... biologische extra vierge olijfolie is gecertificeerd door officiële inspectie- en certificeringsinstanties in overeenstemming met strikte regels en praktijken met betrekking tot bemesting en ziektebestrijding. De Artem Oliva biologische extra vierge olijfolie heeft een lage zuurgraad, een diepe groene kleur en een fluweelachtige textuur in de mond. Het heeft een milde, fruitige aroma en een lichtpeperige nasmaak. Het kan worden gebruikt voor koken en bakken, over salades worden gedruppeld, als onderdeel van een dressing, op geroosterd vlees, gegrilde groenten en natuurlijk als dip op zichzelf.
Portfolio (10)
Turkije, Izmir
...zeevruchten en groenten. OliveOilsLand® wordt gemaakt via een gepatenteerd proces van het mengen van 100% natuurlijke biologische smaken met een van onze mild-middelsterkte ultra-premium Extra-Virgin Olijfoliën. In tegenstelling tot veel typische merken uit de winkel die kunstmatig gearomatiseerde, met koolzaadolie doordrenkte olijfolie gebruiken, gebruikt OliveOilsLand® alleen pure 100% natuurlijke...
...Productie en export van kip en voedselproducten. In Turkije, Brazilië en Polen werken onze productie- en slachthuizen met biologische en natuurlijke productiemethoden.
Portfolio (10)
...Water: Waterimport uit Turkije Pulses and grains: Import van peulvruchten en granen uit Turkije Canned foods and canned products: Groothandel in Turkse conserven Hazelnuts and dried fruits: Groothandel in hazelnoten en gedroogd fruit Oils: Import van olijfolie en bakolie uit Turkije Cream and butter: Groothandel in Turkse room en boter Meat and Fish: Import van bevroren vlees en vis uit Turkije Other Turkish products: thee, koffie, kaas, Turkse honing...
Portfolio (9)
... keuken en zijn een van de meest gewilde culinaire specerijen. Ook bekend als zoete laurier, worden laurierbladeren gebruikt als smaakmaker en kruiden in soepen, vlees, stoofschotels, vis, sauzen, augurken en in zoetwaren. De laurierbladeren worden meestal gedroogd en worden gebruikt in hun geheel, verkruimeld of gemalen. Deze bladeren bezitten aromatische, stimulerende en narcotische eigenschappen...
Turkije, Canakkale
...Dardanos Fine Foods Extra Virgin koudgeperste olijfolie wordt zorgvuldig en met aandacht geproduceerd van handgeplukte kwaliteitsolijven die zijn geteeld in de Mediterrane regio. Perfect voor salades en dressings, om brood in te dippen, voor het marineren van vlees en voor koken in het algemeen. Een goede dressing voor vis en schelpdieren. Onze Extra Virgin Olijfoliën; Net als al onze producten...
Portfolio (5)
... groenten. Palamidas worden gemaakt via een gepatenteerd proces van het mengen van 100% natuurlijke biologische smaken met een van onze mild-middelsterkte ultra-premium Extra-Virgin Olijfoliën. In tegenstelling tot veel typische merken uit de winkel die kunstmatig gearomatiseerde, met koolzaadolie doordrenkte olijfolie gebruiken, gebruikt Palamidas alleen pure 100% natuurlijke biologische smaken...
Portfolio (10)
Turkije, Izmir
...Professionele houten snijplank gemaakt van 100% hout. De plank wordt niet alleen een betrouwbare assistent bij het snijden van producten, maar kan ook dienen als serveeritem voor gebraden vlees, groenten, kaas en andere voedingsmiddelen. IDEAAL VOOR HET SERVEREN VAN STEAKS, VIS EN VLEES BIJ EEN BARBECUE Stake Serveerplanken Pizza Serveerplank Snijplanken Kaas Serveerplanken Houten Snackplaat...
Portfolio (2)
Turkije, Istanbul
Wij zijn een bedrijf dat al 60 jaar in Turkije smaakvolle poedervormige dranken, instantsoepen, biologische soepen, vlees- en kippenbouillon, slagroom en pudding produceert.
Turkije, Afyonkarahisar
... karkasvlees (inclusief speciaal vlees van de dierenlende, steak, ribeye, rosbief, enz.), olijfolie: omentumolie, kruiden: echte knoflook (geen knoflookpoeder), zorgvuldig geselecteerde kruiden, zeezout en natuurlijke dieren darmen, behalve deze worden er geen extra producten, kunstmatige en synthetische toevoegingen gebruikt. We nodigen je uit om onze sujuk te proeven om de geërfde natuurlijke erfgoed smaak door te geven aan toekomstige generaties, door een onvergetelijke smaak in je mond achter te laten.
Portfolio (2)
... meer dan 2.500 variëteiten olijven al meer dan 4.000 jaar. Slechts 10% van de geproduceerde olie is bannerklasse extra vierge olijfolie. BSNS Tarım is zich ervan bewust dat biologische olijventeelt een lening aan de natuur is, en handelt daar ook naar door olijfolie te produceren volgens de hoogste normen. Door geoogste olijven te verwerken volgens hun variëteit met de koude persmethode, worden...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play