...Specialty caramels zijn een grote familie van karamelsoorten, variërend van melkcaramel tot gezouten boterkaramel, veganistisch, met verlaagd suikergehalte... Deze karamelsoorten bieden een unieke textuur en smaak aan elk product. In pasta- of glittersvorm kunnen verschillende ingrediënten (honing, melk, room, chocolade, boter, plantaardige vetten...) worden gebruikt om ze te creëren.
Ze voldoen...
...{"ingredient_list":"Lijst van ingrediënten :\nglucosesiroop, gecondenseerde magere melk zoet, suiker, palmolie, magere cacaopoeder, zout, emulgatoren (e471, zonnebloemlecithine) aroma's, kan noten bevatten, gemaakt in Frankrijk\n\nAllergenen :\nMelk\n\nBewaarcondities :\nBewaren op een koele en droge plaats.\n\nVoedingswaarden per 100g :\nEnergie waarde (kcal) 398 kcal / 100g\nZout 0.55 g / 100g...
...Blikje van 250 ml.
En wat zit erin?
Magere melk 75% (herkomst: EU), koffie 19% (water, koffie-extract, cafeïnevrij koffie-extract), suiker, verdikkingsmiddelen: cellulose, cellulosegom, carrageen, stabilisator: kaliumcitraten, karamel siroop, aroma, zout.
Allergenen onder de loep
Melk.
Goed bewaren is niet moeilijk
Voor opening, op kamertemperatuur bewaren. Na opening, onmiddellijk consumeren. Nog beter als het goed koud is.
Blikje te recyclen...
...Onze karamel heeft verschillende smaakprofielen; sommige zijn geroosterd, andere meer vanilleachtig, romig of zelfs boterachtig. Bruin of blond, ze zullen allemaal een gourmet-effect aan uw producten garanderen.
...Een culinaire ontsnapping die doet denken aan zonnige ochtenden en gezellige ontbijten. De zoete tonen van warme brioche vermengen zich met romige en gekarameliseerde akkoorden, ondersteund door de troostende zoetheid van vanille en kokos.
Olfactieve Familie: Melk, vanille
Topnoten: Romig akkoord, karamel
Hartnoten: Brioche...
...Melkchocolade tablet met 36% cacao. Chocolade met een uitgesproken smaak van cacao en melk, versterkt door een vleugje karamel en geroosterde tonen. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, kiezen we de beste grondstoffen.
Netto Gewicht (G):100...
...Pot van 200GR in PET.
Samenstelling: ongeraffineerde bietsuiker, natuurlijke smaakstof karamel met gezouten boter, natuurlijke kleurstof bruin (E150C)
Er kunnen sporen aanwezig zijn van ei, melk, mosterd, pinda's, weekdieren en schaaldieren, vis, sesamzaad en soja
Referentie:SUCRE0028B...
...Specialiteit caramels zijn caramels die ontstaan door de gecontroleerde werking van warmte op voedingssuikers in aanwezigheid van andere ingrediënten: melk, room, boter, gezouten boter, fruitextracten, honing, mout, chocolade, plantaardige vetten...
De specialiteit caramel is er in alle vormen: poeder, stukjes, vloeibaar, pasta, maar ook in een BIO-assortiment. Het is een caramel met een textuur...
...Maison Lesage
Romig en verrukkelijk, deze smeerpasta's zijn vrij van palmolie, op basis van chia-olie, glutenvrij en rijk aan omega 3.
Ingrediënten HAZELNOTEN uit Piemonte 27%, suiker, VOLLE MELK poeder, cacaomassa, cacaoboter, chia-olie, rijstzemelenolie, zonnebloemolie, cacaopoeder, emulgator soja-LECITHINE.
...Neem een pauze, vergezeld van een welverdiende warme chocolademelk!
Chocolade lepel om te laten smelten in melk.
Ideaal voor 200 ml melk.
Afmetingen - L13 x B 7 x H 2 cm
Aantal per doos: 25
Minimale hoeveelheid per bestelling: 25
Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos
SKU: C-C
Land van fabricage: Frankrijk
Pre-order: Ja
Best-seller: Nee
Personalisatie: Nee
Gewicht (lbs): 0.04
Lengte (inches): 9.80
Breedte (inches): 4.00
Hoogte (inches): 5.40...
...Ontdek onze selectie van heerlijke en chocoladeproducten.
1 doos met een assortiment van gevulde chocolade van 125 gram
1 assortiment van 9 mendiants met drie soorten chocolade van 90 gram
1 duo van sticks voor warme chocolademelk, melk- en pure chocolade van elk 40 gram
1 pot karamel om te smeren van 200 gram
1 pot chocolade- en hazelnootpasta van 200 gram
1 pot pasta met feuilletine stukjes van 200 gram...
... 2015!
(potten van 270g)
Deze authentieke en smakelijke producten zijn altijd populair geweest bij een breed publiek. Ideaal met yoghurt, ijs en als vulling voor gebak en om te smeren op pannenkoeken, brioche, wafels, brood...
Confituur van melk
Zuivelspecialiteit, een romige mix van verse melk en suiker met een fijne smaak van melk-karamel. Zeer laag vetgehalte en een hoge calciumaanvoer...
Chocoladebedekte specialiteiten (donker, melk, nougatcrème, karamel, truffel, enz.) en decoratieve parels (zilverkleurig, goudkleurig, multikleurig, met een suiker- of chocoladekern), kleine multikleurige chocoladehartjes. We werken met geselecteerde amandelen: Avola, amandelen uit Frankrijk en Spanje, gekozen om de originaliteit van hun smaak. Wat betreft onze chocolade-specialiteiten, werken we met extra fijne chocolade. De grondstof voor onze chocolade dragées is op basis van 70% cacao. We zijn op zoek naar exporteurs.
...Al meer dan 40 jaar ontwikkelt het bedrijf GAGET (Biologisch gecertificeerd door Ecocert) zijn expertise in het creëren van unieke smaken voor de voedingsindustrie. In zijn hightech laboratorium produceert het bijzondere smaken, koffie-extracten (Arabica, Robusta, mengsels van Arabica/Robusta), karamel (Aromatische vloeibare karamel, Zoute boterkaramel, Melk-karamel) en fruitbereidingen (Citrusvruchten, Gele vruchten, Rode vruchten, Exotische vruchten, Wortelen en Rabarber), bestemd voor verse zuivelproducten (dessertcrèmes, yoghurt), ijs, diepvriesdesserts of zuivelproducten, banket en snoep.