Frankrijk, Colmar
...« De Keizer », een volle, zachte witte wijn met een prachtige, subtiele en elegante geur die de neus omhult en de mond vult. Perfect als aperitief, gaat hij gelukkig samen met foie gras, kazen en desserts. Druivenrassen: 100% Gewurztraminer Neerslag: 550 mm/jaar Leeftijd: 40 jaar Rijping: 8 tot 9 maanden in honderdjarige vaten Alcohol: 12,5% Suiker: 25 g/L Totale zuurheid: 2,5 g/L Serveertemperatuur: 8-10°C Bewaarpotentieel: 10 jaar...
Portfolio (36)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Chenin. TERROIR : Klei-limaat. VINIFICATIE EN OPVOEDING : Druiven zorgvuldig met de hand geoogst. Delicate persing. Opvoeding op fijne droesem in roestvrijstalen tanks. APPELLATIE : AOP Anjou Blanc. PROEFNOTITIES : Strohgele kleur. Complexe neus van exotisch fruit en honing. Frisse en rijke mond met minerale tonen. GERECHT/WIJN COMBINATIE : Vis, geitenkaas. DIENSTTEMPERATUUR : 9°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Vin Orange Assemblage : Roussanne Potentiel de garde : Environ 5 ans Vinifications : Deze cuvée is geïnspireerd op de eeuwenoude Georgische traditie van witte maceratiewijnen. Handmatige oogst, de witte druiven worden vervolgens gemacereerd. Na het afvoeren wordt de wijn in een aardewerken amfoor geplaatst en gedurende een jaar in dit vat gerijpt.
Portfolio (53)
Frankrijk, Auxerre
Frankrijk, Ponteilla
...Deze "kleine" witte past zo goed bij je—levendig, fris, om zonder mate van te genieten! Druiven: Chardonnay, Macabeu Appellation: IGP Côtes Catalanes Blanc Jaar: 2019 LABELS: AB Ecocert Alcohol: 13% Vol / Alc FLESFORMAT: 75 cL...
Portfolio (7)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Dijonmosterd met witte wijn, gemaakt bij Meule de Pierre, door Edmond FALLOT, mosterdmaker in Dijon sinds 1840. Glazen pot 190ml - 210g...
Portfolio (198)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... in heerlijke en verleidelijke aroma's van boter, vanille en een rijke textuur. Het geheel is van grote puurheid en eindigt met een grandioze lengte. Een grote wijn die u een onvergetelijke herinnering zal nalaten! Inhoud: 75cl Type: Witte wijn Druivenrassen: 100% Rolle (Vermentino) AOC: Côtes-de-Provence La Londe Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2032 Serveertemperatuur: 11-13°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Deze droge witte wijn "ontdekking" is ideaal als aperitief of bij zoete/zoute combinaties. Probeer het bij de Aziatische keuken: je zult verrast zijn! Domein: DOMAINE DE L'EPINAY Appellatie: VIN DE FRANCE Regio: VAL DE LOIRE Kleur: Wit Druivensoorten: Muscat Petits Grains 50 % / Sauvignon Blanc 40 % / Chardonnay 10 % Teeltwijze: Biologisch Inhoud: 75cl Gewicht: 1 kg Karakter: Droog Oogstjaar: 2018...
Portfolio (100)
Frankrijk, Malataverne
...De legende vertelt dat Fenicische schepen, aangedreven door de regelmatige winden van een 'Zeebries', in de 6e eeuw voor Christus aan de Middellandse Zeekust landden. Ze brachten de knowhow van de wijnbouw en wijnproductie met zich mee. Adviezen voor wijn-spijs combinaties Voor dagelijkse maaltijden met vrienden, barbecue en grote zomerse salades. Deze witte wijn past perfect bij uw visgerechten, zoals een tongfilet of een amandelforel. Serveer temperatuur 2° 6° Decanteren Nee...
Portfolio (188)
Frankrijk, Laure-Minervois
...Droge witte wijn met fruitige tonen van abrikoos en rijkdom door rijping op totale droesem.
Portfolio (11)
Frankrijk, Courbevoie
Frankrijk, Passa
...Deze wijn, gemaakt van de Macabeu-druif, komt van oude wijnstokken op klei-zandige bodems, gelegen aan de voet van de Albères en de Pic du Canigou.
Portfolio (14)
Frankrijk, Brue Auriac
...De aanzet in de mond biedt zowel een mooie frisheid als veel rondheid, met fruitige en subtiel vanilleachtige tonen die een zachte en vlezige sensatie geven en bijdragen aan een langdurig genot met een mooie afdronk. Wijn-spijs combinaties: Vis, schelpdieren, schaaldieren, kazen Serveer temperatuur: 8-10°C Bewaring: Nu drinken of binnen 3 tot 5 jaar Bijzonderheid: De naam van de cuvée Héritage de Saint Victor verwijst naar de monniken van de Abdij van Saint Victor in Marseille.
Portfolio (7)
Frankrijk, Nice
... tot 7 ton per hectare zorgvuldig wordt gehandhaafd om de superieure kwaliteit van de druiven te waarborgen. Met een totale productie van 15.000 flessen van 0,75 liter, heeft deze droge rode wijn uit het oogstjaar 2015 een alcoholpercentage van 12,5%. Het vinificatieproces toont een toewijding aan kwaliteit en authenticiteit. De druiven, met de hand geoogst en zorgvuldig geselecteerd, hebben een fermentatie ondergaan in open vaten van 225 liter, met een maceratie van 20 dagen, gevolgd door een rijping in roestvrijstalen tanks gedurende 10 maanden.
Portfolio (2)
Frankrijk, Epernay
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... typische aroma's van koolwaterstoffen worden gemengd met die van passievrucht en citrusvruchten. De tonen van witte bloemen voegen een frisheid toe aan deze witte wijn die harmonieus zal combineren met vis, zeevruchten en gevogelte.
Portfolio (10)
Frankrijk, Roubia
... vruchten. Mond Intens, zijdezacht, lichte tonen van cassis, genereuze tonen van kers, genereuze tonen van rode vruchten, elegante tannines, fijne tannines, rond, gestructureerd lichaam, goede intensiteit, lange persistentie. Gerechten & wijn combinaties Gegrild rood vlees, Witte vlees, Gevogelte, Wild, Koeienkaas Serveertemperatuur: 16° - 18° Kleur: Rood Druivenras: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alcohol: 14,5% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Frankrijk, Paris
...evenementen en paleizen die houden van uitzonderlijke producten. Ideaal voor het organiseren van uw recepties of proeverijen in VIP-stijl. Andere details van dit uitzonderlijke product en andere nuttige informatie. Deze Prestige wijn van PRAGEN zal u echter verleiden met zijn uitzonderlijk fruitige aroma's die uw geest openen voor krachtige smaken en uw noblesse bevestigen in een passie voor gedeelde smaken. SKU:VPPSALG2B01 Inhoud:75cl...
Portfolio (21)
Frankrijk, Saint Loubes
... combinaties (ten opzichte van wijnherkomst, alcohol, bubbels, zoetheid, smaak, kleuren…) - Een moderne en flexibele productietool - In staat om verpakkingsaanpassingen voor te stellen vanaf slechts 600 flessen en totale aanpassing (wijn + verpakking) vanaf 6000.
Frankrijk, Grigny
...Ingrediënten: Tarwe meel -30%, groenten (paprika, rode ui) -20%, rundvlees -19%, water, spek -8%, sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout), zonnebloemolie, zout, suiker, witte wijn, glutamaat, sesamolie, peper, gemberpoeder, tapiocazetmeel, E412 guargom. Gemiddelde voedingswaarden per 100g product: Energie 820kJ /196kcal, vetten 8,0g (waarvan verzadigde vetzuren 2,4g), koolhydraten 21,96g...
Portfolio (10)
Frankrijk, Castelnaudary
...INGREDIËNTEN: kalfsvlees en botten uit FRANKRIJK, water, groenten, witte wijn (sporen van sulfieten), tomatenconcentraat, maïszetmeel, specerijen, zout.
Portfolio (37)
Frankrijk, Biguglia
...Voedingswaarden per 100 g energie (kcal) = 91 energie (Kj) = 386.2 vetten (g) = 0.1 / waarvan verzadigde vetzuren (g) = 0 gluciden (g) = 21.5 / waarvan suikers (g) = 8 eiwitten (g) = 0.6 / zout (g) <0.5 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: WITTE WIJN BALSAMICO AZIJN 72%, CLEMENTINE JAM 12%, KORSISCHE CITROENEN 0.03% verdikkingsmiddel: xanthaangom Inhoud: 25 cl...
Portfolio (68)
...Appellation Française Sauvignon B Gebruik Druivenras voor wijnproductie Fenologie Periode van uitlopen: 7 dagen na de Chasselas. Periode van rijpheid: 2e periode, 2,5 weken na de Chasselas. Technologische mogelijkheden De trossen en bessen zijn klein. De Sauvignon B maakt het mogelijk om zeer elegante, verfijnde, evenwichtige en typerende droge witte wijnen te produceren. De variëteitsaroma's van...
Portfolio (71)
Frankrijk, Guérande
... de keuken te denken zonder te denken aan coq au vin, boeuf bourguignon, daube en vele andere recepten. Na verdamping van de alcohol brengt rode wijn zijn tannines mee die de gerechten dat bijzondere karakter geven. SKU:SGEVR250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Paris
...Semoule van durumtarwe, Eieren 30%, Rode bietpoeder, Barolo DOCG-wijn 2%. Kan sporen van weekdieren bevatten. Voor ongeveer 3/4 personen. 6/7 minuten koken in een grote hoeveelheid gezouten kokend water. Afgieten en op smaak brengen. Wij raden een truffelsaus (witte of zwarte), vlees- of groentesaus aan. Een rode wijn (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) of een witte wijn (Roero Arneis, Gavi di Gavi) uit dezelfde regio vormt een perfecte combinatie. Ean13:3701511702359 Referentie:TagliatelleBioVinItalie1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Généreux en aromatisch, deze Viognier komt tot uiting in tonen van geelvleesfruit en een vleugje witte bloemen. Als aperitief past hij perfect bij toast met geitenkaas & honing, een zalm- en dillecake of Cretese bruschetta. Bij de maaltijd combineert u het met gegrilde inktvis, een risotto met asperges, een kipgerecht in de braadpan met rozemarijn of flambé-gamba's. U kunt het ook gewoon koel genieten, met vrienden als aperitief. Inhoud: 75 cl Alcoholpercentage: 13 % VOL...
Portfolio (57)
Frankrijk, Fretin
... elke stijl en voor elke sector iets te vinden! U kunt bijvoorbeeld perfect kiezen voor de witte kartonnen mand met geometrische patronen die zowel een fles wijn als een terrine herbergt. Voor alle verfijnde producten kunt u ook de ronde kartonnen doos kiezen die graag uw specerijen, uw theelijn of uw snoepjes ontvangt. Tot slot, voor maximaal gemak, kunt u ook kijken naar de kraftkleurige kartonnen tas met een transparante opening die de inhoud zichtbaar maakt.
Portfolio (8)
Frankrijk, Cénac
...zijdezachte en verfijnde body. Gedurende de hele proeverij zijn er aroma's van exotisch fruit waarneembaar. Algemene indruk: harmonieuze, smakelijke witte wijn met aanhoudende aroma's. Te genieten als aperitief of bij zeevruchten gerechten. Serveer goed gekoeld. Product: Château du Garde Oppervlakte: 2,5 ha Druivensoort: 60% Sémillon 40% Sauvignon Terroir: klei-kalk bodem Uiterlijk: helder, glanzend, geel-groene kleur Neus: fijn, fruitig en fris...
Portfolio (9)
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Frankrijk, Pont D Ain
...Een zoete, zachte witte wijn met precies de juiste hoeveelheid, met een hint van honing. Ideaal als aperitief of bij foie gras. Status: Nieuwe product Land: Frankrijk Productiegebied: Bordeaux Appellatie: Premières cotes de Bordeaux Oogstjaar: 2017 Alcohol: 13° Inhoud: 75cl...
Portfolio (95)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play