyère, ham, ei, - boter, gerookte zalm, citroensap - kaas, salade - worst - gerookt spek - met kleine groenten...
Portfolio (3)
Frankrijk, Laguinge
Voor degenen die nitriet niet kennen: het is een verbinding die chemisch of natuurlijk kan zijn (omdat het aanwezig is in wortelen en snijbiet) en die helpt om vleeswaren te 'stabiliseren' door de ontwikkeling van bepaalde pathogene bacteriën te remmen. Het verkort dus de droogtijden en zorgt voor een stabiel product met een hoog watergehalte (de Bayonne-ham kan in 7 maanden worden gemaakt). Aan d...
Frankrijk, Perpignan
n°1 in de verkoop in de vleeswarenafdelingen van de winkels die we beleveren, onze producten zijn Catalaanse specialiteiten die in de Garrotxa-vallei in het Spaanse Catalonië worden vervaardigd. Gearomatiseerde of naturel fuets, gearomatiseerde of naturel saucissons, milde of pittige chorizo, hamnoten, 1/4, 1/2 of hele ontbeende serrano, een breed scala aan vacuümverpakte plakken, gezouten buik, l...
Frankrijk, Rillieux La Pape
Patrimoniam is een fabriek van ambachtelijke vleeswaren uit het Franse erfgoed, BIO, ZONDER NITRIETEN, en voornamelijk gemaakt van lokaal vlees. We beginnen met een meesterwerk in gevaar van ons Lyonese erfgoed: de echte saucisson de Lyon. We zijn toegewijd aan professionals en consumenten die, net als wij, honger hebben naar echte "smaakvolle" producten die respectvol zijn voor de natuur. Patri...
Frankrijk, Plailly
... betrouwbaarheidsniveau. Meer dan 8.000 LUTETIA-systemen zijn wereldwijd geïnstalleerd voor ontdooiing, zouten, fasecombinatie, thermische behandeling, drogen en roken, koeling en cryogenie. LUTETIA ontwikkelt technologische processen voor al uw producties: Varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, paté), Gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), Gemarineerde producten, Verwerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), Geroosterde en gerookte kip, Zeevruchten (zalm, weekdieren).
Frankrijk, Charmes-Sur-Rhône
...De productie-eenheid ANTARTIC II INGREDIËNTEN werd opgericht in 2002 voor de levering van Technologische Mixen aan de voedingsindustrie: coatings, vleeswaren (gepekelde producten, gekookte vleeswaren, rauwe vleeswaren, gedroogde vleeswaren), gelei, marinades, sauzen en fonds voor sauzen, aroma's, snacksaroma's, natuurlijke aroma's, kruiden voor worst en merguez, culinaire hulpstoffen, etnische...
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
Opgericht in 1993, is Maison Mayté een ambachtelijke charcuterie uit het Baskenland. De Maison produceert een breed scala aan droge vleeswaren uit het Baskenland: hammen, saucissons, droge worst, platte of opgerolde buiken (ventrêches), chorizo, lomos secs... De Maison biedt ook zijn specialiteiten op basis van eend aan (foies gras, magrets, confits, rillettes, pâtés van foie gras), varkensvlees...
Frankrijk, Villefranche De Rouergue
Sinds de oprichting in 1962 is het bedrijf SACOR gespecialiseerd in droge vleeswaren uit het zuidwesten van Frankrijk. SACOR biedt voedingsproducten aan op basis van traditionele en regionale recepten. Het bedrijf biedt onder andere droge worst, droge salami, vleeswarenplanken, chorizo, gedroogde ham, coppa, pancetta, salami, gerookt spek, enzovoort. Het bedrijf zet zich in voor transparantie en uitmuntendheid in smaak.
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
Frankrijk, Parlan
La Maison Laborie, opgericht in 1932, is gespecialiseerd in de vleeswaren uit de Auvergne. De producten van Laborie worden ambachtelijk vervaardigd, ze zijn authentiek en smaakvol. Het vlees is van Franse oorsprong en verschillende producten van Laborie zijn onderscheiden met medailles. La Maison biedt een breed assortiment traditionele vleeswaren aan, waaronder: droge hammen uit de Auvergne, droge worst, gedroogde worst, buiken, potjes, conserven, geschenkdozen, enz.
Frankrijk, Carquefou
... * Halfzout: schenk, buik, schouder * Roken op traditionele wijze: worst, schenk, buik, schouder * Slagerij-specialiteiten: roasts (Orloff, spek, gerookt, met pruimen...) Zomerassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: chipolata's, chipolata's met kruiden, merguez, braseworst, gehakt, vulling, grillchorizo, varkenshaas...
Frankrijk, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy biedt u zijn producten aan in directe verkoop. Dit garandeert u de consumptie van vlees van hoge kwaliteit uit de Lotharingse regio. Directe verkoop van een heel lam of in pakketten. Verkoop van bereide gerechten in potten en schapenvleeswaren: worst, merguez, rillettes, paté, saucisson. Gepasteuriseerde conserven: navarin met kleine groenten, tomatensauté, curry van de herder, tajine.
Frankrijk, Baud
...machines en systemen voor portioneren, coaten, koken en het maken van worst; schil- en ontvelsystemen; modulaire fileersystemen; vorm- en portioneringssystemen voor vleesproducten; systemen voor het ontbenen, trimmen, portioneren, verpakken en etiketteren van vlees en spek; snijmachines voor vis. MAREL ondersteunt de industrie bij de uitvoering van hun projecten en biedt haar klanten innovatieve...
Frankrijk, Nanterre
...), Controle van vleesproducten (snijden en ontbenen, classificatie van sneden, productie van gehakt vlees, productie van worst), Controle van wijn (laboratoriumanalyse van druiven, most en eindwijn). De analysetools ontwikkeld door FOSS verbeteren de winstgevendheid en kwaliteit van producten en de efficiëntie van de productie. Met behulp van deze gebruiksvriendelijke en nauwkeurige instrumenten besparen onze klanten tijd in het productieproces, gebruiken ze grondstoffen efficiënter, produceren ze hoogwaardige producten en optimaliseren ze de voedselveiligheid.
Frankrijk, Rungis Cedex
Het bedrijf BUISSON is een voedingsgroothandel in verse producten, uitsluitend voor professionals. BUISSON: groothandel in kaas in Rungis en Europese charcuterie groothandel. Wij zijn sinds 1982 gevestigd in het hart van de internationale markt van Rungis. BUISSON beheert 1500 m2 gekoelde opslagruimtes, volgens Europese normen. Voedingsgroothandel voor Europa, onze activiteiten worden ondersteund ...
Frankrijk, Parthenay
Favid streeft ernaar een duurzame en persoonlijke relatie met elk van zijn klanten op te bouwen, met als doel hen producten aan te bieden die het beste voldoen aan hun behoeften op het gebied van samenstelling, presentatie en verpakking. Onze missie: De voedingsindustrie een assortiment van rauwe en gekookte PAI's aanbieden, waarmee ze nieuwe eindproducten kunnen ontwikkelen en de kwaliteit en kos...
Frankrijk, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, gelegen in Aurillac, is gespecialiseerd in de productie van vleeswaren. La Maison produceert hammen, worstjes, terrines, fritons, Auvergne-pâtés en typische vleeswaren zoals de bladerdeeg met Bleu d'Auvergne of de aardappeltaart. Verse hammen worden nooit ingevroren; ze worden met de hand gezouten, met droge zout en volgens de traditionele Auvergne-methode. Het drogen en rijpen...
Frankrijk, Le Rouget
Het bedrijf MAS, gelegen in Rouget in de Cantal, is gespecialiseerd in vleeswaren, gedroogde vleesproducten en traditionele conserven uit het Centraal Massief. Het bedrijf biedt producten aan met eenvoudige en authentieke recepten. Zo bieden ze bijvoorbeeld een gedroogde ham die tot 24 maanden is gerijpt in hun droogruimte in Rouget en een handgemaakte pure varkenspastei. Maison MAS staat bekend...
Frankrijk, Les Aldudes
Het bedrijf PIERRE OTEIZA produceert regionale voedingsmiddelen. Wij bieden hammen, buiken, eendenborsten, saucissons, chorizo, garbures, romige soepen, foie gras, rillettes, patés, confits, cassoulets, kazen en wijn aan. Wij distribueren onze producten in Frankrijk en naar het buitenland.
Frankrijk, Montreuil Bellay
... goede droge worst. Dit is de fase waarin ze het meest worden vertroeteld, omdat ze daarna in zorgvuldig getimede stappen moeten afkoelen. Dan komt de tijd van de rijping in de droogkamer onder strikt gecontroleerde temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden gedurende meerdere weken.
Frankrijk, Foix
In een natuurlijke en authentieke omgeving houdt de familie ROUCH sinds 1870 de traditie in stand van het maken van echte streekproducten, rustiek en vol smaak. Jambon de Pays Ariégeois, gedroogde leverworst, saucisson onder de as l'Ariégeois, foie gras, eendenconfit, wildpaté, hertenvlees, enzovoort... De charcuterie ROUCH vervaardigt zijn producten in zijn laboratorium dat voldoet aan de Europes...
Wij zijn producent van Serrano-ham A.O.C uit Teruel (Calamocha) en producent van Ibérico Bellota-ham uit Los Pédroches (Cordoba). Wij distribueren in heel Frankrijk, België, Zwitserland en Corsica, met levering vanuit een Bodéga-warehouse in 87520 Veyrac!!!! U kunt Serrano-ham met bot en zonder bot in vacuümverpakking vinden. Ook lomo Ibérico, worst, chorizo en sobrasada uit Mallorca.
Frankrijk, Ivry Sur Seine
Boutargue of Poutargue, afhankelijk van de verschillende edities, varieert de Larousse gastronomique tussen de spellingen maar blijft trouw aan dezelfde definitie: Zoute, gedroogde en geperste eieren van mul. De boutargue komt voor in de vorm van een afgeplatte worst, meestal bedekt met was om een betere conservering te garanderen. Natuurlijke product zonder conserveermiddelen, zonder...
Frankrijk, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER in Lorp sentaraille put de rijkdom van zijn vakmanschap en ontwikkelt al vele jaren met hoge eisen kwaliteitscharcuterieproducten, met het grootste respect voor de traditie van het "Terroir". Het bedrijf richt zich op hoogwaardige producten zoals: droge hammen, worstjes, verse worst, enz....
Frankrijk, Arnouville Les Gonesse
... ontwikkelt en implementeert technologische processen die zijn afgestemd op al uw producties: varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, patés, en andere), gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), gemarineerde producten, bewerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), geroosterde en gerookte kip, zeevruchten (zalm, weekdieren en andere).
Frankrijk, Ramillies
Leveranciers van kruiden voor kip, Mexicaanse kruiden, kruiden voor merguez, kruiden voor worstvlees met of zonder kleurstof, kruiden voor barbecueworstjes, kruiden voor patés, kruiden voor droge worst, kruiden voor knoflookworst, additieven voor ham. Leveranciers van aluminium verpakkingsschalen voor catering, plastic schalen, bestek, voedselreinigers. Voedselbacteriedodende middelen.
Frankrijk, Amancy
...Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin fabriceert en distribueert sinds meer dan 30 jaar producten uit de Savoye in Amancy, Haute-Savoie. Online verkoop van: ambachtelijke gerookte charcuterie op traditionele wijze, droge worst, saucisses, diots, droge hammen & vlees van superieure kwaliteit online. Bij Maison Alpin willen we dat de echte smaak van de Savoyard ziel je in één hap wordt...
Frankrijk, Rungis Cedex
... van de grootste wereldmarkt voor verse producten, vinden we voor u alle producten: zuivel, kazen, vlees, worst, meel en brood, fruit en groenten, gerookte zalm, meel en eieren... Verzendingen, Leveringen in de regio Parijs.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play