Italië, Capo D'orlando
... goed is voor de botten en afslankend, en magnesium voor de spieren, het hart en de hersenen. IN DE KEUKEN Als je van eenvoudige gerechten houdt, gebruik het dan om sandwiches en broodjes te vullen of in een pastasalade, met verschillende ingrediënten zoals yoghurt, sla, garnalen, kip en venere rijst of quinoa. Als zoetigheden kunnen we genieten van avocado- en cacaomousse, avocado-ijs en nog veel meer gerechten.
Portfolio (27)
Italië, Acerra
...Hazelnootcrème ZONDER GLUTEN (gluten vrij) ideaal om je koffie, desserts, yoghurt en ijs op smaak te brengen en te garneren. Schudden voor gebruik INGREDIËNTEN: suiker, plantaardige olie (zonnebloem, palm), hazelnoten (8%), magere melkpoeder, magere cacaopoeder met 10-12% cacaoboter, lactose, emulgator: sojalecithine, aroma, natuurlijk vanille-aroma, antioxidant: rozemarijnextract. Kan sporen van andere noten bevatten.
Portfolio (61)
...MACUBA is de siroop die wordt verkregen door het macereren en concentreren van de biologische Siciliaanse johannesbroodpulp, van nature veganistisch en glutenvrij. Het is een uitstekende natuurlijke zoetstof die kan worden toegevoegd aan zoetwaren en bakproducten. Het is perfect voor het marineren van vlees, op ijs en pannenkoeken, en kan ook worden gebruikt als ingrediënt in smoothies en...
Portfolio (3)
Italië, Torino
... gemakkelijk met andere smaken. Meng onze gedroogde kiwi-poeder in je formuleringen voor een boost van superfood-nutriënten en rijke smaak. Ze zijn gebruikt in de bereiding van sapdranken, gelatine, conserven, siropen, likeuren en ijs.
Portfolio (10)
Italië, Comacchio
...Il Tantafrutta is een nieuwe lepel-sorbet, direct klaar voor gebruik, geserveerd in de vorm van quenelles of bolletjes. Het is een lichte, smakelijke en natuurlijke afsluiting van de maaltijd, gemaakt met ongeveer 50% fruit; het is glutenvrij, bevat geen melk of melkproducten, geen kunstmatige aroma's, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zijn op een...
Portfolio (3)
Italië, Turin
...geroosterde, geblancheerde, in blokjes gesneden en pasta-ingrediënten zijn altijd traceerbaar, en sommige zijn biologisch gecertificeerd. Het handhaven van strikte veiligheids- en kwaliteitsnormen resulteert in de beste smaak, textuur en aroma. Beschikbare Producten: -Hazelnoten in de schaal, -Natuurlijke / Geroosterde In Blokjes Gesneden Hazelnoten -Natuurlijke / Geroosterde Hazelnootmeel -Hazelnootpasta...
Portfolio (10)
Italië, Coriano
...We produceren meer dan 100 smaken ijs, inclusief Gourmet (hartige) smaken. "We hebben ervoor gekozen om het ijs uitsluitend te 'koken' met natuurlijke ingrediënten, zodat we u authentieke smaken teruggeven die verloren zijn gegaan."...
Portfolio (1)
Italië, Bertinoro
... grondstoffen en de versheid van de gebruikte ingrediënten. De zoetwarenafdeling werd enkele jaren later opgericht. Vanaf het begin was de positionering van BABBI ver weg van de al rijke massamarkten en richtte het zich op het creëren van "unieke en onvervangbare zoetigheden" door het gebruik van nobele, verfijnde en pure grondstoffen en een lange en zorgvuldige ambachtelijke verwerking. Vanuit dit principe zijn de Wafer Viennesi en de Waferini ontstaan, die vandaag de dag wereldwijd bekend en gewaardeerd zijn.
Italië, Bonate Sopra
...pigmenten en op maat gemaakte mengsels voor elke behoefte te ontwikkelen, evenals om elke soort poederproduct voor derden te produceren en verpakken.</p><p>Het houdt zich bezig met cacao, chocolade, zoetstoffen, conserveermiddelen, natuurlijke kleurstoffen, natuurlijke etherische oliën voor de conserveringsindustrie, caseïnaat, poederbereidingen voor dranken, zoetstoffen, verdikkingsmiddelen en chemische zuurmiddelen, bases voor ijs, vanilline, magere melkpoeder en citroensap.</p>...
Italië, Bistagno
Giuso een eeuw van Innovatie. Productie en verkoop van producten, ingrediënten, halffabricaten en voedingsmiddelen voor ijssalons, patisserie en bakkerijen: Italiaanse ijs, room, gekonfijt fruit, candied fruit, jam, confituren, amarena. De Missie: Ingrediënten en halffabricaten produceren voor ambachtslieden en kleine industrieën, door constante zoektocht naar innovatieve oplossingen en met als doel de totale tevredenheid van de eindklant.
Italië, Torino
... selectie pralines, de smeerbare crème met 50% hazelnoten en tal van lekkernijen om te ontdekken. Sperandri biedt het publiek een bedrijfswinkel, goed gevuld en gastvrij, waar je direct producten kunt kopen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die aan de smaken van elke klant kunnen voldoen en een moment van grote zoetheid kunnen bieden. Bovendien is er ook de winkel aan de Via Tripoli 72/F, waar je al onze chocoladeaanbiedingen en het ijs gemaakt met onze eigen ingrediënten kunt vinden. We verwelkomen je!
Portfolio (97)
Italië, Barletta
... snoepwaren, en de productie van industriële granen voor ijs en yoghurt. Snoepjes en chocolade met zoethout uit Calabrië en munt uit Piemonte. Wij zijn Gecertificeerd voor Biologische Productie, veganistisch en nutraceutisch, FDA, ISO 140001 milieu. In 2020 heeft ons idee en onderzoek chocolade ontwikkeld met vitamines en mineralen, in 6 verschillende versies: bosbes vitamine C, sinaasappel en...
Portfolio (10)
Italië, Caltagirone
De bar-patisserie Zagara is de juiste keuze voor wie heerlijke zoetigheden wil, bereid met eerlijke ingrediënten. Taarten voor ceremonies, buffetpatisserie en nog veel meer, voor elk type evenement. We verkopen onze typische Siciliaanse producten in Italië en het buitenland: Amandelgebak, kleurige koekjes, ambachtelijke koekjes en nog veel meer. We bieden cateringdiensten voor ceremonies aan en stellen ook producten van de traiteur voor. Kom genieten van onze Apericena met vrienden, je vindt altijd vriendelijkheid en professionaliteit aan je zijde. Bezoek de website en boek je evenement!
Italië, Scandolara Di Zero Branco
... poederproducten op basis van gelatine en emulgatoren voor de warme of koude bereiding van melk- of fruitijs. Hun samenstelling geeft het ijs zachtheid, romigheid en een uitstekende volumevergroting. Tuttacrema is een lijn van klassieke pasta's die geschikt zijn om melk- en roomijs, mousses, banketcrèmes en semifreddo's op smaak te brengen: een combinatie van pure ingrediënten, zorgvuldig afgemeten volgens de recepten van de klassieke Venetiaanse traditie. Albert srl heeft in 1996 de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de norm UNI EN ISO 9001 behaald.
Italië, Rimini
MARR spa is een toonaangevend bedrijf in Italië op het gebied van distributie aan de Foodservice. Al meer dan 40 jaar bedient MARR meer dan 38.000 klanten in de commerciële horeca (restaurants, hotels, vakantieparken) en de collectieve sector (kantines, scholen, ziekenhuizen) met een assortiment van 10.000 voedingsproducten (vis, vlees, diverse levensmiddelen, groenten en fruit en apparatuur) dat ...
Italië, Palermo
... ingrediënten en een gloednieuw productieproces, voor distributie in Italië en daarbuiten. U kunt meer informatie vinden op onze website www.monsu.it. Als u geïnteresseerd bent in het importeren van onze gelato, sorbetto en granita siciliana, en in het bespreken van zakelijke kansen in uw land, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Italië, Caltanissetta
... teruggaat tot 1980, weten we de smaakpapillen te verwennen van degenen die nieuwe smaken willen uitproberen en van degenen die dat niet willen, met ingrediënten en combinaties die een perfecte balans op de tong tot uitdrukking brengen. Voor het maken van ons ijs gebruiken we alleen geselecteerde natuurlijke ingrediënten zoals: verse melk uit Sicilië, verse room, kristalsuiker, pistachenoten en amandelen...
Italië, Coriano
... natuurlijke ingrediënten en een eeuwenoud rijpingsproces. Voor ons ijs gebruiken we geen kleurstoffen, kunstmatige aroma's of conserveermiddelen, omdat we geloven dat ijs een genot voor de smaakpapillen moet zijn. We bieden ambachtelijk natuurlijk ijs van de hoogste kwaliteit, in het bijzonder zijn onze klanten ijssalons, cafés, restaurants en hotels die ijs in een hoorntje of bakje verkopen. Van het...
Portfolio (1)
Italië, Jesi
...Het succes van het ambachtelijke ijs "Ciro & Pio" komt voort uit de onmiskenbare smaak, gecreëerd door een mix van de allerbeste verse ingrediënten en vakkundige ambachtelijke verwerking, ondersteund door 60 jaar ervaring. De meest kenmerkende uitdrukking van het merk "Ciro & Pio" is de prestigieuze ijssalon die direct wordt beheerd in de stad Jesi (AN), met de kinderen en kleinkinderen van de...
Italië, Putignano
Lippolis produceert en commercialiseert hoogwaardige halffabricaten voor de ijs- en banketbakkerij. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in biologische, natuurlijke, glutenvrije en suikervrije producten. De ambachtelijkheid van onze bewerkingen maakt de producten eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te bewaren en vooral in staat om alle edele eigenschappen van de natuurlijke ingrediënten te behouden...
Italië, Montecchia di Crosara
Cesarin selecteert en transformeert fruit in hoogwaardige ingrediënten voor zowel de industriële als ambachtelijke zoetwarenindustrie om gekonfijt fruit, gekonfijte kersen, fruitpuree, gebakjes, snoepindustrie, ijs, zoetigheden en ijs te verkrijgen. De fruitpuree is de nieuwe lijn van kant-en-klare producten die zijn verkregen uit de verwerking van vers geoogst fruit. Het is ideaal voor de...
Italië, Basciano
Geni is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van snoep en ambachtelijk glutenvrij ijs. De familie is betrokken bij alle fasen, van de keuze van grondstoffen tot de productie en marketing van de producten. De wens om authenticiteit te herstellen, het gebruik van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten en innovatie vertegenwoordigen de waarden van ons bedrijf. Onze...
Italië, savignano mare (FC)
... een publiek dat houdt van het ontdekken van nieuwe smaken en niet wil inboeten op een "gezond en natuurlijk" ijs. Door middel van zorgvuldige analyses en periodieke monsters controleert een modern geaccrediteerd onderzoekslaboratorium voortdurend de kwaliteit en hygiëne van het ijs en de ingrediënten die worden gebruikt voor de productie van "het IJs van Sancisi".
Italië, Parete
... uit tot meer verfijnde producttypes: gastronomisch ijs (hartig), alcoholisch ijs, eiwitrijk ijs, ijs voor diabetici en/of functioneel, afhankelijk van de wensen en voedingsbehoeften en eventuele intoleranties van het publiek. Onze slogan is: "Alles wat je drinkt en eet, transformeren wij in ijs en meer..." We gebruiken geselecteerde, natuurlijke, authentieke en hoogwaardige grondstoffen; de...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play