Vanaf jonge leeftijd, gepassioneerd door de gastronomie, heeft de familie Polonio en Lopez, met ervaring, innovatie en de ontwikkeling van nieuwe modellen en gastronomische technieken, het bedrijf Sabores de Anabel Gastronomía en Catering sl opgericht. Dit familiebedrijf, opgericht in 2010, richt zich op de productie van jam, sauzen, groenten in olijfolie, sinaasappelconfituur, groenteconserven, f...
Portfolio (8)
Frankrijk, Marseille
... Équateur Fruits, met meer dan 23 jaar ervaring, garandeert een superieure kwaliteit voor zijn producten op basis van mangosteen. Door nauw samen te werken met lokale producenten, zorgt het bedrijf voor traceerbaarheid en naleving van internationale normen, en biedt zo een product dat de culturele identiteit en lokale handelspraktijken respecteert.
Portfolio (8)
...Met hele vruchten, een genot als spread en bij fijne wildsauzen Art.Nr: 029...
Portfolio (1)
Frankrijk, Paris
...Het productievolume van jam is 100.000 potten per maand. Het productievolume van groenteconserven is 500.000 potten per maand. De producten worden vervaardigd uit lokale grondstoffen. Het voedselveiligheidsmanagementsysteem van het bedrijf is geïmplementeerd en functioneert volgens de normen van ISO 22000:2018. Het is mogelijk om verschillende soorten conserven in verschillende verpakkingen te maken, afhankelijk van de bestelling van de klant.
Portfolio (1)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten 62,5% rode vruchten (bessen, zwarte bessen, bramen, bosbessen, frambozen, zure kersen), 0,12% nepeta, suiker, pectine, citroen, water. Gewicht 210g Referentie: CONFFROUNEP...
Portfolio (97)
...Winterse spread van pruim en veenbes Mogelijke vulhoeveelheden: 50g, 100g, 175g, 275g Ingrediënten: Vruchten (pruim, veenbes) (66%), rietsuiker, citroensap, geleermiddel appelpectine...
Portfolio (6)
Italië, Moio Della Civitella
... geplukte olijven, koudgeperst om een olie van de hoogste kwaliteit te garanderen. Rijk aan antioxidanten, heeft onze olie een fruitige en licht pittige smaak, perfect om elk gerecht uit de mediterrane keuken te versterken. •Jam en conserven: Onze jam en conserven worden gemaakt met vers fruit uit Cilento, geplukt en verwerkt met volledige respect voor de traditie. Zonder kunstmatige conserveermiddelen...
Portfolio (16)
... fruit en bovendien complete lijnen en enkele machines voor de productie van fruitpuree, in het bijzonder appels, peren, perziken en abrikozen, die in hun natuurlijke staat kunnen worden behouden of geconcentreerd. We produceren machines voor de productie van jam en conserven. Onze nieuwe productlijn voor het transport en de behandeling van bladgroenten is bijzonder geschikt voor het verwijderen...
Portfolio (6)
...' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland,en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.
Portfolio (117)
Frankrijk, Privas
...Clément Faugier in Privas in Ardèche: productie en commercialisatie van alle producten op basis van marrons sinds 1882: marrons glacés, crèmes de marron de l'Ardèche. Productie en commercialisatie van Marpom's, een mengsel van crème de marrons en appelmoes. Assortiment BIO-producten. Clément Faugier biedt nu ook diepgevroren fruit- en groentepuree aan, diepgevroren natuurmarronpuree in porties, in de vorm van schijven van 8 of 15.
Portfolio (41)
Verenigd Koninkrijk, Tiptree
...Tiptree's Conserven, Marmelades, Gelei, Citroen Curd en Honing. Het fruit dat bij Tiptree wordt gebruikt, kan afkomstig zijn van de eigen boerderijen van het bedrijf, van lokale telers of van vertrouwde buitenlandse bronnen. Wat de bron ook is, Wilkin & Sons zorgt ervoor dat alleen het allerbeste fruit in elk geval wordt gebruikt. Elk afzonderlijk stuk fruit wordt met de hand gesorteerd voordat het de kookpannen bereikt.
Noord-Macedonië, Veles
Wij zijn een privébedrijf uit Macedonië en zijn op zoek naar partners in verschillende landen voor onze hoogwaardige voedselproducten. Onze voedselproductiefaciliteit produceert verschillende soorten zoete conserven, evenals spreads en zoute dessertproducten gemaakt van verschillende vruchten en groenten. We hebben alle certificaten voor de export van onze producten. Als u geïnteresseerd bent in...
Portfolio (8)
Frankrijk, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK is een bedrijf dat fruit verwerkt dat afkomstig is uit de biologische landbouw. We geven de voorkeur aan lokale aanvoer van onze vruchten en we koken onze jam in een ketel. Sinds 1973 zijn we biologisch en we verwerken onze producten op ambachtelijke wijze om de best mogelijke kwaliteit te bereiken bij de productie van: biologische jam, compotes, puree, gelei, pruimen- en kastanjepasta. Of gedroogd fruit en fruit in siroop.
België, Xhoris
...Productie van traditionele en biologische jam. In 2009 hebben we geïnvesteerd in een nieuw kook systeem dat ons in staat stelt om onze vruchten op lage temperatuur, onder vacuüm, te koken. Deze techniek geeft ons grote stukken fruit en een intense smaak en kleur. De kwaliteit van onze producten en onze exclusieve verpakkingen hebben ons een wereldwijde reputatie opgeleverd. Conventionele jams, biologische jams, light jams, jams zonder toegevoegde suikers. Merken: Purnatur, Vallee de l'Ourthe, L'Ardennaise.
Frankrijk, LE MANS
Wij zijn ambachtslieden - fabrikanten van jam, sorbets, hoorntjes en biologische crêpes sinds 1986. Ook zijn we importeurs van biologische exotische vruchten uit Togo, Kameroen en Burkina Faso, die vervolgens aan groothandels worden verdeeld. Wij verkopen onze verwerkte producten aan winkels en rechtstreeks aan de consument. We kunnen onze producten verzenden naar Frankrijk en Europa. Neem gerust contact met ons op voor monsters en prijzen.
Nederland, Lottum
Italië, Macerata
Wij telen en verwerken oude vruchten zoals de visciola, de giuggiola en de zwarte moerbei om handgemaakte, unieke producten te creëren die je de echte smaak van fruit zullen laten herinneren. Confituur van visciola, confituur van giuggiola, confituur van zwarte moerbei, confituur van vijgen, confituur van chili, sapa, visciola-wijn, traditionele gekookte wijn, typische producten uit de Marche zoals sapa.
... fruit en suiker. Wij bieden een ruime keuze aan traditionele confituren met kwaliteitsingrediënten: - ambachtelijke confituren van gele vruchten - ambachtelijke confituren van rode vruchten - ambachtelijke gelei De vruchten worden verwerkt door gekwalificeerde ambachtslieden. Onze confiture gekookt in een ketel – waar traditie samenkomt met een onweerstaanbare smaak!
Portfolio (46)
Duitsland, München
Fruit en groenten, boomgerijpte biologische vruchten rechtstreeks van de boer. Seizoensgebonden producten van de hoogste kwaliteit, online bezorgservice voor biologische fruit en groenten aan particuliere en zakelijke klanten. Fruitmanden en boerendozen.
Portfolio (4)
Spanje, Villanueva De Castellón-Valencia
Sinds 1965 is VIDECA actief in de productie en verkoop van een breed scala aan geconserveerd fruit. Het onderscheidt zich door zijn verscheidenheid aan exclusieve en hoogwaardige producten, zoals: mispels, vijgen, baby-peren, gepelde en pitloze druiven, muskaatdruiven, en bollen van meloen en peer. Citrusvruchten. Rode vruchten. Ananas.
Frankrijk, Puyricard
Sinds 1980 heeft het bedrijf Confit de Provence zich gevestigd op de Franse jammarkt door zijn klanten een eersteklas grondstof, een unieke knowhow en een zorgvuldige kwaliteitsservice te bieden. Vandaag de dag produceert het bedrijf jaarlijks meer dan 1.500 ton biologische, light en traditionele jams voor een groot aantal regionale, nationale en internationale merken, die zijn gevestigd in de grootdistributie of gespecialiseerde kanalen. De zorgvuldig geselecteerde vruchten worden op traditionele wijze in een ketel gekookt met rietsuiker om jams met een unieke en onnavolgbare smaak te bieden.
Portfolio (48)
... 16 ingenieurs, 50 administratieve medewerkers en meer dan 400 productiemedewerkers in ons team, bieden we continu service en distribueren we onze producten met een kwaliteitsservice via 20 regiomanagers en tientallen distributeurs in heel Turkije. In onze stations, die beschikken over eigen R&D en controle-eenheden, kleuren we de belangrijkste maaltijd van de dag met onze geliefde smaken zoals jam...
Frankrijk, Montayral
Het bedrijf ROUCADIL is gespecialiseerd en erkend op het gebied van de conservering en distributie van pruimen, chocoladeconfectie, armagnac, pruimencrème, zachte vruchten, gedroogde abrikozen en Périgord-noten. Huis Roucadil, producent en verwerker in het hart van het pruimenland van Agen. Gevestigd in het hart van de pruimenregio, behoudt Maison Roucadil al meer dan 120 jaar een vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.
België, Seneffe
Opgericht in 2007 door de Bakels-groep (sinds 1904), is BAKBEL een Belgische KMO die gespecialiseerd is in de productie van fruitgebaseerde ingrediënten, speciaal ontwikkeld voor de fijne patisserie en ambacht, maar ook voor de horeca. Het assortiment omvat alle soorten technische glazuren (koud, warm, chocolade, spray), hoogwaardige fruitvullingen, waterbasiscrèmes (zonder ei of melk), jam...
Portfolio (9)
Ons bedrijf, dat sinds 1977 in Bursa actief is, produceert en verpakt verschillende snoepwaren zoals jam, halva, Turkse delight, cacao-hazelnootcrème, melasse en tahini.
Italië, Trecastagni
Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in Trecastagni (CT) op Sicilië, aan de voet van de Etna. Al generaties lang wijden wij ons aan de productie van conserven en specialiteiten, waarbij we alleen de beste lokale ingrediënten gebruiken. Wij geloven in authentieke en hoogwaardige producten, gemaakt met respect voor de traditie en het milieu. Wij selecteren onze grondstoffen zorgvuldig, allemaal afkomstig van lokale en duurzame landbouw. Onze producten worden ambachtelijk verwerkt, zonder conserveermiddelen of kunstmatige additieven, om hun authentieke smaak en voedingswaarde te behouden.
Portfolio (2)
Spanje, Los Corrales De Buelna
Wij produceren en commercialiseren honing uit het noorden van Spanje en andere bijenproducten, zoals pollen, propolis, hydromel..., evenals ambachtelijke jam, met en zonder toegevoegde suiker, waarbij we de grootste zorg besteden aan het productie- en verpakkingsproces. We proberen onze klanten kwaliteit en garantie te bieden, omdat we geloven dat we alleen op deze manier de gewenste groei kunnen...
Portfolio (8)
België, Oudenaarde
Aldia is een fruitverwerkingsbedrijf gespecialiseerd in de productie van geleien, confituren en fruitbereidingen voor toepassingen in de patisserie, institutionele markt en grootkeuken. Producten : confituren extra (gesuikerd), confituren diabetisch (ongesuikerd), fruit moesen gesuikerd, fruit moesen diabetisch, fruitconserven op siroop, fruit conserven diabetisch, fruitbereidingen, bakkerij jams…...
Portugal, Trancoso
... gourmetkwaliteit, waarbij we de beste vruchten en groenten omtoveren tot verrassende smaakalchemieën. De waardering van onze gastronomische identiteit, met Atlantische, Iberische en Mediterrane invloeden, wordt overgebracht door de smaak en de momenten van genot die onze klanten ervaren met onze merken CASA DA PRISCA, PRISCA gourmet & PRISCA seduction.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play