Italië, Cortazzone
... geproduceerd, evenals typische Piemontese conserven zoals giardiniera, naast confituren, jam en gelei en natuurlijk geroosterde hazelnoten en ongepelde rauwe hazelnoten. Het is mogelijk om direct bij het bedrijf te kopen of gebruik te maken van de https://shop.baldaiassa.it, die is gewijd aan online verkoop waar veel andere Piemontese gastronomische specialiteiten te vinden zijn. La Baldaiassa exporteert...
Portfolio (7)
Onze winkel laat u nieuwe smaken ontdekken. Chutneys om te combineren met recepten die zowel gevarieerd als innovatief zijn. Groentepreparaten voor ontbijt- of brunchformules. Het is zomer, geniet van onze aperitiefideeën: Tartinades, Houmous of Cakes, allemaal verschillend voor gedurfde combinaties. Een frisse boost voor uw plank. Nieuwe producten, nieuwe ervaringen. Elke maand een nieuw rec...
Portfolio (10)
Frankrijk, Ars En Re
Sinds 20 jaar heeft Les Confitures du Clocher een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van jam in Poitou-Charentes. Het familiebedrijf behoort tot de 10 meest bekroonde bedrijven in de wedstrijd van de smaken van Poitou Charentes. De oorsprong van de jams gaat terug tot 1974 en in 1983 begon Françoise Heraudeau met de productie van aardbeienjam. Dankzij de bekendheid van de producten en de...
Bulgarije, Blagoevgrant
...GIOZO.LTD een dynamische aanwezigheid in de wereld van jam. Met twee nieuwe smaken, helm & granaatappel, van hoge kwaliteit en voedingswaarde in cadeauverpakking. Ons doel is de promotie van Griekse producten met unieke kwaliteitskenmerken en heilzame eigenschappen voor de mens. Al onze producten worden verpakt in Griekenland volgens de ISO 22000-normen.
Turkije, Ankara
Wij produceren jam, honing, helwa, hazelnootcrème met cacao, honingstroop en suikersiroop in onze eigen fabriek in Ankara, Turkije. Wij willen zaken met u doen om de zeer heerlijke en zeer hoogwaardige Turkse producten naar uw land of regio te exporteren. Wij kunnen in elk type verpakking en gewicht produceren en uw privélabel erop zetten, als u dat wenst. Verpakking in glazen, plastic of metalen containers, variërend van consumentenverpakkingen tot bulk industriële containers. HSC 170290 Suikersiroop, HSC 200799 Jam, Gelei, Marmelade HSC 040900 Natuurlijke Honing...
Turkije, Ankara
... overdekte ruimte in Ankara Kazan. ÜNSA MAKINA richt zich ook op de productie en levering van machines voor de voedingssector en het opzetten van turn-key moderne installaties in gebieden zoals pekmez, honing, jam, conserven, pekel, fruitdrogen, olie, vis, marmelade, sauzen, eieren, water, zuivering, monopomp, mineraalwater, alcoholische dranken, ayran, melk, kaas, ijs, zoetigheden, chocolade, koekjes, bouw, enz.
Spanje, Quel-La Rioja
Wij zijn een familiebedrijf dat zich richt op het dehydrateren, verwerken en verhandelen van fruit en groenten, rozijnen, gedroogde perzikhelften en gedroogde pepers. Daarnaast houden we ons bezig met de productie van groenteconserven zoals asperges in blik, perziken in siroop en piquillo-pepers, waarbij we ook innovaties introduceren op basis van traditionele producten zoals de vlees van choricero-peper, het vlees van hete peper, gedroogd fruitcompote en Claudias pruimen in brandewijn. Groenteconserven, fruit, pepers, gedroogde pepers, gedroogde ñoras.
Frankrijk, Mane
...Het bedrijf Oliviers&co is een onderneming die actief is in de agrovoedingssector. Het is gespecialiseerd in voedingsproducten op basis van olijven, variërend van olijfolie, tafelolijven tot cosmetische producten. Nadat het alle productlijnen met olijven als hoofdingrediënt heeft gedomineerd, heeft het bedrijf zijn assortiment uitgebreid door verschillende soorten voedingsproducten aan te bieden, zoals specerijen, zoetigheden, sauzen en nog veel meer...
Spanje, Vigo
... lokale ingrediënten, waarbij we voornamelijk proberen het gebruik van Galicische producten te bevorderen en de CO2-uitstoot en de ecologische voetafdruk van onze producten te verminderen. Onze moderne faciliteiten, uitgerust met de nieuwste technologische ontwikkelingen, stellen ons in staat om de productieprocessen uit te voeren die de hoogste kwaliteit en voedselveiligheid van onze...
Portfolio (1)
Turkije, Çanakkale
NefisKöy produceert volledig natuurlijke en additiefvrije dorpsproducten in het dorp Ağaköy, in het district Biga, Çanakkale. Onze werkplek is goedgekeurd door het Ministerie van Voedsel, Landbouw en Gezondheid. Producten worden in onze gecontroleerde werkplek geproduceerd volgens hygiënische regels.
Italië, Paternò
... onderzocht die uitzonderlijke resultaten kunnen garanderen, zodat een gezond, natuurlijk en tegelijkertijd ambachtelijk product kan worden verkregen, dat de eindklant een concentratie van traditie en kennis biedt. De Siciliaanse excellentie in een pot, alleen fruit van het seizoen, suiker en citroensap, een authentiek en absoluut ambachtelijk product. Fruitconcentratie van meer dan 100% zonder pectine, kleurstoffen of conserveermiddelen. De pure Siciliaanse traditie gerealiseerd met moderne apparatuur om een uitstekend product te garanderen. Brunia biedt verwerking voor derden aan.
Frankrijk, Biars Sur Cere
ANDROS is een agro-industriële onderneming en een Frans merk dat gespecialiseerd is in de verwerking van fruit en zuivelproducten tot compotes, jams, fruitdesserts, vruchtensappen, yoghurt, drinkyoghurt, zuivel desserts, fruit desserts, kwark, enz. Het bedrijf bezit onder andere de merken ANDROS, BONNE MAMAN en MAMIE NOVA. Het is ook actief op de suikerconfectiemarkt via zijn merk PIERROT GOURMAND.
Italië, Montecchia di Crosara
... bereiding van sorbets, ijs, mousses en taarten vanwege het hoge percentage grondstoffen (90%) en de beperkte toevoeging van suikers. Cesarin S.p.a. is sinds 1920 actief in de agrovoedingssector en heeft zich altijd gericht op de sector met bijzondere aandacht voor innovatie, het resultaat van het werk van een gekwalificeerd team. Deze werkwijze heeft het bedrijf in staat gesteld om een snel evoluerende...
Spanje, Guijo De Santa Bárbara
Een vertrouwd bedrijf dat natuurlijke seizoensconserven, likeuren, fruitsiroop en kweeperengelei maakt. We verkopen ook andere soorten producten zoals paprika, groentecremen, Iberische patés, olijfoliecosmetica en een grote verscheidenheid aan natuurlijke producten. Honingen, kazen, chorizo,...
... soorten groenteconserven en kunstmatige honing aan. Om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten zijn we flexibel in onze productietechnologie. Onze producten zijn beschikbaar in zowel eenheids- als bulkverpakkingen (450g containers, potten, emmers en vaten). De grondstoffen voor onze producten komen uit de nabijgelegen (onvervuilde) gebieden, waarbij we voornamelijk vertrouwen op de landbouwproducten van lokale boeren. We nodigen u uit om ons aanbod op de website te bekijken.
België, Ellezelles
Confitures, confits, aperitieven, likeuren, traditionele dranken, heksen koffie, onze producten, geduldig ontwikkeld met respect voor authenticiteit en in de geest van grote tradities, zijn geworteld in de erfenis van de waarden die verbonden zijn met het leven in het Land van de Heuvels. Ze vormen een harmonieuze aanvulling op de producten van onze streekwinkel, van hier en elders.
Oostenrijk, Berg
Als een klein familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in de teelt en distributie van abrikozen (Hongaarse Beste) voor de productie van sterke dranken en jam.
Wij bieden sinds 2000 Aziatische voedingsmiddelen aan. Onze geïmporteerde producten omvatten voornamelijk rijst, noedels, sauzen en conserven.
Slovenië, Ljubljana
...% natuurlijk zonder toevoegingen en emulgatoren. De likeuren zijn, net als de sterke dranken, eersteklas prestaties in hun soort, aangezien de likeur van dadel de eerste ter wereld is. De likeur van aronia en dadel is natuurlijk gemaakt van het fruit zelf en is niet geweekt in andere sterke dranken. Naast alcoholische dranken zijn we ook producenten van eersteklas en unieke jam. We hebben aronia...
... vruchten, zonder conserveermiddelen en kleurstoffen, met tropische seizoensvruchten uit de Canarische Eilanden, zoals papaja, paprika, guave, mango, ananas, passievruchten, cactusvijgen, rode cactusvijgen, ... Een eersteklas product, een product van de Canarische Eilanden.
Spanje, Sant Hipòlit De Voltregà
... volledig handmatig proces zonder de tussenkomst van machines, "zoals het altijd is gedaan", voor mensen die natuurlijk willen eten en geen tijd hebben om het thuis te maken. Het geheim van een goede jam ligt niet alleen in het productieproces, maar ook in het vermogen van de ambachtsman om het fruit op het optimale rijpingspunt te kiezen en zijn goede oordeel om de noodzakelijke balans tussen suiker...
Frankrijk, Bergerac
...Er is volledige traceerbaarheid van de producten opgezet (HACCP-norm) voor een betere voedselveiligheid. Dit kwaliteitsbeleid, in combinatie met een voortdurende commerciële inspanning en een verdieping van het assortiment, heeft geleid tot een uitbreiding van de klantenkring naar prestigieuze warenhuizen en naar het buitenland. Alimentation Fine de France biedt vandaag de dag, onder zijn merken M...
Italië, Cavriago
... minstens 110 g fruit gebruiken om 100 g jam te maken. Naast de zoete jams bieden we hartige compotes aan, ontworpen om perfect te combineren met kaas of als heerlijke bijgerechten voor vlees en vleeswaren. Al het fruit en de groenten worden op lage temperatuur gekookt om de smaak van de verse producten te behouden. De perfecte worst is smakelijk en authentiek en handgemaakt zoals de traditie in Emilia vereist.
België, Ellezelles
Le Cellier Saint Pierre biedt ambachtelijke producten aan zoals aperitieven, klassieke of suikervrije confituren (aardbeien, frambozen, abrikozen, bramen, bosvruchten, kersen, blauwe bessen, pruimen, rabarber, abrikozen, bessen, ananas, perziken, vijgen,…), veenbessencompote, uienjam, thee, wijnen, champagnes en mousserende wijnen.
Turkije, Sivas
Wij zijn een Turks bedrijf dat actief is in de sector van fruitjam, halva met pistachenoten, hazelnootcrème met cacao en Turkse lekkernijen. Onze fabriek bevindt zich in de stad Sivas, in het midden van Turkije. We zijn sinds 1965 op de Turkse markt actief. We exporteren naar landen in het Midden-Oosten, Oost-Europa, Rusland en Centraal-Aziatische landen. We willen onze activiteiten uitbreiden naar Europa.
Wij maken subtropische jam: guave, cherimoya, mango, nisperos en combinaties met andere vruchten. Zeer laag in suiker, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen, glutenvrij, inheemse boomzaden.
Servië, Krusevac
Duitsland, Bensheim
In 1974 begon seniorchef Eberhard Ortlieb met de productie van jam, confituur en desserts. Het ambacht leerde hij van zijn vader, die destijds gedroogde groenten, conserven en heerlijke jams produceerde. Later werden de zoete zonden vervangen door de productie van diepgevroren fruit en groenten, die lange tijd voor klanten van de Europese voedingsindustrie werden geproduceerd. In 1988 begon...
Spanje, BINACED - HUESCA

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play