... ook worden toegevoegd aan een granenmengsel, in desserts of in yoghurt. In de keuken, voor een zoete/zoute combinatie, kunt u ze ook aan uw samengestelde salades toevoegen. Om smeltend te worden, kunnen de druiven in een vloeistof worden geplaatst om ze te rehydrateren. Ze kunnen vervolgens over verse geitenkaas worden gestrooid voor een perfecte combinatie. Vind onze bruine druiven hier. Receptideeën: Verse geitenkaas met druiven, rozijnenbrood, kouglof, rozijnen cake, rijst met melk en druiven. DOOS: 5Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
...Traditionele vinificatie: persing, klaring, rijping op fijne droesem in thermoreguleerbare RVS tanks gedurende ongeveer twaalf maanden. NOTITIES VAN DE PROEVERIJ Mooie gouden gele kleur, helder, met sprankelende reflecties. De neus onthult een intense bouquet dat op delicate wijze aroma's van exotisch fruit (mango, ananas) en gedroogd fruit (hazelnoot, amandel) mengt. De aanzet in de mond is vol...
Portfolio (60)
...Andere verpakkingen VRAC en SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - De VIJAYA Mix combineert Thompson Druiven, Hazelnoten en Gepelde Amandelen met Cashewnoten. Het wordt al snel een dagelijkse bondgenoot, zowel in inspanning als in troost. Referentie:32802...
Portfolio (123)
Frankrijk, Bordeaux
... een prachtige onthulling die wijnliefhebbers van Bordeaux zal verleiden. Druivenrassen: 90% Merlot, 10% Cabernet Franc Vinificatie: Selectie van de oogst zonder het kneuzen van de druiven om zoveel mogelijk fruit te behouden. Vinificatie in conische roestvrijstalen tanks om de natuurlijke extractie van de tannines op elegante wijze te vergemakkelijken. Veroudering: 10 maanden in vaten...
Portfolio (43)
... zand terroir om u een elegante en krachtige wijn te bieden, die representatief is voor het prestige van onze Bordeaux-wijnen. WIJNMAKING Traditionele vinificatie in roestvrijstalen tanks. DRUIVEN Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon PROEVERIJ Diepe kersenkleur. Elegante en gestructureerde neus met intense aroma's van rode bessen. De smaak is in balans en vol van smaak, met tonen van rijp fruit, zachte specerijen en geraspte truffels, ondersteund door lange, zijdezachte tannines. Eten & Wijn Combinaties Te genieten met gestoofd kalfsvlees, eendenborst of oude kaas.
Portfolio (96)
Frankrijk, Rungis
Frankrijk, Chateaurenard
...Tafeldruiven van kwaliteit van augustus tot oktober. Vele variëteiten beschikbaar: Zwarte druiven of Witte druiven. Alle verpakkingen mogelijk op aanvraag. Franse productie, onder de zon van Provence. Conventionele vruchten of afkomstig uit biologische landbouw. Groothandel in fruit en groenten, leverancier druiven Provence, leverancier Frankrijk, verkoop druiven, aankoop druiven, druiven...
Portfolio (7)
Frankrijk, Soreze
...Huispers met schroef en een vat van 2,5 liter Het vat met een diameter van 12,5 cm en een hoogte van 16 cm is ideaal voor het persen van kleine vruchten, druiven, bramen, frambozen, enzovoort... en het extraheren van een uitstekende vruchtensap. Ontworpen voor gezins- en dagelijks gebruik, maakt deze tafelpers het zeer eenvoudig om het sap van alle seizoensgebonden vruchten te extraheren. De mand...
Portfolio (195)
Frankrijk, Rungis Cedex
...GROOTHANDEL DRUIVEN RUNGIS. AMS EUROPEAN: importeur van druiven in Rungis, leverancier van druiven Rungis, premium druiven Rungis. AMS EUROPEAN is groothandelaar in luxe druiven in Rungis, hoogwaardige druiven in Rungis.
Portfolio (47)
Frankrijk, CASABLANCA
...Wij zijn in staat om u een breed scala aan fruit en groenten te bieden, waaronder aardappelen, uien, sinaasappels, clementines, paprika's, tomaten, wortelen, pepers en druiven, enz. Wij GARANDEREN kwaliteitsproducten, met COMPETITIEVE TARIEVEN en betrouwbare logistiek. Wij kunnen ook andere seizoensgebonden producten aanbieden, afhankelijk van de beschikbaarheid. Wij staan tot uw beschikking voor eventuele vragen en aanvullende informatie. Neem contact met ons op via e-mail: nmtagriculture@gmail.com...
Bijpassende producten
Blackberry
fruit en groenten verkopen
Portfolio (1)
Frankrijk, Roubia
...jonge uitstraling. Neus van zeer rijpe steenvruchten, met een dierlijke toets. De mond is vrij evenwichtig, maar toch behoorlijk tannineachtig. We proeven zwart fruit met een beetje houtachtige en kruidige tonen. Een stevige wijn.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nGerechten in saus en gemarineerde grillades. Zachte kazen van koemelk.\nBistronomie wijn. Ideaal te drinken op 17°C.\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (kg): 1,3\nAlcoholpercentage (%): 12,5"}...
Portfolio (28)
Frankrijk, Condom
...Kleur: Amber met gouden reflecties Neus: Umami, zeer complex met paddenstoel en truffel. Mond: Zeer aanwezig met truffel, gekookte tomaat, zeer complex en krachtig, lichte bitterheid die grotendeels door de truffel wordt overweldigd. Afloop: Zeer lang met truffel en evolueert naar aroma's van druiven, dadels, gekonfijt fruit, met altijd een dominante truffelsmaak, aanwezigheid van kruidige noten zoals genepi, absint, gentiaan.
Portfolio (66)
Frankrijk, Jarnac
... diverse internationale spiritscompetities (IWSR, San Francisco Spirits Competition…). VERS EIK Dit aroma komt van de Franse eiken vaten waarin onze cognac rijpt en van het eeuwenoude vakmanschap van onze tonneliers. Het wordt zorgvuldig gecontroleerd zodat het hout in balans is met de fruitige en bloemige aroma's. Lente bloemen Afkomstig van een selectie van druiven, geoogst op rijpheid door onze...
Portfolio (12)
Frankrijk, Saint-Vérand
... de kalklagen van de Côte-d'Or verlengt, ideaal voor Chardonnay. Plantdichtheid : 8.500 stokken/hectare. Snoei : Guyot. Oogst : Handmatig. Opbrengsten : 55 tot 65 hl/ha, waardoor de druiven de nuances van onze terroir kunnen onthullen. Vinificatie : Zeer langzame persing, om het fruit te respecteren. De laatste perssappen worden niet behouden. Rijping : In tank gedurende 6 tot 8 maanden. Gedurende het hele proces worden de beslissingen voornamelijk genomen op basis van proeverijen. Deze gegevens worden natuurlijk aangevuld met technische analyses. Zoals voor alle wijnen van het domein.
Portfolio (18)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... aromatische rijkdom en een grandioos evenwicht: tonen van geroosterde ananas, mango, passievrucht en sinaasappel vermengen zich op gracieuze wijze met aroma's van gedroogd fruit (noten, hazelnoten) die zich hebben ontwikkeld dankzij de meer dan 10 jaar oude fles. Een cuvée om puur van te genieten, als aperitief bij foie gras of als begeleiding van een fruitdessert! Inhoud: 50cl Type: Zoete wijn Restsuikers: 100g/L Druivenras: 100% Petit Manseng AOC: Pacherenc du Vic-Bilh Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2042 Serveertemperatuur: 8-10°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Entre-Vignes
...De voor de hand liggende variëteitsuitdrukking wordt overtroffen door de aroma's van gedroogd en gekonfijt fruit: sinaasappel, schil, gedroogde abrikoos, kweeperengelei. Appellatie: A.O.C. Muscat de Lunel VDN Kleur: Wit Inhoud: 0,75 L Alcoholpercentage: 15% Klimaat: Mediterraan Druivensoort: 100% Witte Muscat kleine druiven Serveertemperatuur: 7 tot 8 °...
Portfolio (17)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Rully wit met tonen van levendige en ronde fruit, rijk en lang Domein: DOMAINE NINOT Appellation: RULLY Regio: BURGONDIE Kleur: Wit Druiven: 100 % Chardonnay Teeltmethode: Biologisch Karakter: Droog Inhoud: 75cl Gewicht: 1 kg...
Portfolio (100)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Limons argileux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Druiven geoogst op een zeer mooie rijpheid. Maceratie van 24 uur bij lage temperatuur. APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION : Lichtroze kleur. Harmonieuze neus van kleine rode vruchten. Heerlijke, zachte mond met een finale vol fruit en pittige, peperachtige tonen. ACCORD METS/VIN : Aperitief, charcuterie, pizza, fruitdesserts. TEMPERATURE DE SERVICE : Tussen 6 en 8°C. Carton van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Caudiès De Fenouillèdes
...Appellation: IGP Côtes Catalanes Cépage: 100% Chardonnay Sol: De druiven komen van de schistachtige bodems van Caudiès. Leeftijd van de wijnstokken: aanplant midden jaren '80. Elaboratie: Deze cuvée wordt gevinifieerd in tank en opgevoed in terracotta kruiken om het karakter van onze terroirs en het fruit te respecteren. De opvoeding gedurende 6 maanden op fijne droesem zorgt voor een beetje...
Portfolio (9)
Frankrijk, Cénac
...zijdezachte en verfijnde body. Gedurende de hele proeverij zijn er aroma's van exotisch fruit waarneembaar. Algemene indruk: harmonieuze, smakelijke witte wijn met aanhoudende aroma's. Te genieten als aperitief of bij zeevruchten gerechten. Serveer goed gekoeld. Product: Château du Garde Oppervlakte: 2,5 ha Druivensoort: 60% Sémillon 40% Sauvignon Terroir: klei-kalk bodem Uiterlijk: helder, glanzend, geel-groene kleur Neus: fijn, fruitig en fris...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Cannat
... van de aroma's en specerijen wordt behouden. De wijnen worden vervolgens enkele maanden apart in tank gerijpt met een subtiele houttoets die plaatsvindt vóór de botteling. PROEVERIJ Donkere kleur met paarse reflecties. Een Cabernet Sauvignon met aroma's van munt, rode vruchten, rijpe paprika, rokerige en licht geroosterde tonen. Volle, smakelijke, goed gestructureerde mond, veel fruit. Deze wijn past goed bij uw rode vlees, pizza. Deze wijn wordt idealiter geserveerd tussen 14°C en 16°C.
Portfolio (46)
Frankrijk, Mazion
... die een aanhoudende rand van fijne bubbels voedt. De fijne en elegante neus opent zich met tonen van gekonfijte perzik. De mond wordt gedomineerd door fruit. COMBINATIE EN PROEF MOMENTEN: De aroma's van deze drank passen zeer goed bij kaviaar; als aperitief, na het diner met taart; de hele nacht voor uw festiviteiten; in de nachtclub of voor alle grote evenementen met familie of op het werk. Te drinken rond 8°C. BENAMING CEE: AROMATISCHE DRANK OP BASIS VAN WIJN INGREDIËNTEN: CHARDONNAY EFFERVESCENT, PERZIKENLIKEUR + GOUDE175...
Portfolio (11)
Frankrijk, Rungis Cedex
HALLES TROTTEMANT RUNGIS: specialist in commerciële horeca en luxe hotels. Alle bestemmingen. Algemeen in Fruit, algemeen in Groenten, zomerfruit (steenvruchten, druiven), bessen, citrusvruchten, appels en peren, aardappelen, knoflook, uien, sjalotten. Onze producten: asperges, wilde paddenstoelen, bessen, fruitmanden, kruiden en kleine salades, groentebouquets, Aziatische producten, exotische producten, oude variëteiten citrusvruchten, appels, peren, steenvruchten, Indiase producten. U kunt ons telefonisch bereiken op 01 46 87 41 19 of per fax op 01 46 87 65 13.
Frankrijk, Plan-D'orgon
Het bedrijf TONFONI is gespecialiseerd en erkend als verzender van fruit en groenten uit de Provence (Cavaillon-meloenen, druiven, abrikozen, kersen, salades, asperges, courgettes, en anderen). Onze inkoopgebieden bevinden zich in de regio Gard, de Durance-vallei, de heuvels van de Lubéron en de Ventoux, en de Alpes de Haute Provence, die profiteren van de lucht, de zon en de Mistral van onze...
Frankrijk, Rungis Cedex
...Specialist in zomerfruit, seizoensgebonden fruit en groenten, bessen, citrusvruchten, appels en peren. Algemeen specialist in fruit. Producten "Monloup ETS": clementines, sinaasappels, perziken, nectarines, appels, peren, meloenen, kersen, aardbeien, bessen, pruimen, druiven, mango's, noten, kastanjes, asperges, kiwi's, vijgen. Diensten in Rungis: verzendingen, leveringen in Frankrijk, leveringen in de regio Parijs, creditcard.
Frankrijk, Rungis Cedex
...Specialist in zomerfruit, citrusvruchten. Algemeen specialist in fruit. Producten "Meseguer": Clementines en Llusar-sinaasappels, Tas bonita- en Idol-citroenen, Anabella-druiven, Revelation-avocado's, perziken, nectarines, Anabella-abricoten, pomelo's. Diensten in Rungis: Verzendingen, producttraceerbaarheid.
Frankrijk, Rungis Cedex
...Specialist in exotisch fruit en groenten Rungis, Steenvruchten en druiven, Citrusvruchten. Algemeen specialist in fruit. Producten Rungis: Bananen, Avocado's, Clementines, Sinaasappels, Citroenen, Perziken nectarines Royal, Navelines Vistol. Diensten Rungis: Leveringen in de regio Parijs, Spoedleveringen, Bestellingen per telefoon, Rijping, verfijning.
Frankrijk, Laure-Minervois
... wilde karakter, Marselan voor originaliteit en ontdekking. - Wit: Chardonnay voor zijn fruit, Viognier voor zijn romigheid en Roussanne. Geen houtopvoeding voor onze wijnen, een opvoeding op totale droesem voor de witte wijnen (6 maanden) en maceraties van meer dan 6 weken voor de rode wijnen. Werken met de druiven door middel van zwaartekracht, vermindering van sulfieten. Het karakter van...
Portfolio (11)
... uitzonderlijke terroir maakt het mogelijk om een complexe, originele wijn te creëren met een perfecte balans tussen structuur en fruit, door de zeldzame assemblage van nobele druivensoorten zoals de Cabernet Sauvignon, de Merlot, de Syrah en de Grenache. Het domein is altijd geëxploiteerd met zachte technieken die behandelingen en meststoffen alleen in geval van nood toestaan. Laat u verrassen door de...
Portfolio (3)
Frankrijk, Montauban
...Het bedrijf BLUE WHALE is een vereniging van 300 fruittelers, opgericht in 1950. BLUE WHALE is daarmee de specialist in appels en de grootste Franse exporteur daarvan, evenals in pruimen, peren, druiven en kiwi's. We distribueren onze vruchten naar meer dan 70 exportbestemmingen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play