Duitsland, Aachen
Wij zijn de AET-CoD GmbH, uw betrouwbare leverancier in Duitsland en bieden u een ongeëvenaard chocolade-ervaring. Onze zorgvuldig in Kameroen geteelde en verwerkte biologische cacaobonen garanderen een uitzonderlijke kwaliteit. We steken al onze passie in de verwerking van biologische cacaobonen om een exclusief assortiment van hoogwaardige producten te creëren, waaronder: - Koudgeperste cacaobo...
Portfolio (14)
Italië, Milano
...schors en gebrande koffie. Op de tong is het bitter en roept het likeuren op zoals gentiaan en rabarber. Het heeft tonen van koffie, cacaoboon en tabaksbladeren. COMBINATIES De unieke smaak maakt combinaties mogelijk met evenzo bittere voedingsmiddelen zoals artisjokken, schorseneer, witlof; het gaat goed samen met hoogwaardige, langgerijpte kaas, misschien pittig; met lardo di colonnata. Met vis, probeer het in combinatie met zwaardvis en rode tonijn; met desserts, om chocolade-mousse te versieren, in ijs en in fruitsalade.
Portfolio (116)
België, Wingene
Gevestigd in België, INCA'CAO is gespecialiseerd in de creatie van gepersonaliseerde chocolade, chocolaterieproducten en produceert onder private label. Ons assortiment omvat chocolade repen, smeerpasta's en notenboters. INCA'CAO heeft een lijn van ambachtelijke chocolade voor fijnproevers ontwikkeld die gebruikmaakt van breed toegankelijke voedseltechnologie en rekening houdt met het metabolisme ...
Portfolio (49)
Frankrijk, Brignais
...Volkoren granen Rijk aan vezels Bron van magnesium en ijzer Langzaam gebakken in de oven Krokant en smakelijk Donkere chocolade coating (cacao: 57% min.) - Cacaoboon uit de Dominicaanse Republiek. Vegan recept Met kokosbloesemsuiker Korte ingrediëntenlijst Gebruik In een kom met melk gieten of naar wens bestrooien (yoghurt, compote, dessert). Ingrediënten Ingrediënten: havervlokken...
Portfolio (26)
Duitsland, Frankfurt Am Main
...Dit product is vervaardigd uit de geroosterde cacaoboon VOORDELEN Cacaonibs bevatten antioxidanten en theobromine, die onze bloedsomloop stimuleren en zijn een rijke, gezonde en unieke snack. PRODUCTTOEPASSINGEN CACAONIBS De belangrijkste toepassing is in de zoetwaren (vooral koekjes), bakkerij, ijs, chocoladedranken en als coating voor verschillende voedingsmiddelen. MOQ:20kg...
Portfolio (31)
Nederland, Amsterdam
...Rauwe biologische cacaopoeder wordt verkregen door koud persen van geroosterde cacaobonen en vervolgens malen tot een fijn poeder. Door dit proces wordt bijna al het vet uit de cacaoboon verwijderd, waardoor een krachtige, rijke en bittere smaak overblijft. Cacao is een uitstekende bron van antioxidanten zoals procyanidinen en flavonoïden.
Portfolio (115)
Duitsland, Bad Bentheim
... naar Europa. In het midden van de 17e eeuw werd het een populaire drank. Cacaobomen werden via kolonies van verschillende Europese landen naar Azië en West-Afrika gebracht, omdat er een toenemende vraag naar chocolade in Europa was. De cacaoboon is de grondstof die wordt gebruikt voor de productie van chocolade. Deze cacaobonen komen uit de tropische klimaten van Zuid-Amerika (Ecuador). De...
Portfolio (549)
...Andere verpakkingen BULK en ZAKKEN: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - De cacaoboom groeit in tropische landen waar regen en zon overvloedig zijn. Hij kan in het wild tot 15 meter hoog worden, en zijn vrucht, de cacaoboon, bevat tot 55 cacaobonen die worden gebruikt voor de productie van de beroemde chocoladepoeder. De Donkere Chocolade Chips 60% VIJAYA zijn zonder lecithine. Ze zullen u verbazen met hun uitgesproken chocoladesmaak zonder bitterheid, met een zoete en licht vanilleachtige smaak. Referentie:16806...
Portfolio (123)
Frankrijk, Mazerolles
...Karaktervolle cocktail, die deze kruidenthee een echte signature geeft. Een mengsel van Citroenverbena, Pepermunt en Citroentijm subtiel aangevuld met de zuurheid van Sinaasappel en een lichte toets van Cacaoboon. Blikje van metaal of papieren zak met 40 gram kruiden: biologische kruiden in snede voor infusie.
Portfolio (72)
Duitsland, Taunusstein
...Cacaonibs zijn kleine stukjes van de natuurlijke geroosterde cacaoboon. Ze zijn zeer voedzaam en gezond. Een superfood met alle aroma van cacao. Knapperig en met een heerlijke en intense smaak van pure, licht bittere chocolade. Ze zijn rijk aan eiwitten en gezonde vetten. Nibs zijn de cacaobonen die zijn geroosterd, gepeld en in kleinere stukjes gebroken. Evenzo, in hun oorspronkelijke vorm...
Portfolio (173)
Frankrijk, Longwy
...Ingrediënten*: Groene thee China Sencha, dadel, cacaoschors, gebroken cacaoboon, natuurlijke aroma, korenbloem - Verpakking: zak van 40 gram - *Ingrediënten afkomstig uit duurzame landbouw - Handmatig verpakt - Zonder conserveermiddelen - Beschikbaar per KG - Beschikbaar in White label. Wilt u een uniek recept laten creëren dat bij u past? Neem gerust contact met ons op! Wij creëren en/of personaliseren unieke recepten op aanvraag. Referentie: SENS012 Op voorraad: 78 Temperatuur: 80°C ZETTIJD: 2 tot 3 minuten Voor een kopje: 1 tot 2 theelepels...
Portfolio (82)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli is een ambachtelijke chocolatier gevestigd in Saint-Orens-de-Gameville, in het departement Haute-Garonne. Al onze originele en "huisgemaakte" creaties worden vervaardigd in onze werkplaats nabij Toulouse, waar we de beste chocolade en ingrediënten selecteren. Elke dag produceren we met de grootste ambachtelijke zorg heerlijke creaties, waaronder chocolade, maar ook ijs en sorbets o...
Portfolio (85)
Frankrijk, Venissieux
...Onder de bladeren stijgt een dansende liaan van tonkaboon op terwijl hij zingt. Zijn zachte noten van heerlijk poederachtige vanille en amandel vermengen zich met de krachtigere aroma's van de cacaoboon. Het is een grootse samensmelting van zoet en bitter in het hart van een contrasterende en verrukkelijke essentie. Topnoot: Bergamot, Viooltje Hartnoot: Jasmijn, Tonkaboon Basisnoten: Cacao, Sandelhout Geheime naam: DE KUS VAN DE BOON Gewicht: 0.400 kg...
Portfolio (78)
Frankrijk, Saint-Didier-En-Bresse
...Kaars de klassiekers Ferrero Rocher Geurnoten: Gourmand Topnoten: Chocolade, amandelen, cacaoboon Hartnoten: Praliné, hazelnoot Basisnoten: Vanille, muskus Kleur: Goud, Rood Gewicht: 180 gram, 70 gram...
Portfolio (47)
Frankrijk, Thiais
EUROTECH CONCEPT is een bedrijf gevestigd in Thiais en is gespecialiseerd in de export van apparatuur voor de Afrikaanse markt. Dankzij onze kennis van deze markt helpen we niet alleen mensen die willen beginnen met ondernemen, maar ondersteunen we ook bedrijven om hun concurrentievermogen te vergroten door middel van mechanisatie. We voorzien zowel kleine en middelgrote ondernemingen als industri...
Portfolio (82)
Frankrijk, Auxerre
... cacaoboon, zoethout, ceder met briocheachtige, vanilleachtige en licht rokerige tonen. De finale, met zijdezachte en smakelijke tannines, heeft een mooie lengte. Wijn-spijscombinatie: rundvlees, lam, wild (hert, ree), gevogelte. Vinificatie: Het begint met een zachte kneuzing en lange maceraties in thermoregulatieve cementtanks, gevolgd door een rijping van 12 maanden in eiken vaten, waarvan de...
Portfolio (190)
Madagaskar, Sambava
Sinds 1990 heeft EPICES DES ILES MADAGASCAR altijd als doel gehad de beste biologische vanille te exporteren. We bereiden verschillende soorten vanille voor export, waaronder gourmet zwarte vanille, zwarte TK vanille, rode vanille, cuts vanille en korte vanille. En het is in de stad Sambava, in het oosten van Madagascar, dat we ons hebben gevestigd. Vanille fascineert ons en heeft ons in zijn gre...
Portfolio (7)
Frankrijk, Loire Authion
... wordt geëxtraheerd uit de cacaoboon en heeft een rijke en aangename chocoladaroma. Dit product heeft een hoge oxidatiestabiliteit omdat het van nature rijk is aan antioxidanten. Het kan worden gebruikt voor het maken van balsems, massagecrèmes, zeep...
Portfolio (2)
Italië, Barletta
Altijd op zoek naar het Goede, de Biologische Chocolade Orsini drukt onze Wil uit om oprecht en transparant te zijn naar de wereld. Biologische chocolade dragees, biologische chocoladerepen, biologische chocolade truffels, biologische gianduia cremino, alles gemaakt met biologische ingrediënten van Italiaanse oorsprong, Hazelaar en Amandel geselecteerd in Italië. Chocolade en hoogwaardige snoepw...
Portfolio (10)
Frankrijk, Cologne
Les Arrangeurs Français is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van uitzonderlijke biologische sterke dranken, 100% biologische Rhum en Armagnac. Alle ingrediënten die worden gebruikt voor de vervaardiging van deze dranken zijn biologisch en van hoge kwaliteit. Het bedrijf zet zich ook in voor een ecologisch verantwoorde aanpak, door verliezen te minimaliseren en de voorkeur te geven...
Portfolio (23)
Turkije, Elmadag
...Je kunt producten zoals: - Zwarte komijn - Pinda - Hazelnoot - Sesam - Kokosnoot - Zonnebloem - Saffloer - Koolzaad - Arganzaad - Cactuspeerzaad - Pompoenzaad - Meloenzaad - Palmzaad - Komijnzaad - Druivenpit - Laurierbes - Abrikozenpit - Walnoot - Papaver - Lijnzaad - Amandel - Pinda - Jojoba - Mosterdzaad - Brandnetelzaad - Framboos - Peperzaad - Tomatenzaad - Hondsroos - Jatropha - Pompoenzaad - Cacaoboon - Meloenzaad - Sojaboon - Bosbeszaad - Pindaolie gebruik bij het persen.
Portfolio (2)
Frankrijk, Paris
Bijpassende producten
Cacaoboon
Cacaoboon
Andere Producten
Vanille - Premium
Vanille - Premium
Portfolio (2)
Frankrijk, Castelnaudary
...Doe een dutje onder de kokospalmen met onze CBD-infusie Sieste Tropicale en zijn exotische smaak! Deze kruidenthee neemt je mee naar de tropen met smaken van kokosnoot, vanille, ananas en nog veel meer. Dompel jezelf onder in een tropisch paradijs met onze heerlijke infusie van tropische vruchten en CBD, een unieke zintuiglijke reis. Ingrediënten: Groene thee (65%), vanille (1%), ananas, mango, papaja, kokosnoot, cacaoboon, amandelolie, aroma, sandelhout, hennepextract: 1000 mg cannabidiol (CBD) (2%). Smaak: Zoet Gewicht: 50 g...
Portfolio (33)
Duitsland, Hopfelde
...Geselecteerde componenten maken deze huidverzorgingsritueel een waar juweel voor gracieuze schoonheid: Met actieve ingrediënten zoals acai-vloeistof, de vruchtensap van de parel van het regenwoud, cacaokorrels, geëxtraheerd uit de schalen van de cacaoboon - plus lavagrond, symbool van kracht en macht. Dompel jezelf onder in de geheimen van de mystiek-magische geheimen van goddelijke schoonheid en gratie: Vraag je schoonheidsspecialiste naar de schat van de Inca's en maak nu je afspraak voor de cult huidverzorging.
Portfolio (99)
Frankrijk, Paris
... toegevoegde vetten, behalve die van de cacaoboon. Alle dierlijke vetten zijn dus uitgesloten van de productie van onze chocolade. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met traditionele gereedschappen en moderne machines die het onze meester-chocolatier en zijn team mogelijk maken om een product te creëren dat kwaliteit en originaliteit combineert. We hebben een productiegebied in de Oise, aan de rand van...
Frankrijk, Caudecoste
...B3, B5, Vitamine C, Vitamine E… - Spijsvertering: Bacillus coagulans - Aminozuren: Taurine, glutamine, isoleucine, leucine... - Plantaardige poeders: Moringa, kurkuma, gember, psyllium... - Zaden: Chiazaad, cacaoboon, gojibessen... Bekijk onze productcatalogi op onze website: https://www.neverdy.fr/...
Portfolio (28)
Duitsland, Hohenstein
... ons uiteindelijk gelukt en we kunnen nu met trots de Billy Bones London Dry Gin presenteren. Hij kenmerkt zich door zijn vitaliteit en complexiteit, die zijn oorsprong vindt in de 16 gebruikte botanicals. Door de fruitige, frisse en peperige smaaknoten, die prachtig harmoniëren met de jeneverbes en de mediterrane kruiden, in combinatie met het fijne aroma van de cacaoboon, is het ons gelukt zelfs...
Frankrijk, Bracieux
... laboratorium van de chocolatiers is er ook het laboratorium van de couverturier, die de cacaoboon van Sao Tomé omzet in couverture chocolade. In oktober 2008 ontving Max Vauché de eerste nationale prijs "Stars et Métiers" in de categorie "Globale Innovatiestrategie" voor de oprichting van zijn chocolaterie: dit dossier beloont ook zijn solidariteitsinspanningen ten gunste van de cacaoproducenten van het eiland Sao Tomé en Principe.
België, Louvin-La-Neuve
... zeer trots op zijn donkere, witte, melk- en pralinechocolade, die volgens het traditionele recept van het huis De BRUYN is vervaardigd. De leus van het huis De BRUYN is "cacao boven alles", en daarom maakt De BRUYN NV deze keuze voor ambachtelijke productie, die de rijkdom van de aroma's van de cacaoboon behoudt. CHOCOLATIER De BRUYN NV biedt u twee merken aan: KKOT en Pralidoux. De chocolade van De BRUYN is verpakt in geschenkdozen, bestemd voor de luxe chocolademarkt, of in tabletten, ideaal voor verkoop in supermarkten.
...semi-automatische en automatische vormlijnen voor de productie van tabletjes en massieve en gevulde chocolade, continue tempermachines en batch-installaties voor de productie van ambachtelijke chocolade, beginnend bij de cacaoboon. Technologie voor de productie van verschillende chocoladeproducten met toepassing in de specifieke sector van interesse. Ambachtelijke chocolade school: "from bean to bar".
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play