Frankrijk, Josselin
... gebruiken en gemakkelijk te integreren in bestaande recepten. Verpakking: emmer van 5 kg en zak van 20 kg Samenstelling: Lijnzaadmeel, plantaardige vezels Aanbevolen dosering: IJs en sorbets: 0,5 tot 0,7% Gebruik: Vooraf mengen met de droge ingrediënten en toevoegen aan het mengsel Uiterlijk: Poeder van beige kleur Smaak: Neutraal Product afkomstig uit biologische landbouw: Gecertificeerd door FR-BIO-09...
Portfolio (15)
Frankrijk, Merville
... onderverdeeld in 3 categorieën: - blonde karamel, met een honing- en snoepsmaak, met zeer weinig karamelisatie - traditionele karamel, de standaard karamel smaak die gemakkelijk in gedachten komt, vaak gebruikt in toppings en sauzen - volle karamel, zeer uitgesproken smaak, gebruikt in mengsels in koekjes of zuivelproducten om een goede karamel smaak te verkrijgen. BELANGRIJKSTE TOEPASSINGEN: - Zuiveltoetjes - Groentetoetjes - IJs - Koekjes - Taarten - Sauzen - Topping - Snoepgoed...
Portfolio (7)
Frankrijk, Yssingeaux
...Textuurmiddelen bedoeld om stevigheid en een zekere weerstand tegen de tijd en de gebruiks-, bewaar-, verwerkings- en transportomstandigheden van voedingsmiddelen te bieden. SEVAGEL 64G: stabilisator voor ijs SEVAGEL 64S, 65S: stabilisator voor ijs & sorbets SEVAGEL: emulgator-stabilisator voor ijs (bevat een emulgator) Stabilisator voor banketbakkersroom: zorgt voor een room zonder synerese na een vries-/ontdooi-cyclus Stabilisator voor slagroom...
Portfolio (55)
Frankrijk, Arengosse
... intens aroma, dat perfect de betoverende geur van verse abrikozen weergeeft. - Natuurlijke Kleurstof : Gebruik van een natuurlijke kleurstof om de authenticiteit van het product te behouden. Gebruikstips : De Sucre Abricot is ideaal om een vleugje zon toe te voegen aan uw desserts, gebak, ijs en andere zoetigheden. Strooi het over uw pannenkoeken, taarten of gebruik het om uw yoghurt te zoeten voor een fruitige en smakelijke toets. Productkenmerken : - Gewicht : 100g Referentie:SUCRE00072A...
Portfolio (200)
Frankrijk, Charbonnières-Les-Bains
...gekarameliseerde zoetheid toevoegt die harmonieus samengaat met de andere ingrediënten. De drank wordt vaak geserveerd op ijs, wat het een verfrissende en aangename drank maakt, vooral als het warm is. Het toevoegen van tapioca parels voegt een leuk en textuurvol element toe aan de drank, waardoor het nog aangenamer wordt om te nippen.
Portfolio (34)
Frankrijk, Privas
... glazuur om brokjes van gekonfijte kastanjes te verkrijgen, raden we aan onze tips te volgen door hier te klikken. Bewaar de brokjes kastanjes die je niet meteen nodig hebt in de siroop zodra de doos is geopend. Ze kunnen zo enkele weken in de koelkast worden bewaard en je kunt ze later glazuren afhankelijk van je behoeften. Ingrediënten: kastanjes, suiker, glucosestroop, natuurlijke vanille-aroma De brokjes van gekonfijte kastanjes kunnen worden gebruikt als decoratie op taarten, op bûches.
Portfolio (41)
Frankrijk, L'union
...Geniet van een drankje met exotische accenten, warm of koud te drinken. Alle ingrediënten die POP CBD gebruikt in de ...
Portfolio (200)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Romige biologische ijs met gezouten boterkaramel. Een puur genot ijs gemaakt met kwaliteitsvolle biologische ingrediënten in een pot van 500 ml, 100% biologisch afbreekbaar, composteerbaar en gecertificeerd plasticvrij.
Portfolio (184)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Voor liefhebbers van zoetheid en romigheid hebben we onze NATA-ijscreme gecreëerd. Romig en vol van smaak, deze lekkernij past perfect bij fruitige sorbets of stukjes fruit. Onze ijsjes en sorbets worden in onze werkplaats bereid volgens onze originele recepten, waarbij we uitsluitend gebruikmaken van hoogwaardige en geselecteerde ingrediënten. We gebruiken geen kleurstoffen of aroma's. Je zult...
Portfolio (85)
Frankrijk, Talant
...ingrediënten en regelgeving. Het tweede deel is gewijd aan de recepten, door de maanden van het jaar en de seizoenen heen. Ontdek door de pagina's heen het recept voor de galette des rois met chocoladecaramel ijs, een gekookt paasei met kokosnoot, een bevroren zwarte bosbessen eclair, een bevroren aardbeien eclair met bloemen, en een bevroren Marinière bûche met rode kersen... Referentie: BEL46 Op voorraad: 3 Producten Afmetingen: 384 Pagina's Taal: Frans...
Portfolio (192)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... temperatuur en de beweging van de mixer weergeeft. Het is niet nodig om de ingrediënten vooraf te koelen op deze professionele ijs machine. Begrijp: Digitaal scherm, grote ijsbak met een inhoud van 2L en een maatbeker en lepel inbegrepen. Vermogen: 230V / 180 W Afmetingen: 272 x 315 x 362...
Portfolio (188)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000010028 Perfect voor gebak en desserts (petits fours, tuiles, taarten, ijs) of in hartige gerechten: vis, vlees, groenten, salades... De amandel is een uitstekende notenkeuze, geliefd om zijn smaak en ook geconsumeerd om zijn voordelen. Een uitstekende bron van enkelvoudig onverzadigde vetten, antioxidanten, vezels en eiwitten, de amandel geeft een langdurig verzadigd gevoel. Proefadvies Toevoegen aan uw bereidingen (muesli, desserts, vlees, salades…). Bewaren op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht. Ingrediënten Amandelen uit de Biologische Landbouw...
Portfolio (114)
Frankrijk, Feurs
... en smaken die gebruikt wordt als glazuur, vulling, inclusie en marmering "ripple". Het is een caramel die je kiest op zoek naar een textuur en smaak om het eindproduct te karakteriseren en een sterke identiteit te geven. Mogelijke toepassingen: - IJS - MELKDESSERTS - CHOCOLADE - KOEKJES - PATISSERIE - CHOCOLADE- EN GRANENREPEN - SPECIAAL BIERPRODUCTEN...
Portfolio (6)
Frankrijk, Appietto
...Krokante hazelnootpasta zonder palmolie van de Biscuiterie d'Afa. De krokante textuur van deze nieuwe hazelnootpasta zal zowel jong als oud verwennen. Ideaal voor gebruik in uw desserts, ijs, pannenkoeken of gewoon om met een lepel te consumeren! Als u van onze canistrelli houdt, dan zult u ook van onze hazelnootpasta houden. Gewicht: 250 gr Ingrediënten: Corsicaanse biscuits Canistrelli 57...
Portfolio (118)
Frankrijk, Biguglia
... trekken. Koud Giet 4 theelepels in 1 liter water en laat minimaal 20 minuten op kamertemperatuur trekken. Zeef voor het serveren, met of zonder ijs, afhankelijk van je voorkeur. Fr. Ingrediënten: Rooibos, mirte, thym, rozemarijn, etherische olie van mirte. En. Ingredients: Rooibos, myrtle, thyme, rosemary, myrtle essential oil. Co. Ingredienti: Rooibos, morta, erba barona, rosumarinu, oliu essenziale di morta.
Portfolio (15)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... en vanilleachtige tonen. Uniek en vreselijk verleidelijk! Te drinken met ijs, in een cocktail (The Almond Margarita, Liquid Tiramisu, Madeleine 2.0, enz.) of toe te voegen aan je koffie om te spelen met de textuur en het een smakelijke twist te geven. Het huis: Adriatico is de geslaagde onderneming van Jean-Robert Bellanger, een Franse ondernemer die de grote Italiaanse merken op hun eigen terrein uitdaagt. Op 40-jarige leeftijd besluit hij zich om te scholen in de wereld van de likeuren en richt hij het merk op in september 2019. Type: Amaretto Bianco Inhoud: 70cl Alcoholpercentage: 16%...
Portfolio (321)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... doordrenkt met basilicum en Darjeeling-thee) – 17% vol. Cosmopolitan – Hibiscus & Red Pepper – x1 (Cosmopolitan doordrenkt met hibiscus en rode peper) – 17% vol. Alles is klaar! Je hoeft alleen maar de fles open te maken en de inhoud over ijs te schenken. Hoge kwaliteit en ambachtelijke recepten, gemaakt met dezelfde ingrediënten als in een bar. Minder tijd voor voorbereiding. Zodat je meer tijd kunt doorbrengen met je gasten.
Portfolio (57)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Onze ijsjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten (verse room, magere melk, eidooiers), zonder kunstmatige kleurstoffen of smaken.
Frankrijk, Paris
...Onze Koude Effect Gewrichtscrème - 99% Pure CBD is ontworpen om de pijn in diep weefsel en gewrichten te verlichten. Naast CBD bevat deze krachtige crème verschillende effectieve ingrediënten, waaronder verfrissende menthol en natuurlijke pijnstillers. Of je nu een atleet bent of gewoon last hebt van hardnekkige pijn, onze CBD-crème is een must-have voor elke sporttas of medicijnkast. Het product in een paar woorden: Isolaat 99% CBD Product zonder THC Menthol voor een frisse en langdurige pijnverlichting Ontstekingsremmend Ontspannen Kalmerend Ontspanning Voedend Hydraterend...
Portfolio (5)
Frankrijk, Colombes
...Gourmet cocktail, kruidig en vol. Ingrediënten : Bourbon, amaretto, limoensap, Angostura, wilde citroenbitter, huisgemaakte rozemarijnsiroop. (serveren op ijs) Formaten : 1 liter (10 cocktails) en 50 cl (5 cocktails). Let op: overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid.
Portfolio (6)
Frankrijk, Camphin En Carembault
...Aloë Vera is al heel lang bekend om zijn herstellende en kalmerende eigenschappen, zowel voor de huid als in voeding. Het is tijd om uw lichaam de pauze te geven die het nodig heeft! Bereik een natuurlijk stralendere teint met de actieve ingrediënten van Aloë Vera. Maar daarnaast zal de Aloë Miracle ook de taak hebben om uw hele spijsverteringssysteem te kalmeren, wat er ook aan bijdraagt dat uw lichaam zich veel beter voelt. Stijl: Zakje 60g Duur van de infusie: 5 min Temperatuur van de infusie: 100°C/212°F Te genieten: Warm of IJs...
Portfolio (47)
Frankrijk, Landeleau
...Kleine ultra zachte galette: een waar genot! Deze kleine galette kan koud en naturel gegeten worden. Hij kan ook in de pan worden verwarmd en geflambeerd met een alcohol naar keuze of geserveerd met een bolletje ijs, karamelsaus en slagroom. Een zuurstofabsorber houdt de kwaliteit van het product in een gesloten zak. Diameter: ongeveer 18 cm Ingrediënten: melk, tarwemeel, suiker, eieren...
Portfolio (3)
Frankrijk, Carentan
... industriëlen als RHF. Wij vervaardigen en commercialiseren karamel in verschillende vormen en recepten, en bieden professionals Industriële Voedingsproducten (IVP) aan: - Vloeibare karamel voor topping, glazuur of vulling - Karamelstukjes voor koekjes, broden, brioche, ijs, truffels…: Klassieke recept, verse room uit Normandië, gezouten boter, AOP. - Thermostabiele karamelstukjes voor kookbestendigheid - Karamelpoeder Wij staan open voor onze klanten en kunnen u ondersteunen in uw overpeinzingen en ontwikkelingsbehoeften.
Portfolio (4)
Frankrijk, St Cezaire Sur Siagne
Aromatech ontwerpt, produceert en commercialiseert voedingsaroma's. Wij bieden aroma's aan in de vorm van vloeistoffen, lipofiele en hydrofiele stoffen, poeders, pasta's en emulsies. Onze aroma's kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan agrovoedingsproducten: alcoholvrije dranken, alcoholische dranken, zuivelproducten, dieetproducten, koekjes, banket, snoep, diervoeding, kant-en-klaar maalt...
Frankrijk, Grasse
... aroma's van zeer hoge kwaliteit volgens de meest veeleisende internationale kwaliteitsnormen. Het bedrijf levert voornamelijk aan de voedingsmiddelenindustrie in de sectoren van dranken, zuivelproducten, snoep, koekjes, ijs, desserts en hartige producten. Het bedrijf beschikt over een netwerk van commerciële agenten over de hele wereld en heeft een dochteronderneming in Florida (VS) met een productie-eenheid en R&D-laboratoria.
Frankrijk, Erquinghem-Lys
...DAWN FOODS FRANCE biedt een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve producten: bakmixen, vullingen, stabilisatoren voor room en mousses, fruitbereidingen, glazuren, chocolade, aroma's, ingrediënten voor ijs, toppings en decoraties. DAWN FOODS FRANCE is een van de leiders in de BVP-sector (Bakkerij, Deegwaren, Banket) in Europa en ontwikkelt zijn activiteiten via vier belangrijke markten: ambachtelijke banketbakkerij, horeca, ijsbereiding en de industrie.
Frankrijk, Prades-Le-Lez
... melkzuurbacteriën, enzymen en natuurlijke kleurstoffen. CHR HANSEN is aanwezig in uw dagelijks leven dankzij zijn ingrediënten: enzymen en culturen voor de zuivel- en vleesindustrie, bacteriën voor wijn en natuurlijke kleurstoffen voor ijs, snoep en dranken, evenals probiotica. Onze ingrediënten worden gebruikt in zowel de voedingssector als in de farmacie, voeding en landbouw. In Frankrijk zijn de Divisies...
Frankrijk, Nanterre
...oplosmiddelextractie), Controle van diervoeding (grondstoffen, ingrediënten, dierlijke meel, laboratoria, productie van huisdiervoeding, voedergewassen en diervoeding), Controle van melk en zuivelproducten (boter, kaas, consumptiemelk, ijs, melkpoeders, yoghurt), Controle van biobrandstoffen, Controle van granen, meel en oliën (ontvangst van granen, eetbare oliën, analyse ter plaatse, selectie...
Frankrijk, Nogent-Sur-Seine
...Al meer dan 40 jaar ontwikkelt het bedrijf GAGET (Biologisch gecertificeerd door Ecocert) zijn expertise in het creëren van unieke smaken voor de voedingsindustrie. In zijn hightech laboratorium produceert het bijzondere smaken, koffie-extracten (Arabica, Robusta, mengsels van Arabica/Robusta), karamel (Aromatische vloeibare karamel, Zoute boterkaramel, Melk-karamel) en fruitbereidingen (Citrusvruchten, Gele vruchten, Rode vruchten, Exotische vruchten, Wortelen en Rabarber), bestemd voor verse zuivelproducten (dessertcrèmes, yoghurt), ijs, diepvriesdesserts of zuivelproducten, banket en snoep.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play