Griekenland, Pallini
...Gemaakt met natuurlijke ingrediënten van lokale leveranciers in Griekenland. - Onze bagels hebben een netto gewicht van 120g. - Mini bagels hebben een netto gewicht van 60g. Alle Leo's bagels zijn veganistisch, behalve 3 smaken: - Cranberry met Witte Chocolade. - Cheddar Kaas Jalapeño. - Blauwe Bessen Witte Chocolade.
Portfolio (21)
Duitsland, Frankfurt Am Main
...Gemaakt met bittere chocolade, die antioxidanten en alkaloïden zoals theobromine bevat, wat de bloedcirculatie stimuleert. Aan de andere kant bevat de goudbes een grote hoeveelheid vitamine C en antioxidanten die ons in staat stellen om onszelf te verwennen zonder onze gezondheid te verwaarlozen. MOQ:90gr...
Portfolio (31)
Italië, Giuliano
... creëert met de zoetheid van de bodem. De bovenkant kan worden versierd met een snufje cacaopoeder of gegarneerd met verse bessen voor een vleugje zuurheid die de rijkdom van de chocolade in balans brengt. Ideaal als dessert na de maaltijd of als verfijnde snack, deze tartellette belooft een memorabele smaakervaring.
Portfolio (129)
België, Wingene
...zoetstoffen inositol, erythritol, ribose, collageen, octaanzuur (kokos mct), vanillepeulen (1%), zoetstof thaumatin (katemfe vrucht). Bevat ten minste 60% cacaoinhoud. Oorsprong: Mexico Regio: Midden-Amerika Variëteit: Planifolia Hints: Aards, bessen, specerijen SKU: 5430002193090 welke Polyolen: 25g ° Energie: 525Kcal, 2197kJ Totaal vet: 49g waarvan verzadigd vet: 30g Koolhydraten: 32g waarvan suiker: 6g * Eiwit: 9g Zout: 0g...
Portfolio (49)
Frankrijk, Brignais
...Volkoren granen Rijk aan vezels Langzaam gebakken in de oven Krokant en smakelijk Witte chocolade Zwarte bessen en gedroogde bosbessen, geen vruchten in poedervorm. Korte ingrediëntenlijst Gebruik In een kom met melk gieten of naar wens bestrooien (yoghurt, compote, dessert). Ingrediënten Ingrediënten: Havervlokken*, ongeraffineerde blonde rietsuiker*, witte chocolade* 6% (cacaoboter...
Portfolio (26)
... dichter bij cacao liggen, gemengd met de zoetere delen van fruit. Locatie: Sul de Minas Boerderij: Santa Hedwirges Proces: Natuurlijk Zintuiglijk profiel: Bessen, peer, noten en pure chocolade Afmetingen: 13 × 5 × 23 cm Gewicht: 250 gr. Ideaal voor: Espresso, Moka...
Portfolio (25)
Frankrijk, Saint-Omer
... suiker, witte chocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma), amandelen, hazelnoten, bruine suiker, dextrose, geconcentreerd van: spirulina, appel, radijs en zwarte bessen. Netto gewicht: 100g...
Portfolio (189)
Bulgarije, Chirpan
... Bouquet" parfum. Topnoten: gardenia, jasmijn, citrus, bergamot, ylang-ylang, bosbes Hartnoten: lotus, zwarte orchidee, vruchten, specerijen Basisnoten: vanille, sandelhout, pure chocolade, patchouli, vetiver Code:3800201861953 GEWICHT:0.500 kg...
Portfolio (194)
Turkije, Bursa
...Het is een Amber Bloemige geur voor vrouwen en mannen. Topnoten zijn Truffel, Gardenia, Zwarte Bessen, Ylang-Ylang, Jasmijn, Bergamot, Mandarijn en Amalfi Citroen; Middennoten zijn Orchidee, Specerijen, Gardenia, Fruitige Noten, Ylang-Ylang, Jasmijn en Lotus; Basisnoten zijn Mexicaanse chocolade, Patchouli, Vanille, Wierook, Amber, Sandelhout, Vetiver en Witte Musk.
Portfolio (340)
Frankrijk, Saint Emilion
...-94/100 :«Het is een prachtige wijn met tonen van chocolade en zwarte bessen. Gemiddeld vol en op het fruit. Het is fantastisch! » 2015 : WINE ENTHUSIAST 92/100 2014 : J. SUCKLING : 93/100 2012 : J. SUCKLING : 91/100 Eigenaren: Jean Pierre & Philippe Rivière Consultant: Stéphane Derenoncourt Locatie: Gelegen in de gemeente Saint Emilion Oppervlakte: 4 Ha Bodem: klei-kalksteen...
Portfolio (34)
Oostenrijk, Gerasdorf
...Ritonka Melkchocolade - Zwarte bessen, Pruim, Kaneel Artikelnummer: 9120050870536 € 4,90Prijs inclusief btw | exclusief verzendkosten Ritonka Melk Chocolade - Zwarte bessen, Pruim, Kaneel met 33,6% cacaogehalte. De hemelse combinatie van sappige zwarte bessen, appel en kaneel in melkchocolade, die door zijn kleur en de uitgebalanceerde smaak van cacaobonen, melk en karamel uniek is. De...
Portfolio (26)
Cyprus, Paphos
...Het weelderige aroma verwent met tonen van rijpe wilde bessen, menthol en donkere chocolade. De smaak toont een lichte groentekarakter, dat wordt gecompenseerd door een lage zuurgraad en een volle body met gebalanceerde tannine. De afdronk is rijk, langdurig met lichte aardse en dierlijke tinten. Deze wijn zal een uitstekende aanvulling zijn op vleessteaks die boven open vuur zijn bereid of gerookte gerechten. • Druivensoort: 100% Malbec • Wijngaarden: Mendoza • Wijnanalyse: Alc – 12,5%...
Portfolio (15)
Moldavië, Chisinau
...Met een uitstekende donkerrode kleur met robijnreflecties. Met het uitgesproken aroma van rijpe bessen, chocolade, bramen, pruimen. Fruitige nasmaak, goed gebalanceerde tannines met een gematigde astringentie. Merk: Chateau Vartely...
Portfolio (16)
Duitsland, Valwig
...Sinds 1932 wordt Moselfeuer gemaakt van 31 kruiden en wortels. De samenstelling van de extracten van deze kruiden, wortels, zaden en bessen geeft Moselfeuer zijn unieke werking.
Portfolio (5)
Polen, Kamieniec Zabkowicki
We zijn er trots op de grootste producent van karamelnoten in Polen te zijn en kunnen bogen op 30 jaar ervaring, die ons een betrouwbare en gewaardeerde partner in de branche heeft gemaakt. Onze reputatie als producent is gebaseerd op een breed scala aan productiemogelijkheden en een hoge productiecapaciteit. Onze hoogste prioriteit is het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van onze product...
Portfolio (139)
Polen, Wrocław
...Naast cacaoboter bevat chocolade plantaardige vetten. Ingrediënten: gedroogde lijsterbes 69% (lijsterbes, suiker), chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, aroma). Het product kan melk bevatten. Stad: Wroclaw...
Portfolio (179)
Frankrijk, Épaignes
Sinds 1960 produceert ons team van chocolatiers jaarlijks duizenden chocoladeproducten, waarbij we altijd de ambachtelijke traditie met geduld en respect in acht nemen. La Royale Normande zet zich in voor uitmuntendheid door zijn eigen praliné te maken, wat zorgt voor unieke en diepe smaken voor ons en voor u. Het voordeel van deze aanpak is dat we het recept van de praliné en de kwaliteit van het...
Portfolio (184)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten: suiker, fruit (aardbei, passievrucht, ananas, framboos, zwarte bessen, abrikoos), glucosestroop, pectine, tartaarzuur. Referentie: PTFR230...
Portfolio (97)
Hongarije, Szigetmonostor
Ons bedrijf, Infinisweet Kft., houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en distributie van allergenenvrije chocolade en repen. Onze producten zijn populair onder allergenenvrije consumenten en zijn te vinden onder de merknamen Health Market en Hello Keto op internationale markten. Met 20 jaar ervaring verwelkomt ons productontwikkelingsteam, dat bekroond is met Food Awards, alle verzoeken ...
Portfolio (27)
Slovenië, Krmelj
... chocoladesaus, combineert met verse bessen en room, of gebruikt als basis voor decadente desserts, deze chocolade fettuccine-strengen tillen je zoete creaties naar een geheel nieuw niveau. Geniet van de verfijnde smaak en veelzijdigheid van chocolade fettuccine, gemaakt van speltmeel met een cacaoinfusie, en laat je zoetekauw zich verheugen in de harmonieuze combinatie van pasta en chocolade. Bovendien...
Portfolio (31)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...De zwarte bessen sorbet is een must-have van het ijseizoen. De ongeëvenaarde smaak, zeer fruitig en zuur, zal je doen rillen. Het past perfect bij vanille-ijs of met andere sorbets, zoals die van rode vruchten. Onze ijsjes en sorbets worden in onze werkplaats bereid volgens onze originele recepten, waarbij we uitsluitend gebruikmaken van hoogwaardige en geselecteerde ingrediënten. We gebruiken...
Portfolio (85)
Frankrijk, Vannes
... Bij het proeven onthult elk zwarte bessen CBD-snoepje de zoetheid van deze kleine rode bes die je waarschijnlijk al kent in de vorm van sorbet, siroop, room, likeur of gelei. Hennepvariëteiten gebruikt: Fedora, Futura...
Portfolio (22)
...7 KG in plastic emmer / 14 KG in doos. Taart, koekjes, gebak, cake, biscuits, croissants, muffins, kastanjes, wafels, zoals vulling in chocolade en om de smaak te versterken wordt gebruikt in slagroom. Kan ook voor decoratieve doeleinden worden gebruikt. Dienstenaanbod. 1 jaar opslag op een koele en droge plaats.
Portfolio (194)
Italië, Monterotondo
... eigenschappen en micronutriënten te behouden. Het is een veelzijdig voedsel met een echt aangename, fruitige smaak, een smaak die ergens tussen rode vruchten en chocolade ligt. Bovendien heeft het een hoog vezelgehalte en is het een bron van vitamine A, kalium, calcium en ijzer. Oplosbaar en met een kenmerkende paarse kleur, is het geschikt voor gebruik in deeg en verschillende zoete bereidingen, van gebakken producten tot ijs.
Portfolio (10)
... reep bestaat uit fruit of bessen; Echte chocolade (56% cacaoproducten); Laag suikergehalte (suiker alleen in chocolade); Fijne crunch; Verminderd glutengehalte; Aantrekkelijke verpakking die de focus op het kinderlijke publiek benadrukt; Handig formaat voor schoolsnack - 30g.
Portfolio (10)
Spanje, Granada
... chocolade. Vrij zoete en aangename tannines, met nuances van drop. Lang en persistent. Exquise balans tussen mond en neus. Anchurón ligt in de Spaanse provincie Granada. De wijngaarden strekken zich uit in de uitlopers van de Sierra Nevada, het Natuurpark van de Sierra de Huétor en het Natuurpark van de Sierra de Baza, op een gemiddelde hoogte van 1.000 meter boven zeeniveau, waardoor het tot de Hoge Andalusië behoort. De productieprocessen combineren de Spaanse traditie met de nieuwste technologische vooruitgangen, hernieuwbare energiebronnen en milieuvriendelijke praktijken.
Portfolio (5)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... bessen, wat zorgt voor een waanzinnige intensiteit van aroma's. Bij het openen is het een waar festival: gekonfijte vruchten (zwarte bes, braam, kers), doordringende specerijen (kruidnagel, kaneel, peper), tabak, chocolade, vijg, enz. Een fles van zeer hoog niveau die bij het openen gedecanteerd moet worden en die goed samengaat met rood vlees of wild. Uiteraard is een zeer lange rijping ook...
Portfolio (321)
Oekraïne, Mykhailo-Kotsyubynske Township
...Volkoren havervlokken (traditioneel vereist koken). De technologie van dubbele stoombehandeling van granen maakt het mogelijk om de hittebehandeling van grondstoffen te verminderen, wat de vlokken de beste organoleptische eigenschappen geeft. Je kunt favoriete vruchten en bessen, honing of chocolade toevoegen; alles hangt af van je verbeelding. Kook gedurende 5-7 minuten. Afmetingen: 70*130*240 mm GEWICHT: 500 g...
Portfolio (14)
Frankrijk, Auxerre
...Neus Elegant, gebalanceerd en rijk aan aroma's (braam, koffie, rijpe rode bessen, zoethout, moka, specerijen en kardemom) Mond Rond en met een mooie densiteit. De smakelijke mond mengt frisse braam, cassis, framboos en rode bessen (bessen) met getoaste aroma's, maar ook chocolade en moka. Wijn-spijscombinatie: charcuterie, rood vlees, wit vlees, wild, gevogelte, pittig gerecht, harde of blauwe...
Portfolio (190)
Frankrijk, Parnac
...Intense en complexe Cahors Deze diepgekleurde wijn is expressief en harmonieus; zijn complexe neus roept zwarte bessen, specerijen en geroosterd fruit op. Vleesachtig en krachtig in de mond, is de fluweelachtige kwaliteit een bewijs van de perfecte beheersing van de technieken van veroudering in eikenhout. Aroma's van zwart fruit, drop en chocolade completeren de volle expressie van de wijn. Serveer gedecanteerd (of enkele uren van tevoren geopend) voordat je geniet op 15-16°. Voorgestelde begeleiding: wild, foie gras, truffels, boschampignons, tournedos, melkgevoerd lam.
Portfolio (4)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play