Frankrijk, Cadeilhan
... knoflook in handen zoals deze uit de oven komt, getransformeerd door de Maillard-reacties. Biologische zwarte knoflook vindt zijn weg in tal van bereidingen, maar kan ook puur worden gegeten. Zwarte knoflooksaus, marinade met zwarte knoflook, puree van zwarte knoflook of gewoon in dunne plakjes gesneden in je pastagerechten. Zwarte knoflook past bij alle soorten vlees, charcuterie, foie gras, fijne vissen (tong, heilbot, zeebaars) en schaaldieren. Voor de zoetekauwen is zwarte knoflook een geweldige aanvulling op chocolade en citrusvruchten.
Portfolio (9)
... bepaalde dranken. Ze bereiden een zoute drank met gefermenteerde melk en pepermunt. Het kan ook worden verwerkt in hartige gerechten met vlees. Om een muntachtige toets toe te voegen, kan het worden gebruikt in vullingen of gehaktballen. Het kan ook worden gebruikt voor een portie verse aardbeien of met net geroosterde vruchten. Het is perfect voor het maken van Iraanse thee. DOOS: 9Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Condé-Sur-Marne
...La Gourmande is het resultaat van een slimme mix van zachte tarwe, voornamelijk T65-bloem, en harde tarwe. De kenmerkende hanenkamvorm herinnert ons aan de agrarische wereld waar we deel van uitmaken. Het is ideaal om te combineren met vlees of groenten in kleine stukjes. Netto gewicht: 400g...
Portfolio (17)
Frankrijk, Boulogne-Sur-Mer
...Biologische Atlantische zalm is een duurzame en smakelijke zeevruchtenoptie, gekweekt in gecontroleerde omgevingen om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Deze zalm is biologisch gecertificeerd, wat betekent dat hij wordt gekweekt zonder het gebruik van pesticiden of antibiotica, en biedt zo een gezondere optie voor milieubewuste consumenten. Het malse en smakelijke vlees maakt het een...
Portfolio (8)
Frankrijk, Ham
...Of het nu gaat om uw sappige vlees, delicate vis of gegrilde groenten, deze mix zal een explosie van smaken en een ongeëvenaarde smaakdimensie bieden. Gecertificeerd door Ecocert, is onze grillmix "Kruiden uit de Provence" synoniem voor kwaliteit en toewijding aan een gezonde en natuurlijke keuken. Geniet van de authenticiteit van de Provence in al uw culinaire bereidingen en proef grillgerechten die uw gasten zullen verbazen. Referentie: AR802063...
Portfolio (127)
Frankrijk, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Nee, nee en nee! We garanderen u dat er geen vlees in dit mooie potje zit, alleen goede plantaardige ingrediënten en een mengsel van paddenstoelen met een delicate intensiteit. Sluit uw ogen, u bevindt zich midden in het bos. INGREDIËNTEN: kokosolie (35%), water, sojaproducten, biologische biergist, paddenstoelen, mosterd, koolzaadolie, zout, agar agar, biologische chiazaad, biologische tamari, zwarte peper, xeresazijn, specerijen, knoflook, tomatenpuree, gerst miso, uien.
Portfolio (7)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... internationale prijzen gewonnen. De olijven worden met de hand geplukt op het optimale moment van rijping, van biologische olijfbomen, zonder het gebruik van kunstmest, synthetische producten, herbiciden en pesticiden. Intense fruitige smaak van groene olijven, groene appel, groene kruiden, banaan, amandel, groen hout, zoet, zacht, weinig bitter en licht pikant. Sensorisch profiel U.E: intense fruitigheid. Ideaal voor gebruik zonder koken, met toast, geroosterd brood met tomaat, groene salades of tomatensalades. Deze olie kan uw groenten, vis, rood vlees, pasta en aardappelen enz. aanvullen.
Portfolio (198)
Frankrijk, Aix En Provence
...fruitsalade, wit vlees, room, vis. Vorm / Hoeveelheid BIO DROGE GEWASSEN BLAD / 12g - 50g. Oorsprong Frankrijk - 100% biologische plant. Deugden Ontspannend, slaapverwekkend, spijsverteringsbevorderend, cardiovasculair, antispasmodisch.
Portfolio (9)
Frankrijk, La Fouillade
...De biologische coppa van Ferme de la Rousse is gemaakt van schoudervlees. Het vlees is smaakvol en mals. Het kan rauw in dunne plakjes als aperitief worden gegeten en gegrild past het perfect bij een raclette of een brunch.
Portfolio (11)
Frankrijk, Chaville
...Agromaya biedt u een complete witte of gemarmerde sesam aan. Uitstekend om over een salade te strooien, kan het worden gebruikt om vlees, gevogelte, fruit en groenten op te fleuren. Sesam, in al zijn vormen (als zaden, olie, puree) is van een ongelooflijke voedingsrijkdom. Wanneer het geroosterd wordt, verliest het een deel van zijn voedingskwaliteiten, terwijl het in smaak wint. De vitamines, in het bijzonder, kunnen niet goed tegen verhitting en komen in verminderde hoeveelheden voor in vergelijking met de rauwe en witte zaad.
Portfolio (7)
Frankrijk, Cournonterrale
... Marokko en is een magische boom die weigert zich aan de wetten van de natuur te houden, waardoor hij de mysterieuze grond van de Berberstammen in Marokko zijn exclusieve terroir biedt. De argannoten die hieruit voortkomen, worden met de hand geplukt en vervolgens gebroken om de amandelen te extraheren. Deze worden daarna geroosterd en koudgeperst. Zorgvuldige stappen die het mogelijk maken om een premium arganolie te verkrijgen. Een biologische kwaliteit Betrokken bij de productie van kwaliteitsproducten, worden de percelen arganbomen gecultiveerd volgens de richtlijnen van de Biologische Landbouw.
Portfolio (10)
Frankrijk, Pont-De-Labeaume
...Vanuit zeer hoogwaardige saffraan, een gelei die verrast op kazen. Als afwerking op vlees zoals eendenborst, versterkt het zonder te maskeren. Ook te combineren met romige of melkachtige desserts: rijsttaart, verse kaas… Visueel is het een zeer mooi product, omdat de stigma's in de gelei blijven zweven. Samenstelling: biologische rietsuiker, citroensap, saffraanstigma's, agar-agar. Bewaring: 3 jaar. Pot van 215g.
Portfolio (28)
Frankrijk, Ostwald
...Afkomstig uit een regionale ecologische teelt, wordt onze hennepmeel koud ontvet door ons en vervolgens gemalen door onze molenaar. Ons meel met notensmaken verrijkt en verfraait al uw zoete en hartige bereidingen! Rijk aan complete eiwitten (meer dan vlees!) en oplosbare en onoplosbare vezels, is het ook een bron van Omega 3-6-9! Gebruikstips: Rauw of gemengd 5 tot 30% met andere meelsoorten...
Portfolio (12)
Frankrijk, Roubia
... vruchten, specerijen, garrigue. De mond benadrukt het fruit, in een krachtige, gestructureerde, traditionele stijl. Een solide wijn die enige tijd moet worden gewacht. Mooie kwaliteit.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nWintergerechten, gemarineerd vlees, BBQ-ribs, wild. Krachtige romige kazen.\nFijne gastronomiewijn. Idealiter te drinken op 17°C.\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (Kg): 1,3\nAlcoholpercentage (%): 13"}...
Portfolio (28)
Frankrijk, Laure-Minervois
...Assemblage van Grenache, Syrah en Carignan. Volle rode wijn met rijke tannines die de afdronk bedekken. Een wijn die perfect past bij uw gegrilde groenten en vlees.
Portfolio (11)
Frankrijk, Carquefou
...Vers verpakt vlees: - Chipolata's naturel X6 - Chipolata's 2X2 Snijdbaar - Worstjes X4 - Gerookte worstjes X2 - Frankfurter worstjes X4 - Worstjes 2X1 Snijdbaar - Witte bloedworst X2 - Zwarte bloedworst X2 - Natuurlijke spekblokjes - Gerookte spekblokjes - Ham met bot X3 plakken - Gerookte grillham X2 plakken - Gekookt gebraad plak - Ham uit Vendée X4 plakken - Leverpastei plak - Boerenpaté plak - Pastei in korst X2 - Hoofdpastei plak...
Frankrijk, Rungis
... assortiment gevogelte: Volailles De Bresse, Volailles du Gers die in de open lucht worden gehouden, boerderijgevogelte en label rouge, biologische gevogelte, traditionele boerderijgevogelte. Halal gevogelte: De onderneming Courtin-Hervouet verkoopt gevogelte en Halal-producten. We hebben ook een compleet aanbod van standaard gevogelte en halal-producten, met verpakkingen die zijn afgestemd op uw behoeften en de mogelijkheid om grote volumes te beheren. COURTIN HERVOUET is groothandel in vlees uit Galicië in Rungis. Contact 01 41 73 09 80 of mail naar contact@courtinhervouet.com.
Portfolio (62)
Frankrijk, Guérande
... kristallen. Deze met de hand geoogste kristallen vormen een fleur de sel met geuren van viooltjes en rozen, van ongeëvenaarde finesse. Samengesteld met de smaak van de Sinaasappel, zal het al uw gerechten met witte vlees of uw desserts een zomerse smaak geven.
Portfolio (42)
Frankrijk, Mietesheim
...Biologische Dijonmosterd is een sterke en smaakvolle recept. De rijpe en opgezwollen mosterdzaadjes worden gemalen, waardoor al hun pittigheid vrijkomt die uw smaakpapillen zal laten dansen met rood of wit vlees, groenten en quiches. Ingrediënten: Mosterdzaad*, azijn, water, zout. *: Ingrediënten uit de biologische landbouw...
Portfolio (80)
Frankrijk, Floirac
...Ongeraffineerde, biologische kokosboter, voor lichaam, haar, tanden. De kokosboter die ik u aanbied is extra vierge, koudgeperst uit het vlees van verse, biologische kokosnoten. Er zijn geen toevoegingen of verwijderingen, alleen pure kokosboter met een mooie kokosgeur. Kokosboter is rijk aan essentiële vetzuren (90%), wat het in staat stelt zijn functie als beschermende barrière te vervullen...
Portfolio (25)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
... maakt het mogelijk om zowel met hartige als zoete gerechten te combineren en zal uw aperitief, vlees, vis, groenten en desserts op smaak brengen. Wij bieden verschillende formaten aan die zijn afgestemd op uw behoeften: - Bewaarzak 1 Bol - Bewaarzak 2 Bollen - Bewaarzak 10 Bollen - Plateau van 20 Bollen in bulk Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en licht.
Portfolio (5)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000010028 Perfect voor gebak en desserts (petits fours, tuiles, taarten, ijs) of in hartige gerechten: vis, vlees, groenten, salades... De amandel is een uitstekende notenkeuze, geliefd om zijn smaak en ook geconsumeerd om zijn voordelen. Een uitstekende bron van enkelvoudig onverzadigde vetten, antioxidanten, vezels en eiwitten, de amandel geeft een langdurig verzadigd gevoel. Proefadvies Toevoegen aan uw bereidingen (muesli, desserts, vlees, salades…). Bewaren op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht. Ingrediënten Amandelen uit de Biologische Landbouw...
Portfolio (114)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
... vaak voor in recepten voor ijs, room, infusies en likeuren. Het versterkt vooral de smaken van vlees zoals lam of kip. De deugden van de etherische olie van maillette-lavendel zijn talrijk: sedatief, pijnstillend, ontstekingsremmend, anti-vlooien... Het is een onmisbare etherische olie in aromatherapie! Inhoud: 10 mL/0,35 fl.oz...
Portfolio (22)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...De wijn: De cuvée Croizillon is een Cahors van puur genot, gedragen door een aromatiek die evolueert naar sappige rode en zwarte vruchten (kers, pruim, braam, aardbei) en beschikt over soepele tannines. Het geheel is bijzonder soepel en verwent met zijn gulzigheid. Een Malbec die uitnodigt tot delen met vrienden en perfect zal passen bij uw aperitief, charcuterie en vlees. Een uitstekende...
Portfolio (321)
Frankrijk, La Jaille Yvon
...Onze MCÖ-soja-eiwitten zijn ontworpen om u te laten profiteren van onze expertise, maar ook om onze creaties en receptideeën rechtstreeks uit onze keuken met u te delen. Ingrediënten: Biologische Franse soja Water Natuurlijke aroma's Bereidingswijze: Frituren 3 tot 4 minuten. Voor onmiddellijke consumptie: Bij voorkeur frituren (in een pan met 3 tot 4 cm olie) tot ze mooi goudbruin zijn. U...
Portfolio (5)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...81 % Biologische witte wijnazijn* - 19 % Verminderde biologische druivenmost * Product afkomstig uit de Biologische Landbouw Zonder conserveermiddelen, zonder allergenen Niet gepasteuriseerd Te gebruiken in dressings, salades, rauwkost en marinades. Deze witte balsamicoazijn zal uw voorgerechten, vlees- of visgerechten aanvullen. De uitgebalanceerde smaak is geschikt voor al uw warme of koude...
Portfolio (132)
Frankrijk, Paris
...Semoule van durumtarwe, Eieren 30%, Rode bietpoeder, Barolo DOCG-wijn 2%. Kan sporen van weekdieren bevatten. Voor ongeveer 3/4 personen. 6/7 minuten koken in een grote hoeveelheid gezouten kokend water. Afgieten en op smaak brengen. Wij raden een truffelsaus (witte of zwarte), vlees- of groentesaus aan. Een rode wijn (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) of een witte wijn (Roero Arneis, Gavi di Gavi) uit dezelfde regio vormt een perfecte combinatie. Ean13:3701511702359 Referentie:TagliatelleBioVinItalie1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Auxerre
...Œil Grenat Nez Rode vruchten, kers, granaatappel Bouche Zacht, fruitig, in balans met kleine, omhulde tannines die de finesse in de afdronk dragen Vinificatie Ontsteeling, biologische bescherming, maceratie Accord met wijn Rood vlees, wild, gegrild vlees, kazen, tapas Het advies van de wijnmaker: serveren tussen 17 en 19°C Alcoholpercentage: 13,5 % vol Bewaarpotentieel: 5 jaar Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl Domaine: Domaine du Siestou Appellation: Minervois Jaargang: 2019 Druivensoort: Grenache, Syrah Teelt: Biologisch Label: Beschermde Geografische Aanduiding...
Portfolio (190)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play