Spanje, La Llagosta-Barcelona
WIJ MAKEN OPLOSSINGEN VOOR HET DOSEREN VAN JOUW PRODUCT Wij fabriceren machines voor de industriële bakkerij en apparatuur voor de voedingsindustrie. Wij bieden oplossingen voor het doseren van dikke en halfdikke massa's, vullingen, mengsels met vaste deeltjes, vloeibare en viskeuze pasta's, en diverse bereidingen. MACHINES DIE JE ZULLEN HELPEN OM: ● De productie te verhogen. ● De uniformiteit v...
Portfolio (83)
België, Seneffe
...De chocoladeglazuur maakt deel uit van ons assortiment warme glazuren. Het is samengesteld uit Belgische donkere couverture chocolade (10%) en cacaopoeder (9%), volgens een traditionele ambachtelijke recept. Dankzij de specifieke viscositeit kunt u gemakkelijk een dunne laag creëren met een perfecte en glanzende chocoladelaag. Klaar voor gebruik na verhitting tot 40-50°C/104-122°F (afhankelijk...
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Penza
...De thermische kookpan is bedoeld voor het maken van siroop, marmelade, marshmallows en chocoladeglazuur. Het is ontworpen voor de bereiding en verwarming van verschillende zoetwaren: - chocoladeglazuur; - siropen; - vullingen, jams; - marshmallow, marmelade; - gebrand deeg; - soepen, enz. Wij produceren kookpannen met een volume tot 2000 liter. De frame-mixer met schrapers, de DN40 afvoerklep...
Portfolio (12)
Duitsland, Hersbruck
... "Twist" brengt frisse wind op jouw taarttafel. Dankzij de gebruikelijke uitstekende warmtegeleiding in combinatie met de uitstekende anti-aanbaklaag "Special" ontstaan in een handomdraai ware meesterwerken die niet alleen qua smaak verrassen. De bijzondere vormgeving is ook zonder chocoladeglazuur of poedersuikerdecoratie al voldoende. Deze speciale gugelhupvorm (Ø 22 cm) heeft een vulvolume van 1700 ml en is geschikt voor alle gangbare recepten, hittebestendig tot + 230°C en kan na gebruik snel en eenvoudig worden gereinigd.
Portfolio (12)
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Het concentraat wordt gebruikt voor het kleuren van basismaterialen met meer dan 50% vetgehalte (chocolade, chocoladeglazuur, botercrème en anderen). Wij kunnen een voedingskleurstof voor elke basis leveren. Het kan ook worden gebruikt om gerechten kleurrijker te maken volgens de HoReCa-voedingssector, om creativiteit bij kinderen te stimuleren of voor cosmetica. Het basis kleurenpalet heeft 15...
Portfolio (18)
Frankrijk, Cohade
... demolding van uw ijsjes. Deze kan worden geïnstalleerd in de ijsjesmachine of apart. Een au-bain-marie systeem kan worden toegevoegd als u een chocoladeglazuur wilt maken. Voor meer informatie over chocoladeglazuur, aarzel niet om de speciale sectie te raadplegen door hier te klikken.
Portfolio (45)
Italië, Belpasso
...Wafels voor de bereiding van Siciliaanse Cannoli Krokante en smakelijke buisvormige wafels. Voor bereidingen: te vullen met kwark, met witte room of met chocoladecrème, zoals de traditie het voorschrijft. Beschikbaar zowel voor de bakkerij als voor de detailhandel. Beschikbaar in verschillende maten en met of zonder interne chocoladeglazuur.
Portfolio (9)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL is een groothandel die actief is in de sectoren: voedingsmiddelen, diepvriesproducten, vlees, dranken, vleeswaren, maar ook in hygiëneproducten. Het bedrijf NSA HALAL is ook aanwezig in de sectoren en verenigingen van bedrijven in de industrie. Wij bieden een breed scala aan producten, met altijd zeer aantrekkelijke prijzen en altijd met een voorsprong op de concurrentie. NSA HALAL is ...
Frankrijk, Domjean
...Chocoladeglazuur op basis van pure couverture chocolade, chocoladebruin van kleur voor desserts, mousses, bavarois en ijs.Gegeleerd met fruitpectine.Voordeel: Uitstekende chocoladesmaak dankzij het hoge gehalte aan couverture chocolade. Stabiele textuur die een nette snede mogelijk maakt op alle soorten ondergronden (domeinen, kerststammen). Perfect geschikt voor invriezen en snel invriezen...
Portfolio (6)
Duitsland, Niederkrüchten
... vruchtpitten. De olie die na dit proces ontstaat, is meestal kleurloos en smaakloos. Door mechanische bewerking kan de olie ook worden omgevormd tot smeerbare vetten. Om deze reden wordt de olie ook vaak in de voedingsindustrie gebruikt voor de productie van margarineproducten. In de cosmetica-industrie wordt de olie vaak gebruikt voor de productie van zeep. In de keuken komt palmkernolie vrij zelden voor. Echter, in de voedingsindustrie wordt het gebruikt voor de productie van chocoladeglazuur, ijs of ijskonfekt.
Portfolio (93)
Nederland, Boxtel
...), decoratietubes (Choco Writer, of decoratiepennen die gevuld zijn met een glittervulling), eetbare glitterverf (metallic paints), eetbare lijm, glucosesiroop, chocolade fondant, chocoladeglazuur. We leveren retailers, groothandels en merken. ...
Portfolio (10)
... chocoladeglazuur geïntroduceerd, genaamd WIKMARKI – BIS, en vele andere originele producten die nog steeds populair zijn bij consumenten. We introduceren voortdurend vernieuwingen en het laatste nieuws over onze producten is te vinden op de website: www.wikmar.com...
Litouwen, Luksiai
Handgemaakt: gefermenteerde kaas, wrongel, kwark, zoete kaas in chocoladeglazuur.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play