Frankrijk, Laissac
... slechts 3 ingrediënten te gebruiken: een hamnoot, Guérande zout en Kampot IGP peper uit Cambodja, een van de beste pepers ter wereld! Gedroogd vlees van de ham, deze hamnoot biedt je een vleeswaren zonder nitrieten en zonder conserveermiddelen, 100% natuurlijk. Handmatig gezouten en gepeperd, wordt deze ambachtelijke noot vervolgens in plakken gesneden en vacuüm verpakt in zijn glazen pot. Herkomst: Laissac, Aveyron Gewicht: 600g THT: 90 dagen...
Portfolio (29)
Frankrijk, Auros
... vinden. Dit zijn producten die het mogelijk maken om zich te onderscheiden en het ambachtelijk professionalisme te benadrukken. Assortiment Roest van ham "Extra Mager" 100% ham IGP zuidwest. 1,2 kg THT 90 dagen Roest van de Pyreneeën. 1,2 kg THT 90 dagen Roest met schilfers van IGP Bayonne-ham. 1,2 kg THT 90 dagen.
Portfolio (31)
Frankrijk, Bidart
La Maison Caudalie, de uitmuntendheid van biologisch, natuurlijk & wild! Van zijn gezellige tapas, "infarinata of tempura" diepvries (croquetas, inktvissen, rabas...) gecertificeerd IFS, zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen of additieven, tot de wilde vissen en andere zeeproducten, de wilde paddenstoelen uit onze regio's, vers, gedroogd, in poedervorm of diepvries, zijn biologische olijfoli...
Portfolio (59)
Frankrijk, Ham
... een fruitige en smakelijke toets aan uw taarten en gebak te geven. De eenvoudige en natuurlijke samenstelling bevat druivensap, suiker, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Met zijn pot van 160g stelt deze biologische druivengelei u in staat om te genieten van een ambachtelijke en kwaliteitsconfituur. Voordeel van het product: De biologische druivengelei is een heerlijk fruitige keuze om uw boterhammen en desserts mee te verrijken. Referentie: AR809529 Ean13: 3760306809529...
Portfolio (127)
Frankrijk, Toulon
...Allo Mistral Pizza in Toulon is een ambachtelijke pizzeria die elke avond kwaliteitsvolle en heerlijke pizza's maakt. Het bedrijf, opgericht in 1995, distribueert zijn pizza's in Toulon aan particulieren, die kunnen bestellen via de telefoon of direct in de vestiging van Allo Mistral Pizza in Toulon. Met een breed assortiment aan pizza's, op tomatenbasis of op roombasis, zult u genieten van de smaak van de pizza's van Allo Mistral Pizza, gebakken in een traditionele maar recente houtoven.
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
Opgericht in 1993, is Maison Mayté een ambachtelijke charcuterie uit het Baskenland. De Maison produceert een breed scala aan droge vleeswaren uit het Baskenland: hammen, saucissons, droge worst, platte of opgerolde buiken (ventrêches), chorizo, lomos secs... De Maison biedt ook zijn specialiteiten op basis van eend aan (foies gras, magrets, confits, rillettes, pâtés van foie gras), varkensvlees...
... lamsvlees - halal fuet van rundvlees - halal bacon / halal pancetta van rundvlees - halal pasterma van rundvlees - halal lamsvlees ham Wij bieden onze halal charcuterie in bulk aan in stukken of in gesneden verpakkingen. Al onze producten zijn halal gecertificeerd en geaccrediteerd door EIAC. Levering in het vasteland van Frankrijk, exclusief Corsica.
Portfolio (4)
Frankrijk, Bersaillin
... assortiment maakt ons de enige Franse fabrikant die in staat is om aan de volledige behoeften van een professional te voldoen. Het is ongeëvenaard in Europa en stelt het bedrijf in staat om zich met succes op de internationale markt te vestigen: Cubeuses, Cutters, Ontvelmachines, Schillers, Steakvormers, Laboratoriumsnijders, Mengsnijders, Koelsnijders, Spiesmachines, Tartaarmachines, Vacuummachines, Mengers voor slagers en vleeswaren, Armkneders, Mengkneders, Duwers, Beenderzagen voor slagers en vleeswaren, Kaassnijmachines, Ham snijders, Vlees- en koteletsnijmachines.
Frankrijk, Lyon
... aan de jacht. Hun doel is om de uitzonderlijke producten van de centrale Pyreneeën toegankelijk te maken en te democratiseren, terwijl ze een onvergetelijke smaakervaring bieden. Onze ambachtelijke slager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en heeft verschillende onderscheidingen gewonnen op het gebied van charcuterie. Hij gebruikt grondstoffen uit de regio om kwaliteitsproducten te...
Portfolio (40)
Frankrijk, LA ROCHETTE
Henri Raffin is een 100% familiebedrijf sinds 1937, gevestigd in het hart van de Franse Alpen. Wij produceren ambachtelijke gedroogde vleeswaren: droge worst, gedroogde ham, traditionele worst en terrines. Wij bieden een breed assortiment Savoie-worst aan, evenals een assortiment gedroogde worsten die op traditionele wijze zijn vervaardigd en die meerdere keren zijn bekroond op de Concours...
Portfolio (1)
Frankrijk, Plaisance
... waarborgen. Na de slacht in de slachthuizen van Lacaune worden de varkenscarcassen op maandag, dinsdag en donderdag geleverd in Plaisance. Ze worden versneden en de verschillende stukken worden toegewezen aan de productie. Wat de recepten betreft, van worst tot friton en ham, het is een knowhow die is opgebouwd op vijftig jaar ervaring, gebaseerd op de zoektocht naar de consistentie van smaken gedurende het hele jaar.
Frankrijk, Aurillac Cedex
... rijpen van de hammen duurt 7 maanden. De worstjes en saucissons worden op traditionele wijze vervaardigd volgens dezelfde ambachtelijke technieken. La Maison combineert moderne technieken met ambachtelijke knowhow om uitzonderlijke producten te produceren.
Frankrijk, Amancy
... onthuld. Niet meer, niet minder. Geen grote woorden nodig om de liefde voor ons vak te beschrijven. En als we het hebben over het vakmanschap dat van generatie op generatie is doorgegeven, het vlees dat we zonder concessies kiezen, de ambachtelijke charcuteriemethoden die we willen behouden, de productie die altijd uit onze handen komt, de oorspronkelijke smaken van 'oude' traditionele lokale...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play